You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WEEK 7: DENVER BRONCOS @ ARIZONA CARDINALS

Thursday Night Football – kl. 02.20
Denver Broncos @ Arizona Cardinals
Fire nederlag på stribe er det blevet til for Broncos siden deres 2-0-start. Cardinals åbnede sæsonen med fire tabte kampe på stribe og vundet og tabt én i de seneste to uger. En kombineret 3-9-record og lange udsigter til slutspil for begge hold, er ikke umiddelbart den bedste salgstale forud for en nattekamp, men bare fordi holdenes kvalitet ikke umiddelbart er god, er det ikke ensbetydende med at vi ikke kan få en god kamp. Om ikke andet er der potentiale for spænding, og samtidig mulighed for at få set de to top 10-valg, Broncos’ Bradley Chubb og Cardinals’ Josh Rosen, an.

Mens Broncos har gjort god figur på hjemmebane med to sejre, og to snævre nederlag til holdene med ligaens to bedste recirds, Chiefs og senest Rams, har de lidt klare nederlag i begge deres udekampe hidtil – 14-27 hos Ravens og 16-34 hos Jets. Den offensive linje er ramt af skader med Jared Veldheer ude og Ronald Leary sendt på IR. Left tackle Garett Bolles har kæmpet med spillet, og hans problemer kombieret med Veldheers skade, åbner op for at Cardinals’ pass rush – anført af Chandler Jones – kan få en god dag på kontoret. For Broncos har Case Keenum kæmpet gevaldigt med spillet, og trods en god gruppe af pass catchers, har angrebet kæmpet med at omsætte yards til point. Løbeangrebet holder ligaens højeste snit med 5,3 yards pr. carry, og rookieduoen Phillip Lindsay og Royce Freeman, kan få en god dag overfor det forsvar i ligaen, der har tilladt flest rushing touchdowns (10).

Det kræver dog at forsvaret ikke lader Cardinals’ angreb stikke af tidligt, og det bør ikke blive tilfældet mod en enhed, der blot én gang har sat flere end 17 point på tavlen – 28-18-sejren over 49ers for to uger siden, hvor de sidste fjorten point først blev scoret i kampens sidste fem minutter; det ene touchdown scoret af forsvaret. Angrebet har leveret bedre spil siden Josh Rosen blev indsat på quarterback i stedet for Sam Bradford, men mod et Broncos-forsvar, der på dagen kan volde hvem som helst problemer, er der ikke umiddelbart lagt op til mange point – men husk dog på, at Broncos har tilladt over 30 point i snit i sine to udekampe.

Cardinals har endnu sin første hjemmesejr i sæsonen til gode – de seneste to kampe i ørkenen er endt med snævre nederlag til Bears (14-16 – efter at have været foran 14-13 i fjerde quarter) og Seahawks (17-20 – tabt på field goal i sidste sekund) – men mulighederne bør være til stede hér mod et Broncos-mandskab, der altså har været markant svagere ude end hjemme. Det ligner en tæt kamp mellem to hold, der ikke umiddelbart kan få sammensat gode kampe på begge sider af bolden – og hér må hjemmebanefordelen blive afgørende for hvem jeg går med.

Denver Broncos 17 @ 19 Arizona Cardinals

 

Gennem 2018-sæsonen vil hele Huddle Up-redaktionen komme med deres bud på alle sæsonens kampe i forbindelse med vores optakter i en intern pick-konkurrence. Vi har sat 50 point på højkant i hver kamp, baseret på præcisionen af vores bud (vinder, vindermargin, point til hvert hold og antal point i kampen). Efter sjette runde er stillingen:
Peter: 1752 (56-35-2 – .613)
Rasmus: 1625 (48-43-2 – .527)
Toke: 1615 (54-37-2 – .591)
Magnus: 1497 (43-34-2 – .557)

Redaktionens bud:
Magnus: Broncos 24 @ 20 Cardinals
Peter: Broncos 17 @ 19 Cardinals
Rasmus: Broncos 20 @ 17 Cardinals
Toke: Broncos 6 @ 13 Cardinals

 750 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top