You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 9: 49ERS @ CARDINALS

Thursday Night Football – kl. 01.20:
San Francisco 49ers @ Arizona Cardinals (3+)
Ubesejrede 49ers søndertævede et ellers velspillende Panthers-mandskab i søndags og bragte sig på 7-0 for sæsonen, mens Cardinals efter tre sejre på stribe kom i menneskehænder mod Drew Brees og Saints og tabte klart med 9-31 i New Orleans.

Nu vender Cardinals hjem til State Farm Stadium til den eneste hjemmekamp i løbet af fem kampe – to udekampe op til og to udekampe i de efterfølgende to uger, inden deres friuge, hvorefter de har tre hjemmekampe på stribe – og skal altså forsøge at sætte en stopper for de stærke divisionsrivaler. Værterne er svækket på running back-positionen, hvor Chase Edmonds blev skadet i søndags og dermed sluttede sig til David Johnson. Kenyan Drake er hentet hos Dolphins i en trade, men har kun haft få dage til at finde sig til rette i angrebet, og mens han af ren nød på positionen kan få masser af spilletid, er det en uhyre svær situation mod 49ers’ stærke forsvar.

Gæsterne har spillet exceptionelt på forsvaret henover hele sæsonen, og Christian McCaffreys touchdown i søndags er ét af blot to de har tilladt i fire kampe siden friugen – 3, 7, 0 og 13 point har modstanderne sat på tavlen i de kampe. Hvad der til gengæld var nyt var at se angrebet sprudle som det gjorde mod Panthers’ ellers solide forsvar. Emmanuel Sanders afsluttede sit første drive i en 49ers-uniform med et touchdowncatch og siden fulgte fire ture i end zone fra Tevin Colemans side – tre på jorden og ét gennem luften – mens også rookie Deebo Samuel og backup-running back Raheem Mostert noterede sig for touchdowns. Det er ganske givet stadig forsvaret, der skal føre 49ers langt, men så længe defensiven leverer varen, løbeangrebet er stærkt og Garoppolo er effektiv, vil de være svære at bide skeer med.

Cardinals’ løbeforsvar har haft det svært i store dele af sæsonen, så der skulle være gode muligheder for at 49ers igen kan flytte kæderne på jorden. Læg dertil et kasteforsvar, der har haft svært ved at skabe turnovers – blot to interceptions mod tyve tilladte touchdowns – og det er umiddelbart svært at se Kliff Kingsburys mandskab stoppe Niners. Et divisionsopgør på en kort uge kan altid være tricky, og Cardinals har de offensive brikker til at skabe problemer, hvis angrebet klikker, men det er svært at gå imod Nick Bosa og resten af Niners-defensiven i øjeblikket, og når man dertil lægger at de tre sejre Cardinals fik hentet var snævre sejre mod Bengals (sejrsløse), Falcons (seks nederlag på stribe) og Giants (fire nederlag på stribe), så ser det knapt så imponerende ud.

San Francisco 49ers 27 @ 6 Arizona Cardinals

 371 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top