You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2020 – WEEK 6

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
Chicago Bears @ Carolina Panthers
To af 2020-sæsonens mest positive overraskelser. Bears har ikke spillet overbevisende, men forsvaret har gjort det godt, mens angrebet har formået at gøre nok til at hive fire sejre hjem i fem kampe – senest 20-19 over Bucs. Fire sejre på fire, fire, fire og ét point – og et nederlag på otte – er det blevet til. Panthers har vundet tre på stribe siden 0-2-starten, og fik med sejren i sidste uge banket det sidste søm i kisten for Dan Quinn og Thomas Dimitroff hos Falcons. Det unge forsvar har spillet sig godt op i de seneste kampe, og selv uden Christian McCaffrey har angrebet flyttet bolden fint med Mike Davis som en effektiv afløser. Det bør kunne blive endnu en relativt tæt kamp, og med Panthers’ form i tankerne, samt hjemmebanefordel, er det fristende at gå med dem. Tiden må dog efterhånden være kommet til at lade tvivlen komme bjørnene til gode.

Chicago Bears 23 @ 20 Carolina Panthers

Cincinnati Bengals @ Indianapolis Colts
Bengals fik ørene i maskinen hos Ravens i sidste uge, mens Colts’ angreb leverede sin dårligste præstation i sæsonen og tabte til Browns. Bortset fra kampen mod Ravens har Bengals generelt holdt deres kampe tæt, og selvom Colts’ forsvar overordnet set har spillet godt, skal det bestemt ikke afvises at Joe Burrow kan få noget i gang mod det. Bengals-defensiven spillede en fin kamp mod Lamar Jackson og Ravens, og selvom Colts ikke har været dårlige på angrebet, har de kæmpet med at omsætte deres drives til touchdowns og for ofte måttet nøjes med field goals. Det er noget der skal fikses hvis Colts på den lange bane skal kunne gøre sig gældende, men mod nogle af de mindre gode hold har det været nok. Det kan det også være mod Bengals, men det er bestemt ikke givet, og jeg vil ikke blive chokeret hvis de tager sejren – men jeg går med værterne.

Cincinnati Bengals 17 @ 23 Indianapolis Colts

Detroit Lions @ Jacksonville Jaguars
Det startede fint for Jaguars med sejren over Colts og et snævert nederlag til Titans, men de seneste tre kampe er det gået gevaldigt ned ad bakke. Lions kommer fra en bye week efter et par tætte kampe mod Cardinals og Saints inden friugen. Det er en umiddelbart ret uinspirerende kamp mellem to hold, der kæmper defensivt – holdene har samlet tilladt 27+ point i otte af ni kampe – men Lions slår mig som det bedre spillende angreb, så trods udebane får de fordelen, selvom jeg er loren ved at skulle bakke dem.

Detroit Lions 30 @ 23 Jacksonville Jaguars

Atlanta Falcons @ Minnesota Vikings
Dan Quinn er ude, og Raheem Morris har overtaget styringen af Falcons. Det bør give bedre coaching, men kan Falcons gå Texans i bedene og følge et trænerskifte op med en sejr mod et hold, der har underpræsteret i år? Jeg vil ikke afvise det, men må omvendt også hæfte mig ved at Falcons-angrebet er dykket gevaldigt i niveau de seneste kampe, mens forsvaret overordnet set har kæmpet voldsomt med at stoppe modstanderne. Vikings har en glimrende receiverduo i Thielen og Jefferson, og selv uden Dalvin Cook, bør værterne være stærke nok på angrebet til at kunne tage sejren her. Spillet har set bedre ud de seneste kampe, hvor bedre coaching dog meget let havde kunnet give mere end den ene sejr det er blevet til. De var én yard fra at slå Seahawks i Seattle, og går en friuge i møde efter denne kamp, så der er ingen grund til ikke at kunne give alt for sejren.

Atlanta Falcons 20 @ 31 Minnesota Vikings

Denver Broncos @ New England Patriots
Den udsatte kamp fra sidste uge får begge startende quarterbacks tilbage, med både Drew Lock og Cam Newton klar til kamp. Patriots er ramt af yderligere fravær på den offensive linje, men trods nu tre interior linemen ude ligner Hjalte Froholdt stadig en reserve, og det er alt andet lige er svært at spinne det positivt, at han er gået fra at ligne sjettevalget på den offensive linje til nu effektivt at være niendevalg. Broncos er også ramt hårdt af fravær – skadet i stedet for spillere på COVID-19-listen – og selvom Lock er tilbage, bør Patriots stå stærkest her.

