You are here
Home > Mock Drafts >

2017 Huddle mock 2.0 – det endelige bud

1. Cleveland Browns – EDGE Myles Garrett, Texas A&M
Er interessen for Trubisky reel? Det kan meget vel være, og når Adam Schefter m.fl. siger, at Trubisky ikke skal udelukkes som valget hér, så er jeg opmærksom. Jeg tyer dog til samme strategi som i fantasy football – jeg går med Garrett, fordi jeg slet ikke ville kunne udstå at gå med Trubisky og se Garrett blive valget. Garrett bør være valget og han må også stadig anses for favoritten. Logikken sejrer

2. San Francisco 49ers – SS Jamal Adams, LSU
I forhold til at lave mocken vil jeg foretrække hvis Browns tager Trubisky med topvalget, for så behøver jeg ikke være i vildrede omkring 49ers’ beslutning. Men med Garrett af brættet, er der åbnet op for et væld af kandidater. Der er ikke taget en safety så tidligt i draften siden Browns i 1991 valgte Eric Turner med andenvalget, men Adams er blandt draftens bedste prospects, spiller samme position som den nye 49ers-GM John Lynch, og kan blive en tone-setter på et forsvaret, der har masser af behov. Og der er tilstrækkelig buzz, der peger i den retning, til at det også bliver mit valg.

3. Chicago Bears – DL/EDGE Solomon Thomas, Stanford
Quarterback skal ikke udelukkes, men jeg er ikke solgt på at Deshaun Watson er så meget i spil, som nogle af rygterne går på. Bears skal finde en spiller, der kan bidrage til fremgang her og nu, for at Ryan Pace og John Fox ikke går endnu en skuffende sæson – og potentiel fyring – i møde. Jeg er ikke så vild med Solomon Thomas som mange andre, men erkender at han snildt kan blive valget her.

4. Jacksonville Jaguars – RB Leonard Fournette, LSU
Jaguars har været notorisk svære at gennemskue i de senere år – udover at de stort set konstant har taget nogle af mine personlige favoritter – og det vidner om at ikke ret meget reel info siver ud fra organisationen. Det gør det lidt svært at købe rygtestrømmen der er kommet i dag om at de vil gå med Deshaun Watson. Så hvad gør de så? Jeg har haft Fournette låst fast hér i noget tid, men føler mig langt fra så overbevist om det som tidligere. Jonathan Allen og O.J. Howard kan også være valget, men jeg tvivler på at de bliver taget så tidligt.

5. Cleveland Browns (f/Rams via Titans) – QB Mitchell Trubisky, North Carolina
Interessen for Trubisky virker reel nok, uagtet at jeg ikke (helt) køber snakken om at han er i spil ved topvalget. Titans handlede ned sidste år og kan meget vel gøre det igen med henblik på at få et valg i anden runde (de handlede deres valg til Browns i sidste års draft for at komme op efter Jack Conklin).

6. New York Jets – CB Marshon Lattimore, Ohio State
Jets har et væld af behov – og intet er større end quarterback. Jeg nægter dog at tro på at de går i den retning og dermed laver falliterklæringen ved at erkende at de var en fejl at vælge Christian Hackenberg sidste år, uden at have set ham an. Det kan de ganske enkelt ikke tillade sig. The tank is on in The Big Apple, virker det til, men de skal stadig bringe sig i en position hvor de kan finde succes i fremtiden. Cornerback er en af de positioner, hvor rookies ofte har det svært, men Lattimore har fantastisk upside, og kan hans hamstring issues høre fortiden til, kan han blive en markant opgradering af Jets’ secondary.

