You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 6

London Calling – kl. 15.30:
Carolina Panthers @ Tampa Bay Buccaneers (@ Tottenham Stadium) (TV3 Sport)
Med tre sejre på stribe har Panthers spillet sig tilbage i NFC South, én sejr bag Saints. Netop Saints forhindrede med sin sejr i søndags Buccaneers i også at troppe op i England med en 3-2-record. Bucs har vist solidt angrebsspil, men trods en velspillende Shaq Barrett på forsvaret, har defensiven kæmpet med at lukke ned for modstandernes angreb. Den defensive styrke har dog været at lukke ned for løbet, og det er Christian McCaffrey, der trækker læsset for Panthers, om end han også yder et pænt bidrag i kastespillet. Bucs hentede en sejr hos Panthers i anden runde i Primetime, men tingene har ændret sig en del siden. Panthers har formen og spillet med sig, og mens Bucs også spiller solidt på angrebet og har matchups, der kan udnyttes, stoler jeg ikke på at deres forsvar kan gøre nok til at hente sejren.

Carolina Panthers 30 @ 20 Tampa Bay Buccaneers

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
Cincinnati Bengals @ Baltimore Ravens
Divisionsopgør i AFC North. Bengals har tabt fem på stribe, og mens de to gange har været tæt på – senest i søndags, hvor de fik kæmpet sig fra 9-23 til 23-23, inden de måtte se sig slået på et field goal i sidste sekund – er det svært at have den store tiltro til deres spil. Talentet er der på mange positioner, men det skinner ikke igennem og et skadesramt receiverkorps gør ikke betingelserne lettere. Ravens undgik med nød og næppe at lide sit tredje nederlag på stribe, da de vandt efter overtid over Steelers, og indtager føringen i divisionen på 3-2. Også værterne er hårdt ramt af skader – ikke mindst i det bageste forsvar – og spillet har ladet noget tilbage at ønske i de seneste uger. Bengals har haft et solidt tag på Ravens i årenes løb – de er 7-3 i de seneste ti møder, om end to af Ravens’ sejre er kommet i de seneste tre opgør i Baltimore; den ene kamp de har tabt var det 27-31-nederlag i sidste runde af 2017-sæsonen, der kostede en slutspilsdeltagelse – men jeg kan ikke gå med Bengals med det spil de har vist indtil nu.

Cincinnati Bengals 13 @ 23 Baltimore Ravens

Seattle Seahawks @ Cleveland Browns
Det var næsten forudsigeligt, at Browns fulgte en god præstation mod Ravens op med en horribel kamp i mandags mod 49ers. Nu skal de så på en kort uge op mod et Seahawks-mandskab, der har haft ekstra forberedelsestid efter den snævre sejr over Rams sidste torsdag. Det har ikke altid været kønt fra Seahawks, men Russell Wilson leverer storspil, og det har været nok til at hente sejrene hjem. Der er pres på Browns, der skal forsøge at holde trit med Ravens – og i værste fald holde sig i spil til et wild card – og selvom jeg ingenlunde vil blive chokeret hvis de følger sidste rundes flop op med en storkamp, så kan jeg ikke skyde på det.

Seattle Seahawks 27 @ 17 Cleveland Browns

Houston Texans @ Kansas City Chiefs (TV3 Sport)
For første gang i Mahomes-æraen forlod Chiefs banen uden at score 26+ point i søndagens nederlag til Colts. Texans ydmygede Falcons, anført af Deshaun Watson og Will Fuller, og kunne så ærgre sig over at Chiefs ikke formåede at tildele Colts et nederlag, således at Texans kunne indtage føringen i divisionen alene. Nu kan de så med en sejr i Kansas tage føringen alene mens Colts er på friuge. Det bliver dog en svær opgave mod et Chiefs-angreb, der ganske givet er klar til at revanchere deres klart dårligste offensive præstation længe – en præstation, der bør være undtagelsen fra reglen. Værterne ser ud til at være hårdt ramt i receiverkorpset med Sammy Watkins ude og Tyreek Hill som en game-time decision, og det er langt fra optimale betingelser inden et svært opgør. Ikke mindst når kampen ligner et shootout mod et stærkt angreb, der ikke bør have alt for svært ved at flytte bolden mod Chiefs’ defensiv. Jeg giver Chiefs benefit of the doubt, hjulpet på vej af hjemmebanefordelen, men jeg er langt fra sikker i min sag.

