You are here
Home > NFL >

ROSTERANALYSE 2019 – POWER RANKING: #32-25

Efter en omfattende gennemgang af de 32 NFL-mandskabers rosters, er vi nu klar til, i den sidste uge frem mod sæsonstarten, at løfte sløret for resultatet af Huddle Ups store Rosteranalyse anno 2019.

Ligesom de foregående år har vi gradet hver enkelt spiller på samtlige 32 53-mandsrosters – long snappers undtaget – med henblik på at nå frem til en endelig grade for holdet, der danner grundlaget for denne rangering. De samlet 1824 spillere og trænere, der er gradet, er blevet placeret i én af følgende kategorier:

 • Best at Position (11)
 • Elite (10)
 • High Quality (8)
 • Good (6,5)
 • Above Average (5)
 • Average (3)
 • Below Average (1)
 • Unknown (0,5)
 • Replacement Level (-1)
 • Liability (-3)

Tallet i parentes angiver den talværdi, som den enkelte grade oversættes til, når holdets samlede grade skal udregnes.

Rookie-grades er baseret på den draft grade, vi gav dem tidligere på året, baseret på følgende kriterier:

 • Spillere med en førsterundegrade hos os, grades til Above Average
 • Spillere med en andendagsgrade grades til Average
 • Spillere med en tredjedagsgrade grades til Below Average
 • Spillere vi havde gradet som Undraftable er i Replacement Level
 • Rookies, vi ikke har gradet får tildelt en grade ud fra hvor de er draftet, ligesom ovenstående (1. runde = Above Average, 2.-3. runde = Average, 3. dagen = Below Average), mens undraftede spillere vi ikke havde gradet er placeret i Unknown-kategorien. Eneste undtagelse herfra er kickers og punters, hvor vi har rykket dem én kategori højere op
 • Dertil kommer yderligere én betingelse: Spillere, der gik undrafted sidste år, og ikke var blevet gradet af os, er blevet rykket til Replacement Level i år, hvis ikke de har været i aktion som rookies

For hvert hold er gradet 57 spillere og trænere (de 52 spillere på holdets 53-mandsroster – long snappers som nævnt undtaget – foruden en grade til kick returner og punt returner, samt tre grades til coaches (head coach samt offensive og defensive coordinator).

Foruden en grade på hver enkelt spiller er indregnet en vægtning af de enkelte enheder (QB, RB, WR, TE/H-Back/FB, EDGE, IDL, Off-ball LB, DB, ST, Coaches), samt en vægtning der tager forbehold for, om en spiller er listet som starter eller som backup.

I forbindelse med gennemgangen af hvert hold angives den grade og rangering holdet har fået i tre kategorier:

 • Team total (Det vægtede snit, der danner grundlaget for denne power ranking)
 • Player average (Rent gennemsnit af de 57 grades – ingen hensyntagen til positionel værdi, status som starter/backup ol.)
 • Starting 25 (Vægtet snit af de 11 offensive startere, 12 defensive startere (nickelback inkl.), samt kicker og punter)

Dertil kommer en angivelse af de bedst/dårligst rangerede enkeltstående enheder målt udover hele ligaen (ikke at forveksle med hvilken enhed der på holdet er den bedste/dårligste), samt holdets rangering i Strength of Schedule, baseret på deres modstanderes Team Total i år (#1 = sværeste kampprogram, #32 = letteste kampprogram).

Bud på rosters er låst fast pr. 1/9 ovenpå holdenes cutdowns til 53-mandsrosters. Den sidste transaktion, der er indregnet, er Dolphins’ trade med Saints, der sendte Kiko Alonso til New Orleans og Vince Biegel den anden vej.

32. OAKLAND RAIDERS
Team total:
3,032 (#32)
Player average: 2,912 (#30)
Starting 25: 3,914 (#31)
Bedst rangerede enhed: IDL (#14)
Dårligst rangerede enhed: TE/FB/H-Back (tied-#31)
Strength of Schedule: #19 (Home: #19, Away: #17)

Jon Grudens projekt hos Raiders står foran sin anden sæson. Efter en 4-12-record sidste år, er der sket en del udskiftning på holdet, og årets draft var med et klart fokus på at få indført en kultur på holdet, som har manglet tidligere.

Tre førsterundevalg havde Gruden og Mike Mayock til rådighed, og både defensive end Clelin Ferrell, running back Josh Jacobs og safety Johnathan Abram går ind til denne sæson med forventning om at de kan yde et væsentligt bidrag. Alle er udset som startere, og foruden de tre, er også receiver Hunter Renfrow og cornerback Trayvon Mullen udset starterjobs i deres første sæson.

Offensiven har gennemgået en mindre ommøblering med ankomsten af både Jacobs (Abover Average) og Renfrow (Below Average) via draft, samt Tyrell Williams (Abover Average) i free agency og Antonio Brown (Elite) i en trade hos Steelers (vi lader al snak om fod og hjelm ligge i denne omgang). På tight end har Darren Waller (Below Average) overtaget starterjobbet efter Jared Cook forlod holdet i free agency. Det er med andre ord lutter nye startere som quarterback Derek Carr (Average) har at fordele boldene til i år. På papiret ligner det en opgradering af offensiven – Brown på sit bedste er én af ligaens allerbedste receivers, Tyrell Williams har været en lidt undervurderet del af Chargers’ angreb de seneste år og både Josh Jacobs og Darren Waller har masser af upside; sidstnævnte har trukket megen hype i offseason, men ud fra hvad vi reelt kan bedømme ham på hidtil kan vi altså ikke gå højere end Below Average i vores grade på ham.

Trods de umiddelbare forstærkninger, scorer Raiders-offensiven lavere i vores grades end sidste år – og mens det ikke alene forklares af at Derek Carr er endt én kategori lavere i år end sidste år, er det en væsentlig del af forklaringen. Det er bestemt muligt at Carr kommer til at præstere bedre end sidste år, men isoleret set er hans spil gået tilbage over de seneste år. Foruden Carr, trækkes graden ned af, at den offensive linje har mistet guard Kelechi Osemele, og nu må starte Jonathan Cooper (Below Average) på left guard, mens left tackle Kolton Miller (Below Average) også er gået ned i grade i forhold til sidste år, efter en svag rookiesæson. Fra center til right tackle ser linjen dog stærk ud, og mens man kan diskutere kontrakten som right tackle Trent Brown (High Quality) fik, var hans spil sidste år virkelig stærkt, og han bør blive en opgradering på positionen. Center Rodney Hudson (High Quality) har også fået en stor kontrakt – den største til en center i ligaen – og sammen med Brown og Gabe Jackson (Good) skulle der være glimrende betingelser på højre side af linjen.

