You are here
Home > NFL

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WEEK 7

London Calling – kl. 15.30:
Tennessee Titans @ Los Angeles Chargers (@Wembley Stadium)
Efter lidt af en fuser i London i sidste uge, har det britiske publikum endelig en kamp i vente, mellem to hold, der er .500+. Titans på 3-3 og Chargers på 4-2 tørner sammen, men det er to hold, der fik markant forskellige optakter til opgøret. Titans led et shutoutnederlag på 0-21 mod Ravens på hjemmebane, mens Chargers vandt overbevisende 38-14 over Browns, og nu har vundet tre kampe på stribe, herunder de seneste to i ganske overbevisende stil, efter en lidt sløv september. På papiret har Titans forsvaret til at give Chargers problemer, men offensiven har haft det svært sæsonen igennem, og mod et Chargers-forsvar, der trods flere mange markante fravær, er begyndt at vise godt spil. Favoritter er 15-5-1 i de hidtidige 21 kampe i London, og de seks hold, der har været mindst 4,5 point-favoritter (Chargers er favoriseret med 7 point) er 6-0. Titans er svære at blive kloge på, og deres forsvar kan gøre de fleste kampe spændende, og Chargers har tendens til nogle mærkelige udfald, men ”hjemmeholdet” (altså, de er vel næsten ligeså meget på hjemmebane i London som i Los Angeles) bør vise sig for stærke.

Tennessee Titans 13 @ 24 Los Angeles Chargers

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
New Englad Patriots @ Chicago Bears
Ovenpå det skuffende overtidsnederlag til Dolphins, skal Bears forsøge at fastholde føringen i NFC North, når Patriots kommer på besøg, frisk fra deres sejr over Chiefs. Bears har gjort det fint på hjemmebane i år, og efter at have set hvad Chiefs’ offensiv præsterede mod Patriots’ forsvar, har Matt Nagy nok fået en idé om hvordan angrebet skal gribe kampen an. Patriots er uimponerende 0-2 på udebane med nederlag hos Jaguars og Lions – og især præstationen mod Lions var grim – men de virker til at have fundet melodien over de seneste uger og med Khalil Mack ikke på 100%, er Tom Bradys opgave lidt lettere. Det mulige fravær af Rob Gronkowski gør dog ikke sagen lettere. Det er muligt at Nagy har fået nogle idéer efter at have set hvad holdet han sidste år var offensiv koordinator for, præsterede mod Patriots, men Bill Belichick og co. har ganske givet også lært noget af den kamp, og mod et mindre talentfuldt angreb, bør de præstere bedre. Med Mack på 100% og mere sikkerhed om Allen Robinson, ville jeg være meget fristet til at gå med Bears – jeg er stadig lidt, men Patriots virker til at være kommet i gang, og efter tre sejre på hjemmebane, er tiden også kommet til at vise at de kan vinde på udebane. Det er simpelthen for ulig de her Belichick-Patriots-hold at starte en sæson med at være 0-3 på udebane.

New England Patriots 31 @ 23 Chicago Bears

Buffalo Bills @ Indianapolis Colts
To af ligaens dårligste hold i en kamp, der næppe har indflydelse på meget andet end draftposition. Bills har fået gang i forsvaret, og har efter 78 tilladte point i de første to kampe blot tilladt 60 i de seneste fire. Offensiven er til gengæld aldeles uimponerende og har blot scoret 26 point i de seneste tre (og to) opgør. Derek Anderson, signet for en uge siden, trækker starten med Josh Allen skadet og Nathan Peterman… ja, værende Nathan Peterman. Siden sine ni starter for Cardinals i 2010 – nothing’s funny to him about that! – har Anderson blot startet fire kampe som backup for Cam Newton hos Panthers; to (sejre) i 2014 og to (nederlag) i 2016. Mod et svagt Colts-forsvar er betingelserne for at finde en vis mængde succes til stede, men det er umiddelbart svært at have den store tiltro til at en tvivlsom quarterback med et tvivlsomt supporting cast, bag en tvivlsom offensiv linje, selv mod et tvivlsomt-at-best forsvar. Det ser ud til at afhænge af om forsvaret kan fremtvinge nogle turnovers fra Andrew Luck og Colts’ angreb. Colts har scoret 34, 24 og 34 point i de seneste tre kampe, og hvis de ikke på hjemmebane kan finde en måde at score flere point end Bills, er det svært at se hvilke kampe de så skal kunne vinde i år.

