You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 7: Kansas City Chiefs @ Oakland Raiders

Thursday Night Football – kl. 2.30:
Kansas City Chiefs @ Oakland Raiders (3+)
Vi er end ikke halvvejs inde i sæsonen, men der er meget der tyder på at Oakland Raiders står foran en must-win-kamp når de åbner syvende runde hjemme mod Chiefs. På 2-4 er de tre sejre bag Chiefs, og vil altså med et nederlag falde fire sejre og en indbyrdes tiebreaker bagud i divisionen med ni kampe tilbage. Kombineret med et halvsvært kampprogram i den resterende del af sæsonen, kan det meget vel være Raiders’ håb om slutspil, der afsluttes med et nederlag – 7-2 vil formentlig være et minimumskrav i resten af sæsonen for at gøre sig forhåbninger om at få lov at spille med i januar, og dét er der ikke umiddelbart lagt op til når man ser på deres kampprogram.

Raiders har tabt fire på stribe, og har ikke fået sat flere end 17 point på tavlen i nogle af de kampe – nuvel, Derek Carr har været erstattet af EJ Manuel noget af tiden, men med/uden Carr har Raiders’ spil i år ladet for meget tilbage at ønske, til at jeg føler nævneværdig trang til at have tiltro til dem.

Når modstanderen så er Chiefs bliver det ikke just lettere. Chiefs tabte ganske vist til Steelers i søndags, men det er et hold de har haft problemer med tidligere, og det var et Steelers-hold, der virkede til at have noget at revanchere ovenpå kampen mod Jaguars. Raiders har bestemt også noget at revanchere, og kan deres løbeangreb fungere, har de en anstændig chance for at tage sejren. Chiefs har dog historien på deres side med sejr i de fem seneste indbyrdes møder – og syv af de seneste otte. Raiders’ forsvar lader også meget tilbage at ønske, og kan få svært ved at dæmme op for Chiefs’ offensiv – og medmindre Khalil Mack leverer én af sine mest dominerende kampe, tror jeg Alex Smith får tiden til at skille Raiders-forsvaret fra hinanden, mens Kareem Hunt får en succesfuld dag på jorden.

Chiefs-forsvaret er bestemt ikke helt oppe at ringe niveaumæssigt, men det bør være godt nok til at lave de spil, der skal til for at tage sejren, når offensiven samtidig har et godt matchup.

Kansas City Chiefs 27 @ 17 Oakland Raiders

 1,117 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top