You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt – Week 15

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
Miami Dolphins @ Buffalo Bills
Med sejren i sneen over Colts holdt Bills liv i deres spinkle slutspilshåb. Dolphins’ sejr over Patriots holdt også liv i deres teoretiske chance for at spille med i januar, og de har nu leveret to stærke præstationer på stribe, og har to kampe mod Bills på programmet i de sidste tre uger – med et besøg hos Chiefs i næste uge klemt inde imellem de to kampe. Tyrod Taylor er tilbage under center for Bills, og på hjemmebane er de favoritter. De er dog ramt af flere fravær på den offensive linje, og kan Dolphins’ forsvar fortsætte hvor det slap i sidste uge, ser det ganske lovende ud for gæsterne. Jeg kan frygte at Dolphins ikke kan ramme samme spillemæssige niveau og samme motivation som mod Patriots, og det vil i givet fald komme værterne til gode. Jeg går dog med Dolphins.

Miami Dolphins 24 @ 17 Buffalo Bills

Green Bay Packers @ Carolina Panthers (TV3 Sport)
Aaron Rodgers er tilbage. Packers står med ryggen mod muren med tre kampe tilbage af sæsonen, og kan reelt ikke bruge andet end tre sejre i de tre sidste, svære, kampe, hvis de skal gøre sig forhåbninger om slutspil – og tre sejre er i sig selv ikke en garanti for at nå dertil. Panthers holdt sig til i NFC South med sejren over Vikings i sidste uge, men har brug for at blive ved med at vinde med et besøg hos Falcons på programmet i sidste runde. Kan forsvaret spille op til sit bedste, har Panthers fine chancer mod et Packers-hold, det er svært at vide præcis hvor står – og det gør sig ikke mindst gældende for Rodgers. Packers er historisk stærke hvis de kommer godt fra land, mens de har kæmpet mere i kampe der er tætte ind i fjerde quarter, så kan Panthers få point på tavlen når de har angrebet på banen, og holde Packers-angrebet lidt i skak, står de med fine kort på hånden for at tage sejren. På hjemmebane og med usikkerheden omkring Packers-angrebet, er Panthers favoritter, men mavefornemmelsen siger alligevel at Packers får et mentalt boost af at have Rodgers tilbage og fastholder spændingen om slutspilspladsen frem mod næste uges opgør mod Vkings.

Green Bay Packers 27 @ 23 Carolina Panthers

Baltimore Ravens @ Cleveland Browns
Browns stod med sejren mod Packers i sidste uge, men et kollaps i fjerde quarter sendte dem på 0-13 som det første hold, der er nået dertil to år på stribe. Man skal aldrig sige aldrig i divisionsopgør, men det er svært at se Browns tage sejren her – deres bedste chance for at finde en sejr er i næste uge mod Bears. Ravens spiller for slutspil, og har så småt fundet spillet på angrebet. Forsvaret faldt sammen mod Steelers, men bør have en noget bedre dag på kontoret mod DeShone Kizer og Browns-angrebet.

Baltimore Ravens 27 @ 10 Cleveland Browns

Houston Texans @ Jacksonville Jaguars
Efter Week 6 var både Texans og Jaguars 3-3. Siden er Texans gået 1-6 og Jaguars 6-1. Jaguars må klare sig uden Leonard Fournette i dette møde, men har kompetente erstatninger i Chris Ivory og T.J. Yeldon, og med er Blake Bortles’ spil fra de seneste kampe retvisende for hvad vi skal forvente af ham, er der ikke bare håb for Jaguars i den resterende del af den regulære sæson, men også ind i slutspillet. Jeg forventer stadig at se den ”gamle” Bortles dukke op igen, men Texans’ forsvar er ikke umiddelbart den enhed, jeg ser få det værste frem i Jaguars-angrebet. Jaguars-forsvaret bør give T.J. Yates en lang dag på kontoret.

Houston Texans 6 @ 23 Jacksonville Jaguars

Cincinnati Bengals @ Minnesota Vikings
Vikings er ramt af en del skader, og ikke mindst den hårdt ramte offensive linje kan blive et problem mod Bengals’ defensive front. Gæsterne kæmper dog også selv med flere skader, på begge sider af bolden, og selv et skadesramt Vikings-hold bør vise sig en del bedre end Bengals. Vikings er i hård kamp om en friuge i slutspillet, og lever stadig i kampen om hjemmebanefordel, og deres defensiv burde kunne holde Bengals-angrebet i skak, så der ikke er alt for meget pres på offensiven. Vikings skal rejse sig fra nederlaget til Panthers, og det bør de gøre.

