You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt – Week 2

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
Cleveland Browns @ Baltimore Ravens
Ravens fik en glimrende åbning på sæsonen, med ikke bare sejr i divisionen, men et shutout af Bengals – på udebane. Browns kæmpede bravt mod Steelers, men kunne ikke gøre nok til at vinde. Gæsterne skal nok komme til at drille nogle hold i år, men for nuværende er DeShone Kizer og resten af holdet formentlig stadig ved at finde fodfæstet, og Ravens’ forsvar bør være stærkt nok til at volde Browns-angrebet problemer. Ravens’ angreb var ikke just ustoppelig mod Bengals, og Browns’ defensiv kan godt gøre lidt væsen af sig, men det vil stadig være en artig overraskelse, hvis gæsterne kan tage sejren.

Cleveland Browns 13 @ 23 Baltimore Ravens

Buffalo Bills @ Carolina Panthers
The Brandon Beane/Sean McDermott-revenge game! Panthers-angrebet så lidt rustent ud mod 49ers, men vandt alligevel uden det store besvær, mens Bills hentede hvad der immervæk må betragtes som en pligtsejr mod Jets, også uden at imponere voldsomt. Nu går turen så til Charlotte og et besøg hos holdet, hvorfra Bills har hentet både Beane og McDermott siden slutningen af sidste sæson. Begge har selvsagt et indgående kendskab til modstanderen, men er det nok til også at hente en sejr? Jeg tvivler. Panthers’ forsvar bør kunne begrænse Bills’ offensiv – især med LeSean McCoy ramt af lidt problemer med lysken – og mens McDermott bør have en god idé om, hvordan Bills-forsvaret skal holde Cam Newton og co. i skak, så er det ikke givet at der kræves mange point fra Panthers for at hente sejren.

Buffalo Bills 10 @ 20 Carolina Panthers

Arizona Cardinals @ Indianapolis Colts
Det uundgåelige, og forudsigelige, quarterbackskifte er kommet hos Colts, der har bænket inkompetente Scott Tolzien og starter Jacoby Brissett i dette opgør. Brissett kan næppe være ringere end Tolzien var mod Rams, men mans han vil være en opgradering, er der lang vej til også at være en kompetent afløser. Colts floppede totalt mod Rams, men har haft mange af den slags kampe under Chuck Pagano – for så at rejse sig ugen efter. Det har dog været med en markant bedre quarterback under center, end tilfældet er her. Fortsat uden Ryan Kelly i midten af den offensive linje og Vontae Davis på forsvaret, bør Colts få store problemer mod Cardinals-angrebet, selv uden David Johnson og med en Carson Palmer, hvis arm efterhånden ser ud til at være ved at falde af. Kan Cardinals holde sig fra turnovers, bør de ikke have store problemer med at vinde.

Arizona Cardinals 27 @ 13 Indianapolis Colts

Tennessee Titans @ Jacksonville Jaguars
Nøglekamp i Week 2? Med Titans’ nederlag til Raiders og Jaguars’ sejr over Texans, vil Jaguars med en sejr hér tage en føring på to kampe – og foreløbig tiebreakerfordel – til favoritterne i divisionen, og have en føring på én kamp og tiebreaker over Texans, der – trods sejren over Bengals torsdag – ligner et hold, der stadig har et godt stykke vej igen for at kæmpe med om divisionen. Jaguars vandt på præcis den måde de gerne vil vinde på, da de jordede Texans i søndags. Et stærkt forsvar, der samlede ti sacks sammen, og et angreb der kan løbe bolden, så Blake Bortles ikke får alt for mange muligheder for at smide sejren væk. Med Allen Robinson ude for sæsonen, er receiverkorpset efterhånden ganske tyndt og det lægger ekstra pres på løbeangrebet – og forsvaret. Titans’ offensive linje får sin sag for mod Calais Campbell, Malik Jackson og co., og receiverne kan også se frem til en sværere opgave overfor Jalen Ramsey (der dog har misset træningen i denne uge og er tvivlsom deltager i kampen) og A.J. Bouye end Raiders’ cornerbacks, så det kan snildt ende i en relativt lavtscorende affære. Det vil formentlig også være Jaguars’ bedste chance for en sejr, men jeg kan ikke få mig selv til at skyde på det. Holdet har reelt set allerede haft flere kompetente optrædener under Doug Marrone, end de nogensinde præsterede under Gus Bradley – og de slog Titans i Week 16 sidste år; en sejr, der reelt slukkede Titans’ slutspilshåb. Jeg vil ikke afvise overraskelsen, men jeg går med Titans.

