You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 11: STEELERS @ BROWNS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Pittsburgh Steelers @ Cleveland Browns (3+)
Det er mere eller mindre nu eller aldrig for Browns. Den hårdt tilkæmpede sejr over Bills i søndags holdt liv i et spinkelt håb om at vende sæsonen på hovedet, men med seks nederlag i bagagen, er der næppe plads til mere end én tabt kamp i løbet af de sidste syv runder, og en hjemmekamp mod en divisionsrival, der allerede er to kampe foran, er bestemt ikke den ene kamp der skal tabes, hvis der skal være et.

Steelers hentede sin fjerde sejr på stribe med sejren over Rams i søndags, men ovenpå tre hjemmekampe på stribe ovenpå friugen, står de foran deres første udekamp i en måned – siden sejrsstimen startede hos Chargers (hvilket jo reelt er en halv hjemmekamp), og på 5-4 har de fem udekampe i vente i løbet af de sidste syv runder. I en tæt kamp om wild cards – divisionen er ikke helt udenfor rækkevidde, men den bliver meget svær at vinde, med tanke på at Ravens er to sejre foran og vandt det første indbyrdes møde – skal der ganske givet findes minimum fire sejre i de syv kampe. De kan godt findes uden at vinde denne, men en sejr her vil gøre det markant nemmere at nå.

De fire sejre på stribe har ikke just været overbevisende. Forsvaret har spillet godt, men i de sidste to runder har Colts brændt et field goal, der ville have sendt dem i front med godt et minut på klokken, mens Rams, bagud med fem, to gange fik lov at sende angrebet på banen indenfor de sidste tre minutter – uden dog at komme på tavlen. Forsvaret har også været med til at sætte point på tavlen i begge kampe – Minkah Fitzpatrick i begge tilfælde. Mod et Browns-hold, der i fire kampe i år har haft mindst tre turnovers, skulle der være mulighed for at forsvaret igen kan gøre en forskel. Browns har dog holdt sig fri af turnovers de seneste to uger, men i tre kampe siden friugen har de endnu til gode at score flere end 19 point.

Gæsterne ligner det bedst coachede hold og bør også være det mest disciplinerede mandskab i opgøret, og selvom Browns på papiret har talentet til at hente sejren – med fordel af hjemmebane på en kort uge – så er det bare svært at stole på deres (manglende) stabilitet. Browns tre sejre i år er kommet mod hold, der – ligesom dem – valgte en quarterback i første runde af sidste års draft (Jets – Darnold (der dog ikke spillede den kamp); Ravens – Jackson; Bills – Allen). Nu får vi så se om de bare finder motivationen mod hold fra samme draft som Baker Mayfield når Mason Rudolph (tredjerundevalg sidste år) står på den anden sidelinje, eller om det kun gælder dem fra første runde.

Pittsburgh Steelers 20 @ 16 Cleveland Browns

 357 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top