You are here
Home > Fantasy >

DE BEDSTE BILLIGE SPILLERE PÅ HOLDET.DK

Så er NFL-sæsonen her, hvilket betyder, at Fantasy-sæsonen også er her. Igen har du muligheden for at vise, at du ved mere om NFL end dine venner. Men hvordan sætter man det bedste hold på Holdet.dk? Det gør man ved at finde den bedste værdi på de forskellige positioner, så man har råd til to sikre højtscorende spillere. For eksempel Wide Receiver Antonio Brown og Running Back David Johnson.

Holdet.dk har man et budget på 50 millioner, og for dem skal man have tre runningbacks, tre receivers, to quarterbacks, en tight end, et defense og en kicker. Man kan også ændre formation til at have fire receivers og to runningbacks, men da man ikke får point for receptions, så vil jeg anbefale spillere at have så mange runningbacks som muligt. Det er 11 pladser, der skal udfyldes. Men hvis både en top receiver og en top running back skal være på holdet, så er omkring en tredjedel af budgettet brugt. Både Antonio Brown og David Johnson koster 7,5 millioner, så det betyder, der er 35 millioner til at fylde ni pladser. Det betyder, at man har lige under fire millioner i gennemsnit per spiller til resten af holdet. Men der er masser af god værdi at finde på alle positionerne, og det er det, jeg vil gennemgå i denne artikel. De bedste spillere på de vigtige positioner – fire millioner eller under.

Bedste billige wide receivers

På receiver er der en del startere, der koster under fire millioner. I flere af tilfældene er det den bedste receiver på et dårligt offense, men det skal man heller ikke være bange for. For eksempel greb Kenny Stills som nr. 2 receiver hos Dolphins sidste år for 847 yards og seks touchdowns. Nu er Jarvis Landry skiftet til Cleveland Browns, hvilket gør Kenny Stills til førstereceiver. Ryan Tannehill kommer også tilbage fra skade, hvilket umiddelbart er en opgradering af, hvad Jay Cutler var i det sidste år af sin karriere. Så det er ikke svært at forestille sig omkring 1000 yards og seks-syv touchdowns til Kenny Stills, og han koster kun fire millioner på Holdet.dk

Hos Patriots er man uden Julian Edelman i de første fire uger af sæsonen, fordi han har karantæne. Det betyder, at Chris Hogan er førstereceiver i New England i de første fire uger. Han koster også kun fire millioner. Efter de fire uger kan man så bruge en af sine 35 kontrakter, som man har, når man har købt et Guld+ hold til at skifte Chris Hogan ud med Julian Edelman, som kun koster 3,5 millioner.

Pas på: Jarvis Landry koster også kun fire millioner, men han er lige kommet til et nyt angreb i Cleveland, og så får man ikke point for receptions på Holdet.dk. Det betyder, at det kun er yards og touchdowns, som receivers får point for, og derfor er Jarvis Landry ikke en specielt god værdi ved fire millioner. Jeg ville hellere satse på en receiver som Sammy Watkins, der er skiftet til Kansas City Chiefs. Han koster kun 3,5 millioner.

Andre billige:
Devin Funchess, 3,5 millioner.
Josh Gordon, 3,5 millioner.
Mohamed Sanu, 3,0 millioner.
Michael Gallup, 3,0 millioner.
Tyler Lockett, 3,0 millioner.
John Ross, 2,5 millioner.
Keelan Cole, 2,5 millioner.
Mike Williams, 2,5 millioner.
Chris Godwin, 2,5 millioner.

Bedste billige running backs

Der er også masser af god værdi på running back. Den største værdi ser jeg umiddelbart hos Miami Dolphins igen. Det kan godt være, at det ikke bliver et godt hold i år, men der kommer til at være nogle fine fantasy-spillere. Kenyan Drake har næsten running back-rollen alene for holdet. Den eneste, der truer med at tage carries fra ham, er Frank Gore, som vi med Kulstof-14 metoden har fundet ud af er 35 år gammel. Drake koster kun fire millioner, og han virker til at være god værdi, da han både har værdi i kastespillet, men også som ren runner.