Der er absolut potentiale til mere på angrebet end vores grades angiver, men vi kan ikke komme udenom at det er en enhed, der både mangler noget niveau blandt starterne og er uhyre følsom overfor skader. Blot én reserve scorer Average eller bedre – running back Jalen Richard – og tre dybdespillere er Replacement Level eller værre (tredje-quarterback Nathan Peterman: Definitionen af Liability). Hvis en skade rammer i receiverenheden, ser det hurtigt rigtig skidt ud, og på den offensive linje, vil en skade på højre side af linjen også betyde et massivt dyk i niveau.

På forsvaret er der umiddelbart lidt mere grund til optimisme, med blot én starter, der scorer dårligere end Average. Den defensive upside er dog lidt begrænset, med næsten lutter Average- eller Above Average-grades – kun den nyankomne safety Lamarcus Joyner (High Quality) skiller sig ud fra mængden. Dybden i den bageste enhed er også stærk med Karl Joseph (Good) og Erik Harris (Above Average) som reserver.

Der er flere spillere, der har potentiale til at overgå deres grades, og fx cornerback Gareon Conley (Above Average) har i flashes vist spil til mere, men det har knebet med stabiliteten. På den defensive linje var Maurice Hurst (Above Average) lovende som rookie sidste år, og kan snildt overgå sin grade, men han har endnu ikke vist nok til at gøre sig fortjent til det. Så mens den defensive grade lader noget tilbage at ønske, er der upside til mere. Spørgsmålet er dog om Paul Guenther er manden, der kan få enheden til at spille op til det?

Edge rush ligner en bekymring med en gruppe af spillere, der ikke just oser af sackpotentiale. Bevares, Clelin Ferrell (Above Average) er en fin spiller, men næppe en mand der samler 10 sacks sammen om året. Arden Key (Below Average) har upside, men hans svage 2017 i college blev fulgt op af en rookiesæson med blot ét sack, så det er svært for alvor at tro på at det går op i en højere enhed for ham. Josh Mauro (Average) har tre sacks på fem sæsoner, mens Benson Mayowa (Above Average) har 13 på fem sæsoner – fire i sidste sæson. Kan linjen ikke få skabt pres, vil det tvinge den bageste enhed til at træde i karakter, men trods potentiale i flere spillere, er det bare svært for alvor at tro på.

Det er ikke givet at Raiders slutter som ligaens dårligste hold – de vil nok ikke være vores umiddelbare bud – men det forhindrer dem altså ikke i at stå som det på papiret svageste roster i ligaen ifølge vores grades. Hvis de nye offensive våben kan levere varen, vil det hurtigt kunne give nogle sejre, og det kan hjælpe et forsvar, som i dén grad mangler difference makers. Trænerstaben er dog på papiret i den tunge del af ligaen, og det er også med til at trække graden gevaldigt ned for holdet.

31. WASHINGTON REDSKINS
Team total:
3,044 (#31)
Player average: 2,982 (#29)
Starting 25: 4,252 (#29)
Bedst rangerede enhed: TE/FB/H-Back (#11)
Dårligst rangerede enhed: WR (#32)
Strength of Schedule: #9 (Home: #5, Away: #19)

En ny quarterback er kommet til hovedstaden, men det har ikke været Dwayne Haskins’ ankomst, der har været den store historie omkring Redskins i denne offseason. Det har i stedet været spørgsmålet om hvordan klubben har håndteret skader, der har fyldt. Left tackle Trent Williams, én af ligaens bedste på positionen, har været så utilfreds med klubben og lægestaben, at han har svoret at han ikke kommer til at spille for klubben igen. Redskins har nægtet at trade ham, og det er svært at se en ende på situationen.

Williams (High Quality) gennemgik i offseason en operation for at få fjernet en svulst i hovedet, og mener angiveligt at lægestaben kunne/burde have fundet den tidligere. Med Williams væk fra holdet, er Donald Penn (Below Average) blevet hentet ind, men hans spil tog et massivt dyk sidste år, og efter Ty Nsekhe er skiftet til Bills i free agency, står Redskins foran et stort niveaufald på left tackle til denne sæson.

Foruden Williams, har spillere som quarterback Colt McCoy og running back Derrius Guice kæmpet med at komme tilbage fra skader. Guice sad ude i hele sidste sæson med en torn ACL, og er først kommet tilbage i aktion i løbet af training camp/preseason; noget senere end vi ellers typisk ser spillere med den type skade vende tilbage. McCoy brækkede benet i slutningen af sidste sæson, og mens han er på 53-mands rosteret, er han ikke umiddelbart klar til at spille endnu. Og Alex Smith, der pådrog sig en grusom skade sidste år, må vi nok også kigge langt efter – det ligner umiddelbart mindre en kamp for at komme tilbage på en footballbane, som en kamp for at kunne genvinde fuld førlighed; lige den skade kan lægestaben dog umiddelbart ikke klandres for at have håndteret forkert.

Case Keenum (Below Average) er blevet udnævnt til startende quarterback, men vi har valgt at lade Haskins (Average) stå som starter, da det kun bør være et spørgsmål om tid før det bliver Haskins, der tager starterjobbet. Havde vi sat Keenum som starter ville Redskins droppe til #32 i vores rangering.

Betingelserne for succes er mildest talt uinspirerende. Højre side af den offensive linje er godt besat med Brandon Scherff (High Quality) og Morgan Moses (Above Average), men foruden de to, er det kun tight end Jordan Reed (High Quality), der af startere scorer en grade bedre end Average – og Reed er aktuelt ude med en hjernerystelse efter han tog et voldsomt hit i en preseasonkamp. Receiverenheden grader ud som ligaens dårligste i vores system med Paul Richardson, og backup-rookie Kelvin Harmon på Average-grade og resten på Below Average.

Rookie Terry McLaurin (Below Average) er en speedster, der spillede med Haskins i college, men ikke ligner et supergodt fit til Keenum, og i det store hele er det bare en uimponerende gruppe af pass catchers som Keenum/Haskins har til rådighed og med tvivlsom beskyttelse fra linjen, bliver det ikke just bedre. Running back-gruppen er relativt spændende – hvis Guice (Above Average) kan komme på banen og levere noget af det spil han viste i college, er der spændende upside; Chris Thompson (Above Average) er en fremragende pass catcher (men også på vej tilbage fra skade). Og Adrian Peterson? Ja, vi har ham som Average, men han formår stadig i enkelte uger at ligne en fantastisk spiller – for så ugen efter at blive stonewalled.

