You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 7

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
Los Angeles Rams @ Atlanta Falcons
Et hold i formkrise mod et hold i ren krise. Rams har kæmpet med spillet det meste af året, men mens de hev sejrene hjem i de første uger, er det blevet til tre nederlag på stribe. Omvendt har Falcons aldrig fået noget til at fungere og har tabt fem af seks kampe i sæsonen, herunder fire på stribe. Forsvarsspillet har været jammerligt for Falcons sæsonen igennem, og de seneste to uger er de blevet flænset totalt af Deshaun Watson og senest Kyler Murray, og selvom Jared Goff ikke har spillet godt på det seneste, bør han kunne komme lidt tilbage på sporet her. Falcons har ikke virket til at have noget pass rush til at udnytte Rams’ svage offensive linje og få presset Goff. Rams har taget konsekvensen af deres dårlige form og opgraderet på cornerback fra Marcus Peters til Jalen Ramsey, mens Austin Corbett er blevet tilføjet til den offensive linje – om han er en opgradering kan og diskuteres. Falcons har et godt nok angreb til at skabe problemer for Rams’ defensiv, men indtil Falcons viser bedre defensivt spil er der ikke mange hold jeg kan få mig selv til at spå dem til at slå.

Los Angeles Rams 37 @ 30 Atlanta Falcons

Miami Dolphins @ Buffalo Bills
Josh Rosen Ryan Fitzpatrick Josh Rosen Ryan Fitzpatrick er atter under center for Dolphins efter Josh Rosens faceplant i søndags mod Redskins. Dolphins var en two-point conversion fra at tage sejren, men hentede nederlaget missede altså muligheden for at få slettet nullet i sejrskolonnen. Bills gik på friuge med en sejr over Titans og har den næstbedste record i konferencen efter Patriots, og deres forsvar bør kunne få lukket ned for Dolphins-angrebet, og så længe Bills selv kan holde sig fra at forære bolden væk, bør de kunne vinde enkelt. Man dog aldrig sige aldrig i divisionsopgør, men det vil være en fadæse for Bills hvis ikke de kan tage den her på hjemmebane, hvor de også har vundet seks af de seneste syv opgør mod Dolphins (eneste nederlag var efter overtid).

Miami Dolphins 3 @ 27 Buffalo Bills

Jacksonville Jaguars @ Cincinnati Bengals
Bengals leder efter sin første sejr, mens Jaguars skal forsøge at komme tilbage på sporet efter to nederlag på stribe til NFC South-mandskaber. Mod et skadesramt Bengals-hold skulle der være gode muligheder for at komme på 3-4. Uagtet at der er talent på Bengals’ hold, er der for mange udfordringer til at jeg kan tro på at de kan indfri det i et omgang, der får dem til at hente sejren her. Jaguars har spillet solidt forsvar uden Jalen Ramsey de seneste uger – og skal nu gøre det uden ham fast. Det kan godt komme til at give problemer på et tidspunkt, men Jaguars-defensiven bør kunne gøre mere eller mindre som den lyster mod Bengals’ offensive linje.

Jacksonville Jaguars 24 @ 6 Cincinnati Bengals

Minnesota Vikings @ Detroit Lions
Efter dommerfadæsen i mandags, skal Lions forsøge at få sæsonen tilbage på sporet når Vikings kommer på besøg til endnu et divisionsopgør. Lions ville have været i front af divisionen hvis de havde fået den sejr de burde have fået, men ligger nu i stedet sidst efter to nederlag på stribe. Hvordan de mentalt får samlet sig op ovenpå kampen vil ganske givet være afgørende for deres præstation her. Kan de samle sig op og levere deres bedste, ser det svært ud for gæsterne, men får de ikke gjort det, kan Vikings let tage denne. Vikings har vundet to på stribe og fik endelig gang i Kirk Cousins og kasteangrebet i søndags, men skal op mod et anderledes stærkt forsvar denne gang i forhold til de seneste to runder. Vikings har vundet to på stribe i Detroit og på deres bedste er de så stærke at de bør kunne vinde – men Lions virker generelt stærkt i år, og jeg vælger at tro på at de kan rejse sig fra skuffelsen i mandags og hente sejren.

