You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 8: REDSKINS @ VIKINGS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Washington Redskins @ Minnesota Vikings (3+)
Med tre sejre på stribe har Vikings fået bidt sig fast i toppen af NFC North og kæmper med om både divisionstitel og alternativt et wild card til slutspillet. Den første måned bød på ustabilt spil, ikke mindst for kasteangrebet, der dog er blevet vakt til live siden nederlaget til Bears. Kirk Cousins har hævet niveauet betragteligt og Stefon Diggs og Adam Thielen har vist hvorfor de er anset for én af ligaens bedste duoer på positionen – og hvorfor folk har skreget efter at Vikings kastede bolden mere end de gjorde i den første måned.

Thielen er ude med skade i denne uge, og det sender rookie Olabisi Johnson ind modsat Diggs. Johnson leverede et solidt indhop i søndags, og har et indbydende matchup mod et Redskins-forsvar, der ikke har kunnet yde meget modstand indtil nu i år.

Ligesom Cousins skal op mod sit gamle hold, skal også Case Keenum forsøge at få skovlen under sit tidligere hold – og den quarterback, der afløste ham. Selvom angrebet omkring Keenum har nogle spændende spillere, har det dog knebet med at få det til at spille op til niveau de seneste kampe – nederlaget til 49ers i søndags er dog svært at udlede meget fra, betingelserne i betragtning. Bill Callahan har gjort sit for at leve op til løftet om at løbe mere, men det kan vise sig nødvendigt at gå bort fra det i denne uge, hvis Redskins skal vinde. Gameflowet er i hvert fald langt fra garanteret at indbyde til mange løb som mod både Dolphins og Niners (også vejrbetingelserne i den kamp), og Vikings er samtidig svære at finde succes mod på jorden.

Lions havde succes med at kaste bolden mod Vikings søndags – i hvert fald når de kastede til Marvin Jones – og Keenum har i hvert fald i Terry McLaurin en pass catcher til rådighed, der potentielt kan gøre en forskel. Det er dog meget svært at se at Keenum og Redskins ender med at gøre nok til at tage sejren her. Vikings har været stærke på hjemmebane og har et fordelagtigt matchup både på jorden og gennem luften, og bør uden alt for stort besvær hente sejren.

Washington Redskins 16 @ 31 Minnesota Vikings

 361 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top