You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 9

London Calling – kl. 15.30
Houston Texans @ Jacksonville Jaguars (@ Wembley Stadium) (TV3 Max)
4-4 mod 5-3 er noget af det tætteste vi er kommet på en London-kamp mellem to hold med winning records. Jaguars har revanche til gode fra 12-13-nederlaget i Houston i Week 2, og med mere erfaring til Gardner Minshew, der havde sin første start i karrieren i det første opgør, og noget selvtillid tanket i de seneste to ugers sejre, skal ”hjemmeholdet” ikke afskrives her. Texans har for tredje gang på fire sæsoner mistet J.J. Watt for sæsonen, og må derudover klare sig uden bl.a. Tashaun Gipson og Bradley Roby på forsvaret, og det giver ikke just bedre betingelser for en defensiv, der har haft sit at kæmpe med den seneste måned, og lægger noget ekstra pres på Deshaun Watson og angrebet for at levere varen. Watson har i lange stræk spillet på MVP-niveau, og der kan altså blive behov for det i London, hvor han må undvære Will Fuller. Jeg er fristet af at lade tvivlen komme Watson og co. til gode, og jeg vil slet ikke blive chokeret hvis Jaguars skuffer fælt – det er ikke just stærke hold de har hentet deres sejre imod i år – men jeg går med dem alligevel.

Houston Texans 17 @ 27 Jacksonville Jaguars

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
Washington Redskins @ Buffalo Bills
Ikke siden 2000 har Bills formået at gå sin 11. kamp i møde med en record bedre end 5-5 (som de ni gange siden 2001 har været efter ti kampe). Med nederlaget i søndags forpassede de den første af fire muligheder for at bryde den stime, men nu venter en bedre mulighed, når Redskins – med Dwayne Haskins i sin første start – kommer på besøg. Redskins har været holdt under 10 point i fire af de seneste fem kampe, og mens de har holdt modstanderne til max. 19 i tre på stribe, var det altså kun nok til den snævre sejr mod Dolphins. Det er en uhyre svær opgave Haskins har i vente i sin første start, og selvom han har talentet, giver dét vi har set fra ham hidtil ikke mange forhåbninger om at han pludselig sætter liv i angrebet.

Washington Redskins 9 @ 23 Buffalo Bills

Tennessee Titans @ Carolina Panthers
Efter afklapsningen i San Francisco vender Panthers hjem til Charlotte til en umiddelbart mere overkommelig opgave mod et Titans-hold, der dog går kampen i møde med to sejre på stribe efter at have vundet tætte kampe mod Chargers og Bucs. Panthers ligner et stærkere hold end de to og Titans har ikke hjemmebanefordel denne gang. Gæsterne har dog talent nok på især forsvaret til at volde problemer, og Christian McCaffrey får ikke let spil mod Titans-defensiven, om end fraværet af Jurrell Casey hjælper ham. I sidste ende afhænger det for Titans dog nok af hvad Ryan Tannehill kan levere under center, men efter et par solide kampe tror jeg han får lidt sværere ved det den her gang. Panthers har noget at bevise efter nederlaget hos Niners og bør på hjemmebane kunne komme tilbage på sporet.

Tennessee Titans 17 @ 24 Carolina Panthers

Minnesota Vikings @ Kansas City Chiefs (TV3 Max)
Én af de sværeste kampe at spå om i den her uge for mig. Vikings har leveret stærkt spil den seneste måned og Kirk Cousins er trådt i karakter for holdet. Gæsterne er tæt på skadesfri og har et solidt matchup mod et tvivlsomt Chiefs-forsvar. Værterne har tabt tre af de seneste fire – alle på hjemmebane – men viste solidt spil i en svær kamp mod Packers i sidste uge, selvom Matt Moore var under center. Mahomes er ikke dømt ude i skrivende stund, men Moore ligner den mest sandsynlige starter. Det er svært at se Chiefs tabe fire i træk på Arrowhead og jeg kan godt se Vikings følge den imponerende stime op med en so-so præstation i et ellers ret solidt matchup på udebane. Logikken taler dog mest for at jeg skal gå med Vikings, men jeg går med mavefornemmelsen, velvidende at den kan vise sig at være helt skæv.