Minnesota Vikings 17 @ 20 Detroit Lions

Oakland Raiders @ Green Bay Packers
Frisk fra en dommerforæring skal Packers forsøge at holde fast i den snævre føring i NFC North. Raiders har vundet to på stribe og har kunnet nyde turen hjem fra London og den efterfølgende friuge som indehavere af en 3-2-record, men det ligner en svær opgave på Lambeau Field for Jon Grudens mandskab. Packers er dog hårdt ramt af skader i receiverkorpset, og de er ikke helt så gode som deres record indikerer. Det er jeg dog heller ikke overbevist om at Raiders er. Jeg kan sagtens se overraskelsen ske her, men hjemmeholdet får fordelen – Packers virker bare til at finde måder at vinde på, og Aaron Rodgers virker alt andet lige til at have forbedret sit spil en smule henover sæsonen.

Oakland Raiders 20 @ 23 Green Bay Packers

Houston Texans @ Indianapolis Colts (TV3 Sport)
Topopgør i AFC South. Texans har vundet to på stribe og leveret overbevisende offensivt spil i sejrene over Falcons og Chiefs, mens Colts ovenpå deres sejr over Chiefs har haft en friuge til at blive klar til opgøret. Colts er fortsat ramt af skader på forsvaret – ikke mindst bagtil – og mens de overkom det mod Chiefs, er det bestemt ikke givet at de også kan gøre det mod Texans. Beskyttelsen af Deshaun Watson har været solid i de seneste kampe, og mod et par horrible secondaries har Watson gjort som han lystede og katapulteret sig selv ind i MVP-diskussionen. Han bør dog ikke få helt så let spil den her gang, og selvom jeg er usikker på præcis hvor jeg har Colts, så bør de kunne byde Texans op til dans. Gæsterne har dog de bedste kort på hånden.

Houston Texans 24 @ 20 Indianapolis Colts

Arizona Cardinals @ New York Giants
Efter torsdagskampen i sidste uge har Giants haft ekstra forberedelsestid til denne kamp, og de kan glæde sig over at have fået Saquon Barkley tilbage til denne kamp mod et Cardinals-hold, der har vundet to på stribe, men har en sværere opgave i vente denne gang. Giants’ forsvar er absolut ikke i topklasse, men det bør være bedre end både Bengals’ og (især) Falcons’, og angrebet skulle også være godt nok besat til at kunne presse Cardinals – også selvom det stadig er ramt af flere fravær. Den kan gå hver vej, men i en tidlig kamp på østkysten bør det mere udhvilede Giants-hold, der har fået sin bedste spiller tilbage, kunne tage sejren.

Arizona Cardinals 17 @ 24 New York Giants

San Francisco 49ers @ Washington Redskins
Redskins fik med møje og besvær hentet sæsonens første sejr mod Dolphins, mens 49ers uden større besvær forblev ubesejret. Trods tidlig kamp på østkysten er det svært at finde gode argumenter for hvorfor Redskins skulle flytte bolden mod Niners’ forsvar og/eller stoppe 49ers’ angreb.

San Francisco 49ers 31 @ 10 Washington Redskins

De sene søndagskampe:
Kl. 22.05:
Los Angeles Chargers @ Tennessee Titans
Efter et shutout i Denver skal Titans, nu med Ryan Tannehill på quarterback efter bænkningen af Marcus Mariota, forsøge at komme tilbage på sporet, når Chargers kommer på besøg. Chargers har smidt to på stribe til hold med Joe Flacco og Devlin Hodges som quarterbacks, og mens Titans’ angreb er svært at blive klogt på, bør de være stærke nok på forsvaret til at holde gæsterne nogenlunde i skak. Chargers bør være bedre end de er, men niveauet er nu engang niveauet, og jeg skal se mere fra dem før jeg kan bakke dem i en kamp som denne.

