You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt – Week 3

London Calling – kl. 15.30:
Baltimore Ravens @ Jacksonville Jaguars (@ Wembley Stadium)
For femte sæson i træk skal Jaguars i aktion i England, og de jagter deres tredje London-sejr på stribe når Ravens kommer på ”besøg”. Ravens har uden større besvær åbnet året 2-0 med to sejre i divisionen over Bengals og Browns, og skulle de holde Jaguars til tre point i denne kamp, vil de tangere rekorden for færrest tilladte point i de første tre kampe i en sæson i Super Bowl-æraen med 13. De er dog uden stærke Brandon Williams i midten af den defensive linje, og det vil besværliggøre deres forsøg på at stoppe Leonard Fournette, og kan lægge ekstra pres på et angreb, der ikke har noget let matchup mod Jaguars’ defensiv – uagtet at det forsvar havde masser af bøvl med Titans i søndags. Ravens’ offensive linje kan få svært ved at beskytte Flacco, og så er presset i højere grad på løbeangrebet og, især forsvaret. Jeg vil ikke blive voldsomt overrasket, hvis Jaguars vinder, men jeg stoler mere på, at Joe Flacco undgår at brænde helt sammen mod Jaguars’ forsvar end på Blake Bortles’ evne til at undgå et sammenbrud mod Ravens’.

Baltimore Ravens 27 @ 17 Jacksonville Jaguars

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
Denver Broncos @ Buffalo Bills
Broncos har fået en formidabel start på sæsonen og ydmygede senest Cowboys i søndags. Bills måtte slide mere end nødvendigt for en sejr over Jets i Week 1, og fik aldrig gang i noget offensivt mod Panthers i sidste uge. Angrebet får det ikke meget lettere denne gang. Broncos’ forsvar har om muligt hævet sit i forvejen høje niveau, fravær til trods, under Vance Josephs og Joe Woods’ ledelse, og Bills er uden left tackle Cordy Glenn til denne kamp. Broncos’ angreb får det nok lidt sværere end mod Cowboys, men bør kunne gøre nok til at sikre sejren.

Denver Broncos 20 @ 9 Buffalo Bills

New Orleans Saints @ Carolina Panthers
Panthers’ angreb har kæmpet med at finde sin rytme i de første to kampe, men den perfekte kur venter i denne uge New Orleans Saints’ skrækkelige forsvar. Mens Panthers’ angreb har haft det svært, har forsvaret holdt begge de første to modstandere til tre point – bevares, hverken 49ers eller Bills har set stærke ud på angrebet (indtil 49ers spillede torsdag, vel at mærke), så hvor meget af det der er Panthers’ forsvar og hvor meget der er de andres manglende evner kan diskuteres – og mens det næppe bliver tilfældet hér overfor Drew Brees og co., så kan jeg ikke bakke Saints i en kamp mod andre end ligaens dårligste hold, før jeg ser forsvaret hæve niveauet. Den tredje 0-3-åbning på stribe ser ud til at være i vente – og med en forestående tur til London er min tiltro til Saints blot endnu mindre.

New Orleans Saints 17 @ 34 Carolina Panthers

Pittsburgh Steelers @ Chicago Bears
Upset alert! Er der én ting vi efterhånden ved om Steelers, så er det at når de møder et hold, de uden problemer burde tvære ud, så finder de en måde at gøre det svært på. Få hold er i stand til både at spille op og ned til modstandernes niveau som Steelers, så trods Bears’ forfærdelige præstation i søndags mod Buccaneers, så udeluk absolut ikke at de på hjemmebane kan levere overraskelsen her. De holdt det tæt i første runde mod Falcons, og kampen i sidste runde var én stor off-day, som de næppe kommer til at gentage lige med det samme. Bears er bedre end de viste i den kamp, og mens de umiddelbart ikke er gode nok til at slå Steelers, er Steelers svingende nok til egenhændigt at tabe denne kamp – og er uden både T.J. Watt og Marcus Gilbert. Jeg spår det ikke til at ske, men be aware…

Pittsburgh Steelers 20 @ 17 Chicago Bears

Atlanta Falcons @ Detroit Lions
Ugens eneste kamp mellem to 2-0-mandskaber, bliver desværre med et par decimerede hold. Falcons er uden sin top-pass rusher Vic Beasley, samt right tackle Ryan Schraeder, mens Lions må klare sig uden rookielinebacker Jarrad Davis. Falcons’ løbeforsvar har haft et par svære kampe – og havde en svær sæson sidste år – så der er mulighed for at noget af presset fra Matthew Staffords skuldre kan blive løftet af løbeangrebet. Lions’ forsvar står dog foran en helt anden test end i de første to uger, og i en kamp der meget vel kan blive et shootout, går jeg med det hold, der har det bedste angreb – og det bedste forsvar.

