You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2020 – WEEK 11: CARDINALS @ SEAHAWKS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Arizona Cardinals @ Seattle Seahawks (3+)
Revancheopgør for Seahawks. For små fire uger siden gæstede et dengang ubesejret Seahawks-mandskab Cardinals i Phoenix, og i en fremragende kamp, hvor Seahawks var foran med 13 i andet quarter og tog en føring på ti point lidt over midtvejs gennem fjerde quarter, tog Cardinals sin første og eneste føring, da Zane Gonzalez med tyve sekunder tilbage af overtiden, sendte et 48-yard field goal op mellem stængerne, ovenpå en Russell Wilson-interception.

Siden nederlaget til Cardinals har Seahawks tabt yderligere to af tre kampe – de seneste to – og Russell Wilsons mængde af fejl er taget til. Syv interceptions i de fire kampe siden friugen – alle kastet i de tre nederlag – mod ni touchdowns (fem i de tre nederlag), og én af karrierens dårligste kampe i søndags mod Rams. Det er absolut ikke det niveau vi er vant til at se fra Wilson, der dog også i høj grad lider under et forsvar, der har haft uhyre svært ved at stoppe modstanderne – især deres receivers. Kyler Murray kastede tre touchdowns og løb for yderligere ét i det seneste møde, og de tre touchdownkast gik til Christian Kirk (2) og DeAndre Hopkins, mens Larry Fitzgerald havde sin statistisk bedste kamp i sæsonen (8 catches, 62 yards).

Den tætte afgørelse er fulgt med Cardinals i de efterfølgende kampe – mod Dolphins missede Zane Gonzalez et 49-yard field goal for udligning til 34-34 med lige under to minutter tilbage (at de så sparkede i stedet for at forsøge at komme tættere på på en 4. og 1 med så lang tid tilbage – og to timeouts i hånden, hvis det skulle kikse – er så en anden snak), og i søndags blev Bills sænket i sidste sekund på en Hail Mary til DeAndre Hopkins. Fire sejre i de seneste fem kampe har bragt Cardinals op på den samme 6-3-record som Seahawks aktuelt står på, og yderligere samme record som Rams i et three-way tie i toppen af NFC West, og i hvad der på et tidspunkt lignede en overkommelig division for Seahawks, kan Pete Carrolls tropper nu risikere at falde bagud, om end med et mere overkommeligt kampprogram forude, når Jets og tre af de fire NFC East-mandskaber venter i de fire kampe efter denne.

Det lugter af endnu et tæt opgør, hvor Seahawks i Tyler Lockett og D.K. Metcalf har to af ligaens bedste receivers, mens Cardinals i DeAndre Hopkins har ligaens måske bedste – og et markant lettere matchup mod Seahawks’ secondary. Det taler umiddelbart til Cardinals’ fordel, og Kliff Kingsburys mandskab har også både formen og historikken med sig – Cardinals er ét af de hold, der regelmæssigt over de seneste år har vist sig i stand til at tage til Seattle og vinde; fire af de seneste fem besøg hos Seahawks er endt med sejr til Cardinals, herunder med hele 27-13 sidste år, i en kamp hvor Kenyan Drake dominerede med 166 yards og to touchdowns på jorden. Netop Drake vendte på fin vis tilbage fra skade i søndags og skaffede 100 yards på sine 16 carries mod Bills.

De to nederlag på stribe tangerer den længste stime for et Seahawks-mandskab med Russell Wilson under center – ikke siden Pete Carrolls første sæson som Seahawks-head coach, i 2011-sæsonen, året inden Wilson blev draftet, har holdet spillet tre kampe på stribe uden at vinde – så spørgsmålet er om Seahawks nok engang er klar til at træde i karakter inden det for alvor begynder at lugte af en resultatmæssig krise, eller om Kyler og Kingsbury skal levere Cardinals’ første sweep af divisionsrivalerne siden 2009 (i 2016 kom de tæt på med uafgjort i den ene og en sejr i den anden).

Hovedet siger Cardinals ser stærkest ud, fornemmelsen siger egentlig også Cardinals, men jeg kan bare ikke slippe følelsen af at der er et let-down i vente efter måden de vandt på i søndags, på en kort uge, mod et Seahawks-hold, der ved at de har underpræsteret og historisk har vist sig i stand til at rejse sig når krisen er begyndt at kradse lidt. Divisionsopgør er bare noget specielt, og formen er ikke altid så relevant i disse kampe.

Arizona Cardinals 27 @ 31 Seattle Seahawks

 365 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top