You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 13: Washington Redskins @ Dallas Cowboys

Thursday Night Football – kl. 2.25:
Washington Redskins @ Dallas Cowboys (3+)
Der er ikke meget håb for hverken Cowboys eller Redskins, når det kommer til slutspilschancerne, men skal de gøre sig forhåbninger om at spille med i januar, så skal denne kamp vindes. Det er absolut sidste udkald for begge hold. Cowboys har tabt tre på stribe siden Ezekiel Elliotts karantæne, men problemerne går meget dybere end fraværet af deres – bevares, uhyre velspillende – running back. Forsvaret er i ruiner, og Dak Prescott har taget et stort skridt tilbage i de seneste kampe – beskyttelsen af ham har bestemt heller ikke hjulpet på den front. I praksis virker fraværet af Elliott til at være den mindste af alle bekymringerne for Cowboys i øjeblikket – Alfred Morris og Rod Smith har dækket af på ganske fin vis. Det er alt andet, der er gået galt.

Redskins er heller ikke i storform, men virker dog bedre spillende end Cowboys. Sejren over Giants i sidste uge lod meget tilbage at ønske, og forud var gået to nederlag – dog til nogle af ligaens bedste mandskaber, Vikings og Saints. Spørgsmålet er hvordan nederlaget til Saints, hvor også Chris Thompson blev skadet og røg ud fo sæsonen, har påvirket Redskins – de førte med 15 point med kort tid tilbage, men tabte i overtid, hvilket formentlig i praksis slukkede slutspilshåbet for dem. Redskins har kæmpet en brav kamp året igennem – et hårdt kampprogram og en del modgang – men havde alligevel akkurat holdt sig inde i kampen om et wild card. Var et sent Saints-comeback og en skade til den vel nok mest dynamiske playmaker på angrebet dét, der skulle til for at få dem ned med nakken? Jeg er ikke sikker på at det er tilfældet, men jeg er omvendt heller ikke sikker på at jeg vil klandre dem for det hvis det er. Nu vandt de, alt til trods, mod Giants, og har en kamp mod Cowboys hér, der bestemt også kan vindes – og med undtagelse af kampen mod Chargers, ser de efterfølgende fire kampe også ganske overkommelige ud. Men er det nok?

Indtil jeg ser Cowboys vise nogle tegn i den rigtige retning, har jeg meget svært ved at se mig skyde dem til at vinde en kamp – så Redskins it is.

Washington Redskins 31 @ 17 Dallas Cowboys

 1,068 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top