You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 15: Denver Broncos @ Indianapolis Colts

Thursday Night Football – kl. 2.25:
Denver Broncos @ Indianapolis Colts (3+)
Midt i en tæt kamp om slutspilspladserne i begge konferencer, og med masser af forrygende kampe på programmet i disse uger, får vi hér en torsdagskamp, der på papiret næppe kunne være mindre inspirerende.

Colts tabte i sneen i Buffalo i søndags efter overtid, og skal nu forsøge at revanchere det nederlag på en kort uge – i forvejen er det hårdt at spille på en kort uge, men jeg tænker umiddelbart at en kamp som den i Buffalo kun gør det endnu hårdere. Broncos fik brudt sin stime af nederlag med en sikker sejr over et hjælpeløst Jets-mandskab, og trods udebane hér, bør de kunne finde en måde at sikre sig sejren på.

Defensivt er Colts hårdt udfordret, og mens jeg absolut ikke stoler på Trevor Siemian, så er der ikke meget ved Colts jeg stoler på i øjeblikket. Colts’ offensiv har umiddelbart mere upside end Broncos’ ditto, men til gengæld bør Broncos-forsvaret stå noget stærkere end Colts-defensiven, og det bør i sidste ende – sammen med det fysiske (og mentale?) overskud ovenpå weekenden, kunne gøre udslaget.

Denver Broncos 20 @ 7 Indianapolis Colts

 945 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top