You are here
Home > Draft >

Huddle Up DK 2018 mock draft – vol. 1.0

It’s the most wonderful time of the year. Alle er atter lige. Draft season er her!

Selv om vi er tyvstartet og allerede har snakket draft på podcastet, så tænkte vi, at vi ville sparke vores skriftlige draftdækning i gang med en mock, som kan give jer muligheden for et hurtigt indblik i forskellige navne i årets draft, og hvor vi umiddelbart ser dem som fits, samt hvordan de 32 holds behov nogenlunde passer med talentet i år. Vi er med på, at processen først for alvor går i gang nu, og at en del kan, og vil, nå at ændre sig, inden draftens første valg annonceres om to en halv måned.

Denne mock er derfor et bud på, hvilke spillere vi personligt mener passer til forskellige hold set ud fra et scheme-, roster- og coachingstandpunkt, ligesom det illustrerer, hvordan vi på dette tidspunkt i processen har gradet en række spillere. Vi har forsøgt at tage højde for, hvilke Free Agents holdene har, men da vi endnu ikke ved, hvem der vender tilbage, og hvor de andre finder et nyt sted, er vi gået ud fra, at der skal findes nye spillere på disse positioner. Allerede ved næste mock er vi meget klogere, og så ser det måske helt anderledes ud.

Del gerne jeres tanke om vores picks med os på Twitter (@HuddleUpDK). God fornøjelse.

Uddybende tanker om vores mock draft kan du finde i vores podcast #120, hvor vi gennemgår samtlige valg. Du kan finde podcasten her.

1. Cleveland Browns (0-16) .520 – Baker Mayfield, QB, Oklahoma
The Factory of Sadness fuldendte den tvivlsomme mission om at lave den perfekte sæson med negativt fortegn, da de gik 0-16. Det betyder dog også, at Browns igen i år er førstevælger i draften, og ikke nok med det, så har den nye GM John Dorsey hele fem picks at gøre godt med i de første to runder. Det betyder også, at de har enorm fleksibilitet og kan manøvrere efter stort set alle de spillere, de brændende ønsker sig. Pånær måske på én position – Quarterback. Derfor er førsteretten til at vælge frit fra boardet også forbeholdt den position. Vi vælger den QB, vi har den højeste grade på i skikkelse af Oklahomas Baker Mayfield, selvom vi godt allerede nu kan fornemme, at der måske er andre QBs, der tiltrækker sig mere opmærksomhed som 1st overall.

2. New York Giants (3-13) .531 – Josh Rosen, QB, UCLA
New York Giants har egentlig flere huller, de godt kunne forsøge at udfylde tidligt i draften. Imens står en Saquon Barkley og lyser på en position, hvor Giants godt kunne trænge til at forstærke sig. Til gengæld får de næppe chancen for at drafte Eli Mannings arvtager igen lige foreløbig, og derfor mener vi, at de bør slå til, nu hvor de har chancen. Som vi ser det, er Giants’ roster godt nok til minimum en 8-8-sæson under Eli Mannings ledelse næste år, men det sikrer dem ikke for fremtiden. Derfor vælger vi en QB til den nye Head Coach Pat Shurmur, og her falder valget på Josh Rosen.

3. Indianapolis Colts (4-12) .480 – Bradley Chubb, EDGE, N.C. State
Colts krydser alt, hvad de har at krydse, for at Andrew Luck er sin skulderskade kvit og derfor kan vælge frit mellem alle ikke-quarterbacks i årets draft. I et kort øjeblik frister tanken om at parre Andrew Luck med Saquon Barkley i backfielden, men ser man på Colts’ roster og værdien og dybden i den her draft, så er det ret åbenlyst, at der også er andre huller, der står gabende åbne, som det vil være mere logisk at adressere på dette tidspunkt. Desuden har Colts allerede en dynamisk running back valgt sidste år i Marlon Mack, så spørgsmålet er, om de ikke hellere vil vende tilbage til den position i anden eller tredje runde, hvor værdien er enormt god i år. Derfor giver vi dem i stedet vores #1 ranked EDGE-rusher, Bradley Chubb. Han er ikke lige så dominerende som hverken Jadeveon Clowney eller Myles Garrett, men foruden arsenalet af counter moves, der stadig mangler lidt raffinement, så er Chubb, 6’4, 275 lbs, tæt på en komplet pass rusher. Han kan starte modsat Sheard fra dag 1 og gøre Basham og Simon til rotationsspillere, hvilket alle parter er bedre tjent med.

