You are here
Home > NFL >

Huddle Up 2017 All-Pro + Awards

På dagen for starten af 2017-sæsonens slutspil, kan vi løfte sløret for vores All-Pro-mandskab. Holdet er sammensat offensivt med tre wide receivers og defensivt med tre cornerbacks, og vi angiver ved hver position både vores valg til All-Pro-holdet – og vores 2nd Team All-Pro.

På mange positioner har kampen været tæt – især på forsvaret, i en sæson hvor forsvarene har domineret mere end vi er vant til. 14 af spillerne vi har valgt til vores 1st Team er gengangere fra det All-Pro-mandskab Associated Press udsendte fredag, på baggrund af stemmerne fra de 50 stemmeberettigede skribenter, der stemmer til både All-Pro og MVP og de øvrige priser (disse offentliggøres først ved NFL Honors i næste måned, inden Super Bowl).

Vores All-Pro-mandskab følger nedenfor – med Awards i bunden. Kommentér gerne hér eller på twitter (@HuddleUpDK).

 

ALL-PRO OFFENSE:
QB Russell Wilson, Seattle Seahawks
Ja, Wilson sluttede 2017-sæsonen med det laveste yards pr. attempt i karrieren, tangerede med 11 interceptions hans karrierehøjeste i dén kategori og havde karrierens laveste completionprocent. Men han var en énmandshær på et angreb, der hverken havde en offensiv linje eller et løbeangreb. Hans 34 touchdownkast var flest i ligaen (Wentz dog kun én efter og med færre kampe) og tangerede hans karrierebedste – men læg dertil tre rushing touchdowns på et hold, der samlet kun løb for fire touchdowns. Wilson stod for helt uhørte 80% af Seahawks’ offensive produktion – og 97% af deres touchdowns. Der var nogle grimme udfald, men det var der strengt taget for alle quarterbacks i en sæson, hvor kasteangrebene kæmpede mere end vi er vant til at se, og det er svært at se nogen quarterback overkomme de betingelser Wilson spillede under, ligeså imponerende som han gjorde.

2nd Team: Tom Brady, New England Patriots

RB Todd Gurley, Los Angeles Rams
Ovenpå et skuffende 2016 viste Gurley gennem 2017-sæsonen – og ikke mindst den afgørende måned af sæsonen – hvorfor han var anset som så stærkt et prospect I 2015-draften, og gav prøver på det talent vi også så tidligt i hans rookiesæson. Ansættelsen af Sean McVay gjorder underværker for angrebet, og mens Jared Goff nok tog et større skridt frem, var Gurley i sidste ende nøglen til at få det til at fungere. Gurley leverede edn tolvte sæson i historien med 1300+ rushing yards og 700+ receiving yards – og den tredje hvor det var kombineret mindst 10 rushing touchdowns og 5 receiving touchdowns; kun Marshall Faulk i 2000 og 2001 har tidligere præsteret det.

2nd Team: Alvin Kamara, New Orleans Saints

WR Antonio Brown, Pittsburgh Steelers
Der er nogle spillere, der er mere eller mindre selvskrevne på dette All-Pro-hold – ingen mere end Antonio Brown. Ligaens bedste receiver viste nok engang sine fantastiske evner frem i denne sæson, og selvom han missede sæsonens sidste to kampe (plus en del af Patriots-kampen) endte han næsten 100 yards foran Julio Jones og 140 foran Keenan Allen, der havde tredjeflest yards i denne sæson.

2nd Team: Keenan Allen, Los Angeles Chargers

WR DeAndre Hopkins, Houston Texans
Tegnet på at man har en topreceiver? Han producerer uanset hvad man indsætter på quarterback. Hopkins kæmpede sidste år med Brock Osweiler, men alt det øvrige skrald Texans har haft under center de seneste år, har ikke kunnet forhindre Hopkins i at præstere fantastisk. En skade afsluttede Hopkins’ sæson én kamp før tid, men hans 13 receiving touchdowns i 15 kampe var flest i ligaen, og det blev til syv touchdowns i 6½ kamp med Deshaun Watson under center. The sky’s the limit, hvis Watson kommer tilbage for fuld styrke og de to kan genfinde den connection de viste i år.

