You are here
Home > Fantasy >

Lynholdet Week 4 – GIANTS STACK?! Gamestacks, values og fades

Jeg lavede ikke en skreven optakt til Lynholdet i week 3, fordi livet kom i vejen, men jeg er helt klar til week 4. Hvis der er nogle principper, du ikke forstår undervejs, har jeg forklaret en del i denne artikel. Kansas City Chiefs er fortsat med at være uholdbart dominerende på angrebet, og de har tilladt virkelig mange yards og point til modstanderne i samme ombæring, så et gamestack på deres kampe har stort set været det rigtige play hver uge, men i denne uge spiller de Monday Night Football, så vi må undvære ham for nu.

Men lad os kigge på et par gamestacks:

Gamestack of the week: Bengals vs Atlanta Falcons

Andre gamestacks: Saints vs Giants

Ravens vs Steelers

Den frække: Browns vs Raiders

Den højest scorende kamp, hvis man skal tro på Las Vegas-bookmakerne er Cincinnati Bengals, der tager til Atlanta for at møde Falcons. Bengals angreb står med stor sandsynlighed uden Joe Mixon, og måske også uden AJ Green. Men Falcons forsvar har mistet deres to største profiler på forsvaret i Deion Jones og Keanu Neal. Det forsvar kan ædes op igennem midten. Og som vi så imod Saints kan Falcons selv følge med i et shootout. Stadig ikke med touchdowns til Julio Jones (#neverjulio), men Calvin Ridley kom godt i gang i sidste uge med tre touchdowns. Stacksene til denne kamp er endda relativt billige, så der er mange konstellationer med gamestacks her.

Derudover har Saints et elendigt forsvar igen, som det ser ud lige nu, og Giants kommer med Saquan Barkley, Odell Beckham Jr. og Sterling Shepard. Og Saints har det højoktan-angreb, som vi alle kender med Michael Thomas, Alvin Kamara og Drew Brees.

Ravens imod Steelers er en spændende kamp, og bookmakerne har O/U på kampen på 50.5, men kampe mellem dem kan både være shootouts og uden scoringer. Det er altid svært at greje. Men det er muligt at lave et billigt gamestack som angrebene er bygget op i øjeblikket.

Til sidst er der Browns imod Raiders. Den frække. Raiders har ført i alle deres kampe indtil videre i denne sæson, og Browns har lige fået deres første sejr i over et år efter de skiftede Baker Mayfield ind i stedet for Tyrod Taylor. Angrebet reagerede og begyndte at spille godt. Jeg kunne nemt se denne kamp blive højtscorende. Antonio Callaway-Baker Mayfield og den genoplivede Jordy Nelson kunne være en mulighed.

Et gamestack på Bengals-Falcons

Superstack of the week:

I stedet for at stacke en hel kamp, så kan man også stacke et enkelt hold. Jeg synes, at Giants er et fantastisk stack i denne uge. Eli Manning har præsteret fint nok i år (Flere point på Lynholdet end fx Dak Prescott og Derek Carr, der begge er dyrere), og nu skal han op imod det forsvar i ligaen, der tillader flest point og tredjeflest yards. Fordi Eli Manning er så billig, kan man sagtens lave et superstack med Giants. Det er måske for dyrt at tage både Saquan Barkley og Odell Beckham, men Saquan Barkley og Sterling Shepard efterlader stadig rigtig mange penge til resten af dit hold. Rhett Ellison på tight end er også billig (Evan Engram er ude med skade).

Giants-stacket uden Odell Beckham

Bedste Values på hver position:
Hvis du skal have fyldt ud på dit roster, men ikke har mange penge til overs, så er disse spillere værd at kigge på til bare at plotte ind. De er en del billigere, end deres upside ellers ville berettige.

WR: Chris Godwin (4,5M), Antonio Callaway (4,5M), Dede Westbrook (4M), Philip Dorsett (3,5M), Willie Snead (3M), Rashard Higgins (3M)

RB: Alex Collins (5,5M), Leonard Fournette hvis han spiller (5,5M), James White (5M), Dion Lewis (5M), Austin Ekeler (5M),

QB: Andy Dalton (7,5M), Blake Bortles (6,5M), Baker Mayfield (6M), Eli Manning (5,5M),

TE: Tyler Eifert (4,5M), Rhett Ellison (4M), Benjamin Watson (4M), Antonio Gates (4M)

Chalk:

Der er en risiko for, at Eli Manning bliver chalk i denne uge, altså at han bliver en af de spillere, som flest ejer i 100 kroner-konkurrencen. Fantastisk matchup, fint angreb. Den offensive linje beskytter ham stadig ikke specielt godt, hvilket er min største bekymring, men jeg holder på, at hans pris gør det umuligt at fade ham totalt. Hvis du har tre hold, vil jeg mene, at han mindst skal være på ét hold til den pris.

Fades:

Jeg fader stadig Julio Jones. Han scorer kun touchdowns langt udefra. Når han bliver targeted i Redzone, så gør han ikke noget med det. Calvin Ridley er blevet Falcons’ primære redzone-våben, hvilket han viste med tre touchdowns mod Saints i sidste uge. Derudover er Antonio Brown også oppe imod et stærkt Ravens-forsvar, og han har ikke været en specielt højtproducerende receiver i år (JuJu Smith-Schuster har scoret flere point).

På Runningback undgår jeg Alvin Kamara, da jeg synes 10 millioner er for dyrt. Jeg synes også, at al upsiden er taget ud af Chris Carson med prissætningen af ham. Der vil jeg hellere køre med Gio Bernard eller Matt Breida, som begge er billigere.

Har du et eksempel på, hvordan jeg kunne forbedre mine artikler? Skriv gerne til mig @TokeDK på twitter eller hvis det er uddybende gerne på min mail Tokegdk@gmail.com

Et eksempel på et hold bygget op om mine anbefalinger.

 950 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top