You are here
Home > Draft >

PETERS 2019 MOCK DRAFT – VOL. 1.0

Vi er blot fire dage fra 2019-draften, og tiden er endelig kommet til at prøve at sammensætte en mock draft.

Vores fokus har gennem hele offseason været på at kigge prospects og sammensætte vores rangeringer (for få dage siden gjort tilgængelige hér, men fortsat under udarbejdelse – en endelig oversigt vil blive gjort tilgængelig her på siden tættere på draften), så følingen med hvad der rører sig og hvor spillerne reelt ligger til at gå, har været lidt begrænset, hvorfor den første mock er blevet udsat. Men nu er tiden kommet.

Linjemænd og edge rushers fylder meget i første runde – 16 af de første 23 valg er på disse positioner – mens receivers og defensive backs ser ud til at falde en smule. Det ligner umiddelbart for mig, at det bliver andendagen, der er deres dag. Og ja, quarterbacks er naturligvis også et fokuspunkt i første runde, ene og alene fordi det er den vigtigste position i football. Som vores rangeringer afslører, er det ikke en position vi er specielt solgt på i år, men der vil altid være nogle der bliver skubbet opad i draften, fortjent eller ej.

Kommentarer og tanker modtages gerne nedenfor eller på twitter (@HuddleUpDK/@NFLXPeter).

#1: Arizona Cardinals – QB Kyler Murray, Oklahoma
Hvad der sker med Rosen må tiden vise, men det ligner for nuværende unægteligt at Kliff Kingsbury får sin egen quarterback i Kyler Murray. Der er nogle der virker mindre overbeviste om det end tidligere i processen, men der er stadig så tilpas meget røg, at jeg ikke kan ignorere det. Skulle Cardinals vælge at holde fast i Rosen, vil Nick Bosa være det oplagte valg.

#2: San Francisco 49ers – EDGE Nick Bosa, Ohio State
Quinnen Williams kan ikke afvises, men det peger fortsat mest i retning af Bosa, der også umiddelbart udfylder et større behov og ligner det bedre prospect af de to. Uanset hvad, må valget falde på en defensiv linjemand, og selvom jeg klart mener Bosa er det rigtige valg, vil jeg bestemt ikke slagte 49ers for at gå med Williams i stedet.

#3: New York Jets – DL Ed Oliver, Houston
Jets skulle være meget ivrige efter at trade ned, og går Cardinals ikke med Murray, kan der meget vel være hold klar til at handle foran Raiders for at få ham – det kan der også alligevel, hvis de tror Raiders vil vælge fx Drew Lock. Uden at arbejde med trades i denne mock, skal et valg dog foretages. Josh Allen har længe lignet valget, men de seneste dage er meldingerne om den Ed Oliver taget til. En hyperatletisk linjemand til Gregg Williams’ forsvar.

#4: Oakland Raiders – DL Quinnen Williams, Alabama
Drew Lock, som Raiders’ stab trænede ved Senior Bowl, skal ikke udelukkes, men går de ikke quarterback, er der mange spændende defensive navne. Pass rushet kunne godt bruge en spiller som Josh Allen, men Williams ligner bedste mand på brættet. Behovet i linebackerkæden kan heller ikke ignoreres, så Devin White kan være i spil.

#5: Tampa Bay Buccaneers – LB Devin White, LSU
Den defensive front kunne bruge en ekstra talentindsprøjtning, og falder Josh Allen hertil skal han ikke udelukkes. Det ligner dog for nu at Devin White bliver valget, og behovet er svært at overse efter Kwon Alexnder forsvandt i free agency.

#6: New York Giants – QB Daniel Jones, Duke
Jeg fatter ikke, at jeg er nødt til at skrive det her, men efter tidlige meldinger om, at Giants kiggede på defensive spillere, peger det nu i retning af ikke bare en quarterback, men en quarterback jeg ikke ville drafte som starter. Er der ikke hold i den tiltagende rygtestrøm om Jones, så må “Don’t call me Buffalo” Josh Allen næsten være valget her.

#7: Jacksonville Jaguars – OT Jawaan Taylor, Florida
Så bliver det svært. Uden at være aldeles pressede på mange positioner, har Jaguars en række behov de kan adressere her. Geoff Swaim som startende tight end er ikke det mest sindsoprivende man har oplevet, og T.J. Hockenson vil være indbydende for at give Nick Foles bedre betingelser. Josh Allen er god værdi og vil styrke den defensive front og pass rushet. Jeg tror dog mest på et valg til angrebet, og en offensiv linjemand vil også pynte efter Jermey Parnell er blevet fritstillet, mens resten af linjen enten kæmpede med skader eller underpræsterede sidste år. Taylor vil kunne gå direkte ind og afløse Parnell på right tackle og hjælpe både i kaste- og løbespillet.

