You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WEEK 2

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
Carolina Panthers @ Atlanta Falcons
Falcons kom skidt fra land mod de forsvarende mestre. Trods et generelt velspillende forsvar blev det til et nederlag, i høj grad pga. et ineffektivt red zone-angreb. Forsvaret har lidt to tunge tab efter både Deion Jones og Keanu Neal – to af de bedste spillere på defensiven – er sendt på injured reserve. Heldigvis for Falcons har Panthers’ angreb også sit at kæmpe med. Daryl Williams, Trai Turner og Greg Olsen er alle ude, og det efterlader et angreb, der i forvejen har nogle bekymringer, lidt tyndt besat. Falcons er 4-1 i de seneste fem møder, men var 1-5 i de foregående seks, og holdene delte møderne i sidste sæson lige imellem sig. På hjemmebane har Falcons vundet tre i træk, og i kamp, der virker ret tæt, får de fordelen. Panthers’ skader på den offensive linje kan blive for kostbare, og Falcons har haft ekstra forberedelsestid. Devonta Freeman er ude, men Tevin Coleman bør kunne vise sig som en fin erstatning.

Carolina Panthers 17 @ 27 Atlanta Falcons

Los Angeles Chargers @ Buffalo Bills
Nathan Peterman er bænket – og Chargers får dermed ikke fornøjelsen af to sæsoner i træk at stå overfor én af de værste startende quarterbacks i nyere tid. De får i stedet glæden af Josh Allen i hans første karrierestart. Chargers-forsvaret blev kastet fra hinanden af en gunslinger i søndags, da Patrick Mahomes indledte 2018-sæsonen med et brag, så måske Bills satser på at deres gunslinger kan gøre det samme. Allen har bare ikke ét eneste våben, der kan måle sig med de Chiefs-pass catchers, der ødelagde Chargers-forsvaret. Og Bills-forsvaret har udsigt til en svær kamp overfor et Chargers-angreb, der trods 28 point mod Chiefs forpassede mange chancer. Bills er bedre end 3-47 mod Ravens indikerer, men de ligner ligaens dårligste hold, og det er reelt kun det faktum at det er en tidlig kamp på østkysten, der kan give mig lidt tvivl om udfaldet – Chargers har haft nogle grimme udfald i østkystkampene i årenes løb. Det må ikke ske her, og jeg tror heller ikke det sker.

Los Angeles Chargers 31 @ 13 Buffalo Bills

Minnesota Vikings @ Green Bay Packers
Der har været usikkerhed om Aaron Rodgers’ deltagelse i dette brag af et divisionsopgør, og hvis det var DeShone Kizer, der trak starten, ville det gøre Vikings til storfavoritter. Packers kæmpede sig gennem Week 1 mod Bears, men fandt melodien i fjerde quarter, hvor de leverede et stort comeback og vandt, selvom Rodgers var hæmmet af sin skade. Rodgers er i aktion, men næppe på 100%, og Vikings’ defensive front vil være en kæmpe mundfuld for Packers’ offensive linje. På Lambeau er Packers svære at slå, men meget afhænger af Packers-forsvaret, for jeg ser ikke umiddelbart Rodgers skille Vikings-defensiven fra hinanden, og Vikings’ angreb er stærkt nok til også at volde store problemer. Med Rodgers skal Packers aldrig dømmes ude, men om de er uden ham eller har ham på banen i en (små-)skadet udgave, må jeg gå med Vikings.

Minnesota Vikings 27 @ 10 Green Bay Packers

Cleveland Browns @ New Orleans Saints
Med comebacket fra 7-21 til uafgjort 21-21 fik Browns deres bedste sæsonstart i 14 år. Saints fik en skidt start på 2018 med et nederlag til Bucs, hvor forsvaret lignede den udgave vi alt for ofte har set i årenes løb. Angrebet satte dog 40 point på tavlen, og mens nogle af de point først kom da kampen mere eller mindre var afgjort, så vidner det om at Brees og co. stadig har en del firepower i sig. Browns’ forsvar gjorde god figur mod Steelers-angrebet, men deres angreb så i lange stræk skidt ud, selvom at det er svært at vurdere i hvor høj grad det hang på vejrforholdene. I New Orleans må jeg gå med Saints her, og med den nyeste ”ballade” omkring Josh Gordon kan jeg godt frygte at det ikke bliver specielt tæt. Jeg vil ikke afvise at Browns kan gøre det spændende, men mit bud vil ikke afspejle det.

