You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 15: Seattle Seahawks – Los Angeles Rams

Thursday Night Football – kl. 2.25:
Los Angeles Rams @ Seattle Seahawks (3+)
Jeff Fisher blev reddet på målstregen, tre dage før han ville tage rekorden for flest nederlag i en karriere som head coach, og nu skal Rams så forsøge – med tre sejre på stribe til at lukke sæsonen – at hylde Jeff Fisher ved at gå 7-9.

Men det sker ikke. Mediocrates fik ret, da han i Hard Knocks pointerede slog fast, at Rams ikke var et 7-9-hold – eller 8-8, 9-7 eller 10-6. Som ventet var han bare helt på afveje, da han prøvede at overbevise mandskabet, at de var for talentfulde til “kun” at gå 10-6. Interim head coach John Fassel kan måske godt klemme en sejr ud af holdet i de sidste uger, men der er mange ting, der skal gå anderledes end de seneste kampe, før det kommer til at ske, og på udebane hos Seattle har jeg særdeles svært ved at tro på det.

Seahawks leverede den vel nok dårligste præstation siden den 2012-draft, der startede en ny æra for holdet, da de blev blæst af banen af Packers i søndags, men deres problemer på udebane vil ikke nødvendigvis smitte af på hjemmebanen, og slet ikke mod et markant svagere hold. De 16 point Seahawks er gjort til favoritter med virker ude af proportioner med virkeligheden med tanke på de offensive udfordringer de har haft, og de problemer Rams generelt har formået at volde dem over de seneste år – også selvom det var under Fisher. Siden 2012 er Seahawks 4-4 mod Rams – 0-3 i de seneste tre – og kun én af sejrene har været på mere end 16 point (27-9 i 2013). Rams’ forsvar har tilladt 40+ point i to af de seneste tre kampe, og rammer Seahawks’ angreb dagen, kan de da også godt sætte masser af point på tavlen. De scorede 40 mod Panthers på hjemmebane for to uger siden og har scoret mindst 26 i fem af seks kampe i Seattle i år – de seneste fem.

Rams’ defensive front er atter uden Robert Quinn, men Seahawks’ offensive linje er fortsat uhyre svag, så selv en svækket Rams-linje bør kunne volde problemer.

Seahawks bør vinde her, og de bør også vinde større, end jeg spår, men når nu jeg fik frataget muligheden for at spå Fishers indtræden i historiebøgerne med et 7-9-nederlag, så må jeg jo bare spå det alligevel… til ære for middelmådighedens mester.

Los Angeles Rams 7 @ 9 Seattle Seahawks


Støt på 10er

 1,156 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top