You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 14: COWBOYS @ BEARS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Dallas Cowboys @ Chicago Bears (3+)
To 6-6-hold med vidt forskellige slutspilsudsigter. Bears’ hårdt tilkæmpede comebacksejr over Lions på Thanksgiving holdt liv i et spinkelt håb om at nå slutspillet, men med to sejre op til et wild card (og Packers, Chiefs og Vikings på prorammet i de sidste tre runder) ser det svært ud for Matt Nagys mandskab. Cowboys skuffede fælt på Thanksgiving mod Bills, men da Eagles skuffede endnu mere mod Dolphins i weekenden holdt Cowboys sig i spidsen af divisionen med en enkelt sejr ned til Eagles.

Trods forspringet i divisionen, er Jason Garrett og co. nok nødt til at hente en sejr her for at fastholde presset på Eagles, frem mod det formentlig altafgørende indbyrdes møde i uge 16 (i hvert fald hvis Cowboys vinder det – sker det, skal Cowboys tabe sine øvrige tre kampe og Eagles vinde sine øvrige tre for at Cowboys ikke tager divisionen; hvis Eagles vinder er det helt åbent, med et mere overkommeligt kampprogram for Eagles i de øvrige opgør). Det er dog ikke en let opgave på udebane mod et solidt forsvar, for et Cowboys-hold, der blot har sat 24 point på tavlen i sine seneste to kampe mod Patriots og Bills. Det hører dog med, at Cowboyos var i position til at sætte en del flere point på tavlen i sidste uge, men to brændte field goals og to gange turnover on downs indenfor field goal-afstand (med Bills tilpas langt foran til at der skulle jagtes et touchdown), vidner om at Cowboys var i stand til at flytte bolden.

De brændte field goals er absolut anledning til bekymring eftersom Brett Maher blot har ramt 10 af 19 spark fra 30+ yards (heraf 5 af 12 fra 40+) i år. Bears kan også tale med når det handler om brændte spark, men Eddy Piñeiro har trods alt ramt på 15 af 20 field goals i år, herunder 10 af 15 fra 30+ (4 af 8 fra 40+), så i et matchup mellem to mindre velsparkende kickers er han umiddelbart den mindst svage.

Bears-angrebet er kommet lidt til live i de seneste par kampe, men Giants og Lions er ikke just mandskaber, der har gjort sig bemærket med stærkt forsvarsspil i år, og selvom Cowboys-defensivens spil ikke lever op til talenterne i enheden, så bør det være en noget anden opgave for Mitchell Trubisky og co. at finde succes i denne kamp.

Det lugter umiddelbart af en lavtscorende kamp hvor Bear’ forsvar bør være godt nok til at begrænse Cowboys’ angreb (selvom det må bekymre at David Blough fik lov at sætte så mange point på tavlen som han gjorde i sidste uge), mens Bears’ angreb, der selv i sine bedste matchups kæmper med at sætte mange point på tavlen, næppe vil gøre meget væsen af sig.

Hjemmebanen kan tippe den til Bears’ fordel, men jeg har mere fidus til at Cowboys får gang i spillet igen. Så længe Brett Maher ikke skal være den afgørende faktor.

Dallas Cowboys 17 @ 13 Chicago Bears

 332 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top