Tennessee Titans 23 @ 16 Jacksonville Jaguars

Philadelphia Eagles @ Kansas City Chiefs
To cheftrænere, der i årevis trænede sammen – først hos Eagles og siden hos Chiefs. Vi har endnu et revenge game – og den gælder altså for begge trænere. I den mere seriøse afdeling, ligner det her ét af ugens bedste opgør. Chiefs leverede en fornem præstation i sejren over Patriots i åbningskampen, mens Eagles hentede en flot og vigtig udesejr i divisionen mod Redskins. Alex Smith leverede én af sine bedste kampe i karrieren og Kareem Hunt gjorde fornem figur efter at have mistet en fumble på sit første snap – til gengæld mistede forsvaret Eric Berry. Hos Eagles viste Nelson Agholor sig som en overraskende stor del af angrebet, mens forsvaret både var effektivt til at stoppe løbet og sætte Kirk Cousins under pres. Eagles kæmpede med at få gang i løbeangrebet og havde ikke et løb for længere end syv yards i hele kampen. Chiefs’ løbeforsvar gjorde det generelt fint mod Patriots, men tillod dog tre korte touchdowns til Mike Gillislee – nu venter så LeGarrette Blount i denne kamp; manden Gillislee har afløst som goal-line back hos Patriots. På papiret ligner det en tæt kamp, og uden stærke argumenter for hverken det ene eller andet hold, går jeg med Chiefs. Fraværet af Berry kan komme til at ramme dem hårdt, ligesom det også meget vel kan blive straffet at de er så afhængige af Tyreek Hill, Travis Kelce og Kareem Hunt, som tilfældet er – før eller siden. Ikke nødvendigvis endnu. Og med Ronald Darby ude, er Eagles’ kasteforsvar også svækket. Er Alex Smith klar til nok engang at udfordre et forsvar?

Philadelphia Eagles 20 @ 27 Kansas City Chiefs

New England Patriots @ New Orleans Saints
Efter en fæl skuffelse i sæsonpremieren foran hjemmepublikummet er Patriots ganske givet ”on to New Orleans”. Det er dog ikke uden bekymringer – Danny Amendola, Dont’a Hightower er tvivlsomme deltagere – og lad os bare være ærlige: Brady spillede en elendig kamp mod Chiefs. Den gode nyhed for Patriots er, at Brady er Brady og at Saints’ forsvar er Saints’ forsvar. Saints tillod Sam Bradford at levere sin vel nok bedste kamp i karrieren i mandags, og spiller dette opgør på en kort uge mod et Patriots-hold, der har haft fire ekstra dage til at blive klar. Drew Brees og Saints-angrebet bør præstere bedre end mod Vikings’ stærke defensiv, og har generelt gode erfaringer med at stå overfor Patriots’ forsvar – i en 38-17-sejr i 2009 i New Orleans var Brees ustoppelig, og i det seneste møde (2013 hos Patriots), vandt Patriots 30-27 på et touchdown med blot fem sekunder igen. Forskellen på 2009 og i dag er mange – ikke mindst når man ser på Saints’ forsvar. Brees kan godt få sig en god kamp, men Brady bør også komme tilbage på sporet.

New England Patriots 34 @ 31 New Orleans Saints

Minnesota Vikings @ Pittsburgh Steelers
Vikings viste storform på begge sider af bolden i mandags, mens Steelers så noget rustne ud i sejren over Browns søndag. Nu er Steelers dog på hjemmebane, hvor de generelt er milevidt bedre end på udebane. Til gengæld venter der Le’Veon Bell endnu et svært matchup mod Vikings’ stærke front, og Steelers’ offensive linje står også foran en helt anden udfordring end mod Browns. Ben Roethlisberger skal finde et helt andet niveau end i søndags, men kan han det, har han flere stærke våben at kaste til, og det er svært at se hvem der skal lukke ned for Antonio Brown.  Vikings’ angreb viste tænder mod Saints, men det var Saints’ forsvar, og Steelers’ er alt andet lige i en anden klasse. Vikings’ offensive linje får sin sag for mod Steelers’ pass rush og efter en fornem debut, kan Dalvin Cook også se frem til sværere forhold hér. Når Vikings’ forsvar klikker, er de uhyre svære at bide skeer med, som vi så i starten af sidste sæson, og hvis Sam Bradford, Stefon Diggs og Adam Thielen kan fortsætte hvor de slap i sidste uge – og Bradford ikke genfinder sin Captain Checkdown-persona (eller viser sig for ramt af de knæproblemer der har begrænset ham ved træningen i denne uge) – kan de snildt levere overraskelsen. Jeg er fristet til at gå med den, men tager Steelers i forventning om, at de kan få lavet dét ene nødvendige spil på hver side af bolden, til at tilte marginalerne i deres retning.

