You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt – Week 10

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
New Orleans Saints @ Buffalo Bills (TV3 Sport)
Sean McDermott har et indgående kendskab til Saints’ offensiv efter sine år hos Panthers, men sender sit Bills-hold på banen mod det mest formstærke Saints-hold i årevis. Sean Paytons tropper har vundet seks kampe på stribe og spiller endelig på et højt niveau på forsvaret, mens angrebet er blevet balanceret takket være Mark Ingram og Alvin Kamaras bidrag på jorden. Bills skuffede mod Jets i sidste runde, men er 4-0 på hjemmebane i denne sæson og har fordelen af ekstra forberedelsestid til dette opgør. Forsvaret bør kunne volde Drew Brees og co. nogle problemer, og mod et Saints-forsvar der tillader 4,7 yards pr. carry skulle LeSean McCoy også have gode kort på hånden i jagten på en god kamp. Kampen virker umiddelbart tættere end jeg umiddelbart havde tænk, men jeg kan stadig ikke overbevise mig selv om at gå imod Saints her.

New Orleans Saints 24 @ 20 Buffalo Bills

Green Bay Packers @ Chicago Bears
Løbet ser ud til at være kørt for Packers. Nok er de 4-4, men spillet trender i dén grad i den forkerte retning og end ikke med to ugers forberedelse til opgøret mod Lions i mandags, var de i stand til at sammensætte en kompetent offensiv indsats. Bears er svære at gøre sig klog på – defensivt bør de kunne give Brett Hundley og co. problemer, og så er spørgsmålet om de med to ugers forberedelse har fået Mitchell Trubisky og resten af offensiven klar til at angribe Packers-forsvaret. Packers har gjort det solidt mod løbet, og det kan lægge ekstra pres på førsterundevalget og kasteangrebet. Min tiltro til Bears er ikke stor (jeg er gået imod dem i alle kampe indtil nu), men kan jeg ikke få mig selv til at spå dem til at vinde på hjemmebane mod et hold i Packers’ form, så er det svært at se hvornår jeg skulle gøre det. It’s time.

Green Bay Packers 13 @ 20 Chicago Bears

Cleveland Browns @ Detroit Lions
Browns er halvvejs mod den perfekte uperfekte sæson, og mens der er otte chancer for at undgå 0-16, ligger de bedste muligheder for en sejr umiddelbart i sæsonens sidste fjerdedel. Lions fik stoppet sin stime af nederlag i mandags med sejren over Packers, og de bør kunne spille sig på 5-4 inden søndagen er omme. Løbeangrebet er aldrig kommet ordentligt i gang, og har et svært matchup, men Browns’ kasteforsvar – selv med nogle velspillende cornerbacks – er svagt nok til at Matthew Stafford og hans pass catchers finder en måde at vinde på. Golden Tate får ikke nødvendigvis sin letteste dag på kontoret, men spillere som Theo Riddick og Eric Ebron kan blive nøglerne til at flytte kæderne og sikre sejren. Lions’ forsvar er stadig svagt, men indtil jeg ser mere fra Browns’ angreb, vil jeg ikke stole på at det kan udnytte selv disse muligheder.

Cleveland Browns 13 @ 24 Detroit Lions

Pittsburgh Steelers @ Indianapolis Colts
For fjerde sæson i træk tørner Colts og Steelers sammen – og der er ikke meget der tyder på, at det ikke bliver en klar Steelers-sejr for fjerde gang på stribe. 51-34, 45-10 og 28-7 er de foregående tre møder endt, og for tredje år i træk er det et Colts-hold uden Andrew Luck, der skal forsøge at følge med Steeles. Og ligesom de forgangne år er det svært at tro på. Colts’ angreb bør være bedre end de seneste år (med hhv. Matt Hasselbeck og Scott Tolzien), men forsvaret har stadig lang vej igen, ikke mindst med de fravær der har ramt henover sæsonen. Ben Roethlisberger har ikke været i nærheden af sit bedste spil i år, men hér er muligheden for at komme tilbage på sporet. Er Colts dårlige nok til at vi kan få et klassisk Steelers-letdown? Umiddelbart ja – men jeg kommer ikke til at spå det til at ske.

