You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 11: Carolina Panthers – New Orleans Saints

Thursday Night Football – kl. 2.25:
New Orleans Saints @ Carolina Panthers (3+)
Hvem kommer sig hurtigst over søndagens fæle skuffelse? Det kan blive udslagsgivende, når Panthers er på revanchejagt i dette opgør. Da Panthers gæstede New Orleans til det første møde i denne sæson mellem de to NFC South-rivaler, leverede de et flot comeback, men måtte alligevel se sig slået med 38-41.

Panthers har haft overtaget i disse opgør over de seneste år, og er 6-3 indbyrdes siden 2012, herunder 3-1 på hjemmebane, men det kniber med spillet for Ron Riveras mandskab i øjeblikket. Sejren over Cardinals ovenpå deres bye week gav forhåbninger om, at de havde fundet spillet, men trods en sejr over Rams efterfølgende, var det ikke just storspil holdet leverede. I søndags startede de stærkt på Arrowhead Stadium, men en 17-0-føring kort før pausen blev formøblet – fire field goals og et defensivt touchdown af Chiefs gav dem en sejr på 20-17 og sendte Panthers på 3-6. Dermed må det nu betegnes som absolut sidste udkald for værterne – ikke bare vil et nederlag sende dem på 3-7; de vil også falde til 0-4 i divisionen.

Hvis Panthers’ nederlag var en skuffelse, så ved jeg næsten ikke, hvad Saints’ skal betegnes som. Et touchdown i slutfasen sendte dem på 23-23 hjemme mod Broncos og et ekstra point ville bringe dem i front med 1.22 tilbage – i stedet blev Saints det første hold til at tabe en kamp på en defensiv two-point conversion, efter Broncos blokerede sparket og returnerede det til end zone.

Saints er én kamp foran Panthers i divisionen, men har også brug for at vinde, så de ikke falder til 4-6, hvilket er mindst halvanden sejr fra et wild card, så der er masser på spil for begge hold i dette opgør. Det lugter af et højtscorende opgør, og Panthers’ secondary kan meget vel få en svær dag overfor Drew Brees og hans våben. Panthers kan også snildt forvolde skade på Saints’ defensiv, men jeg ser lidt for mange begrænsninger i Panthers’ våben til at følge med i et shootout, Cam Newton til trods.

New Orleans Saints 36 @ 27 Carolina Panthers

 1,638 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top