You are here
Home > Draft >

PETER 2019 MOCK DRAFT – VOL 2.0

Vi er nået i mål. Vores rangeringer er gjort tilgængelige, og om ca. fem timer vil Kyler Murray (eller Quinnen Williams? Eller Nick Bosa? Eller…) blive annonceret som topvalget i dette års draft.

Og med draftday følger også en sidste mock draft, og her er så mit bud. Jeg har leget med diverse trades – nogle måske mere realistiske end andre – og resultatet endte med at tage sig noget anderledes ud end jeg på forhånd havde ventet. Men det er jo betingelserne. Det er draften – crazy shit always goes down.

Husk, at gå ind på www.mockdraft.dk, hvor du kan deltage i det danske American Football Forums årlige mock draft-konkurrence (i år med præmier til nummer 1 og 2 fra American Sports Outlet), og kæmpe med i Draft challenge. Jeg har lagt denne mock ind som mit bud i mock draft-konkurrencen, og deltager også i draft challenge, og håber at I også vil tage kampen op. Præmier be damned, det er æren der er på spil!

Men… månedsvis af arbejde er færdigt. Draften er nær. Jeg har fået set Draft Day. Nu må klokken gerne blive 2. Hav nogle fantastiske draftdage derude!

Kommentarer er naturligvis velkomne – smid en besked på twitter (@NFLXPeter) eller som kommentar nedenfor

#1: Arizona Cardinals – QB Kyler Murray, Oklahoma
Jeg er ikke overbevist om at det bliver Murray, men jeg holder fast i Murray. Går man all-in på Kingsbury, må man give ham den QB han vil have.

#2: San Francisco 49ers – EDGE Nick Bosa, Ohio State
Det kan blive Quinnen Williams, men jeg har ikke set noget der overbevist mig om at det ikke bliver Bosa. Snakken om at Niners shopper Solomon Thomas underbygger det kun for mig,

#3: TRADE: Atlanta Falcons (f/Jets) – DL Ed Oliver, Houston
Surprise. Jets er angiveligt ivrige efter at komme ned, og der er masser af snak om at Falcons vil op og har kig på Oliver. Det kan være nødvendigt at handle ind i top 5 for at få ham, og som vi har set tidligere er Thomas Dimitroff ikke bange for at lave store handler.

#4: Oakland Raiders – DL Quinnen Williams, Alabama
Altså, jeg vil ikke afvise at der er noget om snakken om Dwayne Haskins, men det er ikke noget jeg selv tror på. Det lugter langt væk af at være Raiders, der forsøger at få Redskins til at handle op til nummer tre, så Williams eller Oliver kan falde. Nu er kun Williams på brættet.

#5: Tampa Bay Buccaneers – LB Devin White, LSU
Der er enkelte konsensusvalg rundt omkring, men det her slår mig som det man skal fremhæve hvis der kun er ét. Og det giver mening. Bucs har mange behov, men uden Kwon Alexander mangler de en mand i midten af forsvaret.

#6: New York Giants – EDGE Josh Allen, Kentucky
Der har været ”run to the podium”-spekulation om Giants og Josh Allen. Nu få de muligheden for at bevise det. Jeg tør ikke afvise en quarterback, men EDGE er et kæmpebehov.

#7: Jacksonville Jaguars – TE T.J. Hockenson, Iowa
Nick Foles skal have noget hjælp, og spørgsmålet er så om det bliver med et nyt mål eller bedre beskyttelse. Jeg er dybt splittet mellem Jonah Williams og T.J. Hockenson, men går med en opgradering på tight end. Historikken taler imod tight ends tidligt, men Hockensons evner som blocker gør ham til en spiller, der kan gøre en forskel på alle downs.

#8: TRADE: Washington Redskins (f/Lions) – QB Dwayne Haskins, Ohio State
Jeg køber snakken om at Redskins er brændt varm på Haskins og er klar til at handle op efter ham. Lions skulle være mere end klar til at handle ned. Begge får hvad de vil hér.

#9: TRADE: Carolina Panthers (f/Bills) – OT Jonah Williams, Alabama
Bills skulle være villig til at handle ned og Panthers have kig på en trade op. Panthers mangler både edge rush og beskytelse, men hvis de handler op tror jeg det er efter en tackle. Hvem de så har øverst er anyone’s guess. Mit gæt bliver Jonah Williams.

#10: Denver Broncos – LB Devin Bush Jr., Michigan
Vic Fangio har historik for at have gode linebackers på sit forsvar og Broncos mangler kvalitet på den front i øjeblikket. Fangio og John Elway skulle angiveligt have brugt mere tid sammen end Elway og tidligere cheftrænere, for at få sammensat et draft board, og har Fangio noget at sige tror jeg Bush er meget sandsynlig. Quarterback skal ikke afvises.