2nd Team: Julio Jones, Atlanta Falcons

Slot-WR Adam Thielen, Minnesota Vikings
Én af sæsonens store breakoutspillere. Thielen viste allerede sidste år masser af lovende takter og sluttede med 967 yards og fem touchdowns. I år byggede han på – mens det kun blev til fire touchdowns, hentede han 91 bolde ind for 1276 yards og viste sig som én af ligaens mest sure-handed receivers med stærke evner med bolden i hænderne. Ganske enkelt noget nær ustoppelig fra slotten.

2nd Team: Larry Fitzgerald, Arizona Cardinals

TE Rob Gronkowski, New England Patriots
Gronk er Gronk – og Gronk er ligaens bedste og mest komplette tight end. Et ustoppeligt våben i kastespillet, der tre sæsoner på stribe har snittet over 15 yards pr. catch – uhørt på tight end-positionen – og samtidig ligaens måske bedste blocker på positionen. Skaderne har væltet ned over Gronkowski i det meste af karrieren, men han formår gang på gang ikke bare at komme tilbage, men komme tilbage endnu bedre end tidligere. Og ja, selvfølgelig sluttede han sæsonen på 69 catches.

2nd Team: Travis Kelce, Kansas City Chiefs

LT Trent Williams, Washington Redskins
Ligaen byder på flere fantastiske left tackles, og kampen i toppen er tæt. Vi går med Trent Williams, der pga. skader blev begrænset til ti kampe, men nok engang leverede spil på højeste niveau, ikke mindst som pass protector, hvor han ikke tillod et eneste sack.

2nd Team: Andrew Whitworth, Los Angeles Rams

LG Andrew Norwell, Carolina Panthers
Norwell blev hentet tilbage til denne sæson som restricted free agent, men står foran en ny, stor kontrakt, når han bliver unrestricted free agent ved starten af det nye ligaår. Og baseret på det spil han har vist i år, kan den tidligere undraftede free agent se frem til en stor aftale. En nøglebrik på den offensive linje og årligt én af de bedste spillere på sin position.

2nd Team: Kelechi Osemele, Oakland Raiders

C Alex Mack, Atlanta Falcons
Mange havde ære i Falcons’ run mod Super Bowl sidste år – Matt Ryan og Kyle Shanahan fik en ganske velfortjent del af æren, men Alex Mack var også en meget væsentlig andel. Han har fastholdt sit høje niveau til denne sæson, og mens Matt Ryan har kæmpet en smule uden Kyle Shanahan, har Mack gjort sit for både at holde Ryan fri af pres og skabe plads til Devonta Freeman og Tevin Coleman.

2nd Team: Travis Frederick, Dallas Cowboys

RG Zack Martin, Dallas Cowboys
Det er lidt the usual suspects på den offensive linje, men ligaens bedste linjemænd holder niveauet sæson efter sæson – og Martin hører til i den kategori. Mens holdet faldt sammen i nogle kampe uden Tyron Smith og Ezekiel Elliott, var løbeangrebet fortsat velfungerende, så længe det blev brugt – og det gjorde Martin (og Travis Frederick) deres for at tilsikre.

2nd Team: David DeCastro, Pittsburgh Steelers

RT Lane Johnson, Philadelphia Eagles
Sidste år faldt Eagles’ – og Carson Wentz’ – spil fra hinanden, da Lane Johnson røg ud i ti kampe med karantæne. I år var det left tackle Jason Peters, der røg ud (for sæsonen – med en skade), og Eagles fastholdt et højt niveau på den offensive linje. Højresiden af linjen, fra Jason Kelce på center over Brandon Brooks på guard til Lane Johnson på tackle er forrygende, og mens der på center og guard er et voldsomt topniveau rundt om i ligaen, der holder Kelce fra 1st Team (og både Brooks og Kelce fra 2nd Team) hos os, så er niveauet en tand lavere på tackle. Det betyder ikke at Johnson ikke spiller på et højt niveau, men konkurrencen er knapt så hård, og det lander ham en velfortjent plads hér.

2nd Team: Mitchell Schwartz, Kansas City Chiefs

ALL-PRO DEFENSE:
IDL Aaron Donald, Los Angeles Rams
Måske er det bare mig, men der virker til at have været lidt mere stille omkring Donald end tidligere år – det betyder dog ikke at han ikke har spillet godt. Tværtimod har han fastholdt sit absurd højt niveau og er kamp efter kamp et mareridt for modstandernes linjemænd – og quarterbacks. Hans produktion matcher måske ikke hvad J.J. Watt gjorde under Wade Phillips, men det ændrer ikke på at han er en konstant force.

