You are here
Home > Fantasy >

LYNHOLDET I WEEK 2 – STACKS, VALUES, CHALK OG FADES

Efter en god week 1, hvor jeg vandt i Hygge-konkurrencen (min personlige bankkonto tillader mig ikke at spille i 100 kroners-konkurrencen lige nu), er jeg klar på at kigge på prissætningen til week 2. Holdet, som jeg vandt med, var et Kansas City Superstack og spillere som Michael Thomas og James Conner. En god uge. Lad os prøve at vinde nogle penge i week 2 også.

I denne uge er der nogle interessante opgør med formodet høje pointantal. Lad os kigge på hvilke kampe, vi vil fokusere på.
Hvis du har lyst til at læse noget game theory, kan du gå tilbage til artiklen fra sidste uge, hvor jeg forklarer mange af de begreber, jeg bruger ugentligt.

Kampe til stacks

Jeg ser fire kampe være relevante som Game stacks, hvilket betyder, at det giver mening at bygge dit lynhold op om den kamp med spillere fra begge hold. Her er de kampe:

Cleveland Browns @ New Orleans Saints
Kansas City Chiefs @ Pittsburgh Steelers
Indianapolis Colts @ Washington Redskins

RISKY: Miami Dolphins @ New York Jets

Jeg ser disse kampe som kampe, hvor der kommer mange point, og der er gode fantasyspillere på begge hold. Lad mig forklare hvorfor, en efter en.
Saints tabte i første runde til Tampa Bay Buccaneers i en ekstremt højtscorende affære. De tabte 48-40 på hjemmebane til Ryan Fitzpatrick og co. Nu tager de imod Cleveland Browns, der formåede at få den bedste sæsonstart i 13 år med en uafgjort mod Pittsburgh Steelers. Forsvaret skabte seks turnovers og spillede fantastisk, men angrebet var mangelfuldt. Selvom Browns forsvar er godt, skal Saints nok komme til at score en del point med Alvin Kamara, Michael Thomas og Drew Brees. Bekymringen for Saints går på deres forsvar. Forsvaret var godt sidste sæson, men er det nu tilbage til sin gamle form? Browns har nogle spændende offensive brikker i Jarvis Landry, Josh Gordon, Carlos Hyde og David Njoku. Josh Gordon koster kun 5 millioner, og hans mængde af snaps for Browns kommer stødt til at stige indtil han er fast starter hos Browns. Han havde allerede et touchdown i week 1, så bliv ikke overrasket, hvis produktionen stiger i week 2. Få ham billigt, mens du kan! Ham og Michael Thomas som startende receivere på dit lynhold lyder ganske lækkert. Muligt gamestack: Drew Brees (10 millioner), Michael Thomas (8,5 millioner), Josh Gordon (5 millioner) og David Njoku (5 millioner)

Chiefs viste deres nye offense frem mod Chargers og vandt 38-28. Tyreek var en freak, og den nye quarterback Patrick Mahomes viste sig fra sin bedste side. Det var i høj grad kastespillet, der var det spændende i Chiefs angreb, hvor Patrick Mahomes kastede fire touchdowns. To af dem blev grebet af Tyreek Hill. De skal op imod Pittsburgh Steelers, der havde en skuffende udebanekamp mod Cleveland Browns, hvor de kun fik uafgjort. Men Ben Roethlisberger er MEGET bedre på hjemmebane, og James Conner viste os alle, at man kan forvente næsten den samme produktion af ham som med Le’Veon Bell. Hans pris er dog også steget fra 4 millioner til 7 millioner inde på Lynholdet, så han er ikke længere en billig spiller, der kan binde dit hold sammen, men han er sikret en høj volume, så for mig, er han stadig den bedste runningback til prisen. Muligt gamestack: Patrick Mahomes (7,5 millioner), Tyreek Hill (7,5 millioner), James Conner (7 millioner) og Jesse James (4 millioner).

Colts og Redskins skal mødes i Washington, og det kunne nemt blive en højtscorende affære. Indianapolis Colts har i hvert fald ikke et forsvar til at modstå nogen som helst. Andrew Luck er tilbage, og han scorede ganske fint imod Cincinnati Bengals i week 1 med 1908 point på Lynholdet. Han var ingen Ryan Fitzpatrick, men mindre kan også gøre det. Han spredte dog sine targets en del ud. Jack Doyle endte med at få flest yards med 60, men han greb ikke et touchdown. Den ære fik Eric Ebron og TY Hilton i stedet. Jordan Wilkins er startende runningback, men han formåede ikke at få hul på bylden mod et rigtigt godt Bengals-forsvar. Redskins er dog ikke helt i samme klasse, så en Wilkins til 3,5 millioner er genialt til prisen. Redskins angreb centrerer sig omkring Adrian Peterson, og den defensive linje hos Colts er hullet som en schweizerost. Jeg tror ikke, at Adrian Peterson får en fantastisk sæson, men jeg tror, at han får en god uge. Adrian Peterson var endda den receiver (!!!!!!!) med flest yards for Washington. Men Jamison Crowder og Jordan Reed ligner stadig de bedste receiving options i Washington, så på den måde er alt ved det gamle, selvom det er en ny quarterback i Alex Smith. Muligt gamestack: Andrew Luck (7 millioner), Jordan Wilkins (3,5 millioner), Adrian Peterson (7 millioner), Jordan Reed (6,5 millioner)