4. Cleveland Browns – from Houston (4-12) .516 – Saquon Barkley, RB, Penn State
Cleveland fik deres fremtidige QB med det første valg og har nu stort set frit valg til at omgive ham med våben eller opgradere forsvaret, som der allerede er investeret en del høje draftvalg i gennem de seneste år. Derudover bør de ikke føle sig nødsaget til at tage en spiller på en position of need, da de ved, at de har fire valg mere inden for de næste 50 valg. Isaiah Crowell er Free Agent, og selvom han i glimt har vist, at han kan klare en tung workload, så mangler Cleveland en RB til at aflaste angrebet. Duke Johnson er stadig en fremragende spiller, der bør udnyttes mere, men han bør samtidig ikke være fokuspunktet i et angreb. På forsvaret mangler holdet også både en S og CB, så Minkah Fitzpatrick vil også være et godt bud. Vi vælger dog at gå med ultradynamiske Saquon Barkley, der besidder elite quickness og burst, og som kan blive et monster bag Clevelands stærke OL med en dynamisk QB som Baker Mayfield ved sin side.

5. Denver Broncos (5-11) .492 – Sam Darnold, QB, USC
Vi ved ikke, hvad Denver gør på quarterbackpositionen endnu. Til gengæld peger alt i retning af, at hverken Trevor Siemian eller Paxton Lynch er svaret. Det bliver en af offseasons største storylines at se, hvordan John Elway formentlig kommer til at jagte Kirk Cousins nærmest som han jagtede Peyton Manning, da han pludselig blev ledig. Kan han gøre det igen og lokke den ubestridt bedste Free Agent QB til Mile High, så falder valget ikke ud, som vi har foreslået her. Til gengæld er det nærmest et must, hvis de ikke lander Cousins eller en anden signal caller i Free Agency, at finde en QB for fremtiden, og i det tilfælde vil de sidde og bide negle, mens de krydser fingre for, at andre hold ikke trader sig op og vælger den QB, de havde udset sig. I det her scenarie er det Sam Darnold, der falder til dem, hvilket for os er nok til, at de bør slå til. Darnold er en kraftfuld passer, der kan foretage alle kast og som kan levere nogle helt uhørt gode bolde, allerede inden receivers er ude af breaks selv i tight coverage. Han er ikke bange for at spænde hanen på løbet og trykke af ned ad banen, hvilket flere gange har fået os til at tænke på Brett Favre. Det medfører også en del (også for mange) turnover-worthy throws, men Broncos bliver nødt til at tage chancen på, at de kan minimeres – eller at det stadig glimrende forsvar kan give ham bolden tilbage, når han smider den væk.

6. New York Jets (5-11) .520 – Josh Allen, QB, Wyoming
Vi vil vurdere, at der er en god chance for at Jets tager en sæson mere med Josh McCown under center. Den aldrende QB gjorde det tæt på fænomenalt under svære omstændigheder i 2017 og har fortjent chancen for som minimum at åbne sæsonen i en åben QB-competition med en rookie. Da det heller ikke vil være en katastrofe at starte McCown igen, tillader det Jets at tage et mere upoleret QB prospect som Josh Allen. Ser man på hans measurables, armstyrke og atletiske evner for hans størrelse, så ligner han den prototypiske QB. Faktisk gør han også alt rigtigt, lige indtil han slipper bolden. Til tider kan han nemlig være lidt langsom til at gå igennem progressions, få dig til at tænke “what the f….” på rutinekast eller stikke af for tidligt mod pres. Omvendt er han også typen, der kan få selv de sværeste, mest umulige kast til at ligne rutine, og det er det big play potentiale, du skal være villig til at tage så højt. Jets har ikke råd til ikke at tage chancen på en QB med en snart 39-årig Josh McCown (endda FA), Hackenberg og Petty på holdkortet.

7. Tampa Bay Buccaneers (5-11) .555 – Minkah Fitzpatrick, DB, Alabama
Tampa Bay nyder virkelig godt af, at der er valgt fire quarterbacks blandt de første seks valg. Det betyder nemlig, at de kan storme til podiet og sikre sig en spiller med fantastisk alsidighed i Minkah Fitzpatrick. Således mangler holdet både en outside CB (måske endda to), så Vernon Hargreaves kan spille eksklusivt i slotten, ligesom holdet mangler en S ved siden af Justin Evans. Fitzpatrick har alsidigheden til at spille begge positioner – og spille begge positioner på et ekstremt højt niveau. Han bevæger sig flydende for sin størrelse og har hos Alabama vist enormt stort overskud og football-intelligens ved at kunne spille alt fra Outside CB til nickel CB, linebacker og safety med succes. Spørgsmålet er derfor også, om man helst vil udnytte hans skillset ved at rykke ham rundt som en skakbrik fra et S-spot, eller om man vil bruge ham som CB. Under alle omstændigheder udfylder Tampa Bay et need, mens de sikrer sig en af draftens bedste spillere.