#8: Detroit Lions – EDGE Josh Allen, Kentucky
Trey Flowers blev velbetalt i free agency, men der er fortsat plads til at gøre endnu mere for at hjælpe pass rushet. Allens fald stopper her. Går Lions i anden retning er T.J. Hockenson værd at holde øje med. Rashan Gary er et alternativt bud på en pass rusher, og bibringer noget alsidighed som Allen ikke har, men der er tegn på at han kan falde en smule. Hvis Lions har en cornerback med værdi til top 10, kunne det også blive valget.

#9: Buffalo Bills – DL Christian Wilkins, Clemson
Tough call. Jeg har længe haft fidus til Andre Dillard her, og vil ikke afvise det, men Ty Nsekhe og Dion Dawkins bør kunne bemande ydersiden, mens T.J. Hockenson både vil give Josh Allen et godt våben i kastespillet og kunne hjælpe som blocker i løbespillet. Den defensive front kan dog bruge en opgradering, og mens en edge rusher ikke skal afvises, er værdien af en disruptor fra indersiden uhyre stor i dagens NFL, og dét kan Wilkins så absolut bidrage med.

#10: Denver Broncos – LB Devin Bush Jr., Michigan
Tilføjelsen af Joe Flacco tager ikke Broncos ud af kampen om en quarterback, og jeg kunne sagtens se dem gå med Drew Lock eller Dwayne Haskins her, men John Elway må (burde, i hvert fald) efterhånden også begynde at føle sig lidt presset, og det kan betyde at han i stedet kigger i retning af en spiller, der kan gå direkte ind og bidrage. Vic Fangio har haft gode three-down linebackers til rådighed de seneste mange år, og der er plads til at opgradere på den position hos Broncos. En offensiv linjemand eller – nok engang – T.J. Hockenson skal ikke afvises, hvis ikke en quarterback eller Bush bliver valget.

#11: Cincinnati Bengals – OT/OG Jonah Williams, Alabama
Med en ny head coach skal en ny quarterback ikke afvises, men jeg føler bare ikke rigtig, at det er dén retning, det tyder på, at Bengals vil gå. Zac Taylor er kommet til fra Rams, hvor den offensive linje har været vigtig for holdets succes, og mens der var fremskridt at spore på linjen sidste år, er der stadig plads til at gøre meget. Især højre side af linjen lader noget tilbage at ønske, og hvad end det er guard eller tackle der er størst behov for at opgradere, vil Williams kunne gå ind og starte.

#12: Green Bay Packers – TE T.J. Hockenson, Iowa
Edge rush har været en prioritet i free agency med to signings til positionen, men vil det afholde Packers fra at adressere positionen yderligere i draften? Med spørgsmålstegn omkring bade Montez Sweat og Rashan Gary, er der tyndet lidt ud i udvalget her. Begge top linebackers er også af brættet. Det er nok lige tidligt nok for en receiver, og trods snak om en quarterback, tror jeg ikke, det bliver hér. Jimmy Grahams tank er ved at være tom, så der skal tænkes på fremtiden på positionen. Hockenson giver et fremragende våben til Rodgers og yderligere hjælp til den offensive linje i løbespillet. En offensiv linjemand til indersiden skal heller ikke afvises her.

#13: Miami Dolphins – OG Chris Lindstrom, Boston College
Hvor stor interesse har Dolphins i at være gode i 2019? Det kan dette valg meget valg afsløre – de lokale medier er gået i full-blown ’Tank for Tua’-mode, og det er muligt at fokus vil være på at opbygge et mandskab, der kan indsættes en højt valgt quarterback fra 2020-draften på. Vil de ændre holdning hvis Dwayne Haskins falder til dem? Jeg er ikke overbevist. De kan gå i alverdens retninger og har behov stort set overalt, men det vil give mening at adressere linjerne, og med tvivlsom værdi på defensive backs – i hvert fald ved de bedste fits – bliver det sådan i dette scenarie. Rashan Gary vil give mening, men snakken om et fald på draftday får mig til at tøve. Det bliver i stedet Lindstrom, som Dolphins har haft flere møder med – 13 er måske en tand tidligt for positionen, men han er et stærkt prospect, der kan bemande alle positioner på indersiden af linjen, og om ikke andet kan han være et target i tilfælde af en trade ned.