Cincinnati Bengals 10 @ 24 Minnesota Vikings

New York Jets @ New Orleans Saints
Med sit andet nederlag på tre kampe har Saints mistet et skridt i kampen om en friuge i slutspillet. De står dog med gode kort på hånden i denne kamp, på hjemmebane mod et Jets-hold med Bryce Petty på quarterback. Ovenpå sejren over Broncos faldt Jets helt sammen i sidste uge, og med Petty under center har jeg ikke meget håb for deres angreb mod Saints’ forsvar. Jets-defensiven har også haft sine udfordringer henover året, og jeg har svært ved at se dem lukke ned for Saints’ angreb. Saints har et vigtigt revancheopgør i vente mod Falcons i næste uge, der måske kan fylde lidt ekstra i hovederne på spillerne – men der er ingen undskyldning for at tabe her, slet ikke med tre ekstra dages forberedelse.

New York Jets 13 @ 34 New Orleans Saints

Philadelphia Eagles @ New York Giants
Med Carson Wentz ude for sæsonen hænger Eagles’ håb nu på Nick Foles. Foles er svær at gennemskue – hans første sæson under Chip Kelly var en klar anomali, og med tanke på hvad vi har set fra både Jared Goff og Case Keenum i år, er det svært at holde noget der skete under Jeff Fisher imod ham. Det efterlader ikke meget tilbage at vurdere hans karriere på. Betingelserne for succes i år er dog gode med et stærkt forsvar, et godt løbeangreb, en solid offensiv linje og nogle fine våben at kaste til. Giants formåede at holde det tæt mod Cowboys ind i fjerde quarter, hvor 10-10 blev til 10-30. Nu er det et stærkere hold de møder, og det bør gå omtrent ligeså galt.

Philadelphia Eagles 26 @ 13 New York Giants

Arizona Cardinals @ Washington Redskins
Den nedadgående spiral fortsætter for Redskins, der med nederlaget hos Chargers faldt til 5-8 og nu har tabt fire af deres seneste fem kampe – med undtagelse af nederlaget til Cowboys har det dog været gode og formstærke hold de har tabt til. Denne gang står de overfor et Cardinals-mandskab, der har hentet nogle fine sejre i de seneste uger mod Jaguars og Titans, men omvendt tabte deres seneste udekamp til Texans, og generelt er en del svagere ude end hjemme. I en tidlig kamp på østkysten står Redskins med lidt bedre kort på hånden, og det bør de kunne udnytte, selvom jeg absolut ikke vil afvise en Cardinals-sejr.

Arizona Cardinals 17 @ 20 Washington Redskins

De sene søndagskampe:
Kl. 22.05:
Los Angeles Rams @ Seattle Seahawks
Efter vi med ganske stor sandsynlighed fik afgjort AFC West i nat med Chiefs’ sejr over Chargers, kan vi stå foran en afgørelse i NFC West, når bejlerne til divisionen tørner sammen i Seattle. Seahawks er én sejr bagud, men vandt det første indbyrdes møde, så en sejr vil bringe dem op på siden af Rams, men med tiebreakerfordel – til gengæld vil et nederlag give Rams en føring på to kampe med to kampe tilbage. Seahawks er uden K.J. Wright, og kan også være uden Bobby Wagner – det vil være et hårdt slag i bestræbelserne på at stoppe Todd Gurley. Mod et skadesramt forsvar har Jared Goff på papiret også gode kort på hånden i jagten på en god kamp. På den anden side af bolden hænger alt fortsat på Russell Wilson, og han kan få det svært mod et stærkt Rams-forsvar. Møderne mellem Seahawks og Rams er gerne tætte opgør – Seahawks vandt kampen i L.A. med 16-10 – og det kunne jeg også sagtens se dette blive. Seahawks med ryggen mod muren er altid farlige, og de er uhyre svære at gå imod – især på hjemmebane. Rams ligner det stærkeste hold og skadessituationen taler også til deres fordel, men jeg føler alligevel at Seahawks har overtaget internt, og det får lov at gøre udslaget.

