You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 9: Buffalo Bills @ New York Jets

Thursday Night Football – kl. 1.30:
Buffalo Bills @ New York Jets (3+)
Ikke siden 1999 har Buffalo Bills fundet vej til slutspillet. Når de gæster divisionsrivalerne Jets, kan de tage endnu et vigtigt skridt mod at afslutte NFLs længste aktive slutspilstørke. Bills har modbevist de fleste med en fornem første sæson under Sean McDermott, og indtager aktuelt AFCs femteseedning med deres 5-2-record. En sejr her vil sende dem op på en delt førsteplads i divisionen med Patriots, der er på bye i denne uge, og mens et nederlag ikke slukker slutspilshåbet, er det et hårdt slag inden de sidste otte kampe, der bl.a. byder på to kampe mod Patriots, samt tre kampe på stribe startende i næste uge mod Saints (hjemme), Chargers (ude) og Chiefs (ude).

Jets har ligesom Bills overrasket positivt i år, men siden deres 3-2-start har de tabt tre på stribe. Det har været tætte nederlag, der bestemt ikke alle burde have været tabt. Kampene har dog understreget, at mens Jets er bedre end ventet, er de stadig ikke noget rigtig godt hold – gode nok til at holde det tæt, men i sidste ende ikke gode nok til at tage sejrene.

Nu har Jets så hjemmebanefordel mod et Bills-hold, der har sagt farvel til Marcell Dareus og hentet Kelvin Benjamin – mens Jets selv har fået tilføjet Rashard Robinson ved trade deadline. Løbet er formentlig – i praksis – kørt for Jets i forhold til slutspil, men en sejr vil dog lade døren stå på klem med en 4-5-record, én sejr bag Bills (og, hvis resultaterne flasker sig, med samme antal sejre som AFCs sjetteseedning efter denne runde, dog for én ekstra kamp), så der er masser på spil for begge hold.

Bills har gjort det godt mod løbet, men fraværet af Dareus kan åbne op for en bedre kamp for Jets’ running backs – omvendt er der ikke den helt store tvivl om, at LeSean McCoy har et solidt matchup hér mod et Jets-forsvar, der har haft en del udfordringer mod løbet. Dertil kommer et solidt matchup for Bills’ kasteangreb mod et Jets-forsvar, der har tilladt flest passing touchdowns. Bills’ forsvar har gjort det godt mod kastet, og mens det næppe vil afholde Josh McCown fra at tage nogle af de dybe chancer han har haft succes med, så er jeg ikke overbevist om at han kontinuerligt kan holde angrebet på banen.

Med Jets på hjemmebane kunne det godt ligne en relativt tæt kamp, men Bills er det stærkeste af de to hold, og virker også til, i højere grad end Jets, at have den nødvendige skarphed, der skal til for at tage sejren.

Buffalo Bills 24 @ 20 New York Jets

 1,056 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top