Buffalo Bills 17 @ 27 Indianapolis Colts

Houston Texans @ Jacksonville Jaguars
Der er tæt løb i toppen af AFC South, og holder mit bud på Titans-nederlag i London stik, vil vinderen af denne kamp tage teten i divisionen. Texans har vundet tre på stribe siden deres 0-3-start, men ikke just i overbevisende stil – overtidssejre mod Colts og Cowboys og senest en 20-13-sejr over Bills, der først kom i hus i de sidste to minutter, da Nathan Peterman gik full Nathan Peterman. Jaguars har tabt to på stribe med samlet 21-70, hvilket selvsagt bunder i at Leonard Fournette er ude med en skade – Carlos Hyde er kommet til fra Browns i en trade, og skal nu forsøge, sammen med T.J. Yeldon, at forhindre modstanderne i at score 35 point i snit. Wait, what?

Blake Bortles skal aflastes og her bør et styrket løbeangreb kunne hjælpe, men det er ikke nok bare at få flere point på tavlen – forsvaret skal også lukke bedre ned. Texans’ forsvar bør kunne holde Jaguars-offensiven nede, så spørgsmålet er hvad de selv kan præstere på angrebet. Texans har vundet 11 af de seneste 15 indbyrdes møder – Jags vandt begge i 2013 og 2017 – og selvom jeg ikke føler mig tryg ved dem endnu, virker formen ganske enkelt bare bedre.

Houston Texans 23 @ 13 Jacksonville Jaguars

Detroit Lions @ Miami Dolphins
Brocktober er over os – Dolphins kom tilbage på sporet med Brock Osweiler ved roret, og slog Bears efter overtid. Lions holdt en friuge ovenpå sejren over Packers, men skal nu på udebane og de er 0-2 udenfor Detroit i år, mens Dolphins er 3-0 på hjemmebane. Osweiler spillede en god kamp mod Bears, så Dolphins kunne overkomme fraværet af Ryan Tannehill, men Osweilers begrænsninger bør blive udstillet på et tidspunkt, og Lions har vist sig i stand til at volde bedre quarterbacks problemer i løbet af denne sæson – om end på hjemmebane. Matt Patricia kender Dolphins godt, men Dolphins-angrebet har vist nye sider af sig selv i de seneste uger, ikke mindst med Albert Wilson i en stor rolle, og defensiven har også vist sig i stand til at levere stærkt spil. Men kan man stole på Osweiler? Og kan man få sig selv til at gå med et Dolphins-hold, der starter Osweiler? Jeg kommer sikkert til at fortryde det, men… jeg går altså med værterne.

Detroit Lions 23 @ 24 Miami Dolphins

Minnesota Vikings @ New York Jets
Jets har fået kæmpet sig tæt på toppen af AFC East, og er nu blot én sejr efter både Patriots og Dolphins. Efter sejre over Broncos og Colts i de seneste to kampe, venter der dog en helt anden opgave nu i Vikings. Mike Zimmers mandskab har fået gang i forsvaret igen i de seneste kampe, mens (kaste-)angrebet leverer stærkt spil. Det ligner en særdeles svær opgave for Jets-angrebet at fastholde niveauet fra de to sejre, og Adam Thielen og Stefon Diggs ligner en for stor mundfuld for forsvaret.

Minnesota Vikings 31 @ 20 New York Jets

Carolina Panthers @ Philadelphia Eagles
Efter to tætte nederlag fik Eagles atter vundet en kamp, da de problemfrit slog Giants i sidste runde. Panthers skuffede omvendt fælt mod Redskins, og skal nu i deres tredje kamp på stribe mod et NFC East-mandskab forsøge at holde fast i toppen af divisionen. Eagles har haft tre ekstra dage til at forberede sig, de har hjemmebane, og de slår mig – alt til trods – som en tand mere stabile. Jeg ser ikke Eagles være hvor de skal være, og jeg kan sagtens se Panthers tage sejre her. Jeg kan bare ikke få mig selv til at skyde på det.

Carolina Panthers 24 @ 31 Philadelphia Eagles

Cleveland Browns @ Tampa Bay Buccaneers
Bucs’ defensive kvaler fortsatte i sidste uge, og har kostet Mike Smith jobbet som defensiv koordinator – det bør blive bedre, men det er ikke et quick-fix. Browns leverede sæsonens hidtil dårligste præstation mod Chargers, men i de første seks uger står den kamp som den klare outlier, og vi bør kunne forvente at de ligger tættere på vanligt niveau i denne uge. Med Carlos Hyde tradet væk, er det Nick Chubb og Duke Johnson, der skal styre showet på running back, og selvom det ikke nødvendigvis er en klar forbedring, er det en mulighed for at se fremtidens duo an, og det har værdi i sig selv. Mod Bucs’ secondary bør Baker Mayfield kunne få en god dag på kontoret, og Browns’ defensiv har niveauet til at volde store problemer for Bucs-angrebet.