Atlanta Falcons 31 @ 24 Detroit Lions

Cleveland Browns @ Indianapolis Colts
Hvor skidt star det til i Indianapolis? Så skidt, at de på hjemmebane er underdogs mod Browns. Det er på papiret én af ugens absolut tætteste kampe, og én af de kampe begge hold formentlig har udset som en mulig sejr her i startfasen. Colts burde have taget sejren mod Cardinals i søndags, og efter Jacoby Brissett viste sig som en mærkbar opgradering over Scott Tolzien (ikke at Brissett var god – Tolzien var bare pisspoor), er der også lidt grund til at gøre sig forhåbninger om en sejr i Colts-land. Browns har åbnet med to nederlag i divisionen, men mens de har været nogenlunde konkurrencedygtige har de ikke for alvor været tæt på sejren. DeShone Kizer har taget masser af dybe chancer – han har den højeste procent af kast 15+ yards ned ad banen – og Colts har været yderst sårbare på netop disse spil. Men har Browns receiverne til at udnytte Colts’ svage secondary? Browns’ løbeangreb er deres styrke, men lidt overraskende har Colts været ganske respektable mod løbet hidtil. Ligesom torsdagskampen ligner det en relatvt lavtscorende affære, så forvent et shootout. Al fornuft siger mig, at jeg ikke skal vælge nogle af holdene, men jeg må ikke skyde på uafgjort (okay, det må jeg egentlig godt, men eftersom jeg gerne vil ramme rigtigt, er det nok bedre for mine chancer, at vælge ét af holdene).Udelukkende fordi de er på hjemmebane: Colts.

Cleveland Browns 14 @ 17 Indianapolis Colts

Tampa Bay Buccaneers @ Minnesota Vikings
Efter en ufrivillig bye i Week 1, fik Bucs en problemfri start på sæsonen med en let sejr over Bears i søndags. Vikings’ drømmestart på sæsonen blev fulgt op af skuffelse med Sam Bradfords knæskade og offensivens (manglende) formåen i søndags i Pittsburgh, og med Bradford også dømt ude til denne kamp, hviler ansvaret atter på Case Keenums skuldre mod et Bucs-forsvar, der spiller for spiller lader noget tilbage at ønske, men omvendt har vist sig i stand til at spille bedre end summen af de enkelte brikker. Bucs må undvære middle linebacker Kwon Alexander til opgøret, og har et par andre potentielle fravær på forsvaret, der dog ikke får min optimisme på Vikings’ angrebs vegne til at stige mærkbart. Det ligner et tæt opgør, hvor Vikings’ forsvar på den ene side bør volde Jameis Winston og Bucs-angrebet problemer, og Vikings’ angreb på den anden side næppe er stærkt nok til for alvor at stikke af. Indtil jeg ser Vikings’ angreb gå op i en højere enhed med Keenum under center, kan jeg ikke gå med dem mod en modstander af Bucs’ kvalitet, så jeg tager gæsterne, selvom det ikke er med voldsom god fornemmelse.

Tampa Bay Buccaneers 17 @ 13 Minnesota Vikings

Houston Texans @ New England Patriots
Efter den skuffende sæsonpremiere vandt Patriots problemfrit over Saints i sidste uge, mens Texans ovenpå deres forfærdelige sæsonåbner, hentede en grim, snæver sejr over Bengals sidste torsdag. Nu står Bill O’Brien atter overfor Bill Belichick, som han er 0-3 mod som head coach. Patriots har vundet med samlet 88-22 i de tre forgangne møder, og med dét Texans’ angreb har vist indtil nu i år, er det svært at se Texans for alvor få presset Patriots. Spørgsmålet er om forsvaret – ligesom i slutspilsmødet i sidste sæson – kan lægge pres på Brady og fremtvinge nogle turnovers. Det skal ikke afvises – men jeg tror bare stadig ikke at det er nok.

Houston Texans 13 @ 31 New England Patriots

Miami Dolphins @ New York Jets
Jets er helt som ventet 0-2, mens Dolphins fik startet 1-0 med en snæver sejr i Los Angeles over Chargers. Jets’ løbeforsvar har skuffet fælt i de første to uger med 5,4 yards pr. carry og samlet 370 yards og fire touchdowns imod sig, og mens Jay Ayajis knæ har voldt ham lidt problemer i ugens løb, forventes han at spille. Jets’ angreb har vist lidt liv og Jermaine Kearse har gjort anstændig figur, men på papiret er Dolphins stadig klart det bedste hold. Det er et divisionsopgør og overraskelser i disse skal aldrig afvises – slet ikke med Jets på hjemmebane – og dertil kommer at Dolphins skal spille i London i næste uge, hvilket historisk har kostet en smule i den foregående kamp, men ain’t no way jeg skyder på Jets-sejren her.

Miami Dolphins 17 @ 13 New York Jets

New York Giants @ Philadelphia Eagles (TV3 Sport 1)
Også i NFC er der divisionsopgør i East når Eagles tager imod Giants. Giants er åbnet 0-2 efter to skuffende (offensive) præstationer, mens Eagles efter en fin indsats ude mod Redskins i Week 1, måtte se sig besejret af Chiefs i sidste uge. Angrebet har vist noget liv, mens forsvaret er stærkt – og defensiven bør vise sig Giants’ angreb overlegent. Giants’ offensive linje er i ruiner – i hvert fald på left tackle (hello, Ereck Flowers) – og Eagles’ defensive front bør være den overlegen. NFC East-opgør har ofte deres eget liv, men på papiret ligger denne ganske klart til Eagles, ud fra hvad vi har set til holdene hidtil.

