You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 12: COLTS @ TEXANS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Indianapolis Colts @ Houston Texans (3+)
12. runde åbnes med et vigtigt divisionsopgør i AFC South. Colts og Texans deler føringen i divisionen på 6-4, blot én sejr foran Titans på tredjepladsen. Colts indtager førstepladsen i kraft af deres sejr i det første møde i Indianapolis, hvor de førte fra start til slut på vej mod en 30-23-sejr, med Jacoby Brissetts karrierehøjeste fire touchdowns som en afgørende faktor.

Brissett gjorde comeback for Colts i sidste uge efter at have misset størstedelen af kampen mod Steelers og hele det efterfølgende opgør mod Dolphins, hvor det blev til et skuffende nederlag. Mod Jaguars var der ikke stort behov for hans evner, da forsvaret og løbeangrebet førte an i 33-13-sejren. Netop løbeangrebet er dog blevet svækket af en skade til Marlon Mack, der vil holde ham ude af dette opgør. Til gengæld er der mulighed for at T.Y. Hilton kan gøre comeback efter at have misset de seneste kampe – og netop Hilton har gode erfaringer med Texans; i 15 kampe mod divisionsrivalerne har han grebet for 1519 yards og ti touchdowns, og tre af hans fire bedste kampe i karrieren målt på receiving yards har været mod netop Texans. Mange af kampene har været med Andrew Luck under center, men Hilton og Brissett har også vist god kemi og én af de tre føromtalte kampe var i 2017-sæsonen med Brissett på quarterback.

Texans blev blæst af banen i søndags af Ravens, og har haft kort tid til at få styr på tropperne og rettet fokus mod dette opgør. Opgøret mod Ravens var ikke retvisende for Texans’ niveau, men var bekymrende for et hold, der uden J.J. Watt er lidt mere sårbare på forsvaret end ellers – og samtidig er et hold, der har udfordringer i det bageste forsvar. Det var dog offensivens ineffektivitet, der for alvor gav anledning til bekymring, inden et opgør mod et forsvar, der generelt har været velspillende i denne sæson og er trådt i karakter på vigtige tidspunkter – fx Chiefs-kampen.

På papiret har Texans et godt nok angreb til at volde problemer for Colts-defensiven, men det har været tilfældet længe, uden at det for alvor har afspejlet sig i resultatet på scoretavlen. Colts har vundet fem af de seneste seks møder mod Texans – herunder alle tre møder med Brissett på quarterback, og alle tre møder i Houston, bl.a. slutspilsopgøret i januar i år. Den ene sejr til Texans var efter overtid i starten af sidste sæson, da Frank Reich valgte at lade angrebet forsøge at vinde kampen i stedet for at punte og spille efter uafgjort. Generelt har det dog været tætte møder mellem de to hold og af de tolv møder siden starten af 2014-sæsonen, er ti afgjort indenfor én scoring; de to der ikke blev det var 22-13 til Colts (med Brissett under center) i sidste runde af 2017-sæsonen og så 21-7-sejren i slutspillet i sidste sæson.

Tager Colts sejren her vil de med fem kampe tilbage være én sejr plus tiebreakerfordel foran og have givet sig selv et stærkt udgangspunkt for at hente divisionen hjem – omvendt vil en Texans-sejr åbne op og give dem en lille fordel, så der er meget på spil. Får Hilton comeback for Colts vil de stå ganske godt til opgøret, selv uden Marlon Mack, og jeg går med en formodning om at han spiller og giver sejren til Colts.

Indianapolis Colts 24 @ 20 Houston Texans

 380 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top