You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WEEK 6: PHILADELPHIA EAGLES @ NEW YORK GIANTS

Thursday Night Football – kl. 02.20
Philadelphia Eagles @ New York Giants
Bundopgør i NFC East. Eagles har spillet fem tætte kampe og tabt de tre, herunder to på stribe. Nu venter så en udekamp på en kort uge mod en divisionsrival, så risikoen for at de falder til 2-4 (hvilket stadig meget vel kan være samme antal sejre som divisionen føres på når runden er færdigspillet) er der bestemt. Jay Ajayi er sendt på injured reserve, Darren Sproles er ude og right tackle Lane Johnson er tvivlsom til kampen, så der er også flere offensive bekymringer hos et hold, der generelt har kæmpet med for alvor at få angrebet til at klikke indtil nu i år.

Giants ville også have været 2-3, hvis ikke for en fabelagtig 63-yard game-winner af Graham Gano i søndags, der sikrede Panthers et 33-31-nederlag i en kamp, hvor Giants trods tre turnovers og begrænset succes på jorden altså stadig fik sat godt med point på tavlen – Saquon Barkley samlede 81 yards og to touchdowns sammen som pass catcher som delvis kompensation, og Odell Beckham Jr. både greb og kastede et touchdown (til Barkley) efter at have luftet sin frustration over angrebet. Men det blev altså til et nederlag, og den anden kamp på stribe med 33 tilladte point efter i de første tre kampe ikke at have tilladt flere end 22 point i en kamp.

Det har knebet med at finde succes på hjemmebane for Giants i kampene mod Eagles over de senere år – fire af de seneste fem kampe i New Jersey er endt med en Eagles-sejr, om end alle de seneste fire møder hos Giants er afgjort indenfor én scoring (de seneste fem med præcis fem point). De seneste fem indbyrdes møder, uanset hjemmehold, er afgjort indenfor fem point, så holder tendensen bør vi få en spændende (og relativt pointrig) kamp.

På papiret bør Eagles være det klart bedste hold, og før eller siden skulle man altså formode at det kan lade sig gøre for dem at få talentmassen og spillets kvalitet til at gå op i en højere enhed. Giants’ pass rush er tæt på ikke-eksisterende, så Lane Johnsons potentielle fravær bør ikke være den helt store bekymring, men ikke desto mindre er det næppe på en kort uge de pludselig får det hele til at klikke. De bør dog være gode nok til at hente sejren.

Philadelphia Eagles 28 @ 23 New York Giants

 

Gennem 2018-sæsonen vil hele Huddle Up-redaktionen komme med deres bud på alle sæsonens kampe i forbindelse med vores optakter i en intern pick-konkurrence. Vi har sat 50 point på højkant i hver kamp, baseret på præcisionen af vores bud (vinder, vindermargin, point til hvert hold og antal point i kampen). Efter femte runde er stillingen (bemærk: Magnus fik kun afgivet bud på TNF i femte runde):
Peter: 1442 (45-31-2 – .590)
Toke: 1388 (46-30-2 – .603)
Rasmus: 1370 (40-36-2 – .526)
Magnus: 1236 (33-29-2 – .531)

Redaktionens bud:
Magnus: Eagles 31 @ 24 Giants
Peter: Eagles 28 @ 23 Giants
Rasmus: Eagles 23 @ 17 Giants
Toke: Eagles 28 @ 24 Giants

 631 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top