You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 15: New York Jets – Miami Dolphins

Saturday Night Football – kl. 2.25:
Miami Dolphins @ New York Jets (TV3 Sport 1)
Sidste år snublede Jets på målstregen, da de med et nederlag i sidste runde til Bills akkurat missede slutspillet. I år er de 4-9 og ligger til et højt draftvalg. I stedet har Dolphins taget over som AFC Easts kandidat til et wild card. Aktuelt placeret som nummer syv i konferencen, kun bag Broncos på Strength of Victory-tiebreakeren, er Dolphins bestemt stadig i spil, men jagten på et wild card led et knæk, da Ryan Tannehill pådrog sig en knæskade, der formentlig vil koste ham resten af sæsonen.

Tre kampe resterer og for Dolphins er det tre divisionsopgør, ude mod Jets og Bills og så hjemme mod Patriots i sidste runde, så de skal nok få lov at arbejde for deres wild card. To sejre er formentlig påkrævet, og kan de hente dem med Matt Moore under center? Moore har ikke startet en kamp siden 2011, og mens han har masser af erfaring, og er i gang med sin sjette sæson i Miami, er det også hans første sæson i Adam Gases system. Jeg forventer dog, at Moore er i stand til at eksekvere angrebet på nogenlunde tilfredsstillende vis, og kan undgå graverende fejl, så han i hvert fald ikke er den direkte årsag til, at Dolphins taber kampen.

Dolphins’ løbeangreb kan få det svært mod Jets’ stærke front, og finder Jay Ajayi ikke nævneværdig succes, kan det hurtigt være op til Matt Moore og Dolphins’ receiverkorps at sætte point på tavlen. Det har jeg ikke nødvendigvis stor tiltro til – men min tiltro til at Jets’ angreb, med Bryce Petty under center, leverer en god præstation, er endnu mindre. Matt Forté er en game-time decision, og selv hvis han spiller, er det svært at forvente, at han er fantastisk produktiv. Det efterlader et Jets-angreb med endnu større spørgsmålstegn, end jeg har omkring Dolphins’, og da jeg også pt. har mere tiltro til Dolphins’ forsvar end Jets’ ditto, går jeg med gæsterne.

Miami Dolphins 13 @ 10 New York Jets


Støt på 10er

 1,344 total views,  3 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top