You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2019 – WEEK 2: BUCCANEERS @ PANTHERS

Thursday Night Football – kl. 02.20:
Tampa Bay Buccaneers @ Carolina Panthers (3+)
Både Bucs og Panthers åbnede sæsonen med et nederlag, og stirrer 0-2 i øjnene, hvis ikke de får vendt skuden allerede i denne runde. Panthers var bagud fra start til slut hjemme mod Rams, mens Bucs (ligeledes på hjemmebane) ovenpå et defensivt touchdown i andet quarter nåede at holde en føring mod 49ers – den blev dog smidt på eftertrykkelig vis i anden halvleg, i kraft af bl.a. to pick-sixes fra Jameis Winstons side.

Defensiven leverede en solid kamp for Bucs, men Winstons svage præstation blev afgørende. Tre interceptions, med to returneret til huset, er næppe den standard vi skal vente os af Winston, men det highlighter at når det går galt for ham, så kan det gå helt galt. Løbeangrebet viste lidt liv – Ronald Jones lignede for første gang en spiller, der blev valgt så tidligt som Bucs valgte ham sidste år – og i kastespillet er Chris Godwin, Mike Evans og O.J. Howard en stærk trio, der bør kunne give udfordringer for hvem som helst. Så længe deres quarterback kan få bolden i hænderne på dem.

For Panthers var det i lange træk, ligesom for Bucs, mere af det samme på angrebet. Det er Christian McCaffrey og så alle de andre. McCaffrey stod for 128 af 127 (der er ikke byttet rundt på tallene, nej) yards på jorden, og bidrog med 81 receiving yards ud af 239 på holdet – og to af tre touchdowns. Cam Newton havde ikke nogen god dag på kontoret, og foruden et meget begrænset bidrag i løbespillet var han generelt ganske upræcis som passer. Rams havde held til at presse ham, og der bør være lettere spil mod et mindre talentfuldt Bucs-forsvar.

Panthers har haft overtaget i de indbyrdes møder i nyere tid med sejr i ni af de tolv møder siden 2013, herunder fem af seks på hjemmebane. Begge hold bør være bedre end deres respektive åbningskampe umiddelbart indikerer, med Panthers som det stærkeste hold. Læg dertil hjemmebane på en kort uge og det er et relativt let valg for mig at gå med Panthers, selvom Bucs’ receiverkorps kan komme til at give problemer.

Tampa Bay Buccaneers 14 @ 30 Carolina Panthers

427 total views, 1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top