Efter Jerick McKinnon er gået ned med en korsbåndsskade, er Matt Breida den startende running back hos 49ers. Han er en ganske fin running back, der både kan løbe op igennem midten og gribe bolden. Han kommer til at dele backfielden med Alfred Morris, der INGEN rolle har i kastespillet. Han kan kun løbe bolden. Alfred Morris koster dog kun 2,5 millioner, så hvis man har et godt øje til ham, så er det også en mulighed. Matt Breida har bare et højere bundniveau pointmæssigt, fordi han også er en del af kastespillet.

Pas på: Det er overvejende sandsynligt, at det er Chris Carson, der starter på running back i Seattle. Han koster kun 3,5 millioner, men der er stadig spørgsmålstegn ved den offensive linje. Derudover er man bange for, at forsvaret har taget et så stort skridt tilbage, at det kommer til at betyde, at de skal score mange point, og dermed vil kaste mere. Derfor kan det være farligt at have Chris Carson på holdet.

Andre billige:
C.J. Anderson, 4,0 millioner.
Jamaal Williams, 4,0 millioner.
Jay Ajayi, 4,0 millioner.
Kerryon Johnson, 3,0 millioner.
Isaiah Crowell, 3,0 millioner.
Peyton Barber, 3,0 millioner.
Rex Burkhead, 3,0 millioner.
James Conner, 2,5 millioner (Hvis Le’Veon Bell sidder ude i uge 1).

Bedste billige quarterbacks

32 startende quarterbacks, og vi skal starte to. Det betyder, at der er et kæmpe udvalg af quarterbacks, der alle er sikret produktion af en eller anden art. Derfor er der masser af penge at spare på quarterback, men det handler også om, at det skal være et høj volume-offense for at få maksimalt udbytte.

Den offensive linje er blevet opgraderet, det primære redzone-våben er vendt tilbage fra skade, og en ung talentfuld receiver har fået en off-season mere til at blive klar. Andy Dalton fra Cincinnati Bengals kan vende tilbage til noget, der ligner hans 2015-form, da betingelserne er ved at være der. Han har en elite receiver i AJ Green, og så har han i pre-season vist, at han godt kan ramme Bengals førsterundevalg i draften fra 2017, John Ross, dybt. Derudover er tight enden Tyler Eifert også vendt tilbage fra skade. Udover at den offensive linje stadig er tvivlsom, så er alle ingredienserne der til, at Andy Dalton vender tilbage til fantasy-relevans. Og til fire millioner er det et sats, der er værd at tage.

Hvis du har et Guld+ hold, er det værd at satse på Ryan Fitzpatrick, der starter de første to kampe for Tampa Bay Buccaneers. Jameis Winston har karantæne indtil uge fire af sæsonen, og klubben har endda udtalt, at det ikke er sikkert, at Jameis Winston starter, når han vender tilbage fra karantæne. Fitzpatrick var en god fantasy-spiller sidste år, da han startede i stedet for Jameis Winston og 3,5 millioner er ingen pris.

Pas på: Kansas City Chiefs valgte at trade Alex Smith væk og lade Patrick Mahomes, som de draftede i 2017, være starter for dem i 2018. Han koster fire millioner på holdet, og der er ingen tvivl om, at der er høj upside i en spiller som ham, der både kan kaste dybt og løbe med bolden selv. Receiverne er heller ikke dårlige, da han har både Tyreek Hill, Sammy Watkins og tight enden Travis Kelce at kaste til. Men han har stadig ikke spillet en betydende NFL-kamp, og det kan godt betyde store udsving i præstationerne.

Andre billige:
Mitch Trubisky, 4,0 millioner.
Nick Foles, 4,0 millioner (indtil Carson Wentz er tilbage fra skade).
Ryan Tannehill, 3,5 millioner.
Joe Flacco, 3,5 millioner.
Sam Darnold, 3,0 millioner.

Jeg håber, at dette gjorde det nemmere at få to elitespillere på dit hold. Tight end, kicker og defense sætter jeg på som det sidste for de penge, der nu er tilbage til sidst. Fx har jeg på mit hold lige nu Tyler Eifert til 3,0 millioner, Houston Texans Defense til 4,0 millioner og Phil Dawson på kicker til 2,5 millioner.

 4,483 total views,  1 views today

One thought on “DE BEDSTE BILLIGE SPILLERE PÅ HOLDET.DK

  1. Adrian Peterson RB, 3,5 mio.
    Starter som første RB for Washington, fik 20-25 carries i Arizona indtil han gik i stykker.
    Har muligvis ikke meget tilbage i tanken, men 15-20 carries per kamp er et skud værd til den pris.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top