8. Chicago Bears (5-11) .559 – Denzel Ward, CB, Ohio State
Bears investerede i QB Mitchell Trubisky sidste år, og det er tid til at give ham det fornødne supporting cast for at udvikle sig fuldt ud til en franchise QB. Dog anser vi ikke, at der er værdi på positionen til at give Bears den famøse #1 WR, som de har sukket efter, siden Alshon Jeffery forlod dem for i stedet at vinde en Super Bowl med Eagles. I mellemtiden er Kevin White gået fuldstændig i glemslen i angrebet, og spørgsmålet er, om han nogensinde får en reel rolle at spille. Derudover er den nye Head Coach Matt Nagys roster faktisk i overraskende god stand. Vælger Bears at cutte OG Josh Sitton, vil det være oplagt at vælge Notre Dames Quenton Nelson her, men da vi ikke forudsætter, at Bears cutter en stadig upper-tier starter med en rimelig kontrakt, vælger vi i stedet at kigge mod den defensive side. Både Kyle Fuller og Prince Amukamara er Free Agents, og chancen for at holdet ikke re-signer begge er til stede. Da samtidig Bears møder Golden Tate og Stefon Diggs/Adam Thielen fire gange årligt, vælger vi en CB i Ohio States Denzel Ward, der både kan dække op på ydersiden og følge spillere ind i slotten, hvor vi forventer, han får sin største succes i NFL.

9. San Francisco 49ers (6-10)# .512 – Tremaine Edmunds, LB, Virginia Tech
På samme spot, som Vikings tog Anthony Barr på i 2014, vælger vi at give 49ers både speed, upside og versatility til et forsvar, der allerede er fantastisk besat på den defensive linje, i skikkelse af Tremaine Edmunds. Edmunds er således lidt samme type som Barr, der med sit lange, atletiske build (6’5, 250) giver forsvaret et utal af muligheder. Med sideline-to-sideline speed, god fysik mod blockers og udmærket føling for coverage er han ikke en EDGE i NFL, men han viser alligevel, at han også besidder evnen til at rushe. Han kan blive en fantastisk skakbrik hos 49ers, hvor han kan få lov til at roame forholdsvis urørt bag en DL bestående af Armstead, Buckner og Solomon Thomas. Sjælden type spiller.

10. Oakland Raiders (6-10)# .512 – Roquan Smith, LB, Georgia
I’ll tell you what, man… I like this guy, Roquan Smith. I call him Will Smith, because he’s gonna be a Will in the NFL. Det er Chucky-tid hos Oakland Raiders, og selvom Grudens øjne vil være rettet mod den offensive side af bolden, så er det forsvaret, der virkelig skal have en talentindsprøjtning. Ser man på Raiders’ roster, er der investeret høje draftvalg i både den defensive linje og det bageste forsvar, men på linebacker er det kun Bruce Irvin, der for alvor har bevist sit værd. Derfor mener vi, at Raiders bør benytte chancen for at få en linebacker med Roquan Smiths dynamiske skill-set. Han er den moderne, lidt undersized linebacker, der besidder fantastisk play-speed, run and chase ability over hele banen, og som hellere løber uden om en offensiv linjemand end igennem ham. Til gengæld har han også evnerne til at dække op, hvilket er en kvalitet Raiders virkelig mangler i deres linebacker-core. Han er ikke spilleren, man ønsker skal møde en spiller som Leonard Fournette i fart head-on, men på de fleste spil vil han være blæst forbi en OL på 2nd level og lave spillet på eller bag LOS.

11. Miami Dolphins (6-10) .543 – Quenton Nelson, OG, Notre Dame
I vores øjne er det her valg måske det største slam-dunk i hele første runde. Hvis du enten er Rasmus Klump eller bare godt kan lide pancakes, sidder du måske også håber, at Quenton Nelson var røget til dit hold. Man skal nemlig ikke se meget film med den 6’5, 329 lbs store OG fra Notre Dame, før man ser store defensive bamser ligge og rulle rundt på jorden. På mange måder minder han os en smule om Brandon Scherff, da han udover størrelsen besidder teknikken og de atletiske egenskaber til at være effektiv on the move. Det er sjældent at se en spiller på hans størrelse bevæge sig så godt, og derfor bør Dolphins juble over muligheden for at plugge ham ind på LG mellem Tunsil og Pouncey, så forhåbentlig både løbespil og en Tannehill tilbage fra skade kan få den tiltrængte hjælp.

