You are here
Home > NFL >

HUDDLE UP-TAKT, 2018 – WEEK 2: BALTIMORE RAVENS @ CINCINNATI BENGALS

Thursday Night Football – kl. 02.20
Baltimore Ravens @ Cincinnati Bengals
Både Ravens og Bengals kom fra land med en sejr – Ravens i overlegen stil mod et tamt Bills-mandskab, i en kamp, der på mange punkter var imponerende, men hvor man alligevel sidder tilbage uden en klar idé om hvor stærkt et hold Ravens er, og Bengals med en lidt hårdere tilkæmpet sejr på udebane mod Colts.

Ravens’ angreb lukkede helt ned for Bills’ angreb – især i første halvleg, hvor Nathan Peterman ikke formåede at føre Bills-offensiven til en eneste første down, og forlod banen med en præstation, der, målt på yards per attempt, er den delt dårligste for en quarterback med mindst 18 attempts siden 1981. Mens vi næppe kan forvente en tilsvarende præstation fra Andy Dalton og Bengals-angrebet, er det et på papiret svært matchup. Dalton og A.J. Green fandt hinanden seks gange for 92 yards og et touchdown mod et tamt Colts-forsvar, mens Joe Mixon samlede 149 yards sammen – 95 rushing, 54 receiving – og fandt vej til end zone. Ravens’ forsvar er dog stærkt mod løbet, og det kan blive svært for Mixon at finde nævneværdig plads at løbe på – Mixon har dog gode erfaringer fra det seneste møde med Ravens, da han i Week 17 skaffede 96 yards på 18 carries i den snævre sejr, der hev AFCs sidste slutspilsplads ud af hænderne på Ravens og sendte den til Bills. Selvom jeg har pæne forventninger til Mixon i år, tvivler jeg på at han får den store succes hér, og så hænger det på Dalton. Mod et fint Ravens-pass rush, kan det blive svært for ham, og Ravens’ secondary har tilpas dygtige spillere til at det kan se ud til at blive svært for Bengals at finde den store offensive succes.

På den anden side af bolden, er der dog også grund til bekymring. Ravens’ offensive linje er ikke specielt stærk, og Bengals’ rotation på den defensive linje er ganske imponerende, og ikke mindst Carlos Dunlap og Geno Atkins kan blive et problem for Joe Flacco. Ravens’ løbeangreb leverede ikke det helt store mod Bills – Alex Collins fandt vej til end zone, men skaffede blot 13 yards på 7 carries. Behovet for løbeangrebet var dog heller ikke stor i en kamp Ravens dominerede på praktisk talt alle andre frontet. Joe Flacco fulgte en stærk preseason op med en god kamp og fandt hver af sine nye receivers – John Brown, Michael Crabtree og Willie Snead – for et touchdown. Mens Bills har et spændende secondary, virkede det som en dag hvor intet fungerede på hverken den ene eller anden side af bolden for dem, så det bliver spændende at se Ravens’ kasteangreb i dette matchup mod et Bengals-secondary, der også er ganske godt besat.

Bengals har generelt haft overtaget i de indbyrdes møder i de senere år – de er 7-2 i de seneste ni møder – men de seneste to sæsoner er opgørene blevet splittet 1-1; sidste år med shutoutsejr til Ravens i Cincinnati i Week 1, og så altså den søde revanche til Bengals i sidste runde. Kan Bengals have et lille mentalt overtag fra den kamp, eller kan det resultat give Ravens lidt ekstra blod på tanden? Jeg er splittet på kampen, men fornemmelsen siger at Ravens tager sejren.

Baltimore Ravens 23 @ 20 Cincinnati Bengals

 

Gennem 2018-sæsonen vil hele Huddle Up-redaktionen komme med deres bud på alle sæsonens kampe i forbindelse med vores optakter i en intern pick-konkurrence. Vi har sat 50 point på højkant i hver kamp, baseret på præcisionen af vores bud (vinder, vindermargin, point til hvert hold og antal point i kampen). Efter første runde er stillingen:
Peter: 374 (11-4-1)
Magnus: 329 (8-7-1)
Rasmus: 312 (8-7-1)
Toke: 300 (10-5-1)

Redaktionens bud:
Magnus: Ravens 21 @ 17 Bengals
Peter: Ravens 23 @ 20 Bengals
Rasmus: Ravens 20 @ 24 Bengals
Toke: Ravens 10 @ 16 Bengals

 735 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top