#11: Cincinnati Bengals – OT Andre Dillard, Washington State
Zac Taylor kender fra sin Rams-tid vigtigheden af en stærk offensiv linje, og Bengals hænger efter på den front. Dillard ligner et stærkt fit til Taylors angreb med sin atletiske profil og store erfaring som pass protector.

#12: Green Bay Packers – EDGE Brian Burns, Florida State
Brian Gutekunst har investeret i edge rush i free agency, men det betyder ikke nødvendigvis at han er færdig. Sidste år stod den på opgradering af cornerbackgruppen. I år er det så pass rushet. OL er også en mulighed, og jeg kunne også godt se dem handle ned hvis det rette bud dukker op. Jeg synes jeg har set Packers kædet mere sammen med Burns end Montez Sweat, så det bliver Burns.

#13: TRADE: Houston Texans (f/Dolphins) – OT Jawaan Taylor, Florida
Der er umiddelbart tre tackles, der ser ud til at have skilt sig ud fra feltet i årets draft – i hvert fald i forhold til hvornår de forventes at blive valgt – og Taylor er den sidste. Samtidig er han måske det bedste fit til Texans, der må handle op for at sikre sig at opgradere den offensive linje, der var ligaens ubetinget ringeste sidste år. Og Dolphins, der er i total rebuild, kan handle ned og samle flere valg sammen.

#14: New York Jets (f/Falcons) – EDGE Montez Sweat, Mississippi State
Jets har forsømt at opgradere deres edge rush længe, men nu byder lejligheden sig. Sweats draft stock er svær at vurdere efter meldingerne om en hjertefejl (og den nylige udmelding om at det er en fejldiagnose), men det kræver bare ét hold, og hvorfor ikke Jets? De har behovet, og Sweat har potentialet.

#15: Detroit Lions (f/Redskins) – DL Christian Wilkins, Clemson
Jeg har ikke nogen stærk fornemmelse omkring Lions, men de mangler noget interior rush – Damon Harrison kan stoppe løbet og A’Shawn Robinsons force ligger også i den del af spillet – og hvis der er noget Wilkins i hvert fald kan, så er det at skabe pres op gennem midten.

#16: Buffalo Bills (f/Panthers) – OL Cody Ford, Oklahoma
Bills kan gå mange veje her – ligesom de også kunne ved nummer 9, hvis de ikke tradede ned – men de er positioneret til at kunne tage den bedste af de næstbedste offensive linjemænd. Vores grades er ikke enige i at det er Ford, der er den spiller, men jeg det er ham – eller Garrett Bradbury – der går først af dem. Josh Allen mangler skal beskyttes bedre. En pass catcher kunne også snildt være i spil.

#17: New York Giants – QB Daniel Jones, Duke
Ret beset mener jeg at hvis Giants har tænkt sig at tage Jones, så skal de tage ham med nummer seks. Hvis de virkelig tror på ham, så skal de ikke risikere at et andet hold slår til. Men jeg er ikke overbevist om at Gettlemans syn på football og strategi er helt den samme som min – og hvis han vitterligt har Daniel Jones som den bedste quarterback i draften, så er hans og mit syn på QB-evaluering i hvert fald slet ikke den samme.

#18: Minnesota Vikings – C Garrett Bradbury, North Carolina State
Der er ikke en eneste plads på Vikings’ linje, der er urørlig – der skal nok være spillere, der starter på linjen i den kommende sæson, men det kan meget vel blive på en anden plads. Med et valg af Bradbury vil Pat Elflein rykke til guard, og Vikings vil stå styrket med en stærk center.

#19: Tennessee Titans – EDGE Clelin Ferrell, Clemson
Derrick Morgan og Brian Orakpo er væk, og Harold Landry skal have noget hjælp til at rushe quarterbacken. Ferrell ligner et oplagt bud.

#20: Pittsburgh Steelers – CB Rock Ya-Sin, Temple
Jeg går med konsensus her. Steelers og Rock Ya-Sin bliver kædet sammen flere og flere steder, og selvom han ikke passer ind i den profil man kan lave over Steelers’ valg i de senere år, så udfylder han et behov, og jeg er villig til at købe at han er den første cornerback af brættet.

#21: Seattle Seahawks – EDGE Rashan Gary, Michigan
Med Frank Clark handlet væk, mangler Seahawks i dén grad edge rush-hjælp. Gary har den atletiske profil Seahawks historisk har eftersøgt, og han har noget positionsalsidighed, der også kan komme Seahawks til gode.

#22: TRADE: Los Angeles Chargers (f/Ravens) – IDL Dexter Lawrence, Clemson
Ravens står uden et andenrundevalg efter sidste års trade op efter Lamar Jackson. De kan nok kun få et tredjerundevalg for at droppe syv pladser, men det vil give dem noget mere ammunition til at kunne flytte rundt i draften. Chargers mangler noget kvalitet ned gennem midteraksen af forsvaret, og med Lawrence får de opgraderet indersiden af den offensive linje.