#14: Atlanta Falcons – EDGE Brian Burns, Florida State
Falcons’ roster er generelt godt besat, men skader og tvivlsom coaching holdt dem tilbage sidste år. De to linjer kan der dog være behov for at se nærmere på, og efter at have rangeret i den nederste fjerdedel af ligaen i både sacks og hits sidste år, vil det give mening at styrke pass rushet. Vic Beasley har ikke kunnet genfinde 2016-formen, Adrian Clayborn er blevet signet, men han vil fylde 31 inden sæsonstart og er kun under kontrakt for ét år, mens Takkarist McKinley også har skuffet hidtil. Burns bør kunne hjælpe med at få skabt pres fra ydersiden.

#15: Washington Redskins – QB Dwayne Haskins, Ohio State
Snakken om en trade for Josh Rosen er aftaget en smule, men selvom Redskins to år på stribe har hentet en quarterback ind i en trade, vil det give mening for dem at adressere positionen tidligt i år. Alex Smith runder snart 35 og der er stor uvished om hans fremtid, mens Case Keenum er en fin spot-starter, men som udgangspunnkt bør holdes i en rolle som backup. Meningerne er delte om hvem der er den bedste quarterback i denne årgang, men Haskins topper hos mange, og mens han ikke er uden spørgsmålstegn, er der meldinger om at Redskins skulle have god fidus til ham, og han ligner også et godt fit til holdet.

#16: Carolina Panthers – OT Andre Dillard, Washington State
Med Matt Kalil sendt på porten er der åbnet et hul på left tackle, og hverken Taylor Moton eller Daryl Williams er umiddelbart naturlige left tackles – Moton havde en stærk sæson på højre side sidste år efter Williams’ skade, men kan rykkes ind på left guard og sende Greg Van Roten ud i en reserverolle han passer bedre i. Dillard har masser af left tackle-erfraing efter at have startet på positionen i college footballs mest kasteglade angreb, og han bibringer et stort atletisk potentiale til et hold, der skal have forbedret beskyttelsen af Cam Newton.

#17: New York Giants – EDGE Montez Sweat, Mississippi State
Sweats draft stock er svær at vurdere efter meldingerne om en hjertesygdom, men selvom han nok vil falde, er jeg ikke overbevist om at det er et issue, der dropper ham helt ud af første runde. Sweat kunne være i spil allerede ved Giants’ første valg, men jeg kan nu se ham falde til deres andet valg, og mens det bestemt er muligt at de lader ham falde forbi, kan hans potentiale også være for stort til at sige nej for dem. Med Olivier Vernon tradet væk har Giants efterhånden knapt så meget som en semikompetent edge rusher, og det er et behov de er nødt til at få adresseret.

#18: Minnesota Vikings – OT/OG Cody Ford, Oklahoma
Skal Kirk Cousins leve op til sin kontrakt, er der behov for at hjælpe ham – og her er beskyttelsen i hvert fald et oplagt sted at starte. Der var nogle positive tendenser på linjen for Vikings sidste år, men der er stadig lang vej igen. Linjen kan stå foran en større omrokering, afhængigt af hvordan draften udarter sig, og ingen kan føle sig sikre på at spille hvor de gjorde sidste år – Riley Reiff kan ryge på indersiden, Brian O’Neill kan skifte side og Pat Elflein kan rykke til guard. Eller måske spiller de alle tre hvor de gjorde sidste år. Mulighederne er mange, og med et valg af Cody Ford er intet sikkert endnu. Ford kan bemande right tackle, men kan også tage et starterjob på guard – hvorom alting er, bør han vise sig som en opgradering til linjen.

#19: Tennessee Titans – WR D.K. Metcalf, Ole Miss
Løbeangrebet viste glimrende ting for Titans mod slutningen af sidste sæson, men kasteangrebet havde sit at kæmpe med. Marcus Mariota har kæmpet med skader og har absolut ikke vist sig fra sin allerbedste side, og er på vej ind i det sidste år af sin rookieaftale, så det er nu hvis det skal være. Det vil give mening for Titans at adressere hans receiverkorps og forsøge at give ham flere spillere end Corey Davis at kaste til. Metcalf er et absolut fysisk freak, og mens han har nogle mangler i sit spil, bør han kunne gå ind og bidrage fra dag 1.

#20: Pittsburgh Steelers – EDGE Clelin Ferrell, Clemson
Jeg må blankt erkende at jeg ikke er solgt på dette fit, men Ferrell virker som et realistisk bud, og han opfylder en stor del af de kriterier, der virker til at have gået igen hos Steelers’ førsterundevalg de senere år. Læg dertil, at behovet for en edge rusher er absolut til stede hos Steelers. T.J. Watt har leveret godt spil, men Bud Dupree har kæmpet gevaldigt med at leve op til sit potentiale, og har snittet sølle 5 sacks – mindst fire, max seks – om året i sine første fire sæsoner hos klubben. Hans kontrakt udløber efter denne sæson og Ferrell kan presse ham for spilletid i år og stå klar til at afløse ham næste år.

