You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – THANKSGIVING

Thanksgiving Triple Decker:
Kl. 18.30:
Chicago Bears @ Detroit Lions (TV3 Sport)
For andet år i træk indledes Thanksgiving med Bears på besøg hos Lions til et divisionsopgør i NFC North. Mens Bears sidste år var 7-3 og havde kurs mod slutspillet, er både de og Lions i år hægtet af i kampen om slutspilspladser.

Skader på quarterback tvinger Lions til at starte David Blough, en undrafted rookie, som de kort før sæsonstart tradede sig til hos Browns for et bytte af senrundevalg. Det efterlader selvsagt et angreb med store spørgsmålstegn inden et matchup med et Bears-forsvar, der klart bør have overtaget. På den anden side af bolden har Bears også haft sit at kæmpe med på quarterback, hvor Mitchell Trubiskys niveau giver anledning til en del dybe panderynker. Matt Nagys mandskab har vundet to af sine seneste tre kampe, men det har handlet mere om at Lions og Giants også er svage på angrebet, end at Bears har været velspillende. De kan dog glæde sig over at Lions heller ikke er velspillende på forsvaret.

Kort sagt står vi med to hold, der samlet kan mønstre én offensiv/defensiv enhed, der ikke er svag, og mens jeg ikke vil afvise at vi kan få en relativt tæt kamp, hjulpet på vej af at det dårligste af holdene har hjemmebanefordel, tror jeg ikke på at det bliver velspillende. Ikke just den mest inspirerende forret.

Chicago Bears 19 @ 7 Detroit Lions

Kl. 22.30:
Buffalo Bills @ Dallas Cowboys (TV3 Sport)
Mens forretten ser kedelig ud, er der heldigvis lidt mere at glæde sig til ved hovedretten. I hvert fald på papiret. Det eneste af dagens tre opgør, hvor begge hold har noget at spille for i forhold til slutspillet. Cowboys kæmper med Eagles om NFC East-titlen, og der er ikke noget der peger i retning af at nummer to i divisionen kan komme i betragtning til et wild card. Bills har på 8-3 AFCs tredjebedste record, og mens der er to sejre op til Patriots i toppen af divisionen, er der også to sejre ned til sjetteseedningen (og syvendeseedningen. Og det ottendeseedede hold. Og det niendeseedede), så der er lidt mere plads til at sætte en kamp til, men med både Ravens og Patriot på programmet i de sidste fire runder, er der bestemt potentiale for flere nederlag, og så kan slutspillet pludselig komme i fare.

Bills er et velcoachet mandskab, der på begge sider af bolden har spændende upside. Mens det kniber lidt med kontinuerligt at indfri potentialet på angrebet, er det lettere at have tiltro til at forsvaret kan fastholde et solidt niveau, om end der også har været nogle små udfald hér. Cowboys havde det svært på angrebet mod Patriots i søndags, men det kan siges for de fleste hold, der har står overfor Pats i år. Jeg er mere bekymret for om forsvaret rammer en off-day end for angrebet, om end Bills’ defensiv godt kan få gjort livet surt for Dak Prescott og co.

På hjemmebane er Cowboys favoritter, men afhængigt af hvilken udgave af Bills(’ angreb), der møder op til kamp, kan udfaldet blive praktisk talt hvad som helst uden at det vil chokere mig. Jeg går med gæsterne, der har muligheden for på nationalt tv, at sænke en kvalitetsmodstander og vise at de skal tages seriøst. Dermed ikke sagt at det er med overvældende god fornemmelse i maven at jeg gør det til mit bud.

Buffalo Bills 20 @ 17 Dallas Cowboys

Kl. 02.30:
New Orleans Saints @ Atlanta Falcons (TV3 Sport)
Ligesom forretten er desserten en gentagelse fra sidste år (bare med hjemmebanen byttet rundt), og ligesom sidste år er det et Falcons-hold, der ligger et langt under .500, mens Saints klart har taget teten i NFC South.

Falcons fik bragt lidt liv til det her opgør med deres sejr i New Orleans for tre uger siden, og med den efterfølgende sejr over Panthers, var der lagt i ovnen til at Falcons kunne gå det her opgør i møde med tre sejre indenfor divisionen på stribe – inden de så snublede på hjemmebane mod Bucs i søndags. Saints, der blev holdt til ni point i det omvendte møde, har fået offensiven på ret køl med back-to-back kampe med 34 point mod Bucs og Panthers. Defensivt er det svært at gennemskue hvilken udgave de får sendt på banen efter Panthers fik sat 31 point på tavlen i søndags, men mod et Falcons-hold, hvor Julio Jones måske nok spiller, men næppe på 100%, bør Saints dog have fordelen.

At Saints er det eneste af holdene med noget på spil gør bestemt ikke kampen mere overkommelig for dem, men det bør medvirke til at de kan finde noget ekstra frem – ikke mindst når de også har revanche til gode. Angrebet bør være stærkt nok, og Falcons’ opblussen kunne ikke holdes i gang indtil dette opgør, så Saints bør kunne trække det længste strå.

New Orleans Saints 31 @ 17 Atlanta Falcons

 460 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top