Pittsburgh Steelers 37 @ 17 Indianapolis Colts

Los Angeles Chargers @ Jacksonville Jaguars
I en konference hvor ingen hold for alvor har formået at etablere sig som front-runner i kampen om wild cards, er Chargers ikke endegyldigt ude af kampen, selvom de er 3-5. Spillet har været til mere end den aktuelle record, og skal de holde liv i håbet, er der næppe plads til mere end max to nederlag i resten af sæsonen – og et nederlag hér vil formentlig effektivt betyde at håbet slukkes. Jaguars er stadig svære at blive kloge på, men leverede en ganske imponerende offensiv indsats i sejren over Bengals i sidste uge. Selv uden Leonard Fournette var løbeangrebet effektivt, og Blake Bortles holdt sig fra de graverende fejl, der ellers har kendetegnet en stor del af hans karriere. Chargers har kasteforsvaret til at straffe Bortles, men har de løbeforsvaret til at holde Fournette nede? Og kan de på angrebet holde sig fra de fejl, som Jaguars’ defensiv er så dygtige til at straffe? Jaguars har i alle deres fem sejre holdt modstanderne til et étcifret antal point (og selv scoret 23+), mens de i deres tre nederlag har tilladt 23+ (og scoret max 20). Jeg ser dem ikke holde Chargers under 10, men jeg ser omvendt heller ikke Chargers sætte 23+ på tavlen. Jeg er yderst fristet af at gå med Chargers, men i en tidlig kamp på østkysten bliver mit bud en Jaguars-sejr.

Los Angeles Chargers 16 @ 20 Jacksonville Jaguars

New York Jets @ Tampa Bay Buccaneers
Jameis Winston er ude med skade, Mike Evans er ude med karantæne – og Jets har haft ekstra forberedelsestid. Forud for sæsonen ville dette slet ikke være nok til at jeg ville overveje at skyde på en Jets-sejr, men nu underbygger det blot hvorfor jeg kommer til at skyde på en sejr til gæsterne. Ryan Fitzpatrick vil ganske givet gøre sit for at sænke sit gamle hold, men Bucs’ spil er bare ikke godt nok i øjeblikket, og mens jeg ser frem til at se hvad Chris Godwin kan gøre for værterne i en lidt større rolle, nu Evans er ude, så er Jets ganske enkelt bare det bedre hold, og bør hente sejren, trods udebane.

New York Jets 27 @ 10 Tampa Bay Buccaneers

Cincinnati Bengals @ Tennessee Titans
Kønt har det ikke været for Titans det meste af sæsonen, men på 5-3 er de ikke desto mindre fortsat i spidsen af AFC South, takket være sejren i det indbyrdes møde med Jaguars (og de har hjemmebanefordel når de mødes igen i Week 17). De har ikke leveret en overbevisende indsats siden sejren over Seahawks tilbage i Week 3, selvom de er 3-2 i kampene siden da. Bengals er dog heller ikke overbevisende og er 1-2 siden friugen, hvor den enlige sejr kom snævert mod et svagt Colts-hold. Jeg har ikke nogen stærk fornemmelse for de to hold, men Titans bør være det bedste af holdene, og har hjemmebanefordel – læg dertil at Titans er 3-1 på hjemmebane (sejr i tre på stribe), mens Bengals er 1-3 på udebane (eneste sejr var mod Browns).

Cincinnati Bengals 17 @ 20 Tennessee Titans

Minnesota Vikings @ Washington Redskins
Frisk fra en overraskende sejr i Seattle, skal Redskins forsøge at holde sig inde i kampen om wild cards i NFC. Eagles er stukket af i divisionen, mens Cowboys nu er uden Ezekiel Elliott, men Redskins er to sejre fra de to aktuelle wild card-hold (dog med én kamp til gode i forhold til Panthers), så der skal snart sammensættes en stime af sejre. Vikings har på 6-2 taget teten i NFC North, og Lions virker ikke for alvor som en trussel. På den baggrund har Redskins formentlig fordelen på motivationsfronten, men omvendt kan de også risikere – ovenpå en overraskende, men vigtig, sejr i Seattle – at stå foran et letdown. Der er ikke nødvendigvis helt samme ”sense of urgency” som mod Seahawks, og rammer de ikke samme tændingsniveau, er Vikings mere end rigeligt stærke til at gribe muligheden. Vikings’ forsvar er uhyre stærkt, og Redskins’ offensive linje kan få en svær kamp mod en defensive front anført af Everson Griffen og Linval Joseph. Spørgsmålet er så hvad Vikings’ angreb kan præstere. Ovenpå en friuge bør de være forberedt, og det skal ikke afvises at det at have Teddy Bridgewater tilbage på sidelinjen kan fungere som et moralsk boost til holdet. Det er én af ugens tætteste kampe, og næsten et coinflip, men jeg går med Vikings.