Minnesota Vikings 27 @ 31 Kansas City Chiefs

New York Jets @ Miami Dolphins
Uhyggeligt uinspirerende divisionsopgør i AFC East, hvor Dolphins kan risikere at stoppe deres stime af nederlag – på papiret én af de tre mest sandsynlige sejre for Dolphins på resten af programmet. Den skal de nok finde en måde at tabe på, selv mod et Jets-hold, der har set horribelt ud i de seneste kampe. Det bør der trods alt være talent nok til hos gæsterne.

New York Jets 20 @ 10 Miami Dolphins

Chicago Bears @ Philadelphia Eagles
Bears out-Chargersede Chargers og fandt en måde at tabe en kamp de burde have vundet på, mens Eagles efter den skuffende kamp mod Cowboys kom fornemt tilbage og vandt klart over Bills. Efter tre kampe på udebane vender de nu hjem til Philly til den første af tre hjemmekampe på stribe – afbrudt af friugen efter denne kamp. Med Patriots og Seahawks på programmet efter friugen er det her dog den klart mest overkommelige, og en kamp, der absolut skal vindes, hvis de skal gøre sig forhåbninger om slutspil. Som Bears spiller for øjeblikket er der dog også meget få hold jeg kunne få mig selv til at gå med dem imod. Eagles er ikke ét af dem.

Chicago Bears 10 @ 30 Philadelphia Eagles

Indianapolis Colts @ Pittsburgh Steelers
Steelers fik uden større besvær sin sejr over Dolphins i mandags, mens Colts hang med røven gevaldigt i vandskorpen mod Broncos, men fik hevet sejren hjem på et langt Adam Vinatieri-field goal til sidst. Gæsterne går dog ind til denne kamp uden T.Y. Hilton, der er ude med skade, og mod et Steelers-mandskab, der har hjemmebanefordel og ser ud til at trende lidt i den rigtige retning. Colts har spillet solidt på forsvaret og kan løbe effektivt, men fraværet af Hilton kan blive kostbart for kasteangrebet.

Indianapolis Colts 17 @ 24 Pittsburgh Steelers

De sene søndagskampe:
Kl. 22.05:
Detroit Lions @ Oakland Raiders
Raiders har tabt to på stribe siden friugen, og har især haft det svært på forsvaret i de to opgør. Lions fik stoppet sin stime af nederlag ved tre, da de sejrede mod Giants i sidste uge. Det var ikke overbevisende, men sejren var aldrig for alvor i fare. At Daniel Jones fik lov at have så god en kamp som han havde, bør dog give lidt anledning til bekymring. Raiders’ angreb bør være bedre end Giants’, så hvis ikke Lions får gang i defensiven, er der pres på Matthew Stafford og angrebet for at levere varen, hvilket dog også skulle være muligt mod det forsvar de står overfor. Løbeangrebet havde ikke megen succes uden Kerryon Johnson, men mod Raiders burde der uanset hvad også være lagt i ovnen til at kaste bolden. Den kan gå begge veje, men jeg går med den bedste quarterback.

Detroit Lions 30 @ 27 Oakland Raiders

Tampa Bay Buccaneers @ Seattle Seahawks
Uden nyligt claimede Josh Gordon, tager Seahawks imod et Bucs-mandskab, der har tabt tre på stribe. Bucs kunne med rette føle sig snydt for sejren (eller i hvert fald en rigtig god mulighed for sejren) i sidste uge, men tilbage står de med et nederlag og en 2-5-record. Seahawks er efter 49ers’ sejr i torsdags to sejre bagud, og skal bruge en sejr her for at holde sig til inden holdenes første af to indbyrdes møder på næste mandag i San Francisco. På hjemmebane må og skal seahawks tage denne.