Cleveland Browns 17 @ 34 New Orleans Saints

Miami Dolphins @ New York Jets
Med forbehold for uafgjort, vil Miami Dolphins eller New York Jets gå ind til Week 3 med en 2-0-record, og som minimum dele føringen i AFC East. Dolphins måtte gennem en maratonkamp mod Titans grundet to vejrafbrydelser, mens Jets mandag, med 31 point i tredje quarter, sænkede Lions. Jets har haft kortere tid til at forberede sig på kampen, men de slår mig som det skarpere hold af de to, velvidende at de 48 point fra i mandags ingenlunde skal være forventningen fremadrettet. Dolphins har mistet guard Josh Sitton for sæsonen og overfor Jets’ defensive front, kan det blive kostbart at miste sin bedste offensive linjemand.

Miami Dolphins 13 @ 20 New York Jets

Kansas City Chiefs @ Pittsburgh Steelers
Chiefs kom overbevisende fra land med sejren over Chargers – Patrick Mahomes leverede en strålende præstation og Tyreek Hill viste sig som et perfekt fit for den nye startened Chiefs-quarterback. Steelers skuffede mod Browns, da de måtte nøjes med uafgjort – Ben Roethlisbergers fem turnovers blev kostbare. På hjemmebane er Roethlisberger dog en helt anden quarterback, og han bør gå ud og levere en klart bedre præstation denne gang. Antonio Brown har et stærkt matchup mod Chiefs’ secondary, og James Conner bør også kunne levere god produktion mod forsvaret, om end hans matchup er svækket af det formodede fravær af David DeCastro. Spørgsmålet er om Mahomes kan fortsætte det lovende spil fra Chargers-opgøret og hvad Steelers-forsvaret kan. Jeg satser på at Steelers kan gøre det nødvendige, men det er ikke med overvældende god mavefornemmelse.

Kasnas City Chiefs 30 @ 31 Pittsburgh Steelers

Philadelphia Eagles @ Tampa Bay Buccaneers
Overbevisende var det ikke, men Eagles fik sin sejr i åbningskampen mod Falcons. Overbevisende var det til gengæld fra Bucs, da de slog Saints i søndags. Mon ikke begge hold kommer lidt tættere på forventet niveau i denne kamp? Ryan Fitzpatrick leverede én af karrierens bedste kampe og spredte bolden problemfrit rundt på banen – herunder et par dybe bomber til DeSean Jackson. Mod Eagles’ forsvar kan det blive svært at finde samme succes som mod Saints, og Bucs-defensiven er ikke så skræmmende, at jeg ikke kan se Eagles sætte point på tavlen. Jeg er langt fra solgt på Nick Foles, og han får mig til at tøve med at gå med Eagles – men jeg har tiltro nok til Eagles-defensiven, til at gå med gæsterne.

Philadelphia Eagles 23 @ 16 Tampa Bay Buccaneers

Houston Texans @ Tennessee Titans
Uge 1 var ikke gavmild ved Titans, der mistede tight end Delanie Walker for sæsonen og fik left tackle Taylor Lewan skadet. Marcus Mariota ventes klar til at spille (men måske dele spilletid med Blaine Gabbert..???), men uden begge startende tackles og det mest pålidelige våben i Walker, ser det svært ud for angrebet. Texans gjorde ikke meget væsen af sig mod Patriots, men har et mere indbydende matchup hér, og har de mange spillere, der er kommet tilbage fra skade, fået banket rusten af, ligner Texans det klart stærkeste hold hér

Houston Texans 26 @ 13 Tennessee Titans

Indianapolis Colts @ Washington Redskins
Redskins kom ganske overbevisende fra land med sejren over Cardinals, mens Colts – vanen tro, fristes man til at skrive – smed en føring i fjerde quarter og tabte hjemme til Bengals. Colts ser atter ud til at være hårdt svækket på ydersiden af den offensive linje, og det er dårlige nyheder forud for en kamp mod Redskins’ pass rush. Også Colts’ (bageste) forsvar lader meget tilbage at ønske, og det bør Redskins være stærkt nok besat på angrebet til at kunne udnytte – især på hjemmebane. Andrew Luck gjorde det generelt pænt mod Bengals, men det var også tyderligt at han ikke er helt på toppen endnu. Det er han næppe heller til den her kamp.

Indianapolis Colts 20 @ 30 Washington Redskins

De sene søndagskampe:
Kl. 22.05:
Arizona Cardinals @ Los Angeles Rams
Rams var ikke overbevisende mod Raiders, men de fandt spillet i anden halvleg og hentede sejren. Cardinals kom skidt fra land mod Redskins og kæmpede på begge sider af bolden. Divisionsopgør er altid noget specielt, og mens Rams er det på papiret klart bedste af holdene, skal det ikke afvises at Cardinals kan drille dem. De bør være bedre end de viste i sidste runde, og der er playmakers på angrebet, der kan volde problemer – men jeg tror ikke det er nok. Rams bør sikre sig denne i relativt sikker stil.

