You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WEEK 16: REDSKINS @ TITANS, RAVENS @ CHARGERS

Saturday Night Football Fever:
Kl. 22.30:
Washington Redskins @ Tennessee Titans
To hold, der med sejre i sidste uge holdt liv i deres håb om en plads i slutspillet – Redskins er blot én sejr bag Cowboys i NFC East og en halv sejr bag Vikings, der sidder på konferencens sjetteseedning. Titans tildelte æg til Giants, og har nu vundet deres seneste to kampe med samlet 47-9 over Jaguars og Giants, anført af løbeangrebet med Derrick Henry. Redskins’ sejr over Jaguars i søndags var hårdt tilkæmpet, og selvom Josh Johnson fik lov at kaste det afgørende touchdown og stå tilbage som vinder, er det svært at se det gentage sig her. Jeg er stadig ikke helt sikker på hvor jeg har Titans, men de spiller godt på forsvaret og løber bolden effektivt – og det er et dårligt match for Redskins’ angreb og løbeforsvar.

Washington Redskins 10 @ 24 Tennessee Titans

Kl. 2.20:
Baltimore Ravens @ Los Angeles Chargers
Én af ugens helt store kampe – Ravens kæmper for en plads i slutspillet, hvad end den skal komme i form af en divisionstitel, der formentlig vil kaste en fjerdeseedning af sig, eller en sjetteseedning i AFC, mens Chargers spiller for at sikre sig divisionstitlen i AFC West, og dermed formentlig tage hjemmebanefordelen gennem AFCs slutspil – alternativet er en femteseedning (så hvis Ravens vinder er vi tættere på at få dette matchup i slutspillet om to uger – i Baltimore). Chargers er i glimrende form med sejr i ti af de seneste elleve kampe, men det har ikke altid været lige overbevisende, især de seneste uger; en alt for snæver hjemmesejr mod Bengals og to store comebacks i Pittsburgh og Kansas. Det er selvsagt flot at levere de comebacks mod kvalitetsmandskaber, men det er ikke holdbart at være afhængig af dem. Ravens har vundet fire af fem siden friugen – det enlige nederlag efter overtid i Kansas – og det stærke løbeangreb anført af Gus Edwards og Lamar Jackson, kombineret med et velspillende forsvar, gør dem til en svær opgave for de fleste hold. Det vil være meget Chargers-agtigt at holde sig inde i kampen om divisionen med sejren i sidste uge, for så at smide denne kamp, når endelig vi begynder at have tiltro til dem, men de virker umiddelbart til at have et bedre fundament for succes i år. De skal dog gribe deres chancer når de har bolden i denne kamp, for Ravens’ angreb bør begrænse antallet af muligheder for Chargers’ offensiv til at sætte point på tavlen. Kan Ravens passe på bolden – og Lamar Jackson har ni fumbles i år (dog kun tre af dem tabt), så det er en reel bekymring – bliver det svært for Chargers, der også selv har kæmpet med at skabe turnovers; de har blot to takeaways i de seneste fem kampe. Jeg går med Chargers, men jeg er langt fra sikker i min sag.

Baltimore Ravens 20 @ 24 Los Angeles Chargers

 838 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top