#23: Miami Dolphins (f/Texans) – IDL Jeffery Simmons, Mississippi State
Dolphins virker til at have øjnene rettet mod 2020. I et komplet rebuild vil det give mening at gå med Simmons, der i ro og mag kan komme sig over sin knæskade og blive klar til at bidrage næste år. Bliver han klar og spiller op til sit potentiale, vil han være et steal. Nå ja, og så er han heller ikke en spiller, der giver Dolphins nogle sejre i år – ét skridt tættere på topvalget i næste års draft.

#24: Oakland Raiders – RB Josh Jacobs, Alabama
Endnu et valg, der virker til at være konsensus. Raiders er tyndt besat på running back, og Jacobs er den bedste i årgangen. Der kan findes gode running backs senere, men jeg tror på at Jacobs går i første runde og Raiders er det oplagte fit.

#25: Philadelphia Eagles – S Darnell Savage Jr., Maryland
Savage er kun vores tredjerangerede safety, men jeg er ved at være overbevist om at han bliver den første af brættet. Rodney McLeod er på vej tilbage fra en korsbåndsskade, har taget et paycut og er free agent efter sæsonen. Savage kan tage jobbet fra ham allerede i år.

#26: Indianapolis Colts – IDL Jerry Tillery, Notre Dame
Colts’ forsvar overraskede positivt sidste år, men skal Eberflus få enheden til at spille stærkt igen, vil det hjælpe at få tilføjet noget kvalitet. Pass rush vil hjælpe, og her kan Tillery bidrage som interior rusher. Han passer på mange punkter på den type spiller Chris Ballard kan lide.

#27: Oakland Raiders – TE Noah Fant, Iowa
Heller ikke meget afvigelse fra konsensus ved dette valg. Raiders kan gå mange retninger, og burde nok tænke i at fikse forsvaret – jeg kunne se Greedy Williams være valget – men tight end er et stort behov, Fant har god værdi, og med det fokus holdet har haft på at adressere angrebet omkring Derek Carr i hele denne offseason, vil jeg forvente at de fortsætter. Carr får betingelserne for at få succes, og kan han ikke levere varen, så kan de gå quarterback næste år.

#28: Baltimore Ravens (f/Chargers) – OG Chris Lindstrom, Boston College
Vores højestgradede offensive linjemand. Indersiden af Ravens’ offensive linje trænger til en opgradering. Marshal Yanda er eneste kvalitetsspiller på indersiden og han runder 35 i starten af den kommende sæson.

#29: TRADE: Buffalo Bills (f/Seahawks) – WR Marquise Brown, Oklahoma
Seahawks har fået hentet nogle ekstra valg i Frank Clark-handlen, men jeg tror stadig på at de gerne vil have flere. At handle ned med i hvert fald ét af deres valg i første runde vil give mening. Bills har med den projekterede trade tidligere i denne runde fået lidt ekstra ammunition til at bevæge sig rundt, og det bruger de nu til at handle ind i bunden af første runde og tilføje en playmaker til angrebet. Josh Allen har armen – og Marquise Brown har farten.

#30: Green Bay Packers – QB Drew Lock, Missouri
Jeg har vaklet meget frem og tilbage omkring Lock. For en uge siden kunne jeg se ham gå i top 3. Tidligere i dag var jeg overbevist om at han faldt ud af første runde. Nu har jeg ham i bunden af første runde – og det kan meget vel være senere end han bliver taget. Om det så er Packers – der er kædet en del sammen med ham, og kan vælge ham for at have deres mand til fremtiden – eller et hold, der handler op, må tiden vise. Jeg undlader at projektere traden.

#31: Los Angeles Rams – CB Greedy Williams, LSU
Rams kan meget vel trade ud af første runde – de vælger ikke igen før slutningen af tredje runde – men hvis ikke det lader sig gøre, er der mange muligheder her. Offensiv linje, styrkelse af pass rushet og adressering af cornerbackgruppen er nogle af mulighederne. Jeg går med det sidste. Greedy Williams ligner et fint fit til Wade Phillips’ defensiv, og kan meget vel blive anset som bedste spiller på brættet.

#32: New England Patriots – WR A.J. Brown, Ole Miss
En trade ned er altid en mulighed med Patriots, og vil et hold op og sikre sig en 5th year option, er det sidste chance hér. Hvis Patriots bliver, kan de gå i hvad retning det skal være. Chauncey Gardner-Johnson er én af mange muligheder på forsvaret, men det kan også blive noget mere hjælp til angrebet. Receiverkorpset er ikke dårligt, men det mangler noget topniveau. Brown er blevet nævnt flere steder som en mulighed, så… why not? Altså, det er jo Patriots, så who the hell knows, anyway?

 1,018 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top