Minnesota Vikings 17 @ 20 Pittsburgh Steelers

Chicago Bears @ Tampa Bay Buccaneers
Efter en ufrivillig bye week i Week 1 er Bucs klar til at tage hul på en lang sæson uden yderligere pauser, når Bears og Mike Glennon kommer på besøg. Bears gjorde god figur mod Falcons i søndags med både solidt spil fra forsvaret og lovende takter fra rookie-running back Tarik Cohen, når han fik chancen som aflastning for Jordan Howard. Bucs har flere stærke offensive våben i kastespillet, men kommer med en del usikkerhed i løbeangrebet. Kasteangrebet bør dog have et tilpas godt matchup til, at Bucs kan få sat point nok på tavlen til, at Glennon og et Bears-angreb uden nævneværdige våben i kastespillet kan følge med.

Chicago Bears 13 @ 24 Tampa Bay Buccaneers

De sene søndagskampe:
Kl 22.05:
Miami Dolphins @ Los Angeles Chargers
Ligesom Bucs kan Dolphins én uge senere end planlagt tage hul på sæsonen søndag. Det sker med et besøg hos Chargers, der led et skuffende nederlag til Broncos – tre skuffende quarters blev fulgt op af et fint fjerde quarter og endnu en bitter afslutning, efter Younghoe Koos udlignende field goal blev annulleret pga. en timeout – og det efterfølgende forsøg blokeret. Det er svært at forestille sig andet end, at Jay Cutler er klar til at tage kampen op mod sine gamle divisionsrivaler, og efter at Dolphins rejste til Los Angeles allerede i sidste uge, er den faktor taget ud af spil, hvilket bør kunne komme Dolphins til gode (samtidig har Chargers haft kortere forberedelsestid efter den sene kamp mandag i Denver). Jeg vil ingenlunde afvise, at Dolphins tager sejren, men jeg går med Chargers. De er på strengt taget alle punkter et bedre hold, og spiller første hjemmekamp efter flytningen fra San Diego (om det så er godt eller skidt kan diskuteres…..).

Miami Dolphins 24 @ 27 Los Angeles Chargers

New York Jets @ Oakland Raiders
Moving on…

New York Jets 3 @ 31 Oakland Raiders

Nå, det må jeg ikke? Okay, så lad os da bare sætte lidt ord på kampen. Raiders leverede en stærk åbning på sæsonen med sejren hos Titans, mens Jets viste sig en smule mere kompetente på angrebet end forventet. Nu er Raiders så på hjemmebane og Jets tager turen på tværs af landet. Det her kan blive grimt.

Kl 22.25:
Dallas Cowboys @ Denver Broncos
To hold, der begge fik en god åbning på sæsonen i Primetime. Cowboys havde relativt let spil mod et tandløst Giants-hold (især Giants-angrebet), mens Broncos langt hen af vejen også kom problemfrit fra land – indtil Chargers’ comeback i fjerde quarter. Broncos holdt dog fast i sejren, og skal nu forsøge at følge op mod et forsvar, der mangler den kvalitet, som Chargers’ har – til gengæld kan Broncos’ løbeforsvar få det svært i denne uge. Enheden er fortsat skadesramt og står nu overfor ét af ligaens bedste løbeangreb og en stærkere offensiv linje end i sidste uge, og det kan være med til at gøre forskellen her. Jeg stoler ikke nok på Trevor Siemian og angrebet til, at jeg kan gå med dem som vindere her trods hjemmebanefordelen. Det kan dog meget vel blive en tæt kamp, og Broncos’ spil i mandags var bedre, end jeg havde forventet – især på forsvaret. Det er dog først og fremmest kasteforsvaret, jeg har tiltro til, og det er altså ikke dét, der har det sværeste matchup denne gang.

