You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WEEK 8: MIAMI DOLPHINS @ HOUSTON TEXANS

Thursday Night Football – kl. 02.20
Miami Dolphins @ Houston Texans
Med fire sejre på stribe har Texans vendt bøtten fra 0-3 til førsteplads i AFC South. Dolphins har omvendt tabt tre af sine seneste fire kampe, og har senest måttet sende wide receiver Albert Wilson på injured reserve.

Texans har fået gang i forsvaret, og mens de offensive kvaliteter hos Cowboys, Bills og Jaguars kan diskuteres, er de blevet holdt til samlet 36 point og alle holdt under 300 yards. Det har også været nødvendigt at holde modstanderne nede, for offensivt har Texans ikke selv formået at score mere end max. 20 point i de tre kampe, og de har også selv været holdt under 300 yards i de seneste to opgør. Texanerne må undvære rookiereceiver Keke Coutee, der har gjort god figur. Da DeAndre Hopkins formentlig vil tilbringe det meste af kampen i Xavien Howards opdækning, kan det blive afgørende for værterne at Will Fuller ser ud til at være blevet den skade, der har hæmmet ham lidt, og kostet ham en enkelt kamp, helt kvit.

Dolphins er nok engang uden Ryan Tannehill, og skal forsøge at holde sig til i divisionen – og kampen om slutspilspladser – med Brock Osweiler under center. Osweiler har præsteret bedre end ventet i sine første to starter, men det er stadig svært for alvor at have tiltro til ham, og med Wilson på IR og Kenny Stills ude med skade, er der tyndet en del ud i gruppen af pass catchers, hvor Danny Amendola og Jakeem Grant ligner nogle af de vigtigste spillere til den her kamp.

Generelt ligner det et opgør, hvor de to forsvar bør have overtaget, og de to løbeangreb er bestemt heller ikke garanteret nogen stor dag – de to mandskaber har kombineret for blot fem rushing touchdowns i sæsonen, og mens Dolphins snitter fine 4,6 yards pr. carry for året, står de overfor et Texans-forsvar, der holder modstanderne til 3,4 yards pr. carry, og kun har tilladt ét rushing touchdowns; begge rangerer som næstbedst i ligaen. Texans selv rangerer tæt på bunden af ligaen med 3,9 yards pr. carry, så trods et anstændigt matchup mod Dolphins’ løbeforsvar – og lidt liv i løbeangrebet mod Jaguars i sidste uge – er det svært at have den store tiltro til dem.

Det er et ganske uinspirerende matchup, men med begge hold på 4-3, er vigtigheden af kampen ikke til at tage fejl af hér midtvejs gennem sæsonen. Man kan sagtens så tvivl om hvorvidt holdene har niveauet til at kæmpe med om slutspilspladser om to måneder, men for nuværende står vi altså foran en situation hvor ét af holdene (med forbehold for uafgjort….) vil være 5-3 og ligge pænt til i den bedste del af konferencen. Texans har formen med sig og har hjemmebanefordel, og det bliver udslagsgivende for mit bud.

Miami Dolphins 13 @ 17 Houston Texans

 

Gennem 2018-sæsonen vil hele Huddle Up-redaktionen komme med deres bud på alle sæsonens kampe i forbindelse med vores optakter i en intern pick-konkurrence. Vi har sat 50 point på højkant i hver kamp, baseret på præcisionen af vores bud (vinder, vindermargin, point til hvert hold og antal point i kampen). Efter syvende runde er stillingen:
Peter: 2005 (65-40-2 – .617)
Rasmus: 1879 (58-47-2 – .551)
Toke: 1859 (64-41-2 – .607)
Magnus: 1773 (53-38-2 – .581)

Redaktionens bud:
Magnus: Dolphins 17 @ 24 Texans
Peter: Dolphins 13 @ 17 Texans
Rasmus: Dolphins 17 @ 20 Texans
Toke: Dolphins 17 @ 24 Texans

478 total views, 1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top