New York Giants 10 @ 20 Philadelphia Eagles

De sene søndagskampe:
Kl 22.05:
Seattle Seahawks @ Tennessee Titans
Efter to tvivlsomme præstationer har Seahawks fået tilkæmpet sig en 1-1-record, mens Titans efter lidt bedre spil har samme record. Men hvem af de to skal falde til 1-2? Offensive udfordringer til trods, gør Seahawks’ forsvar dem pr. automatik til en svær udfordring for ethvert mandskab. Titans har dog mange brikker at spille på offensivt, og deres forsvar bør kunne overmande Seahawks’ offensive linje og give Russell Wilson endnu en kamp, hvor han er under pres. Som udgangspunkt anser jeg Seahawks for det bedste hold af de to, og de er et hold jeg aldrig bryder mig om at gå imod – men indtil deres spil på banen lever op til de forventninger, kan jeg føle mig tvunget til det. Titans bør være gode nok til at sikre sig sejren.

Seattle Seahawks 13 @ 17 Tennessee Titans

Kl 22.25:
Cincinnati Bengals @ Green Bay Packers
To kampe uden touchdowns blev for meget i Cincinnati, der har smidt Ken Zampese på porten og forfremmet Bill Lazor til offensiv koordinator. Udskiftningen alene bør tilsikre at der kommer lidt gang i et angreb, der har potentiale til meget mere end det har vist, men med Tyler Eifert og John Ross ude, og en offensiv linje, der fortsat er blandt ligaens allerværste (den værste…?), kan det blive endnu en svær dag for angrebet. Lazor bør indse at Joe Mixon og Gio Bernard er de to bedste optioner på positionen, og få luget Jeremy Hill mest muligt ud af angrebet, og det skulle hjælpe en smule. Det er dog næppe nok til at hente sejren i Green Bay, selv mod et Packers-hold, der er svækket på angrebet med både Randall Cobb og David Bakhtiari ude.

Cincinnati Bengals 13 @ 34 Green Bay Packers

Kansas City Chiefs @ Los Angeles Chargers (3+)
To kampe i træk har Chargers haft chancen for at vinde – to kampe i træk har Younghoe Koo brændt et afgørende field goal; først for at fremtvinge overtid, siden for at vinde kampen. Nu står Chargers så overfor et brandvarmt Chiefs-mandskab, der har hentet to flotte sejre i de første to uger af sæsonen. Chargers har sendt cornerback Jason Verrett på injured reserve, og det efterlader dem noget svækket mod Chiefs’ kasteangreb. Læg dertil en Kareem Hunt på jorden til at give problemer, og vi har opskriften på en 0-3-start for Chargers, uagtet at de er gode nok til ikke at blive blæst af banen.

Kansas City Chiefs 24 @ 17 Los Angeles Chargers

Sunday Night Football – kl. 2.30:
Oakland Raiders @ Washington Redskins (3+)
Raiders har fået en fornem start på sæsonen med en flot sejr hos Titans og en let, overlegen sejr over Jets. Nu venter så en tur i Primetime på østkysten mod et Redskins-hold, der efter en skuffende sæsonpremiere, fik hentet en fin sejr hos Rams i søndags. Redskins er svækket offensivt med både Rob Kelley og Jordan Reed umiddelbart forventet ude, og mens de vandt over Rams, er der stadig plads til klare offensive forbedringer – det er fx ikke holdbart at Chris Thompson skal omsætte 13 touches til tre touchdowns for at holde Redskins inde i kampene. Det kan godt blive højtscorende, men Raiders ligner det bedste hold.

Oakland Raiders 31 @ 23 Washington Redskins

Monday Night Football – kl. 2.30:
Dallas Cowboys @ Arizona Cardinals (TV3 Sport 1)
Sejren over Giants i Week 1 blev fulgt op af en dybt skuffende indsats mod Broncos i sidste uge for Cowboys. De bør have bedre kort på hånden i jagten på en sejr når turen går til Arizona, og ikke mindst Jason Witten bør se frem til et opgør mod et hold, der slet ikke har været i stand til at dæmme op for tight ends i de første uger. Cardinals’ angreb har ladet meget tilbage at ønske, og sejren over Colts i sidste uge var aldeles uimponerende, og spørgsmålet er om de kan gøre det bedre mod et Cowboys-forsvar, der ikke er meget bedre end Colts’. J.J. Nelson har fået etableret sig som et godt våben for Carson Palmer, men Cardinals har efterhånden ikke meget mere end dét at byde på. Det er næppe nok.

Dallas Cowboys 24 @ 13 Arizona Cardinals

1,073 total views, 1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top