Uden Trent Williams, ligner Geron Christian (Average) starteren på left tackle over Donald Penn, og han har det tidligere førsterundeflop Ereck Flowers (Average), der fik rettet lidt op på sit ry med solidt spil sidste år, og Chase Roullier (Average) på de to pladser til højre for sig. De tidligere omtalte Scherff og Moses sikrer en solid højre side af linjen, mens alle reserver grader ud som Below Average.

Defensivt er der lidt mere at sætte pris på med en spændende defensiv linje, gode edge rushers og et solidt secondary. Den defensive front er besat af tre spillere, der har scoret mindst Above Average, med Jonathan Allen (Good) som den bedste spiller – og selv hans grade kan være lavt sat, hvis han formår at bygge ovenpå sin sæson fra sidste år. I Ryan Kerrigan (High Quality) har Redskins på ydersiden af linebackerkæden én af ligaens mest undervurderede spillere, mens Ryan Anderson (Good) viste lovende spil i begrænset spilletid sidste år som run-stopper. Han vil ganske givet blive erstattet af førsterundevalget Montez Sweat (Above Average) på kastedowns.

I den bageste enhed er der en solid gruppe af cornerbacks, med Josh Norman (Good), Quinton Dunbar (Above Average) og Fabian Moreau (Average), hvor ikke mindst Moreau har upside til mere. Dybden er også solidt med Dominique Rodgers-Cromartie og Greg Stroman (begge Above Average), samt rookie Jimmy Moreland (Average). På safety er Landon Collins (High Quality) den store profil, mens den anden starter, Montae Nicholson (Below Average), umiddelbart niveau til den tjans.

Indersiden af linebackerkæden er den klare defensive svaghed. To startere og to backups på Below Average vidner ret godt om manglende kvalitet, men reelt også manglende interesse i positionen fra holdets side. Retfærdigvis skal det siges, at Reuben Foster (Average) var blevet hentet ind, men pga. en skade sidder ude for sæsonen. Lidt har de altså forsøgt, om end man kan diskutere om Fosters off-field historik overhovedet berettiger at man tager chancen på ham.

Foruden cornerbackgruppen, er der ikke det helt store at komm efter i dybden. Tim Settle  (Average) er en lovende reserve på nose tackle bag Da’Ron Payne, men foruden Settle, Montez Sweat og safety Deshazoe Everett (Average) er alle reserver, udenfor cornerbackgruppen, gradet Below Average eller dårligere. Trænerstaben gør heller ikke noget godt for holdets grade, med defensive coordinator Greg Manusky som den eneste af de tre, der opnår en Average-grade.

30. MIAMI DOLPHINS
Team total:
3,141 (#30)
Player average: 2,772 (#31)
Starting 25: 3,160 (#32)
Bedst rangerede enhed: ST (#10)
Dårligst rangerede enhed: OL, EDGE (#32)
Strength of Schedule: #21 (Home: #15, Away: #21)

Det er efterhånden fast procedure, at vi kaster os over et blik på Miami Dolphins allerede i den første af disse gennemgange, og mens resultaterne de tidligere år kunne indikere at vi er for hårde ved dem (10, 6 og 7 sejre i 2016-2018), er vi muligvis (alt for) gavmilde ved dem i år. 

Dolphins har kastet sig over et genopbygningsprojekt. Adam Gase er røget ud. Ind er kommet Brian Flores, der imponerede i sidste sæson hos Patriots. Historikken for Patriots-assistenter, der kommer ind i head coach-jobs er omtrent ligeså uimponerende som Patriots’ dominans i AFC East (okay, i NFL) over to årtier er imponerende. Brian Flores virker dog ikke nødvendigvis som om han er helt i samme båd som mange af de andre, og det skal ikke afvises at han, trods begrænset erfaring, kan vise sig at være undtagelsen fra reglen.

Men det er et projekt han har overtaget. Mange nye spillere skal komme til før det her roster er klar til for alvor at tage kampen op, og det kan meget vel vise sig at være timet godt nok til at når (hvis…) Dolphins får et konkurrencedygtigt roster, vil det falde sammen med at Tom Brady og/eller Bill Belichick trækker stikket hos Patriots, og åbner op for at der igen kan være spænding i divisionen.

“Tank for Tua” har der været snakket om længe, når snakken falder på Dolphins, og hvis det skal blive til noget, kan det kræve at de slutter som ligaens dårligste hold (læs evt. lidt om Alabama-quarterback Tua Tagovailoa, og andre interessante quarterbacks i næste års draft, lige her). Og holdets ageren i dagene omkring cut downs, indikerer da også at holdet er klar til at punte denne sæson, for at kunne få succes på de lange bane.

Dolphins handlede sig i offseason til quarterback Josh Rosen – Cardinals’ førsterundevalg sidste år – og om ikke andet har vi da at gøre med et hold, der har forsøgt at adressere den vigtigste position i football med en spiller, der har talent. Rosen (Average) må dog se på fra sidelinjen på ubestemt tid, mens veteranen Ryan Fitzpatrick (Average) har starterjobbet. Før eller siden er Dolphins dog nødt til at få set Rosen an i betydningsfulde kampe, så de ved hvad de har i ham, inden de evt. skal beslutte sig for at adressere positionen i næste års draft.

Fitzpatrick/Rosen er omgivet af et angreb, der i dén grad hungrer efter stærkt talent. Receiverkorpset – selv efter traden af Kenny Stills – er dog solidt, med Albert Wilson (Good), Jakeem Grant (Above Average) og den evige stjerne-i-offseason-knapt-så-meget-stjerne-i-regular-season, DeVante Parker (Average). Rookie Preston Williams (Below Average) trak kun en tredjedagsgrade fra os, men havde på tape tydelig upside og potentiale (find vores tanker om ham i vores WR-rankings fra årets draft her), og har imponeret gennem offseason, og kan han få tilkæmpet sig spilletid i år, kan han meget vel overgå den grade.

Gruppen af tight ends lader en del tilbage at ønske. Vi har bedst fidus til Nick O’Leary (Average), som som udgangspunkt er bag sidste års andenrundevalg Mike Gesicki (Below Average) – Gesickis første sæson lod meget tilbage at ønske, og han har ikke gjort meget væsen af sig i offseason. Også på running back kunne man ønske sig en bedre gruppe, om end draftvalget fra sidste år, Kalen Ballage (Average), ser ud til at have overhalet Kenyan Drake (Average). Mens begge har samme grade hos os, er Ballage den bedre af de to, og kan godt vise sig god nok til at overgå graden.