2nd Team: Geno Atkins, Cincinnati Bengals

IDL Calais Campbell, Jacksonville Jaguars
Jaguars’ 2017-sæson vidner om at det bestemt er muligt at få succes ved at ”vinde” free agency. A.J. Bouye var en nøglebrik i det bageste forsvar, og på den defensive linje var Campbell i perioder helt ustoppelig. Det er muligt at han hører til på EDGE, men han kan også snildt spille på indersiden (eller som 3-4-end, som hos Cardinals), så vi tillader os at inkludere ham hér. Åbnede sæsonen med fire sacks i Week 1 og fulgte op med yderligere tre kampe med to sacks på vej mod karrierebedste 14,5 for sæsonen.

2nd Team: Fletcher Cox, Philadelphia Eagles

NT Linval Joseph, Minnesota Vikings
Nok engang tæt kamp i toppen mellem Joseph og Damon Harrison. Harrison er den bedste run stopper i ligaen, men han holder ikke Josephs niveau som pass rusher – og da Joseph ikke er langt efter Harrison mod løbet, tager den mest komplette spiller pladsen.

2nd Team: Damon Harrison, New York Giants

EDGE Everson Griffen, Minnesota Vikings
Anden halvdel af sæsonen var ikke helt så spektakulær som første halvdel, hvor Griffen samlede ti sacks sammen i otte kampe – med mindst ét sack i alle kampe. De sidste syv kampe (missede én med skade) bød kun på tre sacks, men set over hele sæsonen har Griffen gjort rigeligt til at gøre sig fortjent til en plads på dette hold. Han er en konstant force, der både bidrager mod kastet og løbet.

2nd Team: Melvin Ingram, Los Angeles Chargers

EDGE Joey Bosa, Los Angeles Chargers
Ovenpå en forrygende rookiesæson, der endte med en velfortjent titel som Defensive Rookie of the Year, har Bosa bragt sig i spil til at gøre hvad Luke Kuechly var den seneste til at præstere – at følge titlen som bedste defensive rookie op med at blive kåret til den bedste defensive spiller. Bosa er ikke front-runner til titlen, men at han er i spil, vidner om at han har bygget ovenpå sin flotte første sæson med endnu en omgang stærkt spil. Sammen med Melvin Ingram udgør han ligaens vel nok stærkeste pass rush-duo, og de havde tilsammen en væsentlig andel i at Chargers fik gravet sig ud af 0-4-hullet og overhovedet kom i spil til slutspillet.

2nd Team: Cam Jordan, New Orleans Saints

LB Bobby Wagner, Seattle Seahawks
Hvis der forud for sæsonen var tvivl om hvem der var ligaens bedste middle linebacker har Bobby Wagner efterhånden fået slået helt fast at han hører til på toppen. En skadesfri Wagner er ganske klart foran alle andre på positionen, og selv i en sæson hvor han har kæmpet med nogle skader, var der ikke den store tvivl om at han burde indtage denne plads.

2nd Team: Luke Kuechly, Carolina Panthers

LB Lavonte David, Tampa Bay Buccaneers
Bucs’ sæson var skuffende, og forsvaret var i det store hele heller ikke i stand til at spille op til det potentiale det viste i glimt sidste år – men tag ikke fejl: Der er gode spillere på forsvaret, og Lavonte David har leveret fornemt spil sæsonen igennem. Ligesom Wagner har skader kostet David en smule – han missede tre kampe – men efter nogle sæsoner hvor han ikke helt har været oppe på samme niveau som tidligt i karrieren, har han fået det hele til at spille i år, i alle faser af spillet.

2nd Team: Telvin Smith, Jacksonville Jaguars

CB Casey Hayward, Los Angeles Chargers
Hayward havde en forrygende rookiesæson hos Packers i 2012, men kæmpede siden med at få spillet til at gå op i en højere enhed. Om der var brug for en luftforandring eller hvad det var, skal vi lade være usagt, men siden ankomsten hos Chargers sidste år, har han leveret forrygende spil. En flot sæson i 2016 blev fulgt op af en endnu stærkere sæson i år, hvor man let kan argumentere for at han, i et stærkt felt, har været ligaens bedste cornerback.

