You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WEEK 15: TEXANS @ JETS, BROWNS @ BRONCOS

Saturday Night Football Fever:
Kl. 22.30:
Houston Texans @ New York Jets
Nederlaget til Colts til trods holder Texans stadig ganske solidt fat i føringen i AFC South, men forpassede muligheden for at indtage andenseedningen i konferencen. De er afhængige af at slutte med en bedre record end Patriots, for at tage andenseedningen, og skal det opnås, er en sejr i denne kamp et must. Betingelserne er dog også ganske gode – Jets brød ganske vist sin stime af nederlag med sejren over Bills, men der er på papiret fortsat klasseforskel mellem de to mandskaber. Texans har dog ikke været overbevisende på udebane i år – de er 4-2 udenfor Houston med tre sejrene indenfor tre point (og så 20-7 over Jaguars). Jets har til gengæld været skrækkelige foran hjemmepublikummet de seneste to måneder – siden sejren over Colts i Week 7 har de tabt tre kampe med hhv. 20, 31 og 14 point. Om det går så galt mod Texans ved jeg ikke – men jeg går uden tøven med gæsterne.

Houston Texans 23 @ 13 New York Jets

Kl. 2.20:
Cleveland Browns @ Denver Broncos
Broncos’ drøm om slutspil led et knæk med nederlaget til 49ers i søndags, og mens de på 6-7 stadig ikke er ude af kampen, er presset på dem øget gevaldigt. Browns har intet på spil udover at bevise for sig selv og andre at de er på rette vej. En kamp i Denver mod Broncos’ forsvar bliver en hård opgave, og med en Broncos-offensiv med unge, om end lovende, skill position-spillere – men også, især på wide receiver, ret uprøvede – har jeg svært at tro på at vi får et shootout, om end Browns’ kasteangreb – og Browns’ løbeforsvar – giver potentiale for at det kan ske. Jeg har meget lyst til at gå med gæsterne, men hjemmebanefordelen får lov at trumfe.

Cleveland Browns 20 @ 23 Denver Broncos

 650 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top