Den offensive linje er den helt store grund til bekymring på vegne af angrebet – medmindre man allerede er stået af ved snakken om deres quarterbacks. Efter traden af Laremy Tunsil, er der blot én spiller, der opnår en grade bedre end Below Average – og det er Evan Boehm (Above Average), der kun er udset til at være backup. Zach Sterup (Replacement Level), der overtager fra Tunsil, er ikke startermateriale, og det i princippet siges om resten af linjen, om end left guard, rookie Michael Deiter, nok har bedst chance for at overgå sin draftbestemte Below Avergae-grade. Undraftede Deion Calhoun (Unknown) på right guard var en spiller vi aldrig gradede og derfor ikke har betingelser for at kunne vurdere niveau på – men sandsynligheden taler ikke for at han vil præstere til Average eller bedre. Både startere og dybde er hårdt ramt på linjen, og det kan give udfordringer for både beskyttelsen af Fitzpatrick/Rosen og blokeringer i løbespillet, og være en markant hæmsko for angrebet. Hvis ikke linjen fungerer, hvornår vil Dolphins så turde smide Rosen – der i dén grad led under en dårlig linje sidste år – ind under center for at vurdere ham?

Den startende offensiv grader ud som ligaens klart dårligste, og også med reserverne indregnet, er der ikke noget angreb, der scorer en lavere grade end Dolphins’. Også det startende forsvar grader ud som det dårligste i ligaen, men indregner vi reserver, kan det lige komme væk fra sidstepladsen. Trænerstaben scorer tilpas høje grades – både offensivt og defensivt – til at trække yderligere en smule op, og heri skal altså findes årsagen til at Dolphins ender “helt oppe” som nummer 30 i denne gennemgang.

Det bageste forsvar hvor cornerback Xavien Howard (Elite) og safety Reshad Jones (Good) er de store profiler, skiller sig positivt ud på defensiven. Minkah Fitzpatrick (Above Average) havde en lovende rookiesæson, men skal vise mere stabilitet, mens meget af det samme kan siges om Eric Rowe (Average), der har vist godt spil i perioder, men mangler at sammensætte spillet over en længere periode. Han spillede dog under Brian Flores sidste år hos Patriots, så han har erfaring i systemet. Bobby McCain (Average) er udset til at varetage pladsen ved siden af Reshad Jones (i hvert fald i nickel – Fitzpatrick kan varetage den i base defense). McCain kan også spille tættere på linjen og med meget tvivlsomme dybde Dolphins har på cornerback – Johnson Bademosi, der kom til i Tunsil-traden opnår en Average-grade, men de øvrige reserver er gradet til Replacement Level – kan det komme i spil at fx Walt Aikens (Below Average) får udvidet spilletid som safety.

På den defensive linje er indersiden solidt besat med både to startere og to backups, der rammer en Above Average-grade hos os, men af de øvrige fem pladser i det startende front-seven, er det kun Jerome Baker i linebackerkæden, der opnår en grade bedre end Average. Pass rushet har store mangler – Charles Harris (Average), et førsterundevalg i 2017, har blot tre sacks på to sæsoner, og på den anden side af linjen er det en undrafted rookie, Jonathan Ledbetter (Unknown), der ser ud til at varetage jobbet. Dolphins’ afsked med både Cameron Wake og Robert Quinn bør være til at mærke i år. Det vil hurtigt kunne lægge ekstra pres på cornerbackenheden, at pass rushet ser så svagt ud, men der kan være håb om at fx Christian Wilkins (Above Average) – holdets førsterundevalg i år – kan skabe noget pres fra indersiden.

På special teams må Jakeem Grant fremhæves som en fremragende returner, der leverede varen både som kick returner og punt returner sidste år. Hans offensive bidrag har været begrænset – men han har flashet når mulighederne har været der, og han blev tildelt en fire-årig kontraktforlængelse op til sæsonen, hvilket vidner om, at han er værdsat som returner og at man har forhåbninger om at han også kan levere et solidt birdag som receiver; han får i hvert fald muligheden for at bevise det i år. For et genopbygningsprojekt er det en chance, der er værd at tage.

29. NEW YORK JETS
Team total:
3,143 (#29)
Player average: 3,316 (#25)
Starting 25: 4,748 (#26)
Bedst rangerede enhed: RB, DB (#10)
Dårligst rangerede enhed: Coaches (#32)
Strength of Schedule: #28 (Home: #29, Away: #25)

Vores lavest rangerede hold i sidste års rosteranalyse, har taget et par spring op ad ranglisten til denne sæson, men er stadig at finde i den ganske tunge ende. Coaching har uhyre meget at sige i den forbindelse, og med en høj vægtning af vores grades på coaches, er det et hårdt slag for Jets at stå med den klart laveste grade i hele ligaen netop hér.

Adam Gase beviste praktisk talt intet i sine år hos Dolphins, udover at han ikke bør være head coach og Dowell Loggains er faldet igennem i sine seneste jobs som offensive coordinator – alligevel er de begge atter at finde i disse roller hos Jets, og det mere end opvejer altså at holdet i Gregg Williams har fundet en ganske dygtig, om end aldeles usympatisk, defensive coordinator.

Der er masser af spændende spillere på angrebet, der til denne sæson har fået tilføjet slot receiver Jamison Crowder (Above Average) og running back Le’Veon Bell (High Quality) blandt de våben som quarterback Sam Darnold har at fordele boldene til. Begge kommer dog med nogle spørgsmålstegn – Bell har ikke spillet en betydningsfuld kamp i tyve måneder grundet sit holdout sidste år, og Crowder kæmpede med skader i 2018. Darnold (Average) skal bestemt ikke afvises at præstere bedre end den grade vi har givet ham – potentialet er der uomtvisteligt, men vi har ikke set nok endnu til at turde gå højere. I Robby Anderson (Good), Quincy Enunwa (Above Average) og tight end Chris Herndon (Good) er der dygtige spillere at kaste til, foruden de nyankomne våben, så hvis ikke Darnold holdes tilbage af coaching, kan han sagtens overgå vores grade. Herndon er dog ude med karantæne i de første fire runder.

Den offensive linje er også blevet styrket i offseason med traden for guard Kelechi Osemele (Good) og den overraskende signing af den ellers pensionerede center Ryan Kalil (Above Average), som nok er dykket lidt i niveau de seneste år, men giver stærk veteran presence og lederevner på linjen. Kelvin Beachum (Above Average) er en solid left tackle og mens højre side af linjen ikke holder samme niveau, er både Brian Winters og Brandon Shell gradet til Average. Dybden er anstændig med to Average-grades, herunder rookie-tackle Chuma Edoga.