#21: Seattle Seahawks – EDGE Rashan Gary, Michigan
Frank Clark kan være på vej væk – snakken om en trade har kørt i noget tid, og vil tilsyneladende ikke dø ud. Selv med Clark på holdet vil en adressering af pass rushet give mening, og er han væk, stryger det op som det måske allerstørste behov. Gary er upoleret og mangler noget stabilitet, men han har styrke, oceaner af atletisk potentiale og kan spille både ind- og udvendigt på linjen, og kan med den rette coaching blive en fantastisk spiller. Profilen passer ret godt på Seahawks, der dog mere realistisk nok vil forsøge at trade ned fra dette valg – især hvis ikke Clark er blevet handlet væk – da de blot har fire draftvalg, og kender vigtigheden af at bygge et roster op gennem draften.

#22: Baltimore Ravens – C Garrett Bradbury, North Carolina State
Ravens sluttede sidste sæson stærkt af, men har måttet sige farvel til flere defensive profiler i denne offseason. En pass rusher vil give mening for dem, men med Ferrell og Gary af brættet er værdien væk. Også i linebackerkæden er der behov, men ingen værdi at komme efter. Receiverpositionen lader noget tilbage at ønske, og kan snildt blive adresseret her, men der er tilpas god dybde i den draftklasse til at det kan vente til andendagen. Skal holdet fortsætte den løbeorienterede spillestil de lagde for dagen mod slutningen af sidste sæson, vil det give mening at styrke indersiden af den offensive linje, og Matt Skura har kæmpet i begge sine sæsoner som starter – først på guard, senest på center. Også Alex Lewis har haft sit at kæmpe med, mens Marshal Yanda fylder 35 i starten af sæsonen og er i det sidste år af sin kontrakt. Garrett Bradbury har fantastisk reach i løbespillet, glimrende spilforståelse og stort atletisk potentiale.

#23: Houston Texans – OT Dalton Risner, Kanas State
Få hold har et større enkeltstående behov end Texans på den offensive linje. Linjen lignede ligaens dårligste ved indgangen til sæsonen, og den levede så absolut op (eller ned) til det. Jeg kan se Texans være klar til at handle op i første runde for at sikre sig en left tackle, fx Andre Dillard, hvis han falder lidt (som i denne mock), men falder draften som hér er Risner fortsat på brættet, og en spiller som Greg Little kan også komme i spil, selvom jeg synes det er en tand for tidligt for ham. Hvis ikke de føler sig overbevist om at Risner kan starte på tackle, kan Greedy Williams være i spil for at sikre det bageste forsvar. Jeg kan dog ikke ignorere behovet på den offensive linje, og uanset hvor på linjen de måtte føle han passer bedst ind, vil han kunne opgradere over hvad de har aktuelt.

#24: Oakland Raiders – TE Noah Fant, Iowa
Hvis Derek Carr er manden Raiders vil satse på, skal han have hjælp – og hvis de bruger deres første valg på en quarterback, ja, så er der også behov for at sikre bedre våben til dén spiller. Der er blevet hentet et par glimrende receivers i Antonio Brown og Tyrell Williams, men på tight end er det enten Lee Smith eller Darren Weller, der aktuelt er bedste mand. Det må og skal gøres bedre, og Noah Fant giver en stærk pass catcher med fremragende atletisk upside.

#25: Philadelphia Eagles – CB Greedy Williams, LSU
Eagles har ikke mange store behov, men den bageste enhed kunne bruge en talentindsprøjtning. Jalen Mills har kæmpet med at ramme topniveau, og både han og Ronald Darby afsluttede sidste sæson på injured reserve. Også Sidney Jones har kæmpet med skader. Safety Rodney McLeod kan også opgraderes, og en spiller som Nasir Adderley, kan være i spil hér. Greedy Williams ligner dog efterhånden god værdi og giver holdet en dygtig covercorner med fremragende ballskills.

#26: Indianapolis Colts – DL Jerry Tillery, Notre Dame
Matt Eberflus leverede små mirakler med Colts’ defensive sidste år – at Denico Autry og Margus Hunt skulle blive spillere, der gjorde en reel forskel var der ikke mange der havde set komme – men enheden kan stadig bruge en gevaldig talentindsprøjtning, og det gælder både ind- og udvendigt på linjen, samt i det bageste forsvar. Atletisk upside virker til at være ganske vigtig for Chris Ballard, og de umiddelbart bedste cornerbacks på brættet passer ikke helt på den profil – men der er muligheder på andendagen, og Colts har et valg tidligt i anden runde, hvis det skulle vise sig relevant dér – så valget falder på Tillery, der vil kunne bidrage med noget pass rush op gennem midten af linjen, og absolut passer på den atletiske profil Colts søger.