12. Cincinnati Bengals (7-9) .465 – Connor Williams, OT, Texas
Det er ikke for sjov, at Toke gennem hele sæsonen har brokket sig over Bengals’ offensive linje. Den er mildest talt elendig, og der er en grund til, at en elusive, fysisk og i det hele taget fuldstændig fantastisk RB som Joe Mixon blot løb for 626 yards og et pauvert 3.5 yard average pr. carry. Det skal der laves om på – spørgsmålet er bare, hvor der skal sættes ind først. Toke jubler i det skjulte over, at Russell Bodine på center er Free Agent, men de tidligere forlydender går på, at Bengals gerne vil have deres version af Speedbump McGee tilbage. På OT har Cedric Ogbuehi skuffet, og på den anden side er der tomt, efter den særdeles undervældende duo Andre Smith og Eric Winston har kontraktudløb. Derfor vælger vi Connor Williams (6’6, 315) fra Texas, der viser noget aggressivitet og nastiness som runblocker samtidig med at han besidder et godt kickslide, naturligt wide base og længde til også at være yderst effektiv mod kastet.

13. Washington Redskins (7-9) .539 – Vita Vea, DL, Washington
WWWD. What Would Washington Do? Redskins lavede en større udskiftning, da de hentede Alex Smith som afløser for Kirk Cousins. Sammen med et 3rd round pick sendte de nemlig den unge, lovende CB Kendall Fuller ud af døren, hvilket efterlader et hul modsat Josh Norman. Derfor er en direkte erstatning også en mulighed, men ser man på deres matchups i NFC East har både Cowboys og Eagles fantastiske offensive linjer og derfor vil et oplagt countermove være at svare igen med mere bøf på den defensive linje. Sidste år valgte holdet Jonathan Allen, men tilføjer man en spiller som Vita Vea til den ligning på forsvaret, tilføjer man både størrelse, anchor og penetration til sin defensive front, samtidig med at man giver mere plads til linebackers og kan bruge to gange Ryan, hhv. Anderson og Kerrigan, samt Preston Smith mere kreativt.

14. Green Bay Packers (7-9) .539 – Harold Landry, EDGE, Boston College
Packers er lidt et spørgsmålstegn her i begyndelsen af offseason. Der er sket flere moves i holdets front office efter en skuffende sæson, hvor Aaron Rodgers godt nok blev skadet, men hvor Packers kunne se til, mens det ene “L” efter det andet røg ind på kontoen, mens andre hold som Eagles, Vikings, Jaguars osv. nåede dybt i slutspillet uden en stjerne på QB. Det må sætte nogle interne diskussioner i gang om tilstanden af Packers’ roster. Flere taler om, at de vil skille sig af med Randall Cobb, mens andre spekulerer i, om Jordy Nelson er færdig som Rodgers’ topreceiver. Selvom meget af Packers’ succes selvfølgelig går igennem Rodgers, så er det i vores øjne vigtigere at opgradere forsvaret, der især opgav meget gennem luften. Det kan gøres ved enten af give dem en CB mere (de valgte Kevin King sidste år) eller en pass rusher, og her faldt valget på sidstnævnte, da vi er nået til et punkt, hvor Clay Matthews måske ikke bør spille alle snaps.

15. Arizona Cardinals (8-8) .488 – Lamar Jackson, QB, Louisville
Av-rizona. Det var en hård begyndelse på offseason for NFC West-holdet. Holdets QB Carson Palmer valgte at trække stikket, ligesom den offensivt mindede HC Bruce Arians forlod Glendale til fordel for pensionstilværelsen. Det efterlader holdet med nul (!) quarterbacks på rosteret, og i denne mock er der allerede gået fire QBs. Derfor kunne det umiddelbart ligne et valg foretaget lidt med pistolen for panden, men vi mener samtidig, at Lamar Jackson bliver svært undervurderet, fordi mange leder efter en speciel arketype på NFL-QBs, som Jackson falder udenfor. Mens de fleste vil se hans fænomenale atletiske egenskaber og med det samme afskrive ham som QB, gav Jacksons 2017-sæson hos Louisville en god indikation af, at hans evner som passer kan overføres til NFL, og hans hurtige delivery, accuracy, timing, poise og forståelse for spillet virker umiddelbart nemt at arbejde videre med. Læg så dertil hans atletiske evner og par ham med David Johnson hos Cardinals, der netop har fået Steve Wilks som HC. Han har lige været hos Panthers og en vis anden atletisk QB. Måske der endda kan spinnes en connection, der vidner om en coach, der formår at udnytte det, der falder uden for den normale QB-arketype. Jackson (6’3, 211) har ingenlunde Cam Newtons fysik, men måske er det netop i den erkendelse, at han – modsat manges opfattelse på grund af de mange elektriske highlights – nærmest altid tænker pass, før han stikker af.