Resten af den offensive dybde lader en del tilbage at ønske, om end der på running back er to Average-grades til hhv. Ty Montgomery og Bilal Powell. Derudover er receiver Tim White den eneste reserve, der scorer mindst Average.

Offensiven har altså potentiale til at tage et skridt frem i år, hvis Darnolds udvikling går den rigtige vej – trods umiddelbart tvivlsom coaching – og kan det ske, vil Jets hurtigt kunne ikke bare overgå, men langt overgå, deres placering i denne gennemgang. For de har et solidt besat forsvar, anført af en defensiv linje med fire spillere, der scorer Above Average eller bedre – Leonard Williams på High Quality, Henry Anderson og førsterundevalget i årets draft, Quinnen Williams på Above Average (Williams dog absolut med upside til mere) og backup-nose tackle Steve McLendon (Good). Nathan Shepherd (Average) sikrer yderligere kvalitet i dybden.

Bag sig har de i linebackerkæden free agent-signingen C.J. Mosley (Good), der skulle have haft Avery Williamson (Good) ved sin side. Williamson er dog røget ud for sæsonen med en skade, og Neville Hewitt (Replacement Level) ser ud til at skulle varetage tjansen – her havde vi hellere set rookie Blake Cashman (Average) få chancen. Fortsætter vi ned gennem midten rammer vi en fremragende duo på safety, anført af Jamal Adams (én at to Best at Position) og Marcus Maye (High Quality), mens Rontez Miles og Mathias Farley (begge Average) er fine backups – dog langt fra starterne i niveau.

Arbejder vi os udenfor midteraksen falder niveauet dog. Trumaine Johnson (Good) er en dygtig cornerback, men er også den eneste på positionen, der scorer højere end Average. De tre startere kan Jets godt klare sig med, men hvis skaderne rammer, eller dybden på anden vis bliver tvunget ud i at skulle vise sig frem, er der lidt grund til at være bekymret, om end Nate Hairston (Below Average), der blevet tilføjet i en trade op til sæsonstart, har noget erfaring og også er den af reserverne med bedst potentiale til at overgå sin grade.

Bekymringen underbygges af dét, der tilsyneladende er et evigt problem for Jets’ forsvar: Edge rush. Mens Jets jævnligt har fået god pass rush-produktion fra den defensive front – og det bør fortsætte under Gregg Williams – har det knebet gevaldigt med at få pres fra ydersiden. Brandon Copeland (Above Average) viste sig fint frem i en begrænset rolle sidste år, hvor han samlede fem sacks sammen. Han bør kunne bygge ovenpå i år, når han lige er tilbage fra de fire kampes karantæne han åbner sæsonen med, men han er i det store hele unproven. Det samme gælder resten af gruppen. Tre af de fire øvrige edge rushers er alle gradet Average, hvilket vidner om anstændig dybde, men også manglende upside. Og lad det være sagt, at om noget er Average-grades på Jordan Jenkins, Terrell Basham og Frankie Luvu gavmildt ud fra hvad vi har set – men der er noget potentiale i dem.

28. NEW YORK GIANTS
Team total:
3,308 (#28)
Player average: 3,219 (#28)
Starting 25: 4,088 (#30)
Bedst rangerede enhed: RB, TE/FB/H-Back (#4)
Dårligst rangerede enhed: QB, Off-bcll LB (#32)
Strength of Schedule: #18 (Home: #22, Away: #14)

Trods investering i quarterbackpositionen i første runde af årets draft, står Giants ifølge vores rangeringer med NFLs dårligste situation på spillets vigtigste position. Eli Manning (Below Average) har år for år taget nogle skridt tilbage, og bør ikke længere være starter – men hans to Super Bowl-ringe har tilsyneladende købt ham uanede mængder af snor; hvor meget man end kan kritisere tidligere head coach Ben McAdoo, havde han set at Mannings tid var ved at rinde ud, da han bænkede ham. Det var så i stedet med til at koste McAdoo jobbet – og sikre Manning ekstra tid. Head coach Pat Shurmur har åbnet døren lidt på klem for at Mannings tid lakker mod enden, men i det store hele har han virket til at være overtrumfet fra højeste sted, efter ejer John Mara har udtalt at Manning er holdets starter.

Trods et valg tidligt i første runde havde vi blot Daniel Jones (Below Average) gradet som et fjerderundetalent. Jones åbner sæsonen som backup, men ovenpå en stærk preseason har han formentlig fået lukket noget af hullet op til Manning, og dermed åbnet lidt for at et skifte kan ske tidligere end ellers ventet. Uagtet hvem der starter, ligner det dog umiddelbart én af ligaens dårligste startere.

Receiverkorpset har sagt farvel til Odell Beckham Jr., og mens Golden Tate (Good) er kommet til, er der tale om en nedgradering fra én af ligaens bedste receivers – Tate åbner yderligere sæsonen med fire spilledages karantæne. Sterling Shepard (Above Average) har kæmpet med en skade på det seneste, men ventes klar til Week 1, og vil sammen med tight end Evan Engram (High Quality) være de primære våben i kastespillet. Cody Latimer (Average) har vist lidt fremskridt over de seneste år, og vil være andenreceiver bag Shepard indtil Tate er tilbage, men trods fremskridt er han ikke noget stort våben. Alle backups på receiver er gradet til Below Average.

Running back Saquon Barkley (Best at Position) leverede en stærk rookiesæson, hvor han levede op til alle de store forventninger der var til ham. Han kan levere varen på jorden og også bidrage effektivt som pass catcher, og kan altså også hjælpe med at tage nogle af de targets som Tate efterlader i de første uger. At have ligaens bedste running back er dog ikke så vigtigt som for 10-15 år siden, og Giants ville have været bedre stillet med “bare” at sende en af deres backups på positionen – begge Below Average – ud på banen, mens de havde en topreceiver som Odell Beckham og/eller en topquarterback under center (en mulighed de jo aktivt fravalgte i sidste års draft ved at tage Barkley over fx Sam Darnold).

Den offensive linje har fået tilføjet Kevin Zeitler (Elite) på right guard, og sammen med Nate Solder (Good) og Will Hernandez (Above Average) sikrer han tre spillere blandt starterne, der grader ud bedre end den Average-grade som både center Jon Halapio og right tackle Mike Remmers har opnået. Dybden er lidt et issue med to spillere gradet på Below Average og derudover både én på Replacement Level og Liability.

Udfordringerne i dybden er dog gennemgående på angrebet, hvor tight end Rhett Ellison og fullback Elijhaa Penny (begge Above Average) er de eneste reserve, der opnår en grade bedre end Below Average. Også på forsvaret lader dybden lidt tilbage at ønske, og mens der er syv reserver med en Average-grade, er der ikke én eneste reserve, der opnår en bedre grade end dét.