Washington Redskins 17 @ 24 Minnesota Vikings

De sene søndagskampe:
Kl. 22.05:
Houston Texans @ Los Angeles Rams
Rams er i storform. Texans er… ikke. Texans’ forsvar er mere eller mindre i ruiner og uden Deshaun Watson har de ikke angrebet til at kompensere for de defensive svagheder. Rams gentager næppe de 51 point fra sidste uge, men det bør næppe heller være nødvendigt efter de så småt har fået styr på forsvaret. Fire kampe i træk er modstanderne holdt til max 17 point, og det bør blive tilfældet igen i denne uge, når Wade Phillips skal have sit forsvar i aktion mod det hold han tidligere var defensiv koordinator for. Jared Goff og Todd Gurley kan begge stå foran en storkamp.

Houston Texans 13 @ 31 Los Angeles Rams

Kl. 22.25:
Dallas Cowboys @ Atlanta Falcons (3+)
Cowboys uden Ezekiel Elliott skal forsøge at holde sig til i kampen om NFCs wild cards. Holdet er én sejr bag de aktuelle wild card-hold, men er under pres for at præstere uden Elliott – de to kampe, der afslutter sæsonen, når han kommer tilbage, er mod Seahawks og Eagles; ikke just walkovers. Selvom jeg tror på at holdet kan fastholde et relativt produktivt løbeangreb uden Elliott, øges presset på især Dak Prescott, men også forsvaret, for at kompensere for fraværet – men kan de gøre nok? Prescott spiller på et niveau, der bør få hans navn op at vende i MVP-diskussionen, og han har et fint matchup mod et Falcons-hold, der slet ikke spiller på samme niveau i år som sidste år, især offensivt. Kan Matt Ryan og co. gøre nok til at volde Cowboys-forsvaret problemer? Defensiven har haft en svag sæson, men Ryan har bare slet ikke samme succes ned ad banen som sidste år, og løbeangrebet har heller ikke den samme effektivitet som under Kyle Shanahan. Falcons har tabt fire af de seneste fem – og har reelt kun hentet én overbevisende sejr i år (mod Packers i Week 2). Få spil afholder dem fra at være 0-6 i de seneste seks kampe. Trods usikkerheden omkring Cowboys’ angreb, så må jeg gå med dem.

Dallas Cowboys 27 @ 20 Atlanta Falcons

New York Giants @ San Francisco 49ers
49ers’ bedste chance for at undgå 0-16: Denne uge. Giants er i opløsning, 49ers har en bye week i vente – og de har hjemmebane. Alligevel er de underdogs på hjemmebane. Ovenpå de fem tætte nederlag på stribe har 49ers tabt tre på stribe, uden at komme tæt på sejren – 10-40, 10-33 og 10-20 – og holdet bliver ramt af skader uge for uge, der svækker dem yderligere. Men jeg nægter at tro på 0-16, og selvom vi har set flere gange tidligere at 0-16 undgås i kampe hvor man ikke lige forventer det, så er de på papiret bedste muligheder i de sidste seks kampe på udebane (Bears, Texans i Week 13-14). Lad os få slettet nullet i sejrskolonnen nu.

New York Giants 13 @ 17 San Francisco 49ers

Sunday Night Football – kl. 2.30:
New England Patriots @ Denver Broncos (3+)
Skader svækker Patriots, men de har stadig Tom Brady under center, mens Broncos starter Brock Osweiler. Osweiler har tidligere hentet en sejr for Broncos mod Patriots, men holdet er slet ikke i samme forfatning som dengang, hverken på den ene eller anden side af bolden. Efter et totalt no-show i sidste uge, bør vi se en bedre præstation fra forsvaret denne gang, men offensiven holdes så meget tilbage af quarterbacksituationen, at selv en god defensiv præstation næppe kommer til at ændre på udfaldet.

New England Patriots 33 @ 10 Denver Broncos

Monday Night Football – kl. 2.30:
Miami Dolphins @ Carolina Panthers (TV3 Sport)
Det har ikke været kønt fra Panthers i år – men det har været nok. På 6-3 indtager de aktuelt en wild card-plads i NFC, og et besøg af Dolphins, bør ikke lave om på det. Dolphins har sendt right tackle Ja’Wuan James på injured reserve, og spiller ganske enkelt bare ikke godt. De havde én af sæsonens bedste kampe mod Raiders i sidste uge – i hvert fald Jay Cutler – men det var ikke nok til at få en sejr. Den kamp kom ovenpå sæsonens værste præstation i torsdagsnederlaget til Ravens, men i denne uge er der ikke ekstra forberedelsestid i forhold til modstanderen, og Panthers er bedre end Raiders på begge sider af bolden. Og har hjemmebanefordel.

Miami Dolphins 9 @ 20 Carolina Panthers

 1,277 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top