Cleveland Browns 27 @ 20 Tampa Bay Buccaneers

De sene søndagskampe:
Kl. 22.05:
New Orleans Saints @ Baltimore Ravens
Ligaens højestscorende angreb mod det forsvar i ligaen, der tilladt færrest point – det er altid interessant med den slags matchups, og et velspillende Ravens-forsvar, der har holdt sine modstandere til max. 14 point i fem af seks kampe (8,6 point i snit tilladt i de fem – og så 34 tilladt mod Bengals) mod et Saints-angreb, der har scoerer 40+ i tre af fem kampe, og har haft to uger til at forberede sig til den her kamp, ligner en særdeles spændende kamp. I New Orleans ville jeg uden at tøve gå med Saints her, men Ravens er fine på hjemmebane, og har niveauet til på dagen at presse Saints. Ravens holdt Titans til sølle syv første downs og 106 offensive yards i sidste uges shutoutsejr, men det kniber en smule med at fremtvinge turnovers, og kan de ikke gøre dét mod Drew Brees og co., ligner det en meget svær opgave.

New Orleans Saints 30 @ 23 Baltimore Ravens

Kl. 22.25:
Dallas Cowboys @ Washington Redskins
Med sejren over Panthers holdt Redskins fast i føringen i NFC East, men et nederlag hér vil koste dem førstepladsen. Cowboys har i det store hele vist spil, der er til mere end deres aktuelle record, men mens de er 3-0 hjemme er de altså 0-3 på udebane i år. Cowboys har haft overtaget i de indbyrdes møder over de seneste år – de er 4-0 i de seneste fire, 6-1 i de seneste syv og 8-2 i de seneste ti møder; og 5-0 i hovedstaden. Redskins er ustabile, og mens de har niveauet til på dagen at volde hvem som helst problemer, bliver de kampe afløst af helt elendige præstationer. Tiden må være kommet til at Cowboys også får en sejr på udebane.

Dallas Cowboys 31 @ 28 Washington Redskins

Los Angeles Rams @ San Francisco 49ers
C.J. Beathard har gjort det bedre end ventet og holdt 49ers konkurrencedygtige. Alligevel er holdet 0-3 med ham som starter, og nu venter så en uhyggeligt svær opgave mod ubesejrede Rams. Sean McVays mandskab tromler derudaf, og selvom det kun blev til en kneben sejr i Denver i sidste uge, er der forskel på at spille ude i Denver og i San Francisco. Divisionsopgør er en underlig størrelse, og Rams er ramt af lidt fravær, men det her er en kamp de skal kunne vinde. Rams er bedre på stort set alle positioner, men kan 49ers fastholde de offensive takter vi har set siden Garoppolos skade – bare med færre turnovers – skal Rams ikke tage sejren for givet her. Der er stadig gode våben på angrebet. Men Rams skal tage denne.

Los Angeles Rams 38 @ 23 San Francisco 49ers

Sunday Night Football – kl. 02.20:
Cincinnati Bengals @ Kansas City Chiefs
Chiefs led sæsonens første nederlag, da de gæstede Patriots i sidste uge. Nu er de så atter hjemme på Arrowhead. I Primetime. Mod Bengals. Bengals led det vanlige snævre nederlag til Steelers i sidste uge, men har generelt leveret godt spil henover sæsonen. Mod Chiefs’ forsvar bør Andy Dalton og co. kunne skabe godt med yards og få point på tavlen, men Patrick Mahomes og Chiefs-angrebet har jeg svært ved at se noget hold stoppe på nuværende tidspunkt. Skal Bengals vinde kan det være nødvendigt at gøre det i et shootout, og det ser jeg dem ikke gøre.

Cincinnati Bengals 27 @ 37 Kansas City Chiefs

Monday Night Football – kl. 02.15
New York Giants @ Atlanta Falcons
Falcons’ shootouts – og Julio Jones’ touchdownløse sæson – fortsætter ufortrødent. Giants viser kamp efter kamp at de har fundet en fantastisk spiller i Saquon Barkley – og understreger, nederlag for nederlag, at de skulle have valgt en quarterback. Falcons har sin quarterback, men de mange skader, der har væltet forsvaret, har vist sig for kostbare. Holdet har scoret 30+ i fire kampe, men er blot 2-2 i de opgør – fordi de tillader næstflest point i snit. Dette er deres femte hjemmekamp i de første syv runder, og skal de gøre sig nogen som helst forhåbninger om at kæmpe med om et wild card, skal de vinde denne, og brug næste uges friuge på at få rettet op på det skrantende forsvar, inden de seks udekampe, der venter i de sidste ni runder. Men denne bør de også tage. Giants er ét af ligaens ringeste hold, og Barkley kan ikke vinde kampe for dem, når ikke resten af holdet præsterer bedre.

New York Giants 23 @ 40 Atlanta Falcons

 

Foruden buddene under de enkelte kampe, vil vi hver uge afgive vores bud på kampene i en intern picks-konkurrence hos redaktionen. Vores bud på de resterende kampe i 7. spillerunde kan du finde her:

558 total views, 1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top