Los Angeles Chargers 13 @ 17 Tennessee Titans

Kl. 22.25:
New Orleans Saints @ Chicago Bears
Bears har haft to uger til at komme sig over det skuffende nederlag i London, og ser ud til at få Mitchell Trubisky tilbage til denne kamp mod et velspillende Saints-forsvar. Gæsterne er uden Alvin Kamara og Jared Cook, og det kan presse Teddy Bridgewater en smule at skulle undvære Kamara i kastespillet. Han vil dog stadig have Michael Thomas til rådighed, men det ligner stadig en svær opgave mod et stærkt Bears-forsvar. Generelt lugter det af at blive en lavtscorende affære, hvor de to forsvar har overtaget. Bears har hjemmebanefordelen, men Saints har trænerfordelen og den får lov at trumfe.

New Orleans Saints 16 @ 13 Chicago Bears

Baltimore Ravens @ Seattle Seahawks (3+)
Earl Thomas vender tilbage til Seattle, når Ravens skal forsøge at øge presset på Browns og Steelers – begge på friugen i denne uge – ved at hente sejren. Det bliver dog en svær opgave mod et Seahawks-hold, der har vundet tre på stribe. Det har sjældent været overbevisende fra Pete Carrolls mandskab – kun sejren over Cardinals blev afgjort med en sejrsmargin på mere end én scoring, og alle de fire øvrige sejre har været indenfor tre point. Ravens har hentet Marcus Peters til at hjælpe et skadesramt secondary, men der er tilpas mange andre skadesbekymringer i øjeblikket til at jeg kan få mig selv til at spå en udesejr her. Det bør blive tæt, men Russell Wilson bør gøre sit for at bevise sig som MVP-frontrunner – medmindre Earl Thomas går full #revengegame på Seahawks.

Baltimore Ravens 27 @ 28 Seattle Seahawks

Sunday Night Football – kl. 02.20:
Philadelphia Eagles @ Dallas Cowboys (3+)
Topkamp i NFC East. Cowboys har tabt tre på stribe, mens Eagles efter to sejre i træk tabte klart til Vikings i sidste uge og nu står foran sin anden af tre udekampe i streg. Gæsternes forsvar har haft store problemer – ikke mindst på cornerback – og mod et Cowboys-angreb, der ser ud til at få Amari Cooper m.fl. klar, trods skadesbekymringer, kan det blive en svær opgave. Den dårlige stime for værterne har atter fået Jason Garretts jobsikkerhed til at blive et emne. Vi har ofte set holdet finde noget ekstra frem når vi er nået dertil – det skal være usagt i hvilket omfang de to ting hænger sammen – og med spillere tilbage fra skader, så bør Cowboys tage denne, selvom jeg ikke er overbevist om at det bliver overbevisende.

Philadelphia Eagles 23 @ 27 Dallas Cowboys

Monday Night Football – kl. 02.15:
New England Patriots @ New York Jets (TV3 Sport)
Med Sam Darnold tilbage i startopstillingen fik Jets atter gang i offensiven da de overraskede mod Cowboys i sidste uge. Nu venter så den sværeste opgave af alle, når Patriots kommer på besøg. Det er dog et godt tidspunkt for Jets at skulle op mod rivalerne, da Patriots er ramt af skader i receiverkorpset – som minimum er Josh Gordon ude – og har kæmpet med at få gang i løbeangrebet. Patriots spiller dog uhyggeligt stærkt forsvarsspil, og selv hvis Jets’ forsvar har en god kamp, har jeg svært ved at tro at det er nok til at tage sejren. Adam Gase fandt måder at vinde over Patriots på som Dolphins-head coach – i hvert fald på hjemmebane – men Jets har blot vundet to af de seneste 17 indbyrdes møder, og mens der har været tætte opgør imellem, så er blot én af de seneste seks kampe afgjort indenfor én scoring.

New England Patriots 20 @ 13 New York Jets

 539 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top