Forsvaret lider kort og godt under at det er ganske middelmådigt. Tre spillere opnår en Good-grade – Dalvin Tomlinson, Janoris Jenkins og nyankomne Jabrill Peppers – mens tre er på Above Average – B.J. Hill, Lorenzo Carter og Antoine Bethea – men derfra er det Average eller værre for resten af pengene, og det inkluderer som nævnt også reserverne. Der mangler spillere, der for alvor kan gøre en forskel, kontinuerligt.

Cornerbackgruppen har lidt upside, med førsterundevalget fra årets draft, Deandre Baker (Average), og valget fra sidste års Supplemental Draft, Sam Beal (Average), som starterne sammen med Janoris Jenkins. Baker testede forfærdeligt i draftprocessen, men viste shutdown-potentiale i college, og Beal er også ganske spændende. Det skal ikke afvises at de kan overgå deres grade. Hvis de gør det, vil det – sammen med de to safeties – give et ganske spændende secondary. Med et pass rush, der ser begrænset ud, er der dog også pres på enheden for at levere varen.

Off-ball linebacker er en position som Giants næsten systematisk har undgået at adressere over de seneste mange år, og det afspejles også meget godt af den manglende kvalitet i enheden, hvor B.J. Goodson som den eneste opnår en Average-grade – og han er blot udset som backup. Alec Ogletree (Below Average) og Tae Davis (Replacement Level) som startere sikrer at Giants’ linebackerkæde grader ud som den dårligste i ligaen blandt 3-4-mandskaber. Lidt bedre ser det ud på den defensive linje, hvor to af tre grader ud bedre end Average – og den sidste er rookie Dexter Lawrence, der ikke manglede meget for at få en førsterundegrade hos os og dermed en Above Average-grade. R.J. McIntosh (Average) sikrer yderligere en anstændig reserve i enheden. Det er ikke fordi linjen er noget at råbe voldsomt hurra for, men der er lidt grund til optimisme. Den skal dog også levere varen mod løbet med tanke på hvad der er at finde bag den.

Samlet grader Giants’ forsvar ud som ligaens dårligste i vores rangeringer – det startende forsvar kan akkurat klemme sig foran Dolphins’ og rangere som det næstdårligste. Læg dertil at defensive coordinator James Bettcher ikke just hører til blandt ligaens bedste, og der er masser af grund til at være bekymret for defensiven i år. Med et tvivlsomt angreb oveni hatten – vi kan dog godt have lidt fidus til at Pat Shurmur og Mike Shula formår at stable et angreb på benene, der kan omgå nogle af svaghederne – er det ganske naturligt at vi finder Giants i den tunge del af feltet i denne gennemgang.

27. DENVER BRONCOS
Team total:
3,478 (#27)
Player average: 3,368 (#24)
Starting 25: 4,573 (#27)
Bedst rangerede enhed: EDGE (#7)
Dårligst rangerede enhed: QB (#31)
Strength of Schedule: #12 (Home: #14, Away: #13)

En 2-0-start blev afløst af fire nederlag på stribe, og efter at have kæmpet sig tilbage på 6-6, blev sæsonen også lukket med fire tabte kampe på stribe. 2018-sæsonen blev ikke hvad Broncos havde håbet på. Med tanke på hvor dårlig situationen var på quarterback, var seks sejre nok egentlig ganske godt gået af Todd Bowles og hans mandskab, men det var ikke nok til at bevare jobbet.

Nu har Vic Fangio, der fik sat en svært imponerende Bears-defensiv på banen sidste år, overtaget head coach-jobbet, og han har fået en helt ny gruppe af quarterbacks at arbejde med. Dermed ikke sagt at det er en god situation i år. Joe Flacco (Below Average) er hentet ind fra Ravens, mens Drew Lock (Average) er kommet til i draften – Lock lyder dog til at ende på IR på med en fingerskade, og det peger i retning af at Flacco vil trække starterjobbet for sæsonen.

Angrebet omkring Flacco lader en del tilbage at ønske. Der er et par stærke navne i form af receiver Emmanuel Sanders og running back Phillip Lindsay (begge High Quality), men selv hér er der lidt grund til bekymring – Sanders er på vej tilbage fra en akillesskade, der i hvert fald kan hæmme ham i starten af sæsonen. Lindsay havde en stærk rookiesæson sidste år, og bakkes op af en solid gruppe af running backs, hvor Theo Riddick dog ser ud til at ende på IR.

Bag Sanders er der noget potentiale i receiverkorpset, men både Courtland Sutton (Average) og DaeSean Hamilton (Below Average) mangler for alvor at bevise sig. På tight end er Noah Fant (Above Average) kommet til i draften, og vil formentlig få en pæn rolle i år, selvom han som udgangspunkt er bag Jeff Heuerman (Average).

Den offensive linje har nogle fine kort i right tackle Ja’Wuan James (Good), samt left tackle Garret Bolles og right guard Ron Leary (begge Above Average), mens left guard,rookie Dalton Risner, har en Average-grade i kraft af sin draftgrade hos os – og der er bestemt upside til mere. Connor McGovern (Below Average) har overtaget fra Matt Paradis på center, men er en klar nedgradering. Elijah Wilkinson (Average) er en solid backups på linjen, men dybden kan hurtigt blive udfordret.

Mens offensiven samlet set grader meget lavt ud hos os – som den næstdårligste i ligaen; dén dårligste hvis vi indregner offensive coordinator Rich Scangarello – ser det straks bedre ud på forsvaret. Ikke mindst hvis vi kun forholder os til den startende enhed. Broncos’ startende forsvar står som det fjerdebedste i ligaen ifølge vores grades, ikke mindst i kraft af at de er stærkt besat i de to vigtigste positionsgrupper på forsvaret: Edge rush og secondary.

Von Miller (én af to Best at Position) og sidste års førsterundevalg Bradley Chubb (Good) udgør en glimrende duo på ydersiden af linebackerkæden, og de har fået tilføjet Justin Hollins (Average) i årets draft til at sikre dybde i enheden, efter Shane Ray og Shaquil Barrett er forsvundet. Den startende cornerbackgruppe er den bedste trio i ligaen jf vores grades – Chris Harris Jr. (Elite) suppleres af Kareem Jackson og Bryce Callahan (begge High Quality).

Midteraksen er den svageste del af defensiven – de tre startere på linjen foruden de to inside linebackers og to safeties står for tre Good-grades, én Above Average og tre Average. Ikke dårligt, men sammenlignet med ydersiden af defensiven, hvor Good er den dårligste grade, falmer det en smule. Det er ikke helt tilfældigt at løbeforsvaret i perioder har haltet for Broncos.