Houston Texans 31 @ 34 Kansas City Chiefs

New Orleans Saints @ Jacksonville Jaguars
Minshew Mania har ramt Jacksonville. Trods et nederlag i sidste runde, har Gardner Minshew fået sat skub i Jaguars, og ovenpå to udekampe på stribe, er det nu atter hjemmepublikummet, der får fornøjelsen. Der venter dog en svær kamp mod et Saints-hold, der har vundet tre på stribe uden Drew Brees, og efter to meget konservative kampe endelig slap Teddy Bridgewater lidt løs i sidste uge, og han besvarede med en stærkt præstation mod Bucs. Jaguars’ defensiv er dog en noget anden størrelse, og det kunne meget vel blive endnu en kamp med korte kast og Alvin Kamara i en hovedrolle. Saints’ eget forsvar bør kunne give Minshew og Jaguars-angrebet tilpas mange problemer til at Bridgewater ikke er tvunget til at levere det helt store for at sikre sejren.

New Orleans Saints 20 @ 17 Jacksonville Jaguars

Washington Redskins @ Miami Dolphins
Kampen om first overall? Dolphins er all-in på deres tank, men kan få smidt en kæp i hjulet af Redskins, der med Jay Gruden fyret nu skal forsøge at finde sejre under Bill Callahan. Case Keenum er tilbage under center, og samlet set bør Redskins vise sig som det bedre hold her. Men jeg vil slet ikke blive chokeret hvis Dolphins ender med at hive sejren hjem. Deres spil virker til at være blevet lidt bedre de seneste uger, men jeg kan bare ikke gå med værterne.

Washington Redskins 23 @ 20 Miami Dolphins

Philadelphia Eagles @ Minnesota Vikings
To gange 3-2 tørner sammen i Minneapolis. Vikings fik sidste år revanche for NFC-finalenederlaget i 2017, da de i Philadelphia vandt med 23-21. Denne gang har de så selv hjemmebanefordel, og her har de hidtil i år været svære at bide skeer med. Eagles har generelt leveret skuffende spil i år, men angrebet kom lidt i gang i sejren over Packers – mens det blev til 31 point mod Jets i sidste uge stod forsvaret for to af holdets touchdowns i den kamp. Defensiven har lukket godt ned for løbet, og netop løbet har været afgørende for Vikings hidtil. Dalvin Cook har leveret stærkt spil bag en velspillende offensiv linje i et effektivt scheme, og forudsat game script ikke totalt modarbejder Cook, bør han levere den mest produktive kamp af en running back indtil nu i år. Men Eagles bør kunne gøre nok på angrebet til at tvinge Vikings til også at få gang i kasteangrebet, og det kan give lidt andre udfordringer for værterne, baseret på hvad vi har set hidtil i sæsonen. Jeg er endnu ikke overbevist om hvad Eagles kan – de har talentet til meget mere end de viser – men jeg kan sige meget af det samme om Vikings. Jeg er helt blank på hvordan det her kommer til at gå. Hjemmeholdet får fordelen.

Philadelphia Eagles 23 @ 24 Minnesota Vikings

De sene søndagskampe:
Kl. 22.05:
Atlanta Falcons @ Arizona Cardinals
Kliff Kingsbury og Kyler Murray hentede deres første triumf med sejren over Bengals i sidste uge, og nu har de så hjemmebanefordel mod et kriseramt Falcons-mandskab, der har smidt tre kampe på stribe, og blev kastet i sænk af Texans i sidste uge på vej mod at tillade hele 55 point. Angrebet har leveret fint spil det meste af sæsonen, men er blevet svigtet af et horribelt forsvar. Cardinals                       kan få det svært på forsvaret, men bør kunne levere en god offensiv kamp, og ovenpå et par svage hjemmebanepræstationer mod Panthers og Seahawks er dette en god mulighed for at give fansene en tiltrængt sejr – vi skal tilbage til slutningen af oktober sidste år for at finde den sidste Cardinals-sejr på hjemmebane. For Falcons er det en god mulighed for at få rettet op på den dårlige sæsonstart, og de skal bestemt ikke dømmes ude af opgøret. Jeg tvivler også kraftigt på at de vil levere en ligeså horribel defensiv præstation i denne uge. Men jeg er nødt til at se mere fra dem end jeg har indtil nu, før jeg kan gå med dem.