2nd Team: Chris Harris Jr., Denver Broncos

CB Jalen Ramsey, Jacksonville Jaguars
Vi var meget høje på Ramsey som prospect forud for 2016-draften og efter en særdeles lovende rookiesæson, har han hævet niveauet endnu mere i sit andet år i ligaen. Sammen med A.J. Bouye udgør han ligaens bedste cornerbackduo, og mens vi også snildt kunne argumentere for at sætte Bouye ind som starteren, trækker Ramsey det længste strå af de to.

2nd Team: A.J. Bouye, Jacksonville Jaguars

CB Xavier Rhodes, Minnesota Vikings
Over de seneste år har Rhodes fået etableret sig som én af ligaens bedste cover corners, og han fortsatte med at levere spil på højt niveau i denne sæson. Der var enkelte små udfald undervejs, men det er nu engang tilfældet for strengt taget alle – Rhodes er i det helt rette system, og selvom han allerede spiller på et højt niveau, virker pilen næsten kun til at pege opad.

2nd Team: Marshon Lattimore, New Orleans Saints

S Harrison Smith, Minnesota Vikings
År efter år bliver Smith overset af den brede befolkning – og år efter år leverer han noget af det mest komplette spil, der kan findes blandt ligaens safeties. Der kan findes bedre run stoppers på positionen og der er også flere safeties med bedre evner i opdækning, men ingen kombinerer evnerne i begge faser af spillet i det omfang som Smith gør – og er der behov for det, kan han også snildt rushe quarterbacken.

2nd Team: Malcolm Jenkins, Philadelphia Eagles

S Kevin Byard, Tennessee Titans
Der var tæt løb i toppen, og mens vi stadig ville tage Thomas over Byard på det stabile spil år efter år, var Byard lige en tak bedre end Thomas i år. Byards otte interceptions – fordelt over blot fire kampe – var flest i ligaen, og hans to interceptions i sæsonfinalen, med en slutspilsplads på spil, giver ham det sidste skub til toppen af listen. En aldeles forrygende sæson, der foruden de otte interceptions bød på syv forsvarede kast (delt flest blandt safeties), og godt spil mod løbet. Byards rookiesæson var lovende – hans sophomoresæson var forrygende.

2nd Team: Earl Thomas, Seattle Seahawks

ALL-PRO SPECIALISTS:
K Justin Tucker, Baltimore Ravens
Close call mellem Zuerlein og Tucker med Robbie Gould som et absolut honorable mention. Tucker har været stabiliteten selv over de seneste år, og denne sæson var ingen undtagelse – han var perfekt på sine ekstra point (Zuerlein brændte to), og mens Tucker havde to brændte spark fra 50+ yards mod ét for Zuerlein, var de fra hhv. 58 og 62 (Zuerleins fra 63), og det eneste brændte spark indenfor 57 yards var en blokeret 46-yarder – Zuerlein missede omvendt en 36-yarder.

2nd Team: Greg Zuerlein, Los Angeles Rams

P Thomas Morstead, New Orleans Saints
Umiddelbart er der ikke nogen punter, der for alvor har formået at skille sig ud fra mængden i år, og foruden Morstead og Hekker, kan der peges på både Brett Kern, Ryan Quigley, Chris Jones, Rigoberto Sanchez og Marquette King som kandidater. Valget falder på Morstead, der sendte 26 af 60 punts indenfor 20-yard linjen med kun 2 touchbacks, alt imens han fik gode yards ud af alle sine punts. Kern holdt det bedste snit og nettosnit på sine punts, og gjorde sit for at sikre dårlig udgangsposition for modstanderne.

2nd Team: Johnny Hekker, Los Angeles Rams

KR Cordarrelle Patterson, Oakland Raiders
Store Patterson-returns er der ikke noget nyt i – han leverede det gang på gang hos Vikings, og det er fortsat hos Raiders.  Selvom han kun loggede 19 kick returns i sæsonen, var hans 4 returns for 40+ yards flest i ligaen, og han tog samlet 15 af 19 returns for mindst 20 yards, med 28,3 yards pr. return.

2nd Team: Pharoh Cooper, Los Angeles Rams

PR Jamal Agnew, Detroit Lions
Lions’ rookie-cornerback gjorde ikke megen figur på forsvaret, men som returner var hans impact uomtvisteligt. Tre fumbles skæmmer billedet, men hans 15,4 yards pr. return er næsten tre yards flere end den næste spiller med mindst 10 punt returns for sæsonen (Pharoh Cooper), og han tog to returns hele vejen til touchdown og seks af 29 returns for mindst 20 yards.