Dybden er en bekymring på defensiven, og det faktum at et startende forsvar, der grader ud som det fjerdebedste, falder til nummer 14, når man inkluderer backups, vidner om en dybde, der er udfordret. Mest bekymrende er det i cornerbackgruppen, hvor de tre spillere på High Quality eller bedre bakkes op af to spillere på Below Average og så De’Vante Bausby (Liability). Også på inside linebacker er den højest gradede reserve kun på Below Average, men de øvrige grupper har mindst én spiller på Average eller bedre til at sikre dybde.

26. CINCINNATI BENGALS
Team total:
3,631 (#26)
Player average: 3,246 (#27)
Starting 25: 5,172 (#21)
Bedst rangerede enhed: IDL (#3)
Dårligst rangerede enhed: OL, (#31)
Strength of Schedule: #22 (Home: #13, Away: #23)

Efter 16 sæsoner i jobbet er Marvin Lewis fortid hos Cincinnati Bengals. Med ansættelsen af Zac Taylor som head coach, har Bengals fundet en cheftræner, der var i gang med sin redshirt freshman-sæson i college, da Lewis trænede sin første sæson som Bengals-head coach. Taylor har de seneste sæsoner været positionstræner under Sean McVay hos Rams – først som assisterende wide receiver-coach i 2017 og så som quarterback-coach sidste år – og har nu taget springet til cheftræner i en alder af blot 36 år (35 ved ansættelsen).

Erfaring er ikke noget han har meget af, og det samme kan siges om de koordinatorer han har omgivet sig med. Offensive coordinator Brian Callahan er ét år yngre end Taylor, og har kun tre års erfaring som positionstræner – quarterback-coach hos første Lions i 2016-2017 og så hos Raiders sidste år. Defensive coordinator Lou Anarumo er noget ældre end de andre – netop fyldt 53 – og mens han har masser af erfaring som positionstræner, er hans eneste erfaring som koordinator en midlertidig tjans i 2015 hos Dolphins, efter klubben fyrede Kevin Coyle midt i sæsonen.

Manglende erfaring er selvsagt en bekymring, men det kan også betyde nytænkning, og netop nytænkning var noget der manglede under Marvin Lewis – ikke mindst i de senere år. Selvom Taylor har overtaget et hold, der på mange positioner er stærkt besat, er der behov for at tilpasse rosteret, så 2019 ligner i høj grad en overgangssæson – og en vigtig sæson for quarterback Andy Dalton, der skal bevise at han er manden, der skal satses på fremover.

Dalton (Above Average) har vist gode ting i flere perioder af sin karriere, men har også fået udstillet at der er begrænset upside at komme efter, og det kan meget vel betyde at i år er sidste sæson for ham, hvis ikke han hæver niveauet. Rookie Ryan Finley (Below Average – femterundegrade hos os) har vist anstændigt spil og støt forbedring henover preseason, men det er dog stadig svært at se ham starte i år, medmindre Dalton bliver skadet.

I receiverkorpset leverede Tyler Boyd (Good) et flot breakout sidste år, mens John Ross (Average) også endelig flashede lidt af det potentiale, der fik Bengals til at investere et førsterundevalg i ham i 2017, ved at omsætte 21 catches til 7 touchdowns. A.J. Green (High Quality) er stjernen i gruppen, men skader sænkede ham en smule i sidste sæson, og en ankelskade vil også koste ham starten af denne sæson – i hans sted vil undrafted rookie Damion Willis (Unknown) få spilletid. I tight end-gruppen er Tyler Eifert (Good) bedste mand, men hans manglende evne til at holde sig på banen – har misset 34 af 48 kampe de seneste tre år, og aldrig spillet alle 16 kampe i en sæson – vil formentlig give mere tid på banen til C.J. Uzomah (Below Average), der også startede masser af kampe sidste år.

Joe Mixon (High Quality) og Gio Bernard (Good) sikrer en dygtig duo på running back – Mixon vil som udgangspunkt trække læsset, men går han ned med skade, er Bernard en fin erstatning – og rookie Trayveon Williams (Below Average) er et ganske spændende tredjevalg. Udfordringen for Mixon/Bernard ligger i den offensive linje. Rookie Jonah Williams er skadet og åbner sæsonen på PUP og med Clint Bolings beslutning om at gå på pension, er linjen blevet hårdt ramt. Cordy Glenn (Average), der ovenpå Williams’ skade igen er å left tackle, er den eneste spiller på linjen, der har opnået en Average-grade. Resten af starterne, og alle backups, er Below Average – med undtagelse af undrafted rookie-backup O’Shea Dogus (Unknown). Sidste års førsterundevalg, center Billy Price, er blevet bænket – selv efter Cordy Glenn ovenpå Jonah Williams’ skade måtte rykke til tackle. Rookie Michael Jordan har overtaget på left guard, mens Trey Hopkins tager pladsen i midten af linjen, og John Miller har overtaget på right guard.

Kan Zac Taylor og Brian Callahan hæve offensivens niveau, er der bestemt potentiale for en solid sæson for Bengals, for Lou Anarumos defensiv er på papiret ganske godt besat. Den defensive front er stærk med Geno Atkins (Elite) i midten og Carlos Dunlap (High Quality på kanten. Andrew Billings (Above Average) har udviklet sig positivt ved siden af Atkins. Dybden på linjen er også stærk med kun én backup gradet dårligere end Average, og både ind- og udvendigt opnår en reserve en Good-grade – Ryan Glasgow indvendigt og Carl Lawson på ydersiden, bag Sam Hubbard (Average), der ser ud til at være førstevalget.

Den bageste enhed er også godt besat – hvis ikke Darqueze Dennard (Good) var endt på PUP ville det startende secondary har den delt syvendebedste grade i ligaen hos os, til trods for at ikke én spiller opnår en Elite-grade. Cornerback William Jackson og safety Jessie Bates III på High Quality, suppleres af safety Shawn Williams på Good og cornerback Dre Kirkpatrick på Above Average; i Dennards fravær er B.W. Webb (Average) trådt ind i slotten. På safety er der en yderst kapabel backup i Clayton Fejedelem (Good), mens Darius Phillips (Average) sikrer lidt dybde på cornerback.

Linebackerkæden er det svage led på forsvaret. Preston Brown (Average), Nick Vigil (Average) og Jordan Evans (Below Average) er ikke just nogen skrækindjagende trio, og dybden lader også lidt tilbage at ønske. Det har dog også tidligere været en svagt besat enhed, uden at det har kostet nævneværdigt for holdet, men der skal ikke desto mindre meget gerne være en spiller i enheden, der træder i karakter.

