You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 10: CHARGERS @ RAIDERS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Los Angeles Chargers @ Oakland Raiders (3+)
Ovenpå den heldige sejr over Bears leverede Chargers en stærk, helstøbt præstation i sejren over Packers i søndags. Offensiven sprudlede i den første kamp uden Ken Whisenhunt som play-caller, og defensiven dominerede mod Packers’ angreb.

Raiders, der for to uger siden fik stryg af netop Packers, kom tilbage på sporet efter to nederlag på stribe, da de på hjemmebane fik sænket Lions. Josh Jacobs leverede sin tredje kamp i sæsonen med to rushing touchdowns og rundede 100 yards for tredje gang i de sidste fire kampe, mens en anden rookie, Hunter Renfrow, fandt vej til end zone for anden kamp i træk – til gengæld måtte den tidligere Charger, Tyrell Williams, for første gang i sæsonen forlade banen uden at have scoret.

Det er tredje gang på ligeså mange sæsoner under Anthony Lynn, at Chargers skal spille sin torsdagskamp på udebane. De foregående to gange er det dog gået ganske fint – en sikker sejr over Cowboys i 2017 (dog på et tidspunkt hvor Cowboys var i formkrise; kampen var den tredje på stribe hvor de ikke fik kunne n op på 10 point) og sidste år en 29-28-sejr over divisionsrivalerne Chiefs. Raiders har under Jon Gruden kun spillet én torsdagskamp, men det blev et ydmygende udebanenederlag på 3-34 mod 49ers og Nick Mullens. Denne gang har de fordelen af hjemmebane.

Raiders’ secondary har haft det svært i de seneste kampe, så hvis Philip Rivers og Chargers-offensiven kan bygge ovenpå kampen fra i søndags, bør de kunne flytte bolden effektivt. Spørgsmålet er så i hvilket omfang om kampen mod Packers var et udslag af at der blev kaldt bedre spil eller at holdet fandt noget ekstra gejst og motivation for at bevise sig efter fyringen af Whisenhunt. Jeg kan sagtens se at det falder lidt til jorden i den her kamp, også med tanke på at der er kortere forberedelsestid. Spiller for spiller er Chargers dog det stærkeste hold, og jeg er ikke overbevist om at Raiders har pass rushet til for alvor at udnytte Chargers’ svage offensive front.

Jeg har endnu til gode at spå Raiders som vinder af en kamp, og med tanke på at de er 4-4 burde jeg nok snart lade tvivlen komme dem til gode. Jeg kan bare ikke komme udenom at jeg føler Chargers står bedst til denne kamp, selvom jeg ved at risikoen for at de går i full-blown Chargers-mode absolut er til stede. Gæsterne har vundet fire på stribe mod Raiders og jeg skyder på at det bliver fem i træk.

Los Angeles Chargers 24 @ 17 Oakland Raiders

 397 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top