Arizona Cardinals 13 @ 30 Los Angeles Rams

Detroit Lions @ San Francisco 49ers
Et mareridtsquarter blev kostbart for Lions, der med 31 ubesvarede point imod sig i tredje quarter, blev sat til vægs i mandags. Nu skal de så på en kort uge til vestkysten og møde et 49ers-hold, der også er 0-1, men trods nederlaget gav noget bedre modstand mod et klart stærkere hold. Mærkeligere ting vil være sket end at 49ers må se sig slået – jeg har ikke specielt god fidus til Lions i år, men de er ikke SÅ dårlige som kampen mod Jets kunne indikere – men jeg kommer ikke til at spå det.

Detroit Lions 17 @ 24 San Francisco 49ers

Kl. 22.25:
Oakland Raiders @ Denver Broncos
Det kunne have været et matchup hvor to af ligaens bedste edge rushers skulle vise sig frem i samme kamp, men sådan skulle det altså ikke være. Broncos med Von Miller tager imod Raiders uden Khalil Mack. Broncos er stærke på hjemmebane i august, og Raiders ligner generelt bare ikke noget godt hold – og med endnu større spørgsmålstegn uden Mack. De holdt det tæt mod Rams i en god del af kampen mandag, men måtte se det stærkere hold trække fra. Broncos har ikke samme firepower på angrebet som Rams, men de har tilpas mange gode spillere på begge sider af bolden, til at de bør tage denne.

Oakland Raiders 10 @ 24 Denver Broncos

New England Patriots @ Jacksonville Jaguars
Revanchetid! AFC-finalen skal revancheres. Jaguars’ forsvar viste nok engang stærkt spil i sejren over Giants i sidste uge, mens angrebet var ligeså tvivlsomt som man kunne frygte. Nu går de ind til kampen mod Patriots uden Leonard Fournette på angrebet, og med Calais Campbell som en sen tilføjelse til skadeslisten (Questionable) på forsvaret, begynder bekymringerne at hobe sig op for Jaguars. Selvom pilen peger mod Patriots, har de i årenes løb smidt flere kampe tidligt på sæsonen, og Jaguars har forsvaret til – med eller ruden Campbell – at volde problemer. Angrebet lader noget tilbage at ønske, men det gør Patriots’ forsvar også. Patriots er ret klare favoritter hos mig, men det her er af de kampe jeg kan se dem smide – og de skal nok smide en før eller siden. Jaguars har forsvaret til at give problemer og de ved fra AFC-finalen – hos Patriots – at de kan gøre det tæt. Hvorfor ikke få revanchen?

New England Patriots 23 @ 24 Jacksonville Jaguars

Sunday Night Football – kl. 02.20:
New York Giants @ Dallas Cowboys
Fast procedure: Giants mod Cowboys tidligt på sæsonen – gerne i Primetime. I år er ingen undtagelse, bortset fra at mødet i Dallas finder sted i uge 2 i stedet for uge 1, som de seneste tre år. Begge kom fra land med et nederlag i relativt lavtscorende kampe. Jeg må også bare blankt erkende at jeg ingen anelse har om hvad jeg skal forvente af holdene til den her kamp. Cowboys vandt begge møder sidste år, men havde inden da tabt tre på stribe – og inden da selv vundet fem på stribe. I Dallas har de vundet fire af de seneste fem, men der har været nogle tætte kampe imellem. Det her kan meget vel blive det samme. Cowboys får fordelen pga. hjemmebane, men jeg har virkelig intet intelligent at sige om den kamp jeg nok er mest blank på i den her uge.

New York Giants 20 @ 23 Dallas Cowboys

Monday Night Football – kl. 02.15
Seattle Seahawks @ Chicago Bears
Endnu en svær kamp. Bears viste stærkt spil i første halvleg mod Packers, men måtte se sig slået i fjerde quarter. Seahawks gjorde det bedre end jeg havde ventet mod Broncos, men kæmpede stadig på forsvaret, og nu skal den offensive linje så prøve at holde Khalil Mack væk fra Russell Wilson efter at have kæmpet mod Von Miller i sidste uge. Week 1 var en mavepuster for Bears, og hvordan de reagerer på det nederlag og kommer ud til den her kamp, kan vise meget om hvor store forventninger man kan tillade sig at have til dem i år. To Primetime-kampe til at åbne sæsonen er hård kost for et så urutineret hold, og Primetime har ofte ført gode ting med sig for Seahawks. I en tæt kamp går jeg med Bears – hjemmebanen får lov at gøre udslaget.

Seattle Seahawks 17 @ 20 Chicago Bears

 

Foruden buddene under de enkelte kampe, vil vi alle hver uge afgive vores bud på kampene i en intern picks-konkurrence hos redaktionen. Alle vores bud på de 15 resterende kampe i anden spillerunde kan du finde her:

652 total views, 1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top