You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2020 – WEEK 5: BUCCANEERS @ BEARS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Tampa Bay Buccaneers @ Chicago Bears (3+)
I et shootout mellem quarterbacks med over tyve år mellem sig, fik Bucs trukket det længste strå og bragt sig på 3-1. Det var dog ikke helt uden omkostninger, og holdet er gået ind til denne korte uges forberedelse med et hårdt ramt receiverkorps. Chris Godwin og Justin Watson er ude mens Mike Evans og Scott Miller tvivlsomme. Dertil kommer en running back-enhed med kun to skadesfri spillere i form af Ronald Jones og Ke’Shawn Vaughn. Tom Brady spillede en stærk kamp i søndagens sejr, men betingelserne er bestemt ikke lette inden dette møde med et stærkt Bears-forsvar.

Bears er ligeledes 3-1 efter søndagens nederlag til Colts, men spillet har ikke helt stået mål med den aktuelle record hidtil. Sejre er dog sejre, og Bears har formået at finde dem i de første kampe. Offensiven så dog ganske tandløs ud søndag, og Nick Foles skal finde noget andet spil frem for at få holdet tilbage på rette spor.

Det er første gang Foles og Brady står overfor hinanden siden Foles vandt Super Bowl med Eagles – og det markerer første gang to quarterbacks, der har startet en Super Bowl mod hinanden, mødes efterfølgende med begge som startere for et andet hold. Brady trak det korte strå for små tre år siden, men selvom det altid er svært at tage til Soldier Field at vinde, og selvom det er med et skadesplaget mandskab omkring sig, satser jeg på at Brady trækker det længste strå denne gang.

Tampa Bay Buccaneers 23 @ 16 Chicago Bears

 564 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top