You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WEEK 14: JACKSONVILLE JAGUARS @ TENNESSEE TITANS

Thursday Night Football – kl. 02.20
Jacksonville Jaguars @ Tennessee Titans
Frisk fra sæsonens lavestscorende opgør, en 6-0-sejr over Colts, skal Jaguars forsøge at starte en sejrsstime op når de jagter revanche mod Titans, der tilbage i Week 3 tildelte Jaguars deres første nederlag i sæsonen – i det opgør i den indeværende sæson, der nu har haft næstfærrest point; en 9-6-sejr.

Titans hører fortsat til i den tunge ende af ligaen, når man ser på scorede point, men de var på den rigtige side af sæsonsnittet, da de vandt 26-22 over Jets i sidste uge, stoppede sin stime af nederlag ved to, og dermed – også godt hjulpet på vej af Colts’ nederlag – holdt liv i håbet om slutspil. Titans har haft overtaget i de indbyrdes møder over de seneste år, med sejre i fem af de seneste seks opgør, herunder de seneste tre; på hjemmebane har de vundet seks af de seneste syv kampe mod Jaguars.

Jaguars’ forsvar troppede endelig op til kamp mod Colts i sidste uge, men offensiven var ligeså tandløs som man på forhånd kunne have forventet. Leonard Fournette er tilbage fra udstået karantæne til denne kamp, men med Cody Kessler på quarterback er det svært at have store forventninger til offensiven, og det lægger op til at forsvaret skal levere endnu en brandkamp, hvis det skal blive til en sejr. Titans’ angreb har været ustabilt, og det skal bestemt ikke afvises at de kan få det svært mod Jaguars-defensiven – selv hvis forsvaret ikke leverer i nærheden af samme niveau som i søndags – men jeg forventer stadig at Mariota og co. kan gøre mere end Kessler og co.

De to mandskaber har været mindst én part i fire af de tolv kampe i indeværende sæson, hvor der er scoret færre end 30 point. Når kampen er slut skal det bestemt ikke afvises at det er fem af tretten.

Jacksonville Jaguars 9 @ 17 Tennessee Titans

 784 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top