16. Baltimore Ravens (9-7) .441 – Mike McGlinchey, OT, Notre Dame
Igen i år var Baltimore skadesplaget som stort set intet andet hold i ligaen. Alligevel var de sekunder fra at booke billet til slutspillet, hvilket vidner om en ret stor kvalitet på deres roster. Kigger man grundigt på deres depth chart, så er der også virkelig mange gode brikker på plads og kun få nøglespillere med udsigt til Free Agency. Center Ryan Jensen må næsten være den man har mest lyst til at bringe tilbage i folden. Dog hæfter vi os ved, at Austin Howard og Andrew Donnal er de eneste rigtige tackles på holdet foruden Ronnie Stanley, og det er ikke længe siden, at Ravens bad stjernen Marshall Yanda om at vikariere på RT. Han udførte næsten jobbet som var han bygget til det, men i vores verden er det altså bedre at få Yanda tilbage fra sin ankelskade, plugge ham tilbage på RG og i stedet drafte en af denne årgangs top-tackles i Mike McGlinchey fra Notre Dame. På den måde får Ravens ikke bare Fighting Irish-bookends på tackle, de får også opgraderet både RT, RG og sikret dybden i tilfælde af endnu et skadeshelvede i næste sæson. Hov… og så bryder Ozzie Newsome Alabama-pipelinen i sin sidste sæson som GM. Holdet mangler også desperat en WR, men det ville næsten være for nemt at sige Calvin Ridley.

17. Los Angeles Chargers (9-7) .457 – Billy Price, C, Ohio State
Er det i år, Chargers drafter afløseren til Philip Rivers? Det er der mange, der i øjeblikket spekulerer i, når de skal være lidt vovede i deres mocks. Der er da heller ingen tvivl om, at de kunne gøre, som Kansas City gjorde sidste år, og sikre sig arvtageren til QB-positionen fra 36-årige Rivers. Vi kan dog ikke se værdien i det i det her scenarie, så i stedet vælger vi at give Rivers så gode betingelser som overhovedet muligt i næste sæson. Forsvaret er langsomt, men sikkert, blevet en forholdsvis skræmmende enhed med et frygtsomt pass rush og en shutdown CB i Casey Hayward, så det må vente med en opgradering. Til gengæld er G Matt Slauson FA sammen med Kenny Wiggins, så vi kigger mod et valg til at opgradere den offensive linje. Det kunne også være en tackle, men tanken om en IOL med Forrest Lamp, Billy Price og Dan Feeney er decideret skræmmende, og da Rivers ikke er en QB, der arbejder specielt godt, når han bliver flyttet ud af lommen, så prioriterer vi en klog og afbalanceret spiller som Billy Price, som vi forventer kan spille både G og C med stor succes. 10-12 års instant starter i et Nick Mangold-mold.

18. Seattle Seahawks (9-7) .492 – Maurice Hurst, DT, Michigan
Giv mig… Nej, vent… Hvad med… Mon Kam Chancellor bliver sin nakkeskade kvit… Sheldon Richardson er Free Agent… Er Sherman på vej ud? Skal vi IGEN investere i den offensive linje? Giv mig Derwin J… nej, giv mig Maurice Hurst. Nogenlunde sådan lød Magnus’ tankeproces, da han nåede til sit elskede Seahawks-hold. Det er nok ikke forkert at sige, at der er større spørgsmålstegn end længe hos NFC West-mandskabet, der har valgt at sige farvel til både OC og DC, mens flere stjerner overvejer karrieren på grund af nakkeskader eller flirter med Cowboys, mens fx Sherman mere og mere begynder at ligne en mand, der er på vej væk. Læg dertil en offensiv linje, der ikke rigtig ser ud til at tage det fornødne kvalitetshop, og en RB-gruppe, der, måske som produkt deraf, ikke kunne producere gennem hele sæsonen. Det er dog i Seahawks’ DNA at have et dominerende defense, og re-signer man ikke Sheldon Richardson, så mangler der interior pass rush. Hurst projekterer som 3T i NFL og har både quickness, get-off, styrke og et veludviklet arsenal af pass rush-moves. Holdet tog dog også Malik McDowell sidste år, men Magnus virkede sikker i sin sag. Efter han havde ændret sit valg et par gange, selvfølgelig.

19. Dallas Cowboys (9-7) .496 – Marcus Davenport, EDGE, UTSA
DeMarcus Lawrence er Free Agent og about to get paid. Cowboy’derne er lidt stramt spændt i forhold til cappen, så der er en chance for, at de ikke kan matche et andet holds bud, hvis de virkelig trækker i spenderbukserne. Sker der, skal der gøres op for 14,5 sacks fra 2017-sæsonen, og selvom holdet valgte Taco Charlton sidste år, så mangler der en weak-side DE i deres system. Vi overvejede et kort øjeblik at give dem Isaiah Wynn eller Will Hernandez, der ville fuldende en fuldstændig vammelt god offensiv linje fra inderst til yderst. Det nytter dog ikke meget at gøre en unstoppable force endnu stærkere, hvis forsvaret ikke kan stoppe nogle andre. Derfor giver vi dem University of Texas San Antonios Marcus Davenport. En roadrunner! Davenport har været en af de største risers her tidligt i draftprocessen og hans størrelse på 6’7, 260 vidner om en spiller med fysiske egenskaber sammenlignelige med Carlos Dunlap. Han er lang, eksplosiv og har et veludviklet arsenal af moves. Det er ikke mange, der har lagt mærke til ham undervejs i collegesæsonen, men fx havde PFF ham tidligt i sæsonen oppe omkring Bradley Chubb og Nick Bosa i deres gradingsystem.