Denver Broncos 13 @ 24 New England Patriots

Washington @ New York Giants
Divisionsopgør mellem de to svageste hold i NFLs svageste division. Washington og Giants er samlet blot 1-9 og kæmper med at få noget i gang på angrebet. Gæsternes defensive front bør kunne presse Giants og Daniel Jones, men selvom jeg bestemt ikke har den store tiltro til Jones, så tror jeg mere på ham end på Kyle Allen, der er tilbage bag center – og Giants’ defensiv har vist lidt liv i flere af kampene. Det her kunne godt blive én af dem. Tough call, men tiden må være kommet til at Joe Judge får sin første sejr.

Washington 13 @ 23 New York Giants

Baltimore Ravens @ Philadelphia Eagles
Bengals smed ting i hovedet af Lamar Jackson og Ravens, som de ikke havde set før, i sidste uge, og fik angrebet til at kæmpe mere end vi er vant til at se. Ravens har ikke klikket helt som sidste år på angrebet, og efterhånden som modstanderne får omstillet sig til dét John Harbaughs mandskab gør, skal holdet også selv få omstillet sig – det kunne virke til at tiden til at få sat den proces i fart er ved at være nu. Har Eagles-forsvaret lært noget af Bengals, har de bestemt brikkerne til at presse Ravens, og spørgsmålet er så om Lamar Jackson og co. har et svar på det – og om Eagles har dét der skal til offensivt for at presse Ravens-forsvaret. Jeg er desværre ikke overbevist om at Eagles har hverken det ene eller det andet, men lader mig gerne modbevise.

Baltimore Ravens 27 @ 16 Philadelphia Eagles

Cleveland Browns @ Pittsburgh Steelers (TV3 Sport)
Trods en 4-0-record kan Steelers’ spil indtil nu ikke betegnes som dominerende. Det har holdt hårdt i flere af kampene hidtil, men forsvaret har lavet nogle store spil, og angrebet trådt i karakter til sidst. I sidste uge var det rookie Chase Claypool, der med fire touchdowns var den store oplevelse. De fire sejre er dog alle kommet mod hold, der alle har losing records – Eagles’ 1-3-1 er den bedste record blandt de fire hold – så Browns er den første reelle test for Mike Tomlins mandskab. Browns har vundet fire på stribe siden den skrækkelige premierekamp mod Ravens, og har især de seneste par kampe vist stærkt spil på angrebet. Baker Mayfield er småskadet, har kæmpet lidt under pres, og skal op mod ét af de mest blitzende mandskaber i ligaen, der også burde være i stand til at skabe noget pres. Efter ydmygelsen mod Ravens vil det være et statement for Browns at kunne tage denne sejr i Pittsburgh, og hvis ikke det var for skaderne – både dem der er ude og de småskadede profiler der spiller – ville jeg meget vel kunne være gået med gæsterne. Men som situationen tager sig ud for nuværende, går jeg med Steelers.

Cleveland Browns 20 @ 27 Pittsburgh Steelers

Houston Texans @ Tennessee Titans
Titans leverede en flot indsats i tirsdagens sejr over Bills, men har på den baggrund haft en noget kortere uge end vanligt til at blive klar til dette opgør. Texans fik sæsonens første sejr mod Jaguars, og skaffede i kampen sæsonens første to takeaways. Nu venter så et Titans-hold, der kun har begået én turnover i fire kampe, og selv laver turnovers på stribe – ni i fire kampe og tre i hver af de seneste to opgør. Den korte uge åbner bestemt op for en overraskelse, men med det spil Titans har vist hidtil er jeg nødt til at gå med dem mod et ustabilt Texans-hold.

Houston Texans 16 @ 30 Tennessee Titans

De sene søndagskampe:
Kl. 22.05:
New York Jets @ Miami Dolphins
Dolphins har generelt spillet solidt hidtil, trods en 2-3-record, og maltrakterede fuldstændig 49ers i San Francisco i søndags. Nu venter så et Jets-mandskab, hvor Adam Gase har ladet sig fortælle af sine assistenter at han selvfølgelig er den der er bedst klædt på til at kalde spil, og som mener at det ikke så meget er play-calling som execution, der er problemet. You know, den slags der falder tilbage på coaching… Dolphins bør grave Jets’ hul dybere – og for Jets’ skyld, på den længere bane, må man også håbe at de gør det.

