You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 6: GIANTS @ PATRIOTS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
New York Giants @ New England Patriots (3+)
Patriots cruiser afsted og står efter Chiefs’ i søndags tilbage som eneste ubesejrede hold i AFC. Giants kom ned på jorden efter sejre i hver af Daniel Jones’ første to starter, da de tabte hjemme mod Vikings. Nu går turen så til Foxborough på en kort uge, uden Sterling Shepard og Wayne Gallman – og stadig uden Saquon Barkley.

Rookie quarterbacks har ikke en god historik på Foxborough – 14 quarterbacks har forsøgt mindst ti kast på udebane mod Patriots i deres første sæson; ingen af dem formåede at føre deres hold til en sejr, og i gennemsnit har de tabt med 17 point. Enkelte er dog kommet tæt på – Deshaun Watson og Texans tabte med tre i 2017, Jets og Geno Smith ditto i 2013. Men er der grund til at tro på at Giants kan bryde tendensen? Ikke umiddelbart. Patriots har set uhyggelige ud på forsvaret, og selvom angrebet ikke har været overbevisende fra ende til anden, har det gjort nok. Giants-defensiven kan næppe gå Bills i bedene og holde Patriots helt i skak, og så er det altså op til et skadesplaget angreb – på en kort uge – at levere overraskelsen.

Patriots er 9-1 i in-season torsdagskampe (altså, ikke Week 1) siden 2001, herunder 5-1 på hjemmebane, og har vundet otte på stribe (fem på hjemmebane) i den situation. De seneste to torsdagshjemmekampe er vundet med 27-0 over Texans (med Jacoby Brissett på quarterback for Patriots) og 38-24 over Colts sidste år. Det er svært at finde de gode argumenter for at Giants skulle overraske, så jeg vil lade være med at prøve.

New York Giants 13 @ 31 New England Patriots

 402 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top