25. JACKSONVILLE JAGUARS
Team total:
3,938 (#25)
Player average: 3,596 (#20)
Starting 25: 5,023 (#23)
Bedst rangerede enhed: EDGE (#1)
Dårligst rangerede enhed: WR, TE/FB/H-Back (#31/tied-#31)
Strength of Schedule: #25 (Home: #9, Away: #31)

Fra AFC-finale i 2017 til svær skuffelse i 2018. Sidste sæson var en gigantisk nedtur for et Jaguars-hold, som ovenpå den fornemme 2017-sæson havde sat næsen op efter mere. Angrebet faldt igennem, mens forsvaret ikke kunne holde det fantastisk høje niveau fra året forinden. Uro i omklædningsrummet gjorde ikke situationen bedre, og med en 5-11-record kom Jaguars gevaldigt ned på jorden.

Den svage sæson har dog bragt lidt godt med sig for holdets chancer: Erkendelsen af at Blake Bortles ikke var den quarterback, der skulle satses på. Bortles røg ud og ind kom i stedet Nick Foles (Averge), der efter to sæsoner som effektiv – og Super Bowl-vindende – backup hos Eagles, atter får chancen som fast starter. Foles’ spil hos Eagles har i perioder været fantastisk – ikke mindst i deres Super Bowl-run – men vores tiltro til ham som fast starter udenfor den glimrende offensive struktur hos Eagles, er ikke så høj igen, hvorfor vi kun har ham gradet som Average. Rookie Gardner Minshew II (Below Average) er kommet til som backup.

Foles’ gruppe af pass catchers står heller ikke helt mål med hvad han havde at arbejde med hos Eagles. Ikke at der ikke er potentiale i Jaguars’ receivers, men de er i det store hele unproven. Marqise Lee (Above Average) er den mest rutinerede i gruppen, men det er uvist præcis hvor han står efter at have siddet ude med en knæskade i sidste sæson – og head coach Doug Marrone har erkendt at Lee ikke nødvendigvis er klar til starten af sæsonen. Dede Westbrook (Above Average) leverede et lille breakout sidste år, og kan meget vel være klar til mere i år – han kan godt ende med at overgå vores grade, hvis kemien han angiveligt har vist med Foles gennem offseason og training camp, også bliver til at se henover sæsonen. Resten af receiverkorpset, samt hele gruppen af tight ends, er blot gradet til Below Average. Der er lidt potentiale i sidste års andenrundevalg D.J. Chark, mens rookie-tight end Josh Oliver har upside som pass catcher, men i det store hele er det en ganske uinspirerende gruppe af spillere som Foles skal fordele boldene til.

Running back Leonard Fournettes fine rookiesæson i 2017 blev fulgt op af et svagt 2018. Fournette var plaget af skader, trak en karantæne og kom på kollisionskurs med bl.a. Executive Vice President Tom Coughlin. Efter et møde skulle luften nu være renset, og Fournette siger selv, at han har fået renset ud i sin vennekreds, for at tilsikre at han er omgivet af de rette folk. Hvis – og det er nogle store hvis’er – han holder hovedet på rette plads og undgår skader, kan Fournette godt ende med at overgå vores Good-grade. Hvis ikke, så har vi muligvis været for gavmilde ved en spiller, der snittede elendige 3,3 yards pr. carry sidste år. Bag Fournette er det to Below Average-gradede spillere – plodder Alfred Blue og rookie Ryquell Armstead – der udgør dybden.

Den offensive linje er solidt besat, ikke mindst på indersiden med left guard Andrew Norwell og center Brandon Linder (begge High Quality) som de store profiler. Right guard A.J. Cann (Average) holder ikke samme niveau som tidligt i karrieren, men kan godt få klaret jobbet. På tackle er Jawaan Taylor (Above Average) kommet til i draften – han faldt til anden runde grundet skadesbekymringer, men var vores toprangerede tackle i årgangen – og sammen med Cam Robinson (Average) udgør han en acceptabel duo, om end Robinson skal bevise at han er klar efter at have misset størstedelen af sidste sæson med en knæskade. Hele dybden grader ud som Below Average.

Det ser noget bedre ud på forsvaret, hvor 10 af de 12 listede startere grader ud som mindst Above Average – safety Ronnie Harrison (Average) og rookie-linebacker Quincy Williams (valgt i tredje runde – ikke gradet af os) er undtagelserne. Linebacker Telvin Smith har meldt ud, at han tager året fri for at få styr på sit privatliv, og det tvinger Jaguars ud i at skulle starte Williams, mens Leon Jacobs (Above Average) og Myles Jack (High Quality) varetager de sidste starterjobs i enheden. Rookie Joe Giles-Harris (Below Average – fjerderundegrade hos os) ligner den bedste reserve.

Den defensive front er stærkt besat, og den startende kvartet grader ud som den delt fjerdebedste 4-3-front i ligaen hos os – og hele det startende front-seven som det femtebedste, samme rangering som det startende forsvar opnår. Gruppen af edge rushers er ikke bare stærk i toppen, men samtidig uhyggeligt dyb – startere Calais Campbell (Elite) og Yannick Ngakoue (Good) bakkes op af Dawuane Smoot (Good) og førsterundevalget Josh Allen (Above Average – men absolut med potentiale til mere), samt Lerentee McCray (“kun” Average). På indersiden af linjen er Marcell Dareus (High Quality) en stærk nose tackle, mens Taven Bryan og Abry Jones (begge Above Average) sikrer god rotation ved siden af ham.

I den bageste enhed havde Jalen Ramsey en skuffende sæson sidste år, men vi fastholder hans Elite-grade. A.J. Bouye (High Quality) er en stærk mand modsat, og i slotten havde D.J. Hayden (Above Average) en flot sæson sidste år, der rettede op på noget af det svage spil vi ellers har set fra ham tidligere i karrieren. På safety er Tashaun Gipson væk, og Jarrod Wilson (Above Average) træder ind som starter ved siden af Ronnie Harrison.

Foruden den imponerende dybde på den defensive linje, lader reserverne på forsvaret noget tilbage at ønske. I linebackerkæden og det bageste forsvar opnår ingen reserve således en grade bedre end Below Average, og det vidner om at det ellers stærke startende forsvar er lidt skrøbeligt, hvis skaderne rammer. Fronten skal nok kunne klare sig, og kan de få skabt pres med den stærke bredde fra linjen, vil det også kunne hjælpe holdet på vej.

 545 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top