20. Detroit Lions (9-7) .496 – Rashaan Evans, LB, Alabama
Der er stadig mange huller på Detroit Lions’ roster. Så er det sagt. Vi ved godt, at de præsterede langt over evne og var konkurrencedygtige langt hen i sæsonen. Men deres schedule var lidt en cakewalk, og da den endelige prøvelse skulle stå i den sidste fjerdedel af sæsonen, knækkede filmen lidt. Lions har derudover en lang række spillere med kontraktudløb, hvor Ezekiel Ansah må siges at være den vigtigste at få skrevet kontrakt med. Sker det ikke, afhænger det hele af Anthony Zettel. Derfor overvejede vi længe at give Lions endnu en pass rusher, men Zettel fortjener benefit of the doubt, så længe Lions har andre presserende needs. Det kunne være en bellcow RB, en guard, en center hvis Travis Swanson smutter, en safety modsat Glover Quin eller en LB. Vi er gået med det sidste. Paul Worrilow-effekten er i fuld flor. Man bør drafte en ny LB, når man starter Paul Worrilow – og man bør i den grad drafte en ny, når der er et hul, når Paul Worrilow er Free Agent. Jalen Reeves-Maybin er spændende, men der er brug for en rangy tredje mand i kæden, der også kan spille nickel, dække op og blitze. Her er Rashaan Evans (6’3, 235 lbs) et godt bud.

21. Buffalo Bills (9-7) .492 – Orlando Brown, OT, Oklahoma
Cordy Glenn har problemer med knæet, og det forlød også tidligere, at han var tilgængelig i et trade i Bills fire sale tidligere på året. McDermott lader til at ville hente sine egne spillere og bygge sin egen kultur, så leftovers fra det tidligere regime ser ikke ud til at skulle føle sig sikre. Brown ville kunne tillade Bills at trade Glenn, eller at vente et år, og så cutte ham, hvilket ville spare dem en del penge. Brown er en STOR offensive tackle, der med sine 6’7 345b minder lidt om 49’ers right tackle Trent Brown. Han er decideret så stor, så det er svært at komme uden om ham. Med sin størrelse og længde kan han være et asset for Bills i både løbe- og kastespillet. På trods af sin højde er Brown nogenlunde til at skabe leverage med sine arme, i stedet for med sine pads. Dette er kun muligt pga. hans fantastiske upper body power, som han kan bruge til at flytte folk med, uden meget hjælp fra sin lower body. Brown ville være et spændende pick for Buffalo.

22. Buffalo Bills – from Kansas City (10-6) .477 – Josh Jackson, CB, Iowa
Bills burde nok vælge en WR, men vi føler ikke rigtig, at der er nogen værdi i nogle af årets WRs på nuværende tidspunkt. Omvendt er Leonard Johnson, Shareece Wright og EJ Gaines alle free agents, hvorfor vi tænker, at Bills kigger mod dette års NCAA INT leader, i Iowas Josh Jackson. Jackson er en dynamisk og scheme diverse cornerback, der ville kunne være spændende i Lezlie Fraziers system. Han har lidt at arbejde på ift. tackling, og vi så også gerne, at han mødte blockers med mere force, men som pure covercorner er han unægteligt en af de bedste i denne draft class. Bills fortsætter med at bygge på deres secondary, efter de med stor succes valgte Tre’Davious White sidste år.

23. Los Angeles Rams (11-5) .504 – Derwin James, S, Florida State
Derwin James falder en del længere end han burde i vores mock. Talentet er til meget mere end pick #23, men de hold, der for alvor har manglet safeties, har vi vurderet havde større mangler tidligere i draften, som fx QB. James er en swiss army knife safety, der decideret har linet up alle steder for Florida State. FS, SS, NCB, OCB, OLB, ILB. Vi tiltænker ham en lignende rolle i NFL, hvor Josh Johnson og James ville kunne blive et par interchangeable safeties, der ville tillade Rams at spille kreative coverage schemes. Wade Phillips har tidligere i sin tid hos Broncos nydt godt af en box safety i TJ Ward, og selvom de er forskellige spillere, kunne Derwin James måske udfylde samme rolle. Rams’ nuværende swiss army knife, Lamarcus Joyner, er nemlig Free Agent.

