You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 15: Saturday Night Football Fever

Kl. 22.30:
Chicago Bears @ Detroit Lions (TV3 Sport)
Bears hentede en sikker sejr mod Bengals, mens Lions måtte kæmpe hårdere end de burde for at vinde hos Bucs. Lions-sejren holder liv i deres spinkle håb om slutspil, men de har brug for yderligere tre sejre for at have en bare nogenlunde realistisk chance for at spille med i januar. Da holdene mødtes i Chicago tidligere på året blev det til en snæver Lions-sejr på 27-24, og mens Lions har haft overtaget i de interne opgør i de seneste år – 8-1 i de seneste ni møder – er kun én af de kampe afgjort med mere end otte point, og de seneste fem har været afgjort indenfor fire point. Lions bør være det bedste hold, men Mitchell Trubisky kommer formentlig ind til kampen med noget ekstra selvtillid ovenpå hans hidtil bedste kamp i karrieren og dertil kommer at Lions’ løbeforsvar ikke just er stærkt, og nu står overfor Jordan Howard og Tarik Cohen. Jeg går med Lions, men forventer endnu en tæt kamp – og vil ikke blive chokeret hvis Bears tager sejren.

Chicago Bears 20 @ 23 Detroit Lions

2.30:
Los Angeles Chargers @ Kansas City Chiefs (3+)
Topkamp i AFC West. Chiefs hentede sejren i det første møde, så kan de på hjemmebane tage det andet stik, vil de stå snublende nær divisionstitlen – én sejr plus tiebreakerfordel foran med to kampe tilbage. Det er aldrig let at gæste Arrowhead, så selvom Chiefs har kæmpet med spillet på begge sider af bolden over de seneste måneder, er det bestemt ikke nogen walkover for et formstærkt Chargers-hold. Værterne har fundet formen en smule i de seneste kampe, med først en god offensiv kamp mod Jets, og siden én af deres mest komplette præstationer længe – om end på en lidt billig baggrund mod et svagt Raiders-hold – i sidste uge. Chargers er så velspillende på begge sider af bolden i øjeblikket, at jeg har brug for at se mere fra Chiefs end jeg har gjort, til at kunne gå imod dem. Rivers havde sæsonens klart værste kamp i det første møde, og kan Chiefs’ forsvar igen fremtvinge turnovers fra ham, og kan Alex Smith og resten af Chiefs-angrebet holde sig fra af turnovers mod ét af ligaens mest formstærke forsvar, har værterne gode kort på hånden – men jeg stoler nu engang bare mest på Chargers. Selv på udebane.

Los Angeles Chargers 27 @ 17 Kansas City Chiefs

 977 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top