2nd Team: Pharoh Cooper, Los Angeles Rams

 

HUDDLE UP AWARDS:
Her følger vores bud på vinderne af de mange sæsonpriser – vi har alle fire afgivet vores bud på top 5 til priserne, og fundet en samlet vinder. Spillerne under ”Modtog også stemmer” står i alfabetisk rækkefølge (baseret på efternavn), ikke i den rækkefølge de endte i afstemningen.

Most Valuable Player: QB Tom Brady, New England Patriots
Runner up: RB Todd Gurley, Los Angeles Rams
Modtog også stemmer: Drew Brees, Ben Roethlisberger, Carson Wentz, Russell Wilson

Havde Seahawks fundet vej til slutspillet ville valget formentlig være faldet på Russell Wilson – og der er heller ikke intern enighed om at det manglende slutspil skal afholde ham fra at blive MVP; ligesom Gurley har Wilson fået én stemme som vinder, men Brady tog førstepladsen på to af stemmesedlerne, og det katapulterer ham til toppen, i en sæson, hvor ingen quarterbacks har formået at skille sig ud på samme måde som vi har vænnet os til i de senere år. Alle quarterbacks har haft nogle ganske mærkbare udfald henover sæsonen og/eller spiller i betingelser, der gør det ganske enkelt for dem at levere stats, der er mere imponerende end det reelle spil. December var ikke Bradys bedste måned, men han har slået til når det gjaldt, spiller den vigtigste position i football på ligaens måske stærkeste hold, og er i et år uden mange oplagte valg, vores bedste bud.

Offensive Player of the Year: RB Todd Gurley, Los Angeles Rams
Runner up: WR Antonio Brown, Pittsburgh Steelers
Modtog også stemmer: DeAndre Hopkins, Kareem Hunt,  Alvin Kamara, Carson Wentz, Russell Wilson

Med to førstepladser og to andenpladser på stemmesedlerne, røg Gurley til tops ovenpå en flot comebacksæson ovenpå hans skuffende anden sæson i ligaen. Antonio Brown og DeAndre Hopkins fik hver én stemme som vinder af prisen, men måtte give fortabt til Gurley, der slog til da det gjaldt i sæsonens sidste måned.

Defensive Player of the Year: DE Aaron Donald, Los Angeles Rams
Runner up: MLB Bobby Wagner, Seattle Seahawks
Modtog også stemmer: Calais Campbell, Everson Griffen, Casey Hayward, Harrison Smith

Også på den anden side af bolden var der to første- og to andenpladser til vores samlede vinder. Selvom sæsonen har budt på skader til flere store defensive navne, anført af J.J. Watt, har vi set mange flotte præstationer, men Donald tager stikket. Den første sæson på en ny position i Wade Phillips’ system har ikke afholdt ham fra at fastholde sit niveau som en destruktiv force på den defensive front. Bobby Wagner og Calais Campbell tog de øvrige førstepladser på stemmesedlerne.

Offensive Rookie of the Year: RB Alvin Kamara, New Orleans Saints
Runner up: RB Kareem Hunt, Kansas City Chiefs
Modtog også stemmer: Evan Engram, JuJu Smith-Schuster, Deshaun Watson

Kareem Hunt dominerede fra starten af sæsonen, men der var ingen tvivl hos os om at det var Alvin Kamara, der skulle tage titlen. Kamara tager titlen enstemmigt, mens Hunt var en næsten ligeså sikker toer – tre andenpladser og én tredjeplads blev det til på stemmesedlerne (den sidste andenplads gik til JuJu Smith-Schuster). Det var de samme fem navne, der gik igen hos os alle. Kamara har leveret varen over hele sæsonen, og slutter med 13 touchdowns, 6,1 yards pr. carry og samlet 7,7 yards pr. touch – andre rookies havde flere touches, men ingen fik så meget ud af dem som Kamara, der viste sig som at være det skræddersyede fit i Sean Paytons system, som flere havde fidus til at han ville være.

Defensive Rookie of the Year: CB Marshon Lattimore, New Orleans Saints
Runner up: CB Tre’Davious White, Buffalo Bills
Modtog også stemmer: Jamal Adams, Budda Baker, Desmond King, Carl Lawson, T.J. Watt

Også på forsvaret var det en enstemmig afgørelse, der gav Marshon Lattimore titlen. Han leverede en aldeles forrygende sæson på en position hvor rookies ofte har det svært, og var et helt enkelt valg for os. White tager andenpladsen med to anden- og to tredjepladser på stemmesedlerne (Carl Lawson og Budda Baker tog hver én andenplads hos os).