24. Carolina Panthers (11-5) .539 – Isaiah Wynn, OG, Georgia
Panthers’ LG Andrew Norwell er free agent, og hvis holdet beslutter ikke at signe ham til en ny kæmpekontrakt, giver Isaiah Wynn god mening. Georgias 6’2 308 lbs store left tackle, rykker ind som left guard i NFL, og han er en type, du kan bruge til næsten alt. Han er teknisk sublim med både hænder og fødder, og hans eneste ulempe er næsten hans størrelse. Han er en af de mest balancerede guards, vi har scoutet, og vi mener, at han kunne være med til at gøre livet lettere for Cam Newton i pass pro, men også i deres running game. Wynn havde en exceptionel Senior Bowluge, og han bliver med rette snakket om, som et late 1st round prospect.

25. Tennessee Titans (9-7) .434 – Will Hernandez, OG, UTEP
Dette er næsten et unfair move. Will Hernandez ved siden af Taylor Lewan. Vi ville ikke, som defensiv spiller, have ret meget lyst til at line op over for de to. Hernandez er en 6’3 340 lbs guard, som spiller positionen, ligesom man gjorde i gamle dage. Hernandez er stor, tung, ond og spiller stadig med neck roll, hvilket vi mener er helt fantastisk. Han har størrelsen og teknikken til at være et immovable object, hvor han med sit helt igennem fantastiske anchor er decideret umulig at flytte. Samtidig har han relativt gode movement skills for en mand på den størrelse. Hernandez vil fra day 1 være et monster som run blocker, og hans pass blocking skills er faktisk overraskende gode, men han kan blive slået med super quickness og længde. Med Hernandez som tilføjelse til Titans’ OL, kommer Derrick Henry’s arbejde til at blive en del lettere.

26. Atlanta Falcons (10-6) .543 – Tarvarus McFadden, CB, Florida State
Atlanta kunne gå flere retninger med dette pick, men vi ser McFadden, en 6’2 202 lbs cornerback fra Florida State, som et helt igennem fantastisk fit til Dan Quinns system. McFadden tilbyder en fantastisk kombination af længde og fleksibilitet. Med sin lange krop er han i stand til at spille fantastisk press man, eller en dyb zone i C3, startende fra en press position. McFadden er supertålmodig i sit footwork, og stoler virkelig på sine evner og reads, hvilket førte til 8 interceptions som junior, hvilket han dog ikke fik replikeret som senior i 2017. Næste sæson har Falcons muligheden for en out i Robert Alfords kontrakt, og dette move kunne potentielt spare Falcons for en del penge under cappen, hvis McFadden overtager hans spot.

27. New Orleans Saints (11-5) .535 – Da’Ron Payne, DL, Alabama
Saints har taget et kæmpe skridt i den rigtige retning. Deres 2017 draft var decideret fantastisk, med både Lattimore, Ramczyk, Williams, Kamara og Anzalone, der alle ser ud til at være rigtig gode brikker fremadrettet. Saints mangler stadig til tider lidt beef oppe foran, og Da’Ron Payne kunne godt minde lidt om den tidligere Alabama-stjerne Marcell Dareus. Payne er rocked up, og selvom han ikke lader til at være den mest fantastiske atlet på tape, så har han fantastisk power i både upper og lower body, som han kan bruge til at ankre helt fantastisk, selv mod double teams, som han oplevede mange af hos Alabama. Payne bliver aldrig den mest fantastisk pass rusher, men har dog lidt ability i den afdeling. Til gengæld ville Payne være et godt skridt på vejen for Saints til at blive markant bedre til at stoppe løbet.

28. Pittsburgh Steelers (13-3) .453 – Derrius Guice, RB, LSU
Le’Veon Bells franchise tag koster $14M, og selvom han er en helt igennem fantastisk running back, mener vi at man kan replikere en stor del af hans produktion, ved at drafte en running back tidligt. Guice er ikke den mest atletiske running back i historien, men løber til gengæld som om hans liv afhang af hvert eneste carry. Han har god størrelse, viser udmærket burst og formår at skabe produktion i trafik mellem tackles. Og kommer han ud i 2nd eller 3rd level, watch out, for så skal der truckes DBs. Guice har til tider lidt vision issues, men er overall et ret fantastisk running back-prospect. Umiddelbart minder Guice os lidt om den udgave af Seahawks’ running back Thomas Rawls vi så i hans flotte rookiesæson, inden han blev skadet. Rawls var et tidligere 5 star recruit ud af high school. Steelers ville kunne lægge problemerne med Bell bag sig, og spare en masse penge på positionen, som potentielt kunne bruges til at forbedre deres forsvar med en impact player.

