You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WILD CARD SATURDAY

Wild Card Saturday:
Kl. 22.35:
Indianapolis Colts @ Houston Texans
Tredje møde i sæsonen mellem Texans og Colts, der har givet hinanden to tætte kampe indtil nu i sæsonen – begge møder er endt med udesejre; Texans vandt 37-34 i de døende overtidssekunder i Indianapolis efter Frank Reich valgte at gå på fjerde down på egen banehalvdel, i forsøget på at fastholde muligheden for at vinde kampen (men med den indlagte risiko for at det endte med det nederlag det gjorde), og for fire uger siden vandt Colts 24-21 i Houston, i en kamp der reelt ikke var helt så tæt som resultatet indikerede. Texans fik reduceret med et touchdown med små tre minutter tilbage af kampen, men rørte aldrig bolden på angrebet igen.

Umiddelbart står Colts bedre og Texans værre end ved det seneste møde – Texans har mistet Demaryius Thomas for sæsonen siden sidst, mens Colts ser ud til at have center Ryan Kelly til rådighed, hvilket bør give både løbeangrebet og beskyttelsen af Andrew Luck bedre betingelser. Løbeangrebet, anført af Marlon Mack, har vist stærkt spil i to af de tre kampe siden og mens T.Y. Hilton har misset stort set samtlige træninger, har han leveret stærk produktion. Han har historisk gjort det stærkt mod Texans, og samlede ni catches for 199 yards sammen i det seneste møde.

Nederlaget til Colts stoppede Texans’ stime af sejre – indledt med sejren i Indianapolis – ved ni, og spillet har i de efterfølgende uger været noget op og ned. De trådte dog i karakter i sidste uge, hvor divisionstitlen skulle sikres mod Jaguars. Forsvaret lukkede ned og angrebet gjorde det nødvendige til at sikre en let 20-3-sejr.

Det er tolvte gang siden 2002 at to divisionsrivaler mødes i Wild Card-runden – og 22. gang i alle runder af slutspillet – og resultaterne har fordelt sig omtrent så lige som det overhovedet kan lade sig gøre; hjemmehold er 6-5 i Wild Card-runden og 11-10 i alle slutspilskampe.

I kraft af hjemmebanen har Texans en lille favoritværdighed, og DeAndre Hopkins, der i min bog er ligaens bedste receiver i øjeblikket, og Deshaun Watson er en stærk duo, der kan give problemer for alle hold. Udover de to er det bare begrænset hvor meget de har at komme med, og den offensive linje giver anledning til store bekymringer. Colts bør være i stand til bedre at beskytte Luck, ikke mindst hvis Kelly spiller, og selvom den offensive linje har et svært matchup mod Texans’ defensive front, har kasteangrebet til gengæld samlet set et bedre matchup med flere gode våben til rådighed for Luck, og står over for et secondary, der kan brændes.

Gæsterne slår mig som det aktuelt stærkeste af holdene, har den bedste quarterback, og Texans har den uden sammenligning dårligste enhed på banen, i kraft af deres offensive linje.

Indianapolis Colts 27 @ 20 Houston Texans

Kl. 02.15:
Seattle Seahawks @ Dallas Cowboys
Endnu en på papiret ret lige kamp afslutter lørdagen, når Cowboys skal forsøge at få revanche for nederlaget i Seattle i Week 3.

Cowboys har vist stærkt spil over de seneste måneder og rammer slutspillet med en 7-1-record i de seneste otte kampe; Seahawks er dog ikke langt efter med 6-1 i deres seneste syv. Begge holds nederlag faldt for tre uger siden, hvor Cowboys lagde et æg i Indianapolis, mens Seahawks på forunderlig vis tabte i San Francisco, inden de ugen efter rejste sig med en flot sejr over Chiefs.

Værterne har vist stærkt spil på hjemmebane i år, og er 7-1 foran de lokale fans, mens Seahawks blot er 4-4 på udebane, men dog 4-2 i de seneste seks; alle fire nederlag har været indenfor én scoring. Det er ret kendetegnende for Seahawks, der uhyre sjældent er blevet blæst af banen i deres nederlag i Russell Wilson-æraen, men også til tider har kæmpet med at levere klare sejre.

Seahawks-defensiven har kæmpet med at stoppe modstandernes løbeangreb, og med Zeke Elliott i vente – og hans evner både på jorden og som pass catcher – står forsvaret overfor en svær opgave. Holdet vandt dog 24-13 i det første møde i sæsonen, selvom Elliott løb for 127 yards på 16 carries. Elliott er vigtig for Cowboys, men skal de vinde, skal deres forsvar fortsætte noget af det stærke spil vi har set over de seneste måneder, og Dak Prescott skal spille bedre end i det første møde. Angrebet er blevet hjulpet af Amari Coopers ankomst, og værterne står med solide kort på hånden til dette opgør.

Ligesom i den første kamp, ser jeg hjemmeholdet som svag favorit, men har mest fidus til gæsterne. Seahawks har aldrig været one-and-done i slutspillet med Russell Wilson på quarterback, og jeg ser Wilson som den bedste quarterback i kampen. På både coaching- og quarterbacksiden har jeg mest fidus til gæsterne, og mens Cowboys’ forsvar på sit bedste, er aldeles ubehageligt at skulle op imod, ser jeg også Seahawks’ defensiv gøre sit for at give gæsterne gode muligheder for sejren.

Seattle Seahawks 20 @ 17 Dallas Cowboys

 

Redaktionens bud på lørdagens slutspilskampe kan du finde her:

 

Vi vil også meget gerne have dit input til kampen – lad os høre nedenfor hvilke to hold, du tror går videre:

 921 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top