You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2020 – WEEK 2: BENGALS @ BROWNS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Cincinnati Bengals @ Cleveland Browns (3+)
To hold, der på lidt forskellige baggrunde forlod Week 1 skuffet. Browns blev blæst af banen af et Ravens-hold, de ganske givet havde satset på at kunne give kamp til stregen, mens Bengals havde alle muligheder for at få en debutsejr til Joe Burrow mod et svagt spillende Chragers-mandskab – men måtte se sig slået efter en grim afslutning med først en offensiv pass interference i end zone og så et brændt 31-yard Randy Bullock-field goal lige bagefter.

I 2018 var Baker Mayfield som rookie med til, på udebane, at stoppe en stime på syv nederlag på stribe til Bengals, og i sine to sæsoner som starter har Browns vundet tre af fire møder med Bengals. Denne gang er det så Bengals, der har en topvalgt rookiequarterback bag center, når de gæster Cleveland. Burrow er omgivet af en meget fin gruppe af skill-position spillere, der har et solidt matchup mod et Browns-secondary, der atter er uden Greedy Williams og Kevin Johnson. Hvad angrebet har på skill-positions mangler den dog på den offensive linje, hvor Jonah Williams på left tackle er noget nær eneste lyspunkt – mens Bobby Hart på den anden side nok engang leverede en svag præstation. Indersiden af linjen lader også meget tilbage at ønske, og med tanke på Larry Ogunjobis spil mod Ravens’ linje i sidste uge, giver det anledning til bekymring for Burrow og co.

På den anden side af bolden skal Baker Mayfield og co. dog ikke føle sig sikre på noget. Løbeangrebet var ganske velspillende i starten af opgøret mod Ravens, men det var ikke til megen nytte da kampen røg ud af kontrol. Mayfield selv havde en forglemmelig kamp, og viste nok engang skræmmende dårlig kemi med Odell Beckham Jr., der trods ti targets blot sluttede kampen med tre catches. Jarvis Landry har kun trænet begrænset op til kampen, og selvom han ventes at spille, er det måske ikke på 100%, og det rejser kun flere spørgsmål op til et matchup mod et godt secondary.

Det lugter ikke umiddelbart af mange point, og mens der bestemt kan laves en case for begge hold, så kan matchuppet mellem Browns’ defensive front og Bengals’ svage offensive linje meget vel blive afgørende. Hvor meget hjemmebanefordel betyder i disse tilskuerløse tider (dog 6000 tilskuere i nat), kan jeg ikke greje, men jeg vil dog tro at det stadig har lidt at sige, og det taler kun yderligere for værterne.

Cincinnati Bengals 16 @ 20 Cleveland Browns

 213 total views,  3 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top