7. Los Angeles Chargers – RB Christian McCaffrey, Stanford
Chargers tog røven på alle, da de valgte Joey Bosa i sidste års draft, og de skal bestemt ikke udelukkes at de igen i år overrasker. Malik Hooker har længe været konsensus her, og mens det giver rigtig fin mening, så vil jeg absolut ikke afvise at de lader ham passere og i stedet går med McCaffrey. Danny Woodhead er væk og Melvin Gordon har ikke det store at tilbyde i kastespillet. Sammen vil de udgøre en stærk duo, der kan tage noget af presset af Philip Rivers i karrierens efterår. Udeluk heller ikke en receiver.

8. Carolina Panthers – EDGE Charles Harris, Missouri
Det her valg overrasker også mig selv… jeg er slet ikke så høj på Harris, som dette valg indikerer, men der virker til at være en del buzz omkring ham som et valg i første halvdel af første runde. Falder Fournette eller McCaffrey ville de nok være valget, og O.J. Howard kan også meget vel være i spil, men Panthers skal have styrket pass rushet. Charles Johnson og Julius Peppers er ikke langtidsholdbare løsninger og Mario Addison er en stærk pass rusher, der dog fungerer bedst i en rolle, hvor han ikke tilbringer alt for meget tid på banen.

9. Cincinnati Bengals – WR John Ross, Washington
Mulighederne er mange for Bengals, og Ross er bestemt ikke dét valg jeg selv ville lave her, hvis jeg skulle vælge for Bengals, men rygterne er der, behovet er der, og playmakerevnerne er der så absolut også. Ross er et big play waiting to happen, og kan levere varen både som returner og receiver. Hans skadeshistorik kan dog meget vel betyde at han falder langt forbi dette valg.

10. Buffalo Bills – OLB Haason Reddick, Temple
Quarterback skal ikke udelukkes, men det virker jo efterhånden som om head coach Sean McDermott har mere at sige end general manager Doug Whaley, og McDermott skulle være fortaler for Tyrod Taylor. Bills’ forsvar har nogle huller, og det giver mening at adressere dem tidligt. Reddicks draft stock peger skarpt opad, og McDermott kan meget vel se noget Shaq Thompson i ham.

11. New Orleans Saints – CB Marlon Humphrey, Alabama
Jeg har set rygter om at Saints skulle have Humphrey som deres top-cornerback i år, og behovet for en opgradering på positionen er der bestemt også. Jeg er ikke vild med Humphrey, men jeg forventer alligevel at han bliver taget i første halvdel af første runde.

12. Tennessee Titans (f/Eagles via Browns) – TE O.J. Howard, Alabama
Delanie Walker er begyndt at komme op i årene, og dybden bag ham lader meget tilbage at ønske. Howard har masser af potentiale, er en NFL-klar blocker fra dag 1, og mens hans produktion hos Alabama lod en del tilbage at ønske, ser jeg ingen grund til at mistænke ham for ikke at kunne blive en rigtig dygtig pass catcher.

13. Arizona Cardinals – QB Patrick Mahomes II, Texas Tech
Med Carson Palmer og Larry Fitzgerald formentlig klar til deres sidste sæson, kan Cardinals umiddelbart gøre to ting – enten finde en spiller, der kan hjælpe her og nu for at prøve at nå Super Bowl med de to, eller finde en spiller, der kan føre holdet videre når Palmer og Fitzgerald er væk. Steve Keim er nødt til at tænke big-picture, og det gør han ikke ved at prøve at vinde her og nu. Mahomes har masser af potentiale og er et glimrende fit hos Bruce Arians, der bør kunne få det meste ud af quarterbacken, som han har gjort det stort set overalt han har været.

14. Oakland Raiders (f/Vikings via Eagles) – FS Malik Hooker, Ohio State
Det er svært at se Hooker falde forbi Colts ved det næste valg, så har et hold set sig lun på ham, er det nu de skal op efter ham, og Eagles går aldrig af vejen for at flytte sig rundt i draften. Raiders har efterhånden fået sammensat et stærkt roster, så de kan tillade sig at gå aggressivt efter spillere der kan hjælpe dem. Behovet er ikke massivt her og nu, men Reggie Nelson vil fylde 34 i september og er free agent efter sæsonen, så på den lange bane – som draften i høj grad handler om – kan Hooker blive en stor hjælp for holdet, og han og Karl Joseph kan blive en glimrende duo i Raiders’ bageste enhed.