Comeback Player of the Year: WR Keenan Allen, Los Angeles Chargers
Runner up: TE Rob Gronkowski, New England Patriots
Modtog også stemmer: Teddy Bridgewater, Todd Gurley, Cameron Heyward, Earl Thomas

Med tre førstepladser og én andenplads var Keenan Allen en klar vinder hos os. Allen røg ud for sæsonen i den første kamp i 2016 med et overrevet korsbånd, men kom tilbage til 2017, og viste især i anden halvsæson forrygende spil. Gennem hele karrieren har Allen været produktiv når han har været på banen (hans 74,3 yards pr. kamp er 13. flest i historien), men problemet har været at blive på banen. 2017-sæsonen – hans femte i NFL – var første gang han spillede samtlige 16 kampe i en sæson, og kom i forlængelse af to sæsoner hvor han blot spillede i samlet 9 af 32 opgør. Gurley tog enlige stemme som vinder, der ikke gik til Allen, men Gronkowski tog den samlede andenplads i kraft af bl.a. tre stemmer som nummer to.

Coach of the Year: Sean McVay, Los Angeles Rams
Runner up: Doug Pederson, Philadelphia Eagles
Modtog også stemmer: Bill Belichick, Doug Marrone, Sean Payton, Andy Reid, Mike Zimmer

Heller ikke på trænersiden var der den store tvivl om hvem der skulle vinde. McVay tog – ligesom Allen ovenfor – tre førstepladser og én andenplads (Doug Pederson tog den sidste af førstepladserne), og blev en klar vinder ovenpå en sæson, hvor han fik forvandlet Jeff Fishers uinspirerende 7-9- bullshitmandskab, det lavestscorende angreb i ligaen i 2016, til ligaens højestscorende mandskab (blot anden gang i historien et hold er gået fra sidst til først i den kategori), fik gang i Todd Gurley og Jared Goff. Nåja, og førte Rams tilbage i slutspillet efter 13 års pause.

Assistant Coach of the Year: OC Pat Shurmur, Minnesota Vikings
Runner up: DC Todd Wash, Jacksonville Jaguars
Modtog også stemmer: Gus Bradley, George Edwards, Matt LaFleur, Matt Nagy, Jim Schwartz, Wade Phillips

Den tætteste af alle afgørelserne. Shurmur tog to førstepladser hos os, men var kun nummer fire og fem på de to sidste stemmesedler – Wash fik én stemme som vinder (det samme gjorde George Edwards), men var til gengæld i top 3 på tre af stemmesedlerne, og Pat Shurmur kneb sig akkurat foran Wash. Betingelserne har ikke været lette for Shurmur, med både den startende quarterback og running back skadet tidligt på året, men han har fået holdt angrebet kørende, og fået en stærk sæson ud af Case Keenum, Stefon Diggs, Adam Thielen, Kyle Rudolph og løbeangrebet med Latavius Murray og Jerick McKinnon – læg dertil forvandlingen af den offensive linje i forhold til de seneste sæsoner, og vi har en præstation, der med mindst mulig margin var nok til at tage prisen for Wash, der har stået bag gennembrudssæsonen for Jaguars’ stærke forsvar.

Executive of the Year: Mickey Loomis, New Orleans Saints
Runner up: Rick Spielman, Minnesota Vikings
Modtog også stemmer: Dave Caldwell, John Lynch, Howie Roseman, Les Snead

En draft bestående af sæsonens bedste rookie på hver side af bolden – ifølge vores stemmesedler, i hvert fald – samt Ryan Ramczyk og Marcus Williams, har gjort sit for langt om længe at få Saints til at leve op til dét man ville forvente af et hold med Drew Brees på quarterback. Mickey Loomis greb draften an på anden vis end han har gjort i flere år, og samlede flere spillere op med stort atletisk potentiale, og det har givet bonus – og har potentiale for endnu mere med en spiller som fjerderundevalg Trey Hendrickson. Free agent-signingen Larry Warford har også gjort sit for at hjælpe den offensive linjes run blocking. Loomis tager prisen hos os med to førstepladser og to andenpladser – Rick Spielman og John Lynch tager de to øvrige førstepladser.

 1,271 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top