You are here
Home > Fantasy >

LYNHOLDET WEEK 7 – STACK OF THE WEEK, VALUES OG JOSH GORDON WEEK

Så er vi tilbage med en optakt til week 7 på Lynholdet.dk Hvis der er nogle principper, du ikke forstår undervejs, har jeg forklaret en del i denne artikel. Intet har ændret sig siden sidst jeg lavede en fuld optakt. Kansas City Chiefs leverer point uge efter uge. Jeg kom dog i pengene ved at fade dem i sidste uge alligevel, da jeg havde plads til både Melvin Gordon og Todd Gurley på holdet, som havde fem touchdowns tilsammen. Gordon er ikke på Main Slate i denne uge, så det ændrer lidt på holdopbygningerne

Men lad os kigge på et par gamestacks:

Gamestack of the week: Bengals vs Chiefs

Andre gamestacks: Browns vs Buccaneers

Saints vs Ravens

Den højest scorende kamp, hvis man skal tro på Las Vegas-bookmakerne er Cincinnati Bengals, der tager til Kansas City. Her er O/U-linjen på 57,5 point, og det færreste antal point Chiefs har scoret i denne sæson er 27, som var mod Broncos, og 30 som var imod det fantastiske Jaguars-forsvar. Bengals har også haft et godt angreb i år, og Chiefs forsvar har svært ved at stoppe noget som helst. Denne kamp kommer formentlig over 57,5 point, og hvis man kan få råd, så er det et fantastisk gamestack. Andy Dalton, AJ Green og Kareem Hunt kunne være en god base for et hold.

Cleveland Browns har ikke været stabile fantasy-scorere, men Buccaneers forsvar er kuren mod alle offensive problemer. Carlos Hyde er blevet tradet væk, hvilket betyder, at Nick Chubb endelig får lov at starte for Cleveland. Han koster kun 4,5 millioner. Et kontrært gamestack kunne være denne kamp, hvor man så har Clevelands forsvar, Nick Chubb på RB, Jameis Winston på QB og Mike Evans på WR. Efter Buccaneers næsten ikke scorede nogen point i sidste uge, så kunne det være interessant at gå efter et bounceback game.

Saints angreb er lidt ligesom Chiefs: Ustoppeligt. I sidste uge kom Mark Ingram tilbage fra sin karantæne og scorede to touchdowns. Han er stadig billig på Lynholdet, så han er en mulighed til seks millioner. Derudover går man aldrig helt galt i byen, hvis man tager Drew Brees og Michael Thomas. Man kunne også tage Alex Collins på RB i stedet for Mark Ingram, så det er et mere rent game stack.

Superstack of the week:

I stedet for at stacke en hel kamp, så kan man også stacke et enkelt hold. Jeg vil mene, at Patriots er det bedste superstack i denne uge. Brady, Sony Michel og Josh Gordon kunne være et godt Super-stack. Josh Gordon havde en rigtig høj target share i sidste uge, men det viste sig ikke i produktionen. Hvis den samme Market Share rammer ham i denne uge, så burde han være meget bedre end sin pris. Husk at Gronk er blevet meldt ude af dagens kamp, så ham skal man ikke have på Tight End. Et alternativt superstack. Hvis du er i dit eventyrlige hjørne: Jaguars. Bortles, TJ Yeldon (Da Fournette er ude med skade og Carlos Hyde først lige er kommet til klubben), Austin Sefarian-Jenkins er et billigt stack, der giver dig penge til at have Gurley og top receivers.

Sådan kunne et Patriots Superstack se ud. Gronk er ude i dagens kamp

Bedste Values på hver position:
Hvis du skal have fyldt ud på dit roster, men ikke har mange penge til overs, så er disse spillere værd at kigge på til bare at plotte ind. De er en del billigere, end deres upside ellers ville berettige.

WR: Josh Gordon (5M), Devin Funchess (5M), Ted Ginn (4,5M), Tre’Quan Smith (4M), Jermaine Kearse (4M), Cole Beasley (4M), Antonio Callaway (4M), Albert Wilson (3,5M)

RB: Latavius Murray (5,5M), Bilal Powell (5M), Nick Chubb (4,5M), Nyheim Hines (4,5M)

QB: Jameis Winston (7M), Mitch Trubisky (6,5M), Blake Bortles (6M), Alex Smith (6M)

TE: Geoff Swaim (4,5M), Cameron Brate (4,5M), Benjamin Watson (4M), Niles Paul (3M)

Chalk:

Nick Chubb er formentlig chalk i denne uge, da Melvin Gordon ikke er på slaten sammen med Todd Gurley. Det er en billig pris, men når et medlem af Browns angreb er chalk, så kigger jeg formentlig et andet sted hen.

Fades:

Jeg undgår Adam Thielen i denne uge. Han er den dyreste WR på Lynholdet, fordi han har produceret ekstremt stabilt. Men vejret kan komme til at påvirke kampen imod Jets, og den risiko synes jeg ikke er indregnet i prisen.

Har du et eksempel på, hvordan jeg kunne forbedre mine artikler? Skriv gerne til mig @TokeDK på twitter eller hvis det er uddybende gerne på min mail Tokegdk@gmail.com

Et eksempel på et hold til week 7.

 820 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top