15. Indianapolis Colts – ILB Reuben Foster, Alabama
Colts’ nye general manager Chris Ballard har haft et klart fokus på det defensive front-seven i denne offseason, og mens jeg tror Hooker ville blive valget, hvis han faldt til dem, er Foster bestemt en fin trøstepræmie. Foster er svær at placere i årets draft, grundet nogle bekymringer udenfor banen og en historik med hjernerystelser, men hans talent er uomtvisteligt, og han vil fra dag 1 være bedste mand i linebackerkæden hos Colts. Jonathan Allen og Forrest Lamp kan også være i spil her.

16. Denver Broncos (f/Ravens) – OT Garett Bolles, Utah
Broncos skulle være klar til at handle op for at for adresseret deres behov for en left tackle, og Ravens kan meget vel være en handelspartner, der er klar på at rykke lidt ned. Om det så er Bolles, Cam Robinson eller Ryan Ramczyk som Broncos har kig på, har jeg ingen anelse om, men fornemmelsen siger mig at Bolles kommer først af brættet af de tre.

17. Washington Redskins – DL Jonathan Allen, Alabama
Så stopper faldet for Jonathan Allen. Den defensive linje er et kæmpebehov for Redskins og med Allen på brættet bør det være en no-brainer at slå til på ham hér. Hold dog øje med Forrest Lamp som et alternativ her.

18. Tennessee Titans – CB Chidobe Awuzie, Colorado
Efter at have styrket kasteangrebet med det første valg, retter Titans blikket mod kasteforsvaret hér, og slår til på den ultraatletiske Chidobe Awuzie. Titans har hentet Logan Ryan, men har vitterligt ikke meget andet at byde på efter at have cuttet Jason McCourty. Positionen skal adresseres, og optimalt set får de gjort det allerede i nat.

19. Pittsburgh Steelers (f/Buccaneers) – WR Corey Davis, Western Michigan
Steelers springer op foran divisionsrivalerne og vælger en spiller, som Ravens også meget vel kunne have kig på i form af Corey Davis. Trods Martavis Bryants reinstatement, er receiver fortsat et behov for Steelers og Davis ligner et fint fit i systemet.

20. Baltimore Ravens (f/Broncos) – DL Malik McDowell, Michigan State
Den defensive front lader noget tilbage at ønske for Ravens, og mens en pass rusher bestemt også kan komme på tale, så har jeg alligevel en fornemmelse af at den defensive linje vil blive prioriteret. En ny right tackle til at tage over fra James Hurst var også inde i overvejelserne.

21. Detroit Lions – EDGE Derek Barnett, Tennessee
Mange har spået Barnett til at gå langt tidligere end dette, men der er snak om at NFL-holdene – ligesom jeg – ikke er helt så høj på Barnett som mange draftniks. Lions har behovet på positionen og selvom et valg i tyverne er godt én hel runde før jeg ville tage Barnett, så virker det realistisk for mig at han skulle ryge af brættet her.

22. Miami Dolphins – OL Forrest Lamp, Western Kentucky
Barnett ville formentlig være valget hvis han var på brættet, men med Lions’ valg af ham, kigger Dolphins i stedet i retning af den offensive linje. Ted Larsen og Jermon Bushrod er ikke meget andet end replacement level, og Mike Pouncey i midten har kæmpet med skader på det seneste, så en opgradering på indersiden er nødvendig. Lamp kan spille overalt på linjen og har trukket sammenligninger med Zack Martin

23. New York Giants – OT Ryan Ramczyk, Wisconsin
Ereck Flowers er startende left tackle for Giants, som deres roster ser ud nu. Det skal de have lavet om på – for deres og Eli Mannings skyld. Ramczyk har pga. en skade ikke kunnet vise sig frem i draftoptakten, men bør stadig gå i første runde.