Tampa Bay Buccaneers 16 @ 31 Seattle Seahawks

Kl. 22.25:
Cleveland Browns @ Denver Broncos
Joe Flacco er sendt på IR og Brandon Allen – tidligere backup til Blake Bortles hos Jaguars, og senest to år på stribe ikke fundet god nok hos Rams til at få dem til at fastholde tre quarterbacks på rosteret; i år ved igen at ende bag Bortles – får sin første kamp i karrieren mod et kriseramt Browns-hold, der så småt går ind til den del af kampprogrammet, der ser mest overkommelig ud, ovenpå en hård start. 2-5 er skuffende med tanke på forventningerne og forhåbningerne forud for sæsonen, men en sejr her forud for tre hjemmekampe på stribe – og med Bengals på programmet to gange i den sidste måned af sæsonen – giver anledning til at drømme lidt i Cleveland om at det kan være nok til at krybe sig med i slutspillet. Det kræver dog bedre spil fra ikke mindst Baker Mayfield, der går gennem et slemt sophomore slump i år. En sejr skal aldrig tages for givet i Denver, men hvis ikke Browns kan vinde her, så ser det virkelig skidt ud – Broncos-forsvaret skal ikke afvises at kunne give Allen og angrebet en mulighed, men Browns-defensiven skal kunne lukke tilpas meget ned til at det kaster en sejr af sig.

Cleveland Browns 23 @ 10 Denver Broncos

Green Bay Packers @ Los Angeles Chargers (TV3 Max)
Aaron Rodgers har været brandvarm de seneste uger, mens Chargers er alt andet end godt kørende. De fik en sejr mod Bears i sidste uge, men det var mere en konsekvens af at Bears var horrible end at Chargers var gode. Med fyringen af Ken Whisenhunt som offensiv koordinator, kan der være lidt ændringer på vej på angrebet, men det vil næppe betyde at Austin Ekeler tager størstedelen af Melvin Gordons snaps, selvom det absolut har været med Ekeler på banen at angrebet har været mest eksplosivt henover den seneste måned. Hvem end der spiller for Chargers, tror jeg dog det er Packers’ niveau der i sidste ende bliver afgørende for udfaldet af kampen. Og Packers skal falde meget sammen hvis ikke de skal vise sig bedst her.

Green Bay Packers 34 @ 20 Los Angeles Chargers

Sunday Night Football – kl. 02.20:
New England Patriots @ Baltimore Ravens (TV3 Max)
Ugens brag. 8-0 Patriots gæster 5-2 Ravens. Lamar Jackson og Ravens-angrebet mod Patriots’ uhyggelige forsvar. Pats er cruiset gennem første halvsæson og kun mod Bills var der reelt lidt tvivl om udfaldet af kampen. Kampprogrammet har dog også været ualmindeligt let, og det spidser til i den sidste del af sæsonen – Ravens, Eagles, Cowboys, Texans og Chiefs venter i de kommende fem kampe. Mens Patriots går sin friuge i møde med denne kamp, har Ravens haft to uger til at gøre klar til opgøret efter sejren over Seahawks blev fulgt op af en friuge, hvor der også så småt er kommet styr på skaderne på holdet. Patriots har set tæt på uovervindelige ud i de første otte kampe, og er også favoritter her, men Ravens får ikke umiddelbart meget bedre betingelser for at hente sejren – de har generelt haft et anstændigt tag på Patriots, de er på hjemmebane, har haft ekstra forberedelsestid og Patriots er heller ikke just fri af skader. Men er det nok? Jeg kunne godt se det være det og er vældigt fristet af at gå med hjemmesejren, men jeg kan også godt se Bill Belichick gøre det her til en statement game for sit hold – en kamp hvor de beviser at de også kan slå gode mandskaber. Tough one, men jeg går med Pats.

New England Patriots 24 @ 20 Baltimore Ravens

Monday Night Football – kl. 02.15:
Dallas Cowboys @ New York Giants (TV3 Sport)
Efter nogle grimme kampe leverede Daniel Jones en solid præstation mod Lions i sidste uge. Med Sterling Shepard tilbage i folden, er betingelserne umiddelbart bedre for ham i denne uge, men modstanderen er til gengæld også stærkere. Cowboys har haft to uger til at gøre klar til kampen siden 37-10-udraderingen af divisionsrivalerne Eagles, og Dak Prescott og co. bør være klar til noget der minder om en gentagelse af sejren fra første runde.

Dallas Cowboys 38 @ 20 New York Giants

 606 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top