You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 10: Seattle Seahawks @ Arizona Cardinals

Thursday Night Football – kl. 2.25:
Seattle Seahawks @ Arizona Cardinals (3+)
Presset er øget på Seahawks efter sidste uges skuffende nederlag til Redskins. Rams ser stærke ud og har en god mulighed for at tage endnu en sejr på søndag, så et nederlag hér vil ikke bare tillade Cardinals at komme tilbage i divisionen og kampen om wild cards, men også sende Seahawks to sejre bagud i divisionen. Seahawks har dog haft et godt tag på Cardinals når holdene har mødt hinanden i Phoenix – mens Cardinals er 3-1 i Seattle under Bruce Arians, er de 0-3-1 mod dem på hjemmebane, og er i de seneste tre møder foran hjemmepublikummet holdt til seks point af Seahawks’ stærke forsvar.

Seahawks er et helt andet hold uden Earl Thomas, der ser ud til igen at sidde over i denne uge, men har Cardinals dét der skal til for at udnytte fraværet af Seahawks’ vel nok bedste defensive spiller? Med Drew Stanton under center, er det endnu vigtigere end normalt at få gang i løbeangrebet, og mens Adrian Peterson har leveret nogle stærke kampe siden sin ankomst i Arizona, er det et svært matchup mod Seahawks’ forsvar (der dog har tilladt 4,3 yards pr. carry i år), og kan Peterson ikke komme i gang, er det svært at have nogen nævneværdig tiltro til Stanton og kasteangrebet (ikke at det ikke er svært i forvejen).

Cardinals-forsvaret har skuffet fælt i år, og tillod 33+ point i fire af de første syv kampe inden friugen. I søndags blev 49ers holdt til ti point, men der er kæmpestor forskel på 49ers’ og Seahawks’ angreb. Løbeangrebet er aldrig for alvor kommet i gang for Seahawks, og Thomas Rawls, der ser ud til at trække starten i dette opgør, har blot samlet 2,5 yards op i snit. Russell Wilson spiller på MVP-agtigt niveau, trods alle problemerne på angrebet der omgiver ham – og ikke mindst på den offensive linje – men kan Cardinals få lagt pres på ham, kan det blive endnu en svær kamp for kasteangrebet.

Sidste år endte det 6-6 – 3-3 efter 60 minutter, og så 3-3 i overtiden – da holdene mødtes hos Cardinals, og mens jeg ikke tror på det bliver ligeså lavtscorende denne gang, er der grund til at have begrænset tiltro til begge angreb; omvendt er der også defensive udfordringer hos begge hold, der kan åbne op for et shootout (Cardinals vandt 34-31 i Seattle sidste år). Og skal det afgøres af de to kickers, så må fordelen tilfalde Cardinals, efter Blair Walsh brændte tre forsøg i søndags.

Jeg tror dog at Seahawks – der sjældent taber to kampe i træk – kan gøre nok til at hente sejren. Deres angreb bør præstere bedre mod et tvivlsomt Cardinals-forsvar, og Cardinals’ sejre er kommet mod 49ers (x2), Colts og Bucs – ikke just hold på Seahawks’ niveau.

Seattle Seahawks 27 @ 13 Arizona Cardinals

 1,023 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top