Dallas Cowboys 26 @ 17 Denver Broncos

Washington Redskins @ Los Angeles Rams
Rams hentede en problemfri sejr mod et elendigt Colts-hold, og får Aaron Donald tilbage til denne kamp – om end det formentlig bliver på et pitch count. Til gengæld er Redskns, trods en skuffende premiere, et noget bedre hold end Colts, og de bør være i stand til at tvinge Jared Goff til at vise at hans solide indsats i søndags, ikke var et fluke. Goff viste fin kemi med nyankomne Sammy Watkins, men mod et mere kompetent secondary – og pass rush – skulle vi kunne få et bedre indtryk af hvor Goff er i sin udvikling. Rams’ forsvar er en ganske ukendt størrelse efter Colts viste sig ude af stand til at teste Wade Phillips’ enhed. Redskins-angrebet gjorde ikke meget væsen af sig mod Eagles, så tiden er kommet for Jay Gruden og co. til at mande sig op og vise, at det ikke var den tidligere offensive koordinator – Rams’ head coach Sean McVay – der var manden, der fik angrebet til at fungere. McVay har et kendskab til Redskins på begge sider af bolden, som han kan forsøge at udnytte, men er det nok? Jeg mener, Redskins er det bedste hold, men en udekamp efter en tur på tværs af landet mod et hold, der har en træner, der har et godt kendskab til dem, er ikke den optimale opskrift på succes.

Washington Redskins 20 @ 24 Los Angeles Rams

San Francisco 49ers @ Seattle Seahawks
Seattle skuffede i premieren. Matchuppet var svært mod Packers og nederlaget i sig selv ikke et chok, men angrebets tandløshed – især hjulpet på vej af en offensiv linje, der intet kunne gøre – var skuffende. Forsvaret er dog fortsat stærkt, og bør ikke have store problemer med at lukke ned for et 49ers-angreb, der blot satte tre point på tavlen mod Panthers i søndags. Seahawks’ angreb kan fortsat få det svært mod 49ers’ defensiv – ikke mindst, hvis den offensive linje nok engang er overmatched (ikke utænkeligt) – men derfra og til at tabe på hjemmebane til ét af ligaens dårligste hold, og falde til 0-2, er der et godt stykke vej.

San Francisco 49ers 6 @ 20 Seattle Seahawks

Sunday Night Football – kl. 2.30:
Green Bay Packers @ Altanta Falcons
Falcons åbner sin nye hjemmebane, Mercedes-Benz Superdome, i Primetime i revancheopgøret for sidste sæsons NFC-finale. Packers har dog to gange revanche til gode, når de vender tilbage til Atlanta, hvor de også i den regulære sæson måtte se sig besejret sidste år. Packers viste pæne takter på forsvaret mod Falcons, men har en noget sværere opgave i vente mod Falcons’ angreb. På den anden side af bolden kan Packers dog glæde sig over udsigten til at få gang i løbeangrebet efter en svær kamp mod Seahawks – Falcons’ løbeforsvar havde en svær kamp mod Bears i søndags. Generelt så Falcons ikke ud til at være helt oppe i gear i opgøret i Chicago. På hjemmebane i åbningen af nyt stadion bør motivationen dog være i top, og troen på, at de kan slå Packers – selv med en Aaron Rodgers i god form – må også være der. Packers’ kasteforsvar halter en smule og har et svært matchup mod Julio Jones og co., så det lugter af en kamp med masser af point. Jeg giver værterne en lille fordel, men de skal vise nogle helt andre takter end mod Bears.

Green Bay Packers 27 @ 34 Atlanta Falcons

Monday Night Football – kl. 2.30:
Detroit Lions @ New York Giants
Giants skuffede fælt i sæsonpremieren mod Cowboys. Uden Odell Beckham Jr. var angrebet aldeles tandløst, og alle de bekymringer, man kunne have omkring både beskyttelsen af Eli Manning, Eli Manning selv og løbeangrebet, blev highlightet i en præstation, der var elendig fra ende til anden. Lions kom skidt fra land mod Cardinals, men fik vendt bøtten og hentet sejren. Efter en sejr over ét angreb anført af en quarterback, der ser ud til at have ramt muren, går det nu løs mod endnu et angreb, hvor quarterbacken er så godt som færdig. Med Beckham forventet tilbage, kan Giants’ angreb vise lidt liv, og deres forsvar bør også kunne volde Lions-angrebet problemer, men er det nok? Jeg er ikke sikker.

Detroit Lions 20 @ 13 New York Giants

 121,426 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top