29. Jacksonville Jaguars (10-6) .434 – Calvin Ridley, WR, Alabama
Både Marqise Lee og Allen Robinson står foran Free Agency i denne offseason, og hvorvidt Jaguars re-signer dem, er endnu uvist. Derfor tænker vi, at Jaguars drafter en WR tidligt, og selvom vi måske ikke nødvendigvis mener, at Ridley er dette års top-WR, så er han et godt bud på den type receiver, som vi mener, Blake Bortles har brug for. Ridley har ikke de fysiske measurements, der indgyder det store håb om en superstar #1 receiver i NFL, og af receivers, der var over 6’ og under 200 lbs og havde over 1.000 receiving yards i år, tælles kun Adam Thielen og Marvin Jones. Omvendt ville Ridley’s evne til at skabe separation, og hans relativt store catch radius betyde, at man ville kunne servere Bortles med nogle kast til en ofte åben receiver, så man ikke tvinger ham ud i at kaste i for mange tight windows, som vi i hvert fald ikke rigtig stoler på, at han kan eksekvere kontinuerligt.

30. Minnesota Vikings (13-3) .492 – Braden Smith, OG, Auburn
Vikings’ roster er super godt besat, og der er ikke i år ret mange mangler på holder. De umiddelbare needs for Vikings er IOL og IDL. De kunne fortsætte med at bygge på deres spektakulære one-season turn around på OL med Braden Smith, som er en tackle/guardhybrid, som vi er mere vilde med, end gennemsnittet. Smith har fantastisk længde for en interior OL, hvor han med sine 6’5 305 lbs spiller markant tungere, end hans measurements indikerer. Han spiller med decideret fantastisk leverage for en spiller af hans højde, og starter hvert spil fra et super lavt stance, der gør ham i stand til at flytte sine modspillere på nærmest hvert eneste spil imod løbet. Smith har samtidig den længde, der ofte skal til for at være en top pass blocker på positionen. Pt. er han en god pass blocker, men dette er måske især et område, han ville kunne forbedre sig i NFL. Hans evner som en super aggressiv blocker er en kvalitet, alle hold kan bruge.

31. New England Patriots (13-3) .484 – Sam Hubbard, EDGE, Ohio State
Det har stået lysende klart gennem hele sæsonen, at Patriots desperat har manglet pass rush, efter man tradede Chandler Jones til Arizona. Patriots draftede sidste år Derek Rivers, som er en spiller, vi ser en del potentiale i, men de bør tage skridtet videre og forbedre deres pass rush yderligere. Sam Hubbard er en stor (6’5 265 lbs) strongside defensive end, i et Joey Bosa mold. Mens Hubbard ikke har Bosas tekniske snilde, har han en næsten uhørt body flexibility for sin størrelse og længde. Hubbard bevæger sig ubesværet i alle aspekter af spillet, og har nok power til at kunne gøre sig som defensive end i NFL. Rent fysisk har Hubbard alt det, man leder efter hos en pass rusher, men som sagt nyder han endnu ikke godt af samme tekniske evner som Bosa. Han viser evnen til at løbe et arc rundt om en offensive tackle, men har til tider leverage issues og nogle gange lader det ikke til, at han får tænkt sig om ift. hvor han placerer sine hænder i kombination med hvor han sætter sine fødder, når han skal slå sin direkte modstander. Han har størrelsen til konsekvent at burde kunne sætte en edge i NFL. Med sin sjældne kombination af størrelse, længde og body flexibility, har Hubbard potentialet til, med god coaching, at blive dette års steal på positionen.

 

 

32. Philadelphia Eagles (13-3) .461 – Tyrell Crosby, OT, Oregon
Jason Peters er 36 år gammel, og mens Halapoulivaati Vaitai har gjort et godt stykke arbejde i den måske kommende Hall of Famers skadesfravær, er det på tide, at Eagles finder Peters’ erstatning. Tyrell Crosby er en offensive tackle, der checker de fleste bokse. Han er stor (6’5 319 lbs) og har fantastisk lange arme og store hænder. Crosby er samtidig en spiller, der med sin kombination af atletiske evner og god (især upper body) power, har potentialet til at være en future left tackle. Crosby opgav desuden nul sacks for Oregon Ducks i hele denne sæson, og mon ikke Eagles vil sætte pris på en spiller, der kan beskytte franchisets nu ACL-skadede fremtid?

 

Tallet efter holdenes record (.461 ved Eagles) indikerer holdets Strength of Schedule i 2017-sæsonen – dette er den første tiebreaker, hvis flere hold er endt med samme record
#: De relevante tiebreakers, der skal afgøre draftrækkefølgen er endt i et tie mellem Bay Area-rivalerne 49ers og Raiders – hvem af de to, der vælger først afgøres ved et coin toss under årets Scouting Combine i Indianapolis senere på måneden.

 1,864 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top