Vi ved slet ikke, hvor Dolphins og Jets er. Eller jo, de er begge 1-0. Dolphins vandt over Titans, mens Jets gav Detroit Lions læsterlige klø. Quincy Enunwa var Jets QB, Sam Darnolds, yndlingsmål. Han greb bolden seks gange for 63 yards og et touchdown. Det er ikke nødvendigvis fantastisk produktion, men der var heller ikke brug for, at Sam Darnold kastede bolden meget, da Lions ikke havde meget at komme med. Isaiah Crowell løb to touchdowns ind, men hans produktion er også ret usikker, da han faktisk ikke engang var den runningback med flest carries; det var Bilal Powell. Kampen mod Dolphins bliver tættere. Jeg tror umiddelbart at Dolphins kommer til at vinde den, og en af fantasy-topscorerne fra week 1, WR Kenny Stills, er stadig billig, da han koster 6 millioner. Han greb for 106 yards og to touchdowns imod Titans, og han er også den bedste receiver i Miami. Jeg tror, at det er værd at investere i begge kasteangreb i denne kamp, men det er RISKY BUSINESS! Muligt stack: Ryan Tannehill (5,5 millioner), Kenny Stills (6 millioner), Quincy Enunwa (5,5 millioner), Isaiah Crowell (6 millioner).

Nogle gange skal man dog ikke gamestacke, men bare finde ét hold, som man stacker. Her er mit stack of the week:

Stack of the week

Chargers. Indtil andet er nævnt, så er Buffalo Bills det hold, som vi leder efter, når vi skal finde et hold at stacke. For hold nu op, hvor spiller Bills dårligt. Så vi stacker holdet, som møder Bills. Så simpelt er det. Keenan Allen er for dyr til min smag, men den næste receiver koster under det halve, så man kan vælge, om man bedst kan lide Tyrell Williams eller Mike Williams. Jeg kan bedst lide Tyrell, selvom han droppede et TD i sidste uge. Han dropper den ikke denne gang. STACK: Philip Rivers (9,5 millioner), Tyrell Williams (4,5 millioner), Antonio Gates (4,5 millioner)

Andre nævneværdige stacks: Rams, Vikings, Broncos, 49ers.

Bedste values på hver position

Hvis du skal have fyldt ud på dit roster, men ikke har mange penge til overs, så er disse spillere værd at kigge på til bare at plotte ind. De er en del billigere, end deres upside ellers ville berettige.

WR: Kenny Golladay (4,5 millioner), Tyrell Williams (4,5 millioner), Mike Williams (4,5 millioner), Dante Pettis (4,5 millioner), Pierre Garcon (4,5 millioner), Ryan Grant (4 millioner), Keelan Cole (4 millioner), Chris Godwin (4 millioner), , Rashard Higgins (3 millioner)

RB: Kenyan Drake (5 millioner), James White (4,5 millioner), LeSean McCoy (4,5 millioner), Bilal Powell (4,5 millioner), Peyton Barber (4 millioner), Alfred Morris (4 millioner), Jordan Wilkins (3,5 millioner), Jalen Richard (3,5 millioner)

QB: Sam Darnold (6,5 millioner), Ryan Tannehill (5,5 millioner), Nick Foles (5,5 millioner).

TE: Jack Doyle (5 millioner), David Njoku (5 millioner), Antonio Gates (4,5 millioner), Jesse James (4,5 millioner), Benjamin Watson (4 millioner), Jonnu Smith (3,5 millioner).

Chalk

Jeg regner med, at ugens Chalk-spiller er James White, runningback for New England Patriots. Til 4,5 millioner og med de skader, som der er på New Englands roster, så kommer han formentlig til at være en af de runningbacks med højest ejerskab. Hvis jeg spillede 10 lineups, ville jeg formentlig have ham i halvdelen. Prisen er for god til at ignorere. Der er dog andre muligheder som fx Jordan Wilkins til en million mindre eller hvis du vil være rigtig spicy, så kan du tage LeSean McCoy til 4,5 millioner. Det kan godt være, at han er runningback for et dårligt hold, men han er stadig en god runnigback. Han kommer til at have sine kampe.

Fades

Når Julio Jones er en million billigere end den dyreste WR i en uge, så skal man altid være opmærksom. Men jeg vil ikke have ham på nogen af mine hold, inden Atlanta Falcons ved, hvordan man spiller i redzone. Jeg stoler ikke på Steve Sarkisian som offensiv koordinator. Det var et problem sidste år, og det er igen et problem i år. Hvis jeg tager fejl, fair nok. Men jeg ser den samme upside i ham, som jeg ser i Stefon Diggs. Han er to millioner billigere.

Derudover fader jeg David Johnson på runningback. Arizonas angreb ligner kort sagt et shitshow, og de skal op imod Rams, som har en frygtindgydende defensiv linje. Det kan godt være, at han er 2,5 millioner billigere end Todd Gurley, men jeg vil hellere eje Adrian Peterson. Tænk at jeg skulle skrive det i 2018, but here we are.

Har du et eksempel på, hvordan jeg kunne forbedre mine artikler? Skriv gerne til mig @TokeDK på twitter eller hvis det er uddybende gerne på min mail Tokegdk@gmail.com

Eksempel på et hold

 1,212 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top