Los Angeles Rams 13 @ 17 Seattle Seahawks

Kl. 22.25:
New England Patriots @ Pittsburgh Steelers (3+)
AFCs førsteseedning er på spil – en Steelers-sejr vil lukke kampen om hjemmebanefordel gennem slutspillet med to runder tilbage. En Patriots-sejr vil sende dem foran Steelers, men med samme antal sejre vil der fortsat være spænding. Patriots har domineret de indbyrdes møder i nyere tid, men står overfor en Antonio Brown og Le’Veon Bell i god form, og Ben Roethlisberger har også vist fremgang på det seneste. Det er første gang Patriots møder Ben, Brown og Bell i så god form, og med et skadesramt forsvar, er der bestemt muligheder for Steelers, hvis de kan fastholde den gode form. Jeg kan dog ikke lukke øjnene for at Steelers i fire af de seneste fem kampe – mod hold, der ikke har Patriots’ niveau – har måttet sikre sig sejren på et field goal i sidste minut, og kan Ravens’ angreb gøre hvad det gjorde mod Steelers-forsvaret i sidste uge, hva kan et Patriots-angreb med Rob Gronkowski (otte touchdowns i fem kampe mod Steelers) så ikke gøre? Steelers’ forsvar er ramt i linebackerkæden uden Ryan Shazier, og det kan give problemer mod Dion Lewis, mens jeg ikke umiddelbart ser Sean Davis lukke ned for Gronkowski. Dertil kommer at jeg ikke umiddelbart tror Steelers’ pass rush kan presse Patriots’ offensive linje og Brady på samme måde som Dolphis havde held til i mandags. Patriots leverede en skuffende indsats mod Dolphins, men ramte også en klar off-day, og den vidner ikke om deres reelle niveau. Begge angreb bør have overtaget i deres respektive matchups, men jeg har mere tiltro til at Bill Belichick finder en måde at begrænse Steelers’ angreb på, end omvendt. Jeg håber på en spændende, tæt kamp – som Steelers vinder – men fornemmelsen er desværre ikke helt derefter, selvom jeg har fået mere fidus til Steelers’ chancer som ugen er gået og omfanget af Patriots’ skader står klart.

Pttsburgh Steelers 24 @ 34 New England Patriots

Tennessee Titans @ San Francisco 49ers
49ers har sin første win-streak siden 2014, og skal nu op mod et Titans-mandskab, der led et skuffende nederlag hos 49ers’ divisionsrivaler Cardinals i sidste uge. På 8-5 er Titans ikke sikret en slutspilsplads, og med Rams og Jaguars på programmet i de sidste to uger, vil en sejr i denne kamp gøre meget for at lette presset en smule inden slutprogrammet – selvom begge de kampe er på hjemmebane. 49ers’ sejre over Bears og Texans har ikke just været mod nogle af ligaens bedste mandskaber, men det er et skridt i den rigtige retning. Jeg stoler ikke for alvor på Titans, men tror dog at de finder en måde at gøre nok til at vinde på. Det skal de kunne, hvis de vil vise sig værdige til at spille med i slutspillet

Tennessee Titans 23 @ 20 San Francisco 49ers

Sunday Night Football – kl. 2.30:
Dallas Cowboys @ Oakland Raiders (3+)
Med tanke på vigtigheden af nogle af de kampe, der ligger i det sene vindue, er det lidt underligt at ingen af dem er flexet til Primetime – men sådan gik det ikke, og i stedet får vi en semiligegyldig kamp. Nuvel, Cowboys lever stadig i kampen om slutspil, og Raiders har også stadig et spinkelt håb. I praksis er løbet dog formentlig kørt for dem begge, og hvem end der taber hér må med al sandsynlighed vinke endegyldigt farvel til et wild card. Raiders slår mig som det svageste af holdene og Cowboys ser også ud til at have fundet spillet en smule henover de seneste kampe.

Dallas Cowboys 24 @ 13 Oakland Raiders

Monday Night Football – kl. 2.30:
Atlanta Falcons @ Tampa Bay Buccaneers (TV3 Sport)
Bucs er ramt af flere defensive skader, og Falcons har haft ekstra forberedelsestid, så på papiret står Falcons uhyre stærkt her. Det er dog et divisionsopgør hvor Falcons har masser på spil i deres jagt på en slutspilsplads, mens Bucs kan spille frit – Falcons har derudover en nøglekamp mod Saints i vente, på en kort uge, på søndag, og er på udebane denne gang. Jeg kommer ikke til at spå Bucs til at vinde, men jeg vil bestemt ikke afvise at vi for anden mandag i træk kommer til at se en overraskende sejr i et divisionsopgør. Om ikke andet har Bucs i hvert fald chancen for at gøre det tæt, uagtet at Falcons på papiret ser klart stærkest ud.

Atlanta Falcons 23 @ 17 Tampa Bay Buccaneers

 1,343 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top