New York Jets 10 @ 27 Miami Dolphins

Kl. 22.25:
Green Bay Packers @ Tampa Bay Buccaneers (3+)
Rodgers vs. Brady. Aaron Rodgers har genfundet topniveauet efter nogle års pause, mens Tom Brady i perioder har lignet en 43-årig quarterback. Brady kan glæde sig over at have Chris Godwin tilbage, men Rodgers har også Davante Adams klar efter skade. Bucs har været svingende, og mens jeg godt kan se Brady finde sit bedste spil frem til en kamp som denne, så bør Packers’ forsvar også kunne volde problemer for Bucs-angrebet – og Packers-offensiven med Rodgers i spidsen, har leveret så tilpas godt spil til at jeg, udebane til trods, går med dem hér.

Green Bay Packers 31 @ 26 Tampa Bay Buccaneers

Sunday Night Football – kl. 02.20:
Los Angeles Rams @ San Francisco 49ers (3+)
En skrækkelig præstation mod Dolphins kostede sæsonens tredje nederlag for Niners, der nu ligger sidst i NFC West. Rams er en DPI fra at dele føringen i divisionen med Seahawks, og selvom jeg stadig ikke føler mig helt overbevist om at det er sustainable – de fire sejre er kommet mod NFC East, så de er lidt i samme båd som Steelers, at de mangler at slå et godt hold – så har de gjort det nødvendige. Aaron Donald var et monster i sidste uge, og bør igen kunne give problemer for Niners’ offensive front – og offensivt satser jeg på at Rams igen formår at gøre det der skal til for at tage sejren. En uge ekstra til at få Garoppolo tilbage på sporet ovenpå skaden burde kunne hjælpe Niners, men om det er nok til at komme tilbage på sporet med en sejr, er en anden sag.

Los Angeles Rams 26 @ 21 San Francisco 49ers

Monday Night Doubleheader:
Kl. 23.00:
Kansas City Chiefs @ Buffalo Bills (TV3 Sport)
Både Bills og Chiefs gik ind til sidste uge med en 4-0-record, og skal nu kæmpe i denne udsatte kamp – skulle have været spillet i torsdags – for at undgå at falde til 4-2. Bills har spillet fornemt hidtil i sæsonen, men blev udstillet og spillet mod Titans. Chiefs var ikke ligeså overbevisende som sidste år, men fik gjort det nødvendige i flere af kampene for at komme på 4-0 – mod Raiders manglede det dog i dén grad, og nu venter så en udekamp mod et umiddelbart stærkere mandskab. Trods udsættelsen til mandag spiller Bills kampen på en kort uge efter at have været i aktion tirsdag, og med to ekstra dages forberedelse bør Chiefs have en fordel på dén front. Defensiven kollapsede mod Raiders, men har ellers præsteret solidt i de første fire kampe. Hjemmebanen taler til Bills’ fordel, men jeg stoler mere på at Mahomes og co. stoppet stimen ved ét nederlag.

Kansas City Chiefs 30 @ 24 Buffalo Bills

Kl. 02.15:
Arizona Cardinals @ Dallas Cowboys (TV3 Sport)
Jets var lige den medicin, der skulle til for at få stoppet stamen af nederlag for Cardinals. Nu venter så et Cowboys-hold, der har mistet Dak Prescott, og fører sin division på en dårligere record end Cardinals ligger næstsidst i NFC West med (samme record som Niners i bunden af divisionen). På papiret en klar fordel til Cardinals, men det kan være farligt at møde hold med backups – i hvert fald hvis det er et hold, der har en vis kvalitet; det kan diskuteres hvor meget kvalitet Cowboys har, ikke mindst defensivt, men det er et hold, der meget vel kan føle at de skal ud og bevise at de ikke skal afskrives ”bare” fordi de har mistet Prescott, og mens det bestemt ikke er givet at effekten varer ved, så kan jeg sagtens se Cowboys bide kraftigt fra sig i denne kamp. De skal op mod et Cardinals-mandskab, der generelt har skuffet – sejren over Niners i Week 1 så imponerende ud, men med tanke på hvor Niners er nu og hvilke hold de har slået, er det knapt så prangende, og sejre over Washington og Jets er heller ikke noget der i sig selv indgyder den store respekt. Nederlaget til Lions var skuffende og det var det også hos Panthers, selvom de har overraket positivt. Det er altså et møde mellem to hold, man kunne have forventet mere af end de har vist – både på record og spil. Cardinals’ angreb bør kunne presse Cowboys’ skrantende defensiv, men selvom Andy Dalton ikke er en world-beater, så har han stærke våben til rådighed hos Cowboys og har tidligere vist sig i stand til at flytte kæderne med gode spillere omkring sig. Om han kan følge med i et shootout er en anden sag, så der kan være behov for at forsvaret også mander sig op nu. Tough one, men jeg går med Cowboys.

Arizona Cardinals 23 @ 27 Dallas Cowboys

 312 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top