#27: Oakland Raiders – RB Josh Jacobs, Alabama
Isaiah Crowell er blevet hentet i free agency, men kan vise sig bedste i en change-of-pace rolle. Jacobs er bedste running back på brættet, og mens running back-klassen er ganske dyb, og det derfor ikke er et behov, der nødvendigvis skal adresseres allerede i første runde, er Jacobs et så stærkt talent, at jeg godt kan se Raiders investere et valg i ham hér. Går de i anden retning, vil et kig på det bageste forsvar afsløre nogle huller, der kan lukkes med et valg af fx Byron Murphy eller Deandre Baker, der vil pynte modsat Gareon Conley.

#28: Los Angeles Chargers – S Nasir Adderley, Delaware
Chargers leverede et home-run med valget af Derwin James sidste år, men positionen ved siden af ham kunne også bruge en opgradering. Det kan virke voldsomt at gå safety to år i træk i første runde, men Adderley har fantastisk range og er et matchup-våben, der kan spille den dybe safety eller dække running backs eller tight ends mand-mand

#29: Kansas City Chiefs – WR Marquise Brown, Oklahoma
Chiefs har store behov på forsvaret, og en cornerback kunne meget vel blive valget hér, men skulle Marquise Brown falde hertil, vil de så kunne dy sig for at tilføje endnu en speed demon til angrebet? Tyreek Hill er kommet i uføre udenfor banen, og afhængigt af hvordan den sag ender, kan det koste ham en karantæne og sågar fyring fra holdet. Han står uanset hvad foran det sidste år i sin rookieaftale, og spørgsmålet er om Chiefs tør forlænge med ham, selv hvis han i sidste ende går fri i denne sag. Brown vil være et fantastisk fit til Patrick Mahomes og Chiefs’ angreb, og selvom det næsten vil være for meget med både Brown og Hill, er lige præcis Chiefs og Andy Reid et hold og en træner, som jeg kan se være klar til at gøre det. Reid så ved selvsyn hvad DeSean Jackson gjorde for Eagles’ angreb i sin tid, og Brown har mulighed for at gøre det samme.

#30: Green Bay Packers – QB Drew Lock, Missouri
Jeg kan se Lock være i spil så tidligt som nummer tre på draftday, men der er altså også risiko for at han kan falde helt ned til bunden af første runde, eller sågar helt ud af runden. Chargers kunne vælge ham som Philip Rivers’ arvtager, men nu bliver det i stedet Packers og Matt LeFleur, der slår til. Aaron Rodgers runder 36 til december, og mens han stadig tilhører eliten på positionen og er under kontrakt for nogle år, kan jeg sagtens se LeFleur og Brian Gutekunst begynde at tænke på fremtiden, og tilføje Lock, der kan sidde bag Rodgers i nogle år, og enten tage over eller blive handlet væk Patriots-style, hvis Rodgers stadig spiller på højt niveau og er klar til at forlænge karrieren.

#31: Los Angeles Rams – DL Dexter Lawrence, Clemson
Ndamukong Suh er væk, og Tanzel Smart ligner for nuværende den tredje starter på den defensive linje sammen med Michael Brockers og Aaron Donald. Dexter Lawrence kan gå direkte ind og starte i midten af linjen, og vil både kunne hjælpe med at stoppe løbet og skabe plads til de andre pass rushers – og han har også selv en del upside som pass rusher, og det kunne Wade Phillips godt være mand for at indfri. En cornerback kunne også være i spil.

#32: New England Patriots – DL Jeffery Simmons, Mississippi State
Et overrevet korsbånd har kostet Simmons det meste af draftforberedelsen, og kan potentielt koste ham hele rookiesæsonen. Før skaden var Simmons et potentielt top 10-valg, og Patriots har så mange valg i denne draft at de godt kan tillade sig at bruge et valg på en spiller, der ikke nødvendigvis kommer i aktion i år. Super Bowl-vinderne har en del behov, men værdien på den offensive linje og på edge rush er ikke specielt god, og mens en tight end som Irv Smith kunne være i spil, vil Simmons være et stærkt valg for et hold, der har nok dybde – og en god nok trænerstab og quarterback – til at klare sig, trods nogle enkelte huller.

 946 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top