Atlanta Falcons 23 @ 31 Arizona Cardinals

San Francisco 49ers @ Los Angeles Rams (3+)
49ers leverede en overbevisende præstation i sejren over Browns i mandags, men skal nu på en kort uge op mod et Rams-mandskab, der har haft ekstra forberedelsestid siden de led deres andet nederlag på stribe. Værternes forsvar er kollapset de seneste kampe og har tilladt 85 point til Bucs og Seahawks, og nu venter så et 49ers-hold, der har sat mindst 31 point på tavlen i tre af fire kampe, og har leveret stærkt spil på forsvaret sæsonen igennem. Rams har under Sean McVay været stærke når de har haft ekstra forberedelsestid – eneste nederlag var Super Bowl sidste år; 10-0 i alle øvrige tilfælde – men det aktuelle spillemæssige niveau, kombineret med skader, gør det svært at have den store tiltro til at det skulle gå godt igen denne gang. Der er kun to hold jeg har en dårligere hitrate på i år end 49ers, og uanset hvem jeg går med her, kan jeg sagtens se det gå galt – men nu må det være slut med at gå imod Kyle Shanahan og co. indtil de viser mig hvorfor jeg ikke skulle have tiltro til dem.

San Francisco 49ers 27 @ 24 Los Angeles Rams

Kl. 22.25:
Tennessee Titans @ Denver Broncos
Det er svært at finde på et mindre inspirerende offensivt matchup end Broncos’ og Titans’ søvndyssende angreb, der tørner sammen. Broncos fik endelig en sejr, da de slog Chargers i sidste uge, men deres angreb står foran en svær opgave mod et Titans-forsvar, der ikke har tilladt flere end 20 point i en kamp i år. Omvendt er Titans’ angreb også stagneret lidt siden de mange point mod Browns i første runde – selv i en umiddelbart stærk præstation mod Falcons’ svage forsvar, blev det blot til 24 point, og Broncos er sværere at bide skeer med. Det er to hold jeg har haft svært ved at gennemskue i år – jeg har samlet blot skudt rigtigt på tre af deres ti kampe – og jeg er også meget i tvivl her. Jeg tror ikke på Broncos, men jeg stoler ikke på Titans. Men jeg føler ikke rigtig jeg har noget valg.

Tennessee Titans 13 @ 10 Denver Broncos

Dallas Cowboys @ New York Jets
Cowboys har tabt to på stribe, men får nu mulighed for at komme tilbage på sporet mod et af ligaens dårligste hold. Jets har Sam Darnold tilbage under center, men er ramt af andre fravær, der bør besværliggøre hans comeback. Forsvaret kan nok godt holde Cowboys’ angreb lidt nede, men over 60 minutter er det svært at se Jets gøre nok til at undgå endnu et nederlag.

Dallas Cowboys 26 @ 13 New York Jets

Sunday Night Football – kl. 02.20:
Pittsburgh Steelers @ Los Angeles Chargers (3+)
Chargers skuffede fælt mod Broncos i søndags og er blevet ramt af endnu en skade på den offensive linje, hvor Mike Pouncey er sendt på IR. Steelers er uden Mason Rudolph, der sidder over efter det uhyggelige hit han tog i sidste uge. Dermed er undrafted rookie Devlin Hodges under center i Primetime for gæsterne. Hodges gjorde pæn figur i sit indhop mod Ravens, men som vi har set flere gange er der forskel på at overtage in-game og at skulle spille som starter, og mens der er mange bekymringer omkring Chargers, så bør deres forsvar kunne gøre det svært for rookien. Steelers er skadesramt i det bageste forsvar, og det bør Chargers kunne udnytte til at hente sejren.

Pittsburgh Steelers 16 @ 27 Los Angeles Chargers

Monday Night Football – kl. 02.15:
Detroit Lions @ Green Bay Packers (TV3 Sport)
Topopgør i NFC North. Packers har taget teten i divisionen på 4-1, men er uden Davante Adams, og står altså med spørgsmålstegn omkring kasteangrebet inden et matchup mod et velspillende Lions-forsvar. Lions har haft to uger til at gøre klar til kampen efter den gode præstation mod Chiefs, der dog kostede et snævert nederlag. Matthew Stafford er velspillende for gæsterne og Packers’ forsvar har vist lidt sprækker i de seneste kampe. Lions, der i 16 kampe mellem 2005 og 2013 blot vandt én kamp mod Packers (en kamp hvor Rodgers måtte udgå med en skade) har næsten helt uhørt vundet fire på stribe mod rivalerne (første gang siden 1982-1983) og tre af de seneste fire på Lambeau Field, og med Packers’ skader går jeg – mod min umiddelbart logik – med gæsterne her.

Detroit Lions 23 @ 20 Green Bay Packers

 510 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top