You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 4: EAGLES @ PACKERS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Philadelphia Eagles @ Green Bay Packers (3+)
Fjerde runde åbnes med én af de på papiret bedste kampe i runden. Packers fører NFC North på 3-0, men da alle hold i divisionen er mindst 2-1, har de tre foreløbige sejre ikke udmøntet sig i nogen overlegen føring i divisionen – om end det faktum at to af sejrene har været indenfor divisionen kan vise sig vigtigt – så der er absolut behov for at holde foden på speederen. For Eagles har de første tre uger været en frustrerende omgang med svagt defensivt spil og skader, med blot én sejr til følge – et comeback i første runde hjemme mod Redskins.

Angrebet har endnu ikke klikket for Packers, der har været båret af et velspillende forsvar, der lukkede ned for Bears i åbningskampen, leverede de store spil tidligt til at sikre en tilpas stor føring mod Vikings og – trods lidt problemer med Broncos’ angreb – fik fremtvunget tre turnovers på vej mod sejren i søndags. At offensiven er kommet haltende fra land er ikke den helt store overraskelse, med tanke på de forsvar det har stået overfor, og med Eagles’ defensiv i vente – ikke mindst deres secondary – er der potentiale for at Aaron Rodgers endelig kan begynde at vise sig produktiv.

For Packers-forsvaret er det dog også en sværere test end de foregående kampe, og selvom Eagles atter er uden DeSean Jackson, kan de mønstre det bedste kasteangreb Packers endnu har stået overfor. Eagles har derudover så småt ryggen mod muren – de har tabt to på stribe og skal spille på udebane mod Vikings, Cowboys og Bills back-to-back-to-back, efter denne udekamp og en mere overkommelig hjemmekamp mod Jets i næste uge. Fire svære udekampe på fem uger, mens der i anden halvdel af sæsonen venter kampe hjemme mod Patriots, Seahawks og Cowboys, der heller ikke just ligner walkovers. Det er nu hvis Eagles skal i gang, og holdet bør være bedre end vi har set hidtil, mens Packers er kommet på 3-0 på en lidt let baggrund, uagtet at de har leveret imponerende defensivt spil.

Under Doug Pederson er Eagles 3-0 på en helt kort uge, og gæsterne bør være stærkest besat på sidelinjen. Der vil også være lidt statement over at gå ud og slå et ubesejret Packers-hold på Lambeau ovenpå de seneste uger. Om de gør det er en anden sag. Packers er favoritter, men jeg kan ikke slippe følelsen af at vi får en lille korrektion af holdenes records, så jeg går med Eagles.

Philadelphia Eagles 27 @ 24 Green Bay Packers

 468 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top