24. Philadelphia Eagles (f/Raiders) – CB Kevin King, Washington
Det ville ikke chokere mig, hvis Eagles valgte Kevin King ved valg nummer 14 – nu handler de i dette scenarie ti pladser ned, og samler ham op. Det er tidligere end jeg ville vælge ham, men hans upside er fænomenal og Eagles’ behov på positionen er ikke til at overse.

25. Houston Texans – QB Deshaun Watson, Clemson
Så stopped faldet for Watson. Og sikket sted. Texans er dybest set bare en kompetent quarterback fra at være en reel Super Bowl-contender i AFC, og efter i tre sæsoner under Bill O’Brien, at have en horribel gruppe af quarterbacks – Ryan Fitzpatrick, Case Keenum, Ryan Mallett, Brian Hoyer, T.J. Yates, Brandon Weeden, Brock Osweiler og Tom Savage – er der behov for en opgradering, og det bør Watson immervæk være.

26. Seattle Seahawks – CB/S Obi Melifonwu, UConn
Ingen safety har over de seneste 18 år testet som så god en atlet som Melifonwu har gjort i denne offseason. Den bedste SPARQ-score i perioden kan næppe gøre andet end vække Seahawks’ opmærksomhed, da de om noget er et hold, der har haft fokus på frekatleterne.

27. Kansas City Chiefs – ILB Jarrad Davis, Florida
Derrick Johnson fylder 35 til november, er på vej tilbage fra en akillesskade, og dybden indvendig i Chiefs’ linebackerkæde lader meget tilbage at ønske. Der er behov for en opgradering, og Davis – der kan være et lidt frækt bud på en overraskelse i top 20 – bør træde ind som starter fra dag 1.

28. Dallas Cowboys – CB/KR Adoree’ Jackson, USC
Morris Claiborne er væk, og det efterlader en lidt tyndt besat cornerbackenhed for Cowboys. Jackson er svær at placere, men jeg kunne godt se Cowboys tage chancen – og dermed både udfylde et behov på cornerback og finde én af draftens bedste returners.

29. Green Bay Packers – RB Alvin Kamara, Tennessee
Eddie Lacy er væk og mens Ty Montgomery viste nogle lovende ting efter at være rykket til running back i sidste sæson, tror jeg ikke at det er nok til at afholde Packers fra at adressere positionen i draften. Kamara er en effektiv pass catching back med gode atletiske evner, der kan supplere Montgomery og Christine Michael og blive en god hjælp for Aaron Rodgers.

30. Tampa Bay Buccaneers (f/Steelers) – TE David Njoku, Miami (FL)
Bucs har været kædet en del sammen med Dalvin Cook, og trader de ned til nummer 30, kan de godt tænkes at slå til, hvis han stadig er på brættet. Jeg kan dog godt se Cook falde endnu længere end hertil, og Bucs i stedet vælge at adressere tight end-positionen med Njoku, der har massiv upside. Cameron Brate er dygtig, men har slet ikke Njokus potentiale.

31. Atlanta Falcons – EDGE T.J. Watt, Wisconsin
Vic Beasley havde en fremragende sæson sidste år, men foruden ham, er der ikke meget at komme efter når det handler om pass rush for Falcons. Watt har en fremragende motor og spændende upside, og vil kunne give et boost til enheden.

32. New Orleans Saints – TE Evan Engram, Ole Miss
Jeg er vild med Evan Engram, der er nummer 12 på mit big board. Nu er rygterne også begyndt at gå på at han kan blive taget i bunden af første runde. Coby Fleener var ikke nogen succes i sin første sæson i New Orleans, og